Şimdi Ara

FIFA 11 NEXT-GEN !!! ÇIKTI (PC'NİN YENİ KRALI) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.406
Cevap
4
Favori
394.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

Bence forumdaki PES bölümü kapanabilir. Oynayan kalmayacak çünkü. Tüm PC oyuncularına hayırlı olsun, gelmiş geçmiş en iyi futbol oyunu artık sizindir.

sanırım pes bundan sonra sadece psp, ps2 ve wii gibi fifa'nın eski motorunun kullanıldığı oyunlarda varlık gösterebilir.. yazık oldu bak üzüldüm şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

Bence forumdaki PES bölümü kapanabilir. Oynayan kalmayacak çünkü. Tüm PC oyuncularına hayırlı olsun, gelmiş geçmiş en iyi futbol oyunu artık sizindir.

sanırım pes bundan sonra sadece psp, ps2 ve wii gibi fifa'nın eski motorunun kullanıldığı oyunlarda varlık gösterebilir.. yazık oldu bak üzüldüm şimdi

pes şimdiye kadar ne yaptıda üzüldünüz ki ?

• Fifa 2010 icinde PC next gen muabbetı gecıyordu.Zaten PES olmasa mıllet hala dandık grafıklerle oynamaya devam ederdı.EA cebını doldururdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evren

Fifa 2010 icinde PC next gen muabbetı gecıyordu.Zaten PES olmasa mıllet hala dandık grafıklerle oynamaya devam ederdı.EA cebını doldururdu.

Şu pesin neresine iyi diyorsunuz anlamıyorum.Pes sadece 2010 ' da geçti o da nası geçmeyse berbat grafiklerle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winstead

quote:

quote:

pes hiçbir halt etmemekle birlikte oyun motorunu bile değiştirmedi. aslında fifa'nın current gen halinden de acınası durumda pes. kendimi bildim bileli aynı oyun motorunu kullandı, 2008'de next gene geçiyorum yalanıyla sadece doku çözünürlüklerini felan yükseltti (fifa09 pc'de olduğu gibi). yıllardır aynı oynanış, aynı uyuz maç atmosferi.. tamam 5 yıl önce iyiydi pes oynanışı felan ama yıllardır da aynı malı önümüze minimal gelişmelerle sürerlerse insan bıkar yani. benim üzülmem dalga geçtiğim içindi, yoksa pes serisini ve arkadaş ortamında her şeye pes pes diye atlayan forza pes diye her yere yazı yazan güruhu hiç sevmem. geçen yıl dedim arkadaşlara hadi ps3 kafeye gidelim fifa oynayalım diye, yok dediler sadece pes oynarız. nasıl bir önyargı varsa adamlarda. resmin tamamına bakmıyorlar, sadece at şeyindeki kelebeği görüyorlar, tümünü görmüyorlar maalesef

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Winstead

quote:

quote:

pes hiçbir halt etmemekle birlikte oyun motorunu bile değiştirmedi. aslında fifa'nın current gen halinden de acınası durumda pes. kendimi bildim bileli aynı oyun motorunu kullandı, 2008'de next gene geçiyorum yalanıyla sadece doku çözünürlüklerini felan yükseltti (fifa09 pc'de olduğu gibi). yıllardır aynı oynanış, aynı uyuz maç atmosferi.. tamam 5 yıl önce iyiydi pes oynanışı felan ama yıllardır da aynı malı önümüze minimal gelişmelerle sürerlerse insan bıkar yani. benim üzülmem dalga geçtiğim içindi, yoksa pes serisini ve arkadaş ortamında her şeye pes pes diye atlayan forza pes diye her yere yazı yazan güruhu hiç sevmem. geçen yıl dedim arkadaşlara hadi ps3 kafeye gidelim fifa oynayalım diye, yok dediler sadece pes oynarız. nasıl bir önyargı varsa adamlarda. resmin tamamına bakmıyorlar, sadece at şeyindeki kelebeği görüyorlar, tümünü görmüyorlar maalesef

İşte gerçekleri anlayamıyorlar bu işin ustası fifa ve fifa kalacak.FİFA 09 ' U 08 ' İ görmüş biri olarak değil 10 YILDIR FİFANIN BÜTÜN SERİLERİNİ OYNAYAN BİRİ OLARAK CEVAP VERİYORUM.

• eğer doğruysa benim hayatım da değişir herşeyim de deöişir ps3 veya xbox almayı planlıyordum vazgeçdim umarım balon haber değil.
  • Ops yanlış oldu :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8BEF0F32F -- 9 Temmuz 2010; 21:38:23 >
  • Sistem özellikleri falan açıklanacaktır bence bu saatten sonra öyle bir şey olursa bu sefer temelli kaybeder pc oyuncularını.
  • edit.. neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 9 Temmuz 2010; 21:50:13 >
  • umarım bir de sistem özellikleri de başımızı ağrıtmaz da alır orjinalini adam gibi oynarız her kuruşuna değer
  • quote:

Orijinalden alıntı: NintendoWiiXbox

umarım bir de sistem özellikleri de başımızı ağrıtmaz da alır orjinalini adam gibi oynarız her kuruşuna değer

Aynen ben bile mafia 2 yerine bunu alırım orjinal olarak.
  • Eğer ps3teki gibi tıpatıp olursa ,2002 den beri pcme girmeyen fifa 10 yıl aradan sonra geri dönecek demekki.
  • pese de yazık oldu ama haber yalansa
  • quote:

pese de yazık oldu ama haber yalansa

Kardeşim resmi açıklama geldi FIFA'dan, ne yalan haberi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1mmEN.s3

quote:

pese de yazık oldu ama haber yalansa

Kardeşim resmi açıklama geldi FIFA'dan, ne yalan haberi.

hocam ama bu konuya bazıları eskiden de böyleydi diyorlar

• Ama eskiden olabilir dediler bir iki kere ancak hiç resmi açıklama gelmedi bu sefer ilk kez geldi resmi açıklama.
  • az kaldı sabredelım sonunda.
  • Bu sene PES bana gore FIFA dan son dakia golu yedi. Eminim Konami tüm planlarını FIFA nın PC de geçen yılkne benzer bir oyun yapma ihtimaline gore yapmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAX -- 10 Temmuz 2010; 2:49:54 >
  • dayanamıyorum yav çabuk gel kasım ayı
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.