Şimdi Ara

FIFA 11 NEXT-GEN !!! ÇIKTI (PC'NİN YENİ KRALI) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.406
Cevap
4
Favori
394.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _BRUCE LEE_

beyler korkarımki aynı olmayacak neden derseniz açıklamada aynı olacak demiyor aynı kalitede olucak deniyor
    buda demek oluyorki EA yine bi pislik peşinde ama du bakam

Aynı kalitede denince anlammı değişiyor ?
  • hayır yani tam anlamıyla konsol kalitesinde olmyacak konsola yakın bir kalitede olucak. zaten tam anlamıyla konsol kalitesinde olsa hiç kimsenin pcsi kaldırmaz oyunu
  • Arkadaşlar oyun PC ye de konsolda kullanılan oyun motoru ile yapılıyor. Bunu zaten açıkladılar. Doğal olarak da ufak tefek farklar dışında oyun aynı olacak. Ne kadar dert ettiniz bunu. Adamlar 2 yıldır uğraşıyorlarmış. Sonunda başarmışlar işte. Normal olması gereken olmuş. Hala şu daha kaliteli olacak olmayacak konuşuluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NintendoWiiXbox

hayır yani tam anlamıyla konsol kalitesinde olmyacak konsola yakın bir kalitede olucak. zaten tam anlamıyla konsol kalitesinde olsa hiç kimsenin pcsi kaldırmaz oyunu

Fifa'yı kaldırmayacak derken ?
  • quote:

hayır yani tam anlamıyla konsol kalitesinde olmyacak konsola yakın bir kalitede olucak. zaten tam anlamıyla konsol kalitesinde olsa hiç kimsenin pcsi kaldırmaz oyunu

şöyle yorumlarda olmasa keyfimi kim getirecek benim.Casual konsol oyuncuların genelinin ağzında sakız gibi dolandırdığı kelimeleri 'pc kaldırmaz,kimse oynayamaz,konsolda nasa işlemcisi kullanıyor vs vs 'duydugum zaman artık pekte şaşırmıyorum ve fifa da grafik olarak pc bileşenlerini zorlayacak ne var anlamıyorum yahu,resimlere falan bakıyorum grafik falan iyi ama öyle pc bileşenlerini zorlayacak bir oyun değil eski 8800 ler bile bu oyunu tokat delisi eder.6 yillik konsollar kaldırıyorsa şimdiki pc donanımlari havada karada takla açtırır bu oyuna ama işte paragöz ea nin işine gelmiyordu pc ye çıkarmak.Şimdi pc ye konsolun aynısını çıkarma kararını ea'ya aldıran gerçek sebep ne merak etmiyor değilim doğrusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 10 Temmuz 2010; 23:11:34 >

• kardeş eanın kendisi söylemedimi ki zaten geçen yıl pc çıkarırsak her pcde kasar diye
  • quote:

kardeş eanın kendisi söylemedimi ki zaten geçen yıl pc çıkarırsak her pcde kasar diye

Hayır öyle demediler. Dedilerki eğer bu sene çıkarırsak çoğu kişinin PC'si oyunu açamaz. Sonuçta herkeste 8800GT yok dimi?...
  • quote:

kardeş eanın kendisi söylemedimi ki zaten geçen yıl pc çıkarırsak her pcde kasar diye

Onun nedenini birkaç gün önce açıkladılar.. Yoksa Pc'de kasar diye birşey yok. Konsolun çalıştırdığı her oyunu Pc amuda kaldırarak çalıştırır. Gta 4'ü saymıyorum çünkü port özürlü bir oyun isterse DeepBlue olsun gene kasar.
  • 4-5 sene önce çıkmış ps3 e optimize edebiliyolarda yep yeni çıkan ekran kartlarınamı optimize edemicekler :). Bırak yenisi 9600 e bile rahat rahat optimize edilir bu oyun.PC de ne oyunlar var fifadan üstün kaliteye sahip.Crysis'i nasıl ps3 optimize edicekler onu düşünmek gerek.
    Bu arada fifa oynuycam tabi.Yani fifaya karşı olarak yazmıyorum bu yorumu.
  • quote:

beyler korkarımki aynı olmayacak neden derseniz açıklamada aynı olacak demiyor aynı kalitede olucak deniyor

Hocam ağzını hayıra aç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: £se®

quote:

Hocam ağzını hayıra aç.

Ulan varya banada böyle geliyor ha Bunlar bulur birşey yine bir dalavere yaparlar

• pc de çözünürlük ve aa avantajı da olacaktır. belki kaplamalar da daha yüksek çözünürlüklü olabilir
  • arkadaşlar oyun 3 sene önce next gen yapılsaydı az kişinin pc'si kaldırırdı. ama şimdi çoğunluk sistemini güncelledi, vga kartlar performans fırlaması yaşadı, ve oyunun pc'ye optimizasyonu da cabası.. yani önceki yıllarda ea sports yetkilileri oyunu sistemlerin yetmeyeceği yüzünden çıkarmama açıklamalarında bi nevi haklılardı ama tabi asıl amaç konsolları çekici kılmaktı. şimdi next gen konsollar eskirken, oyuncu pc'leri gelişmeye başladı.. hiç merak etmeyin, fifa 11 pc'lerimizde cillop gibi olacaktır ve fazla yüksek sistem istemeyecektir. mesela minimum 8600gt veya x1900 gibi kartlar istese şimdi çoğu kişi oyunu cillop gibi oynar ki bence o düzeyde sistem ihtiyaçları olacaktır. ama 3-4 sene öncesinde next gen yapmaya kalksalardı o sistemler yeni upgrade yapanlarda olacaktı ve minimum değer olacaktı dolayısıyla az insanın pc'si kaldırabilecekti.. zaten konsolların grafik işlemcileri üç aşağı beş yukarı o ayarlardadır.. ortada abes bir durum yok.. o zamanın oyun için yeterli (max performans demiyorum) kartları 8600 gibi kartlar iken şimdilerde gtx260, 4870 veya 5770 ayarında kartlardır ki bunlar her oyun için yeterlidir kaldı ki fifa ng için fazlasıyla yeterlidir. ram ve işlemci konusunda zaten neredeyse hepinizin en az çift çekirdekli ve yeterli düzeyde işlemcileriyle en aşağı 2gb belleği var. ha sistemi yetmeyenler ve hala düşük olanlar ne olacak (konsol donanımlarından düşük olanlar özellikle) fifa online adlı eski motorun biraz da geliştirilmiş versiyonuyla yapılmış ücretsiz oyunu oynayabilecekler..

• quote:

Orijinalden alıntı: Sheva24

umarım core i7 720qm,hd 5730,4 gb ddr3 laptop kaldırır bu oyunu

yok bu kaldırmaz bununla anca minimum oynarsın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sheva24

umarım core i7 720qm,hd 5730,4 gb ddr3 laptop kaldırır bu oyunu

yok bu kaldırmaz bununla anca minimum oynarsın

Bir kere ekran kartından kaybediyor bu sistem. Belki oyunu bile açmayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

quote:

quote:

Hocam ağzını hayıra aç.

Ulan varya banada böyle geliyor ha Bunlar bulur birşey yine bir dalavere yaparlar

Aynen öyle.

Yav boşverin pes 2011 bomba gibi geliyor yerler fifayı. Xbox 360'da yüzüne bakmazdım ben o oyunun. Başta bi seviyorsunuz oo animasyonlara bak grafiklere bak cart curt diye. 3-5 gün sonra rafa atıp yüzüne bakmıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 11 Temmuz 2010; 13:15:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

quote:

quote:

Hocam ağzını hayıra aç.

Aynen öyle.

Yav boşverin pes 2011 bomba gibi geliyor yerler fifayı. Xbox 360'da yüzüne bakmazdım ben o oyunun. Başta bi seviyorsunuz oo animasyonlara bak grafiklere bak cart curt diye. 3-5 gün sonra rafa atıp yüzüne bakmıyorsunuz.

Ben Fifa'nın videoları görünce bile ağzının suları akanlardanım

• pes daha spikerini ve maç atmosferini değiştiremiyor kaldı ki aynı motorla animasyonları değiştirip harika hale getirsin. yok öyle bir şey. pes serisinin 100 yıldır kullandığı oyun motoru sona dayandı ve artık son demlerini yaşıyor ve 2011 de 2010'dan çok farklı olmayacaktır... bunun aksine ng fifa pes motoruna oranla çok daha genç bir motora sahip (grafikten ziyade genel fizik motorunu diyorum) ve pes'in eski jenerasyon motorununun her yeni haline bi kaç tweak ve özellik eklenmesiyle rahat koyabilir diye düşünüyorum.. pro passing, personality gibi yeni eklenen özellikler ile fifa ng hiç olmadığı kadar iyi olacaktır buna hiç şüphe yok.

neyse konumuz fifa.. daha pc'ye ng geleceğine inanmayıp yok abi kesin bi halt çıkar diyen şüpheci ve bilim adamı yaklaşımlı güzel arkadaşlarım için ve çorlu cezaevinde yatan kader mahkumları için geliyor

http://www.postimage.org/image.php?v=Pqgna9S
    http://www.postimage.org/image.php?v=PqgncF0
    http://www.postimage.org/image.php?v=PqgnmDA
    http://www.postimage.org/image.php?v=Pqgnp7J

edit: şimdi derker masaların altına konsol saklamışlar diye. veya pc kasalarının içine konsol saklamışlar diye de düşünebilirler:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 11 Temmuz 2010; 13:37:02 >

• Resimleri görünce ntvspor'daki şişman basketbol yorumcusu gibi güldüm
    Nerden takip ediyosun hocam haberleri pm bekliyorum
  • Hocam nereden buldun o resimleri casus gibisin.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.