Şimdi Ara

FIFA 11 NEXT-GEN !!! ÇIKTI (PC'NİN YENİ KRALI) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.406
Cevap
4
Favori
394.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  FIFA 11 NEXT-GEN !!! ÇIKTI (PC'NİN YENİ KRALI)

FIFA 11 NEXT-GEN !!! ÇIKTI (PC'NİN YENİ KRALI)

• Konsoldakinin aynısını yaparlarsa.Yıllar sonra pcde fifa oynarım
  • boşa bekliyosunuz, dögöt olcaksınız
  • ya arkadaşlar neyin kavgasını yapıyosunuz önce oyun bi çıksın alırsın kurarsın oynarsın beyenirsen oynarsın beyenmesen silersin o kadar bu elştiren kişiler kaçınız orjinal oyun aldıda ea ya para verdi önce orjinal oyun alıcan eleştirecek yanın olacak ha beyenmedin haram edersin begenirsen helal edersin bide 4-4 lük bi oyun hiç bir zaman olmaz çünkü bu bir satış starejisidir iyi bir oyun çıkarsan önündeki seneler ne yapıcan bunun için o sene iyi bir oyun yaparlar sonraki sene kötü bu kısır döngü bögle sürüp gider
    . iyi pesler .
  • EA Games de çalışan bir arkadaştan aldığımız bilgiye göre "Fifa 11 in PC versiyonu bu sene kesinlikle nextgen olmayacak" dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lamed34

EA Games de çalışan bir arkadaştan aldığımız bilgiye göre "Fifa 11 in PC versiyonu bu sene kesinlikle nextgen olmayacak" dedi.

bende öyle diyodum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilterler1991

quote:

Orijinalden alıntı: lamed34

EA Games de çalışan bir arkadaştan aldığımız bilgiye göre "Fifa 11 in PC versiyonu bu sene kesinlikle nextgen olmayacak" dedi.

bende öyle diyodum

Benim gözümde bir pc sahibi olarak ea sports konaminin tırnağı etmez bunların pc ye yaptığı oyun atari oyunundan beter oluyor ne olur böyle olacaksa yapmayın.
  • Koca koca yazıyorum. GECE SS LERİ PC DEN GÜNDÜZ SS LERİ KONSOLDAN.

Gece ss lerindeki grafik bu seneki FIFA 10 un çok daha gelişmiş hali. Konsol ss leri ise kendini belli ediyor zaten. Oyun next gen olacak evet ama konsoldakiyle birebir aynı olmayacak. Halen farklı gruplar yapıyor iki platforma... Nerden anladın derseniz konsolda FIFA 10 oynama sürem 24 saati bayaa geçti. Her senede FIFA yı bekleyen biriyim. Neyin ne olduğu belli.

Gece sslerinde oyuncu fizikleri ve formalar arasında ufak farklar var gündüze göre. Çimler birebir FIFA 09 PC çimi. Ayrıca oyuncuların kafası, saçlar, yüzler her şey belli ediyor gündüz ss lerinden farklı olduğunu

• arkadaş gece ss leri pc den diyorsun ama arkadaki taraftar nextgen duruyor yani hiç pc de öle deyildi taraftarlar bence nextgen olacak bu sene fifa 11

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilterler1991 -- 12 Haziran 2010; 14:17:47 >
  • Bence olumlu olumsuz net konuşamayız bir açıklama gelmedi EA dan çünkü.Ama fikrimce FIFA Online nin bedava olmasından dolayı aynı tür bir FIFA nın hiç satmayacağından yola çıkarak bu sene pcye farklı bir fifanın geleceğini söyleyebilirim.Umarım her türlü konsollarla aynı kalitede olur
  • EA sports bas sorumlusu twitterden aciklama yapti:

quote:

No PC news whatsoever until July. Sorry. =)

http://twitter.com/ruttski
  • Pes aslında iyice bocalamaya başladı.Fifa 99 dan beri,bari bu kez doğru iş yapsa da biraz oyuna doysak.99 dan beri çıkardıkları oyunlar soundtrack albümü gibi,sadece mp3ler güzel grafikler beş para etmez.
  • olsun nextgen olmasada olur pc de fifa 11 çıkana kadar bir tane xbox360 alcam artık yetti pese katlanmak zorundamıyım ulen!!pc var derdin var
  • Konsol yine bir adım önde olacak gibi. Gelecek seneki Fifa oyunu için PC'de bir atılım olabilir 2011.
  • İnşallah konsol gibi gelirde benim fifaya geri dönerim en sevdiğim oyundu fifa ama 2008 den beri almadım iğrenç grafikler yüzünden.
  • fifa online dediğimiz, current gen motoruyla yapılan oyun bedava olduğu için pc versiyonu büyük ihtimalle next gen gelecektir. aksi takdirde bedavası dururken, online oynama imkanı dururken aynı eski motorlu oyunu satamaz ea.. sanmıyorum öyle bir aptallık yapacaklarını.. ayrıca eski fifa oyunlarını yapan hb studios ile kontratını feshetti ea sports ki bu da bir işaret. bir de fifa11'in pc versiyonunun yapımcısı yok görünüyor şu anda ve pc versiyonu ile ilgili konuşmaları david rutter yapıyor ki kendisi next gen versiyonun yapımcısıdır ve geçtiğimiz yıllarda pc versiyonu ile ilgili sorulara benim bir alakam yok diye cevap veriyordu.. şimdi ise pc oyuncuları eski oyun yüzünden oldukça şikayetçi ve bu yıl pc oyuncuları gerçekten çok sevinecek diyor kendisi.. ama temmuza kadar konuşamam diyor.. bize de temmuza kadar beklemek kalıyor. bakalım neler olacak temmuzda göreceğiz, şu anda %50'si tamamlanmış oyunun ekran görüntülerine bakıp tartışarak birbirimizi yemeyelim. kokusu çıkar yakında, o yüzden bekleyelim arkadaşlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

fifa online dediğimiz, current gen motoruyla yapılan oyun bedava olduğu için pc versiyonu büyük ihtimalle next gen gelecektir. aksi takdirde bedavası dururken, online oynama imkanı dururken aynı eski motorlu oyunu satamaz ea.. sanmıyorum öyle bir aptallık yapacaklarını.. ayrıca eski fifa oyunlarını yapan hb studios ile kontratını feshetti ea sports ki bu da bir işaret. bir de fifa11'in pc versiyonunun yapımcısı yok görünüyor şu anda ve pc versiyonu ile ilgili konuşmaları david rutter yapıyor ki kendisi next gen versiyonun yapımcısıdır ve geçtiğimiz yıllarda pc versiyonu ile ilgili sorulara benim bir alakam yok diye cevap veriyordu.. şimdi ise pc oyuncuları eski oyun yüzünden oldukça şikayetçi ve bu yıl pc oyuncuları gerçekten çok sevinecek diyor kendisi.. ama temmuza kadar konuşamam diyor.. bize de temmuza kadar beklemek kalıyor. bakalım neler olacak temmuzda göreceğiz, şu anda %50'si tamamlanmış oyunun ekran görüntülerine bakıp tartışarak birbirimizi yemeyelim. kokusu çıkar yakında, o yüzden bekleyelim arkadaşlar..

Bilgiler için sağol

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.