Şimdi Ara

FIFA 11 NEXT-GEN !!! ÇIKTI (PC'NİN YENİ KRALI) (385. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.406
Cevap
4
Favori
394.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 383384385386387
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sonbaron61

Valla legendary de oynayan biri olarak her maç ister zayıf olsun isterse çok güçlü olsun (chelsea) gibi iki gol ortalama atıyorum!
    Ama sorun şu: Legendary seviyesinde dikkatinizi hiç dağıtmayacaksınız ve asla gevşemeyeceksiniz. Bir de oyuncu değişiklikleri olarak eğer sonlara doğru galipseniz, özellikle yorulan bekleri değiştirin ve ASLA ORTA YAPTIRMAYIN!
    Hele hele rakip kanattan baskı yemeden rahatça orta yaparsa ve bu oyunun son dilimi ise gol olma olasılığı yüzde90'dır!

Bakın bir örnek vereyim. Leverkusen ile sırf erkeklik olsun diye Real ile maç yaptım. Ben Leverkusen tabii, 1-0 geriye düştüm, zor bela 1-1 yaptım, 2-1 yaptılar beraberliği yine sağladım, doksanıncı dakikada penaltı kazandım Ballack ile taktım! 3-2 öne geçtim!
    Santra yaptıkları anda Real komple atağa kalktı ve o atak şak diye gol oldu 3-3 yaptılar ve penaltılarda yenildim!

Bir başka olay ise Real Madrid ile manager modda legendary seviyesinde sıradan bir lig takımını 2-0 yenerken 80'den sonra 3 gol yiyerek mağlup oldum. Rakip özellikle 80'den sonra mağlup ise top tüfek saldırıyor! Hatta golün biri şöyle oldu: Benim köşe gönderime aut çizgisine kadar inen rakip orta açtı ve o orta falso alarak kaleme girdi! Gözlerime inanamadım! Hele bir kafa vuruyorlar ortalara milimetrik!

Bu yüzden asla legendary de motivasyonunuzu kaybetmeyin. Sakin ayağa garanti pas yapın ve asla ortasahada top kaptırmayın. Ve kaçan adamı sonuna kadar kovalayın! Bir şekilde bozuyorsunuz, tabii bunu rakip cezasahanıza kontra yaptığında deneyin, aksi durumda en yakın oyuncuyu seçerek onunla pres yapın!
    Ve en önemlisi sürekli pres tuşuna basmayın! Şak diye golü yersiniz! Asla cezasahasında baskı yediğinizde pas tuşuna basmayın, şut tuşuna basın ve topu öyle uzaklaştırın! Yoksa şak diye yine golü yersiniz!

Bunlar benim vereceğim taktikler, daha sökünce daha da söylerim. Online de bu taktiklerle sizi yenen zor çıkar!

Valla iyiymiş Legendary de oynayamıyorum ben şahsen. rakip ufak olsun büyük olsun 4-5 atıyolar Professional ile oynuyordum oda artık kolay gelmeye başladı World Class yaptım bundada baya bi zorluyorlar ama zar zor kazanıyorum. Ben ki bundan önce World Class tan aşağı oynamazdım. Çok iyi yapmışlar gerçekten.

• arkadaşlar şu şarkıyı fifa 11 müziklerde bulamıyorum bulan varmı
    http://www.youtube.com/watch?v=97-oM5bnyEc

ismide bu; Bang Bang - K'naan Ft Adam levine With Lyrics
  • quote:

Orijinalden alıntı: _BRUCE LEE_

arkadaşlar şu şarkıyı fifa 11 müziklerde bulamıyorum bulan varmı

Fifa11 de yok o yüzden bulamıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AAAragorn

quote:

Orijinalden alıntı: _BRUCE LEE_

arkadaşlar şu şarkıyı fifa 11 müziklerde bulamıyorum bulan varmı

Fifa11 de yok o yüzden bulamıyorsun.

ama soundtrack listesinde var fifanın
    http://www.youtube.com/watch?v=WmYM8NK167s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _BRUCE LEE_ -- 4 Ekim 2010; 9:50:18 >

• Su oyunu pesle karsilastiranin aklinda var bir sey. Bazi sikintilarla karsilassam da acik soyleyeyim oyuncularin bacaklari NBA 2k10'dan bile guzel gorunuyor.
    Odunsu degil yani. Atmosfer desen var, tehlikeli pozisyonlarda seyircilerin de katilmasiyla heyecan doruga cikiyor vs vs.
    En mukemmeli ise simdiye dek gorulmemis iki seyin bu sene karsimiza cikmasi ; top fizigi olaganustu diyebilirim bu bir , ikincsi de oyuncular
    gercekci hareket ediyor COGUNLUKLA!
  • arkadaşlar oyuncular içinden kaptanı nasıl seçiyoruz yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Usak_Efesi

Su oyunu pesle karsilastiranin aklinda var bir sey. Bazi sikintilarla karsilassam da acik soyleyeyim oyuncularin bacaklari NBA 2k10'dan bile guzel gorunuyor.
    Odunsu degil yani. Atmosfer desen var, tehlikeli pozisyonlarda seyircilerin de katilmasiyla heyecan doruga cikiyor vs vs.
    En mukemmeli ise simdiye dek gorulmemis iki seyin bu sene karsimiza cikmasi ; top fizigi olaganustu diyebilirim bu bir , ikincsi de oyuncular

Ben pesle karşılaştırmıyorum bile bu oyunu. Aklımdada bi sorun yok.

Atmosfer tamam, sesler tamam ama bence top fiziği konusunda çok yetersiz. Ve oynanabilirlik çok zayıf. Pes oynayanlırın aklına varana kadar yorum yapıyorsunuzya. Daha ne denir bilemiyorum. Siz oynayın fifayı. Aklınızın sağlam olduğu tescillensin.

• quote:

Orijinalden alıntı: SonKatip

quote:

Su oyunu pesle karsilastiranin aklinda var bir sey. Bazi sikintilarla karsilassam da acik soyleyeyim oyuncularin bacaklari NBA 2k10'dan bile guzel gorunuyor.

Atmosfer tamam, sesler tamam ama bence top fiziği konusunda çok yetersiz. Ve oynanabilirlik çok zayıf. Pes oynayanlırın aklına varana kadar yorum yapıyorsunuzya. Daha ne denir bilemiyorum. Siz oynayın fifayı. Aklınızın sağlam olduğu tescillensin.

sen madem pes oynuyosun neden burda dolaşıyorsun ? Yanlış adresemi geldin ?

• ya bu oyunda gol atmanın püf noktaları ne , gol atamıyorum
  • quote:

quote:

adam haklı beyler

• gameranger le fifa11 oynamak isteyen varmı
  • Şampiyonluk sonrası kutlama olayı yok! Son maçta yenilmeme rağmen serie a şampiyonu oldum fiorentina ile adamlar üzüldü hatta 1-0 kaybettik diye. Gerzek ea.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawice

quote:

quote:

sen madem pes oynuyosun neden burda dolaşıyorsun ? Yanlış adresemi geldin ?

Sadece kötülüyor... Ölü taklidi yapın gider beyler.

• Başlığıda fifa 11 çıktı diye değiştirirsek güzel olurdu,demolardan kurtulduk çok şükür

oyunu legend oynamak çok zor olsada çok keyifli.Pro oyuncular için güzel taktikler geliştiriliyor oynadıkça.
    bir süre sonra standart taktikleri bırakıp siz kendi taktik formasyonlarını kullanmaya başlıyorsunuz buda oyunu dahada keyifli bir noktaya getiriyor.
    Misal 4-6-0 yada 4-3-1-2 tarzı değişik varyasyonları yaratıp oynatmak elimizde.Taktiklerin oyuna yansımasını izleyerekde farklı değişiklikleri yapmakda mümkün oluyor.Aslında taktik olayında iş costum tactics ekranında zira en ince detay taktik formasyonlar burdan ayarlanıyor.
    Zaten iyiyim diyen bir oyuncu sistemin hazır taktik varyasyonlarını kullanmıyor,kendindende birşeyler katmak istediği için farklı formasyon taktik ve dizilişler ile oynuyorlar,buda oyuna geniş bir serbestlik katıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ACND

Şampiyonluk sonrası kutlama olayı yok! Son maçta yenilmeme rağmen serie a şampiyonu oldum fiorentina ile adamlar üzüldü hatta 1-0 kaybettik diye. Gerzek ea.

• online hakkında bilgi verin beyler.

lag var mı lag?

çok oyuncu var mı?

konsoldaki fifa 11 kullanıcıları ile online oynanabiliyor mu?

son soruyu dalgasına, diğerlerini ciddi sordum arkadaşlar.

samimi olarak cevap bekliyorum. Ona göre alacam oyunu orjinal.
  • 2 sorum ver beyler.
    1- Benim girdiğim sezonlarda maçların yüzde doksanı gündüz oynanıyor derbileri bile gündüz oynuyorum çok sıkıcı
    2- Manager modda transfer listesinde olmayan oyunculara teklif götüremiyor muyum? Yani atıyorum benim takımım barça, chelsea den drogba'yı transfer etmek istesem ne yapmam gerek?
  • beyler bu hatayı alıyom kurarken nasıl çözebilirim acaba netde arastırdım olmadı bilen yardımcı olabilirmi

http://img40.imageshack.us/img40/2383/adszbw.png
  • 
Sayfa: önceki 383384385386387
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.