Şimdi Ara

FIFA 11 NEXT-GEN !!! ÇIKTI (PC'NİN YENİ KRALI) (387. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.406
Cevap
4
Favori
394.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 385386387388389
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ACND

Şampiyonluk sonrası kutlama olayı yok! Son maçta yenilmeme rağmen serie a şampiyonu oldum fiorentina ile adamlar üzüldü hatta 1-0 kaybettik diye. Gerzek ea.
    ,

Bından rahatsız olan yok mu? çok büyük bir eksiklik bence.
  • Arkadaşlar Game Settings bölümünde Rendering Quality kısmında Very Low,Low,Medium ve High var.Bunlardan High işaretli bende.Sizin tavsiyeniz nedir ? Daha doğrusu ideal olanı nedir ?
  • Konsollarla aynı olacağı söyleniyordu,öyle mi peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Konsollarla aynı olacağı söyleniyordu,öyle mi peki?

konsol hala farklı maalesef.

hangi akla hizmet birebir aynısını çıkarmıyorlar, anlamak mümkün değil.
  • He bide arkadaşlar bu Kaka yerine başka bir adam olmuyo mu ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lutzhoeft

He bide arkadaşlar bu Kaka yerine başka bir adam olmuyo mu ya ?

My Fifa 11 > Edit > Edit Arena > Player

Ayriyetten bir kaç şey sormak istiyorum gol attıktan sonra takım arkadaşımıza sarılma pc'de yokmu? Varsa nasıl? Bir türlü yapamadım, yada adam yere düştüğünde takım arkadaşlarımız üstümüze atlamıyor ona bir çözüm falan varmı? Birde bi videoda Messi gol atıyordu Xavi'nin dizinin üstüne ayağını koyuyordu Xavi parlatıyordu ayağını bu hareket nasıl oluyor.

He bide unutmadan İtalyan spikeri mutlaka deneyin süper, hele oyuncuların isimlerini süper söylüyor. Mesela McCarty'e MækKartiii diyor . Maç bitincede 2 kere "el finita el finita" diye bağırıyor

• Ekranda kırılmalar oluyor oyun takılıyor yani.. Ayarlar düşük olmasına rağmen. HD4650 kullanıyorum. Neden yahu? Demoda çok akıcı bi şekilde oynuyordum highta..

ATI ne zaman 10.10'u çıkarır ya da FIFA için patch çıkmasını mı bekleyeceğiz?

Ellerini çabuk tutsunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B94

Ekranda kırılmalar oluyor oyun takılıyor yani.. Ayarlar düşük olmasına rağmen. HD4650 kullanıyorum. Neden yahu? Demoda çok akıcı bi şekilde oynuyordum highta..

ATI ne zaman 10.10'u çıkarır ya da FIFA için patch çıkmasını mı bekleyeceğiz?

Ellerini çabuk tutsunlar.

Settings'ten Vsnyc'i kapamayı denedin mi ?
  • FIFA 11 Soundtrack larını burdan dinleyebilirsiniz klipleriyle birlikte.
    http://www.fifplay.com/fifa11_soundtrack/
    -------
    http://www.fifplay.com/videa/?youtube=mpaPBCBjSVc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 4 Ekim 2010; 18:38:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

Orijinalden alıntı: £se®

vSync açık olmasına rağmen oyunda kırılmalar var, bunu önlemenin bir yolu var mı arkadaşlar? Yardımlarınızı bekliyorum.

bu anormal bi durum. ekran kartının sürücü arayüzünden açmayı denemeni öneririm. orada kapalı olunca oyunda açsan bile pek fayda etmez çünkü..

Hocam ATI CCC'den nasıl açacağız bir bilgin var mı?
  • @£se®

Üstte Graphic yazan yerde 3D bölümüne gir ve resimdeki gibi ayarla, ama fifaconfig dosyasında vsync kapalıysa ccc den açmakda bir işe yaramıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exFAT

FIFA 11 Soundtrack larını burdan dinleyebilirsiniz klipleriyle birlikte.
    http://www.fifplay.com/fifa11_soundtrack/
    -------
    http://www.fifplay.com/videa/?youtube=mpaPBCBjSVc

controller adlı şarkıya dikkat. acayip güzel bi şarkı:)

• quote:

Orijinalden alıntı: exFAT

@£se®

Üstte Graphic yazan yerde 3D bölümüne gir ve resimdeki gibi ayarla, ama fifaconfig dosyasında vsync kapalıysa ccc den açmakda bir işe yaramıyor.

Çok sağol hocam hemen ayarlıyorum.
  • Arkadaşlar benim FIFA'da Alex Fenerbahçe'de yok sizdede öyle mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fanqeuxx

Arkadaşlar benim FIFA'da Alex Fenerbahçe'de yok sizdede öyle mi ?

Hayır Fenerde.
  • Topu ayağından aşma tuşu nedir ? Left Shift diye oluyodu önceki serilerde ama ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lutzhoeft

Topu ayağından aşma tuşu nedir ? Left Shift diye oluyodu önceki serilerde ama ?

Sağ analoğu hangi yöne basarsan o yönde açıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARTH_BLACK

Başlığıda fifa 11 çıktı diye değiştirirsek güzel olurdu,demolardan kurtulduk çok şükür

oyunu legend oynamak çok zor olsada çok keyifli.Pro oyuncular için güzel taktikler geliştiriliyor oynadıkça.
    bir süre sonra standart taktikleri bırakıp siz kendi taktik formasyonlarını kullanmaya başlıyorsunuz buda oyunu dahada keyifli bir noktaya getiriyor.
    Misal 4-6-0 yada 4-3-1-2 tarzı değişik varyasyonları yaratıp oynatmak elimizde.Taktiklerin oyuna yansımasını izleyerekde farklı değişiklikleri yapmakda mümkün oluyor.Aslında taktik olayında iş costum tactics ekranında zira en ince detay taktik formasyonlar burdan ayarlanıyor.
    Zaten iyiyim diyen bir oyuncu sistemin hazır taktik varyasyonlarını kullanmıyor,kendindende birşeyler katmak istediği için farklı formasyon taktik ve dizilişler ile oynuyorlar,buda oyuna geniş bir serbestlik katıyor.

Başlığı değiştirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Fanqeuxx

Arkadaşlar benim FIFA'da Alex Fenerbahçe'de yok sizdede öyle mi ?

senin fifa benım fifa

sende nasıl olmaz yahu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARTH_BLACK

Başlığıda fifa 11 çıktı diye değiştirirsek güzel olurdu,demolardan kurtulduk çok şükür

oyunu legend oynamak çok zor olsada çok keyifli.Pro oyuncular için güzel taktikler geliştiriliyor oynadıkça.
    bir süre sonra standart taktikleri bırakıp siz kendi taktik formasyonlarını kullanmaya başlıyorsunuz buda oyunu dahada keyifli bir noktaya getiriyor.
    Misal 4-6-0 yada 4-3-1-2 tarzı değişik varyasyonları yaratıp oynatmak elimizde.Taktiklerin oyuna yansımasını izleyerekde farklı değişiklikleri yapmakda mümkün oluyor.Aslında taktik olayında iş costum tactics ekranında zira en ince detay taktik formasyonlar burdan ayarlanıyor.
    Zaten iyiyim diyen bir oyuncu sistemin hazır taktik varyasyonlarını kullanmıyor,kendindende birşeyler katmak istediği için farklı formasyon taktik ve dizilişler ile oynuyorlar,buda oyuna geniş bir serbestlik katıyor.

Başlığı değiştirdim

• 
Sayfa: önceki 385386387388389
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.