Şimdi Ara

FIFA 11 NEXT-GEN !!! ÇIKTI (PC'NİN YENİ KRALI) (389. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.406
Cevap
4
Favori
394.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turnuva yapamıyorum ya kapatılıyor oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neyseneya

quote:

Orijinalden alıntı: serdar_gs

Beyler oyunda kasıntı yaşamam sebebiyle işlemciye overclock yapmayı düşünüyorum. Yeni bir konu açtım anlayan bilen arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_43538238/tm.htm

reis istersen yap ama bence çok bir şey farketmez. oyunla alakalı genelde. yeni driver çıkınca düzelir kendiliğinden.

Valla en azından denemek istiyorum bakarsın biraz sıkıntı gider. Olmadı Xp yükleyip deneyeceğim. Ama Win7 den vazgeçmekte olmazki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_gs -- 4 Ekim 2010; 23:46:42 >

• be a pro modu güzel olmamış çok kolay. istediğin takımda da başlaman kötü. pes de bi hayli zordu

• Kupayı aldık ta topun fiziği rezalet tamamen scripte dayalı oynanış özgür kafana göre aklından geçen bişeyi yapmak imkansız.. Topun daha şutu çekmeden nereye gideceği belli kalecidenmi sekti çat bi futbolcunun ayağına yapışıyor sahanın içinde top 2 saniye boş alanda kalmıyor .. Pese göre en kötü özellik bu yaratıcı özgür oynanış sıfır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 6 Ekim 2010; 2:10:11 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 5 Ekim 2010; 5:05:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forever&Young

quote:

arkadaşlar full oyunu bugün yükleyip oynama fırsatım oldu daha 1 maç yaptım tek kelime ile SÜPER , yalnız bazı sorularım olacak sizlere

1-en saglıklı görüntü ayarı hangisi.? hiçbir ayara dokunmadım henüz

2-çalım atamıyorum daha dogrusu çalım tuşu hangisi.? extra çalımları geçtim , mesela peste olsun yanılmıyorsam eski fifalarda olsun en azından L1 e basınca topu kendi bacaklarımın arasından geçirip çalım atabiliyordum..bunda o özellik yokmu.?

teşekkürler..

up...

30 saniyesini ayırıpta cevap verecek hiçkimse yokmu burada

• quote:

quote:

quote:

arkadaşlar full oyunu bugün yükleyip oynama fırsatım oldu daha 1 maç yaptım tek kelime ile SÜPER , yalnız bazı sorularım olacak sizlere

2-çalım atamıyorum daha dogrusu çalım tuşu hangisi.? extra çalımları geçtim , mesela peste olsun yanılmıyorsam eski fifalarda olsun en azından L1 e basınca topu kendi bacaklarımın arasından geçirip çalım atabiliyordum..bunda o özellik yokmu.?

teşekkürler..

up...

30 saniyesini ayırıpta cevap verecek hiçkimse yokmu burada

yetenek videoları var önceki sayfalarda analogla yapıcaksın hareketleri.

• FIFA 11 Online Oynamak ! Gameranger İle Adım Adım Resimli ! ,
    http://forum.donanimhaber.com/m_43517180/mpage_1/f_/key_//tm.htm#43517180
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithrandil245

Beyler bir kaç gün önce ortalıkta kesin bilgiler yoktu ancak şimdi soruyorum menajer modunda şampiyon falan olunca avrupa da şampiyonlar ligi adı ile olması bile bir organizasyon var mı?
  • Farkeden oldu mu bilmiyorum ama Galatasaray kadrosunda iki tane Arda Turan var. Biri savunmacı olarak görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerrjo1

Farkeden oldu mu bilmiyorum ama Galatasaray kadrosunda iki tane Arda Turan var. Biri savunmacı olarak görünüyor.

Nasıl Arda olduğuna kanaat getirdin? Ali Turan olmasın galatarasay'ın savunma oyuncularından biri!
  • quote:

quote:

Beyler bir kaç gün önce ortalıkta kesin bilgiler yoktu ancak şimdi soruyorum menajer modunda şampiyon falan olunca avrupa da şampiyonlar ligi adı ile olması bile bir organizasyon var mı?

Var. Ancak Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nin lisansları PES'te olduğu için isimleri farklı.
  • quote:

quote:

Şampiyonlar ligi de avrupa ligi de var ama isim hakları pes te olduğu için isimleri değişik sadece ama organizasyon aynı.
  • quote:

Farkeden oldu mu bilmiyorum ama Galatasaray kadrosunda iki tane Arda Turan var. Biri savunmacı olarak görünüyor.

• selam arkadaşlar. tuşları bu şekilde ayarladım. maç esnasında rakiple karşı karşıya iken nasıl hareket yapabiliyoruz ? (teke tek kaldığımız durumlarda ve iyi bir oyuncuyla tabi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

selam arkadaşlar. tuşları bu şekilde ayarladım. maç esnasında rakiple karşı karşıya iken nasıl hareket yapabiliyoruz ? (teke tek kaldığımız durumlarda ve iyi bir oyuncuyla tabi)

Z tuşuna basılı tutacaksın C ye sıralı basarsan top sektirir 2,4,6,8 numpad tuşlarıylada çeşitli hareketler yapar
  • play vidyolarını izledim gerçekten çok güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_gs

quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

selam arkadaşlar. tuşları bu şekilde ayarladım. maç esnasında rakiple karşı karşıya iken nasıl hareket yapabiliyoruz ? (teke tek kaldığımız durumlarda ve iyi bir oyuncuyla tabi)

Z tuşuna basılı tutacaksın C ye sıralı basarsan top sektirir 2,4,6,8 numpad tuşlarıylada çeşitli hareketler yapar

teşekkürler. akşam denicem. başarırım umarım:)

• quote:

2 tane de baros var biri kaleci
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

Kupayı aldık ta topun fiziği rezalet tamamen scripte dayalı oynanış özgür kafana göre aklından geçen bişeyi yapmak imkansız.. Topun daha şutu çekmeden nereye gideceği belli kalecidenmi sekti çat bi futbolcunun ayağına yapışıyor sahanın içinde top 2 saniye boş alanda kalmıyor .. Pese göre en kötü özellik bu yaratıcı özgür oynanış sıfır.

Hocam, ayarlara gir. Controls'den dilediğin ayarı(pas, orta, şut vs.) manuel'e al. O zaman asıl zevki çıkıyor oyunun. Alışma dönemini atlaktan sonra PES'ten iyi gelmeye başladı şu haliyle oyun. PES'ten iyi dediğim, daha eğlenceli. Yoksa tokluk konusunda hala PES önde.

quote:

L2'ye basılı tutup sağ analogla çalımları yapıyosun. L2 + L1 yaptığında topu yan sürer. L2 + R1 yaptığında ise sektirir.

Sana tavsiyem arenada biraz antrenman yapman :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerelictHuman -- 5 Ekim 2010; 17:56:42 >

• 
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.