Şimdi Ara

FIFA 11 NEXT-GEN !!! ÇIKTI (PC'NİN YENİ KRALI) (390. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.406
Cevap
4
Favori
394.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 388389390391392
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: evo_tr

quote:

Orijinalden alıntı: mithrandil245

quote:

Orijinalden alıntı: mithrandil245

Beyler bir kaç gün önce ortalıkta kesin bilgiler yoktu ancak şimdi soruyorum menajer modunda şampiyon falan olunca avrupa da şampiyonlar ligi adı ile olması bile bir organizasyon var mı?

Şampiyonlar ligi de avrupa ligi de var ama isim hakları pes te olduğu için isimleri değişik sadece ama organizasyon aynı.

Cevaplar için sağ olun o halde devam lige
  • KÜFÜR ETMEM İÇİN O KADAR NEDEN VAR Kİ.TOPU KALECİYLE OYUNA SOKUCAM DERKEN ÖNÜMDEKİ RAKİP TOPU ALIR GOL ATAR , HAKEM BÜTÜN İNSİYATİFİ RAKİBİN LEHİNE KULLANIR , ORGANİZE BİR ATAK GELİŞTİRCEM DERİM BEKLER İLERİ ÇIKMAZ NE ADAM GİBİ SAVUNMA NE DE ADAM GİBİ HÜCUM YAPARIM.KAFAYI YEDİM YA.
  • FIFA 11 Online Oynamak ! Gameranger İle Adım Adım Resimli !
    http://forum.donanimhaber.com/m_43517180/mpage_1/f_/key_//tm.htm#43517180
  • pek ihtimal yok gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: herhangibirisi34

quote:

Orijinalden alıntı: kerrjo1

Farkeden oldu mu bilmiyorum ama Galatasaray kadrosunda iki tane Arda Turan var. Biri savunmacı olarak görünüyor.

Hadi be! Ben de onu Ali Turan sanıyordum(!)

Doğru ama isim hatası yapılmış onu demek istedim.
  • Arkadaşlar oyunu indirip kurdum ben.İnternet üzerinden oynamayı açıklarmısınız lütfen . =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lutzhoeft -- 5 Ekim 2010; 20:28:26 >
  • Arkadaşlar frikik kullanmanın tekniklerini bilen birisi ufak bi rehber hazırlayabilir mi?Hangi tuş kombinasyonları ile falsolu vurulur, yerden nasıl vurulur vs.

----------------------------

Orjinal oyuncuların buluşma merkezi;

http://forum.donanimhaber.com/m_43456042/mpage_3/f_/key_//tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Arkadaşlar frikik kullanmanın tekniklerini bilen birisi ufak bi rehber hazırlayabilir mi?Hangi tuş kombinasyonları ile falsolu vurulur, yerden nasıl vurulur vs.

adam seçmeye basılı tutup atarsan füze gibi yere yakın ve sert vurur. şahsen öyle birkaç gol attım ama normal vuruşlarla pek atamıyorum..
  • quote:

Arkadaşlar frikik kullanmanın tekniklerini bilen birisi ufak bi rehber hazırlayabilir mi?Hangi tuş kombinasyonları ile falsolu vurulur, yerden nasıl vurulur vs.

Frikik meselesini bende merak ediyorum, rakip vuruyor top direk kaleye ivme alıyor, ben vuruyorum sabri misali dağa taşa gidiyor

quote:

adam seçmeye basılı tutup atarsan füze gibi yere yakın ve sert vurur. şahsen öyle birkaç gol attım ama normal vuruşlarla pek atamıyorum..

Sağol dostum bi deneyelim sonra

EDIT : Mesajlarımı Birleştirdim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AvaLion -- 5 Ekim 2010; 20:48:00 >

• beyler bu gamepad fifa 11 uyumlu dimi?

Logitech Rumblepad II
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

Teşekkürler bi deneyelim bakalım.Diğer önerilere de açığım.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1337-Killa

beyler bu gamepad fifa 11 uyumlu dimi?

Logitech Rumblepad II

aynısını kullanıyorum 10 numara bir gamepad ve hemen hemen tüm oyunlarda resmi lisansı vardır.Fifa içinse her yıl listesinde bulunan resmi gamepad tasiyelerindendir.
    Çok rahat kullanıyorum,tavsiye ederim.Birde bu modelin kablosuz olanıda var oda çok sağlam ve güzel bir modeldir.

Bu 2 model logitech firmasının önceki nesil ürünlerinden,şimdi ise aşşağıdaki f 510 modelinide çıkardılar,olmassa o modelide alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 5 Ekim 2010; 21:48:36 >

• Başta oyunu sevmedim.Daha sonra alıştım ve az çok manager moda başladım.Ama çokta memnun değildim oyundan.Pes 2011'i deneyim dedim.Rezalet.Grafikler geriye gitmiş,oynayış fifa çakması,koşmalar kambur,top sürme çok kötü...Pes 2010 bile bundan iyiydi.Sesler zaten rezil.Pes 2011'den sonra fifayı ayıla bayıla oynuyorum.Gerçekten çok hoş olmuş..Ses,Atmosfer,Grafik 10 numara.Bu Sene her türlü fifa aldı beyler ...Bir de replaylarda kasmasa Pesciliğim bitmiştir.Bundan sonra fifa akar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 5 Ekim 2010; 21:53:53 >

• arkadaşlar oyunda idman maçlarını nasıl yapıyoruz?
    eski fifalar gibi serbest atış köşe vuruşu gibi idman seçenekleri nasıl ayarlanıyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_gs

quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

selam arkadaşlar. tuşları bu şekilde ayarladım. maç esnasında rakiple karşı karşıya iken nasıl hareket yapabiliyoruz ? (teke tek kaldığımız durumlarda ve iyi bir oyuncuyla tabi)

Z tuşuna basılı tutacaksın C ye sıralı basarsan top sektirir 2,4,6,8 numpad tuşlarıylada çeşitli hareketler yapar

sekerek gitme yokmu peki oldugu yerde sektirmenin bi anlamı yok çünkü :)

• Bu arada taze haber var fifa için,özellikle pes severler okusun diyorum.
    Bu kadar kötü bir oyunun geldiği yeri ve kırdığı rekoru neye göre eleştirecez bakalım.

"FIFA 11, ilk haftasında bir milyona yaklaştı

Tüm zamanlar rekoru FIFA'da

EA Sports'un merakla beklenen futbol oyunu FIFA 11, PC ve konsollar için raflarda yerini aldı ve ilk haftasında bir numara olmayı başardı. Yapım, İngiltere listelerine bir numaradan giriş yaparken, aynı zamanda İngiltere tarihindeki en büyük 3 numaralı açılışa da imza attı. Futbol oyunu klasmanında baktığımızda ise FIFA 11, ilk sırada yer alıyor. Verilere göre yapım, ilk haftasında İngiltere'de 821 bin adet satıldı."

Kaynak : merlininkazanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARTH_BLACK

arkadaşlar oyunda idman maçlarını nasıl yapıyoruz?
    eski fifalar gibi serbest atış köşe vuruşu gibi idman seçenekleri nasıl ayarlanıyor acaba?

Menü ekranında veya Arena modda iken Joystickde bulunan Select tuşuna basman gerekiyor.Klavyede ki karşılığını bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARTH_BLACK

quote:

Orijinalden alıntı: 1337-Killa

beyler bu gamepad fifa 11 uyumlu dimi?

Logitech Rumblepad II

aynısını kullanıyorum 10 numara bir gamepad ve hemen hemen tüm oyunlarda resmi lisansı vardır.Fifa içinse her yıl listesinde bulunan resmi gamepad tasiyelerindendir.
    Çok rahat kullanıyorum,tavsiye ederim.Birde bu modelin kablosuz olanıda var oda çok sağlam ve güzel bir modeldir.

İkiside var bende her ikisinide tavsiye ederim. Özellikle rumblepad 2

• 
Sayfa: önceki 388389390391392
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.