Şimdi Ara

FIFA 11 NEXT-GEN !!! ÇIKTI (PC'NİN YENİ KRALI) (391. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.406
Cevap
4
Favori
394.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 389390391392393
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar. oyunda bazen çok az takılmalar oluyor.Forumda konu vardı bunun hakkında ama bulamadım.Sorun çözüldümü? ati yeni bir sürücü ile giderebilir sorunu diyordu bazıları sürücü falan çıktımı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nazmi_8

Selam arkadaşlar. oyunda bazen çok az takılmalar oluyor.Forumda konu vardı bunun hakkında ama bulamadım.Sorun çözüldümü? ati yeni bir sürücü ile giderebilir sorunu diyordu bazıları sürücü falan çıktımı?

Şu takılmaların mantığını bir türlü anlayamadım. Baya da araştırdım. Birsürü çözüm var ortalıkta. Deniyorum takılmalar kesiliyor. Çıkıyorum, ertesi gün açıyorum oyunu takılmalar geri gelmiş. Halbuki aynı ayarlarda. Kesin oyuna yama lazım, EA Sports Belediyesi görev başına.
  • Beyler ortalarda gol atma durumunuz nedir ? Ben 10 tane orta açıyorsan 2 veya 3 üne kafa vurabiliyorum ve 1 tanesi gol oluyor Varmıdır bunun bir taktiği ??

Bir de manager mod'ta team management te assistant coach var ve on/off seçenekli. Bu nedir Ne işe yarar ??? Şuan off durumunda on yaparsam neler değişir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EngiN_

Beyler ortalarda gol atma durumunuz nedir ? Ben 10 tane orta açıyorsan 2 veya 3 üne kafa vurabiliyorum ve 1 tanesi gol oluyor Varmıdır bunun bir taktiği ??

Bir de manager mod'ta team management te assistant coach var ve on/off seçenekli. Bu nedir Ne işe yarar ??? Şuan off durumunda on yaparsam neler değişir ?

o coach acik olursa takim maca cikmadan once kadroyu fln kendisi ayarliyo kapali olursa senin belirledigin kadro cikiyo maca
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

quote:

Orijinalden alıntı: serdar_gs

quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

FIFA 11 NEXT-GEN !!! ÇIKTI (PC'NİN YENİ KRALI)

selam arkadaşlar. tuşları bu şekilde ayarladım. maç esnasında rakiple karşı karşıya iken nasıl hareket yapabiliyoruz ? (teke tek kaldığımız durumlarda ve iyi bir oyuncuyla tabi)

Z tuşuna basılı tutacaksın C ye sıralı basarsan top sektirir 2,4,6,8 numpad tuşlarıylada çeşitli hareketler yapar

sekerek gitme yokmu peki oldugu yerde sektirmenin bi anlamı yok çünkü :)

Valla onu bilemiyorum gamepadcı arkadaşlara sormak lazım

• Ben kafa toplarına hiç hakim olamıyorum ya. Bir türlü free kickleri ve kafa vuruşlarını çözemedim. Önerisi olan varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nén-El

quote:

Selam arkadaşlar. oyunda bazen çok az takılmalar oluyor.Forumda konu vardı bunun hakkında ama bulamadım.Sorun çözüldümü? ati yeni bir sürücü ile giderebilir sorunu diyordu bazıları sürücü falan çıktımı?

Şu takılmaların mantığını bir türlü anlayamadım. Baya da araştırdım. Birsürü çözüm var ortalıkta. Deniyorum takılmalar kesiliyor. Çıkıyorum, ertesi gün açıyorum oyunu takılmalar geri gelmiş. Halbuki aynı ayarlarda. Kesin oyuna yama lazım, EA Sports Belediyesi görev başına.

Evet bendede aynı. Mesela öğlen 1-2 maç yapıyorum takılma hiç yok ama akşam maç yaptığımda bazen takılıyor.

• arkadaşlar online de profilde ülke bayrağım enteresan bir bayrak çıkıyor. Fifa10 ve Fifa09 da orjinal vardı onlarda türkiye bayrağı vardı sıkıntı yoktu fakat şuanda ülke bayrağım bilmediğim bir ülke bayrağı çıkıyor bunu nasıl değiştireceğim bilen var mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nén-El

quote:

Evet bendede aynı. Mesela öğlen 1-2 maç yapıyorum takılma hiç yok ama akşam maç yaptığımda bazen takılıyor.

bu takılmalar yüzünden oyun kendinden soğuttu.

sistemim süper, en azından piyasadaki tüm oyunları akıcı oynatacak kadar süper fakat gel gör ki; fifa da takılıp duruyor.

ilk next gen portlamasını ea sanırım iyi yapamamış.

bu arada konsolda oynayan var mı arkadaşlar bu oyunu.

ne siz sorun, ne ben söyleyeyim. (başım döndü resmen)

• quote:

Orijinalden alıntı: erhandeep

arkadaşlar online de profilde ülke bayrağım enteresan bir bayrak çıkıyor. Fifa10 ve Fifa09 da orjinal vardı onlarda türkiye bayrağı vardı sıkıntı yoktu fakat şuanda ülke bayrağım bilmediğim bir ülke bayrağı çıkıyor bunu nasıl değiştireceğim bilen var mı?

Baco olm niye sormuyorsun sağa sola atıyorsun mesajları Sana pm attım oradan bakarsın nasıl yapıldığını yazdım.
  • Yıl 06.10.2010.. Lig: Premier League, Ben: Chelsea, Rakip: Liverpool, Stad: Stamford Bridge... (Zorluk Derecesi World Class)

Ligde 1 maç eksiğimle Arsenalin arkasında 2. yim ve Ligde Liverpool ile maça çıkıyorum sahamda.. Oda ne? Dakka 3 Liverpool 1-0 öne geçiyor.. Aman Tanrım! Dakka 6 ve Liverpool 2-0 yapıyor.. İlk yarıda Chelsea ile varlık gösteremiyorum. Vee ikinci yarı düdüğüyle birlikte bir taktik bir oyuncu değişikliği tek kale oynuyorum adeta. Sokar hala 2-0 lehime ve yenilmekteyim.. Vee Oda ne? Terry kırmızı kart ve 10 kişiyim.. İşte o dakikadan itibaren gollerimi sıralıyorum 2-1, 2-2 oluyor ve bir gol daha 3-2 öne geçiyorum 10 kişi ile. Maçta 90 dakika doluyor artık gözler hakemde.. taraftar coşuyor. Vee Kuyt sahneye çıkıyor 90 + 3-3 oluyor O ne heyecanlı bir maçtı beaaaa Helal olsun EA ya yapmış bu sefer FIFA 11 i

• quote:

Orijinalden alıntı: serdar_gs

Yıl 06.10.2010.. Lig: Premier League, Ben: Chelsea, Rakip: Liverpool, Stad: Stamford Bridge... (Zorluk Derecesi World Class)

Ligde 1 maç eksiğimle Arsenalin arkasında 2. yim ve Ligde Liverpool ile maça çıkıyorum sahamda.. Oda ne? Dakka 3 Liverpool 1-0 öne geçiyor.. Aman Tanrım! Dakka 6 ve Liverpool 2-0 yapıyor.. İlk yarıda Chelsea ile varlık gösteremiyorum. Vee ikinci yarı düdüğüyle birlikte bir taktik bir oyuncu değişikliği tek kale oynuyorum adeta. Sokar hala 2-0 lehime ve yenilmekteyim.. Vee Oda ne? Terry kırmızı kart ve 10 kişiyim.. İşte o dakikadan itibaren gollerimi sıralıyorum 2-1, 2-2 oluyor ve bir gol daha 3-2 öne geçiyorum 10 kişi ile. Maçta 90 dakika doluyor artık gözler hakemde.. taraftar coşuyor. Vee Kuyt sahneye çıkıyor 90 + 3-3 oluyor O ne heyecanlı bir maçtı beaaaa Helal olsun EA ya yapmış bu sefer FIFA 11 i

işte gerçek futbol deneyimi zaten pc de fifa dan başka futbol oyunu yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _BRUCE LEE_ -- 6 Ekim 2010; 12:16:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fero01

http://www.merlininkazani.com/oyun_inceleme/1/Pro_Evolution_Soccer_2011_XBOX_360-37131.html

77 almış okumak istersiniz diye

fazla bile almış bence.bakalım fifa ya kaç verecekler
  • Resmen tıkanma dönemi yaşıyorum.
    Top ayağımdan ayrılmıyor. Çok iyi pas yapıp rakip kaleye çok iyi geliyoruz.Forvetlerimi çok rahat pozisyona sokuyorum ama sonuç saçma bir şekilde direkten dönme yada rakip defansın hayvani dokunuşları. Kaç maçtır 70. dakikalara kadar tek kale oynuyoruz.Pozisyon buluyoruz belki 1 gol atıyoruz. 70'ten sonra kanat oyuncularımın enerjilerinin tükenmesiyle değişikliğe gidiyorum.Rosicky ve Walcott'un girişiyle beraber yine şahlanıyoruz. Üst üste pozisyonlar ve 85ten itibaren inanılmaz kontra yemeye başlıyoruz. Akıl almaz defans hataları akıl almaz kaleci hataları ve ya beraberlik geliyor yada mağlubiyet. 1-0 a yatıp 10 dakika boyunca oyunu kontrol etmeye çabalıyorum rakip aceleden deli gibi basıyor. Defansa çekilip kontra arıyorum işe yaramıyor.
    Bi çözüm bulana kadar daha çok terliyeceğiz galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: DARTH_BLACK

quote:

Orijinalden alıntı: 1337-Killa

beyler bu gamepad fifa 11 uyumlu dimi?

Logitech Rumblepad II

aynısını kullanıyorum 10 numara bir gamepad ve hemen hemen tüm oyunlarda resmi lisansı vardır.Fifa içinse her yıl listesinde bulunan resmi gamepad tasiyelerindendir.
    Çok rahat kullanıyorum,tavsiye ederim.Birde bu modelin kablosuz olanıda var oda çok sağlam ve güzel bir modeldir.

Bu 2 model logitech firmasının önceki nesil ürünlerinden,şimdi ise aşşağıdaki f 510 modelinide çıkardılar,olmassa o modelide alabilirsiniz.

Chillstream'e de bakabilirsiniz, hem fiyat olarak da uçuk değil.

• gameranger da odaya girdiğimde ismim eğik(italik) görünüyor ve oyuna bağlanamıyorum. nedenini veya çözümünü bilen yardımcı olur mu?

• Dün oyunu oynama fırsatı buldum. Bende orjinal almayı planlıyordum. Ancak oyunu gördükten sonra vazgeçtim. Abicim OYUN ÇÖP = GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU bu oyunada next gen diyorlarya Allah akıl fikir versin. Göz var nizam var kardeşim next gen görmesek next gen diye yutturucaklar. Grafikler, sesler, futbolcular, seyirciler inanılmaz iğrenç olmuş. PS3 ve Xbox dakinin yanına bile yanaşamamış. EA yine pc ye afedersiniz ama b.k gibi Fifa çıkartmış.Bu konuda daha çok şey söylemek ve yazmak isterdim ancak 4 gün ceza almama ramak kaldı. O yüzden başka bişey demiyorum. Sakın orjinaline boşuna para vermeyin. EA pc ye yine dandik Fifa çıkartmış yazıklar olsun ea suratına ne kadar tükürsem azdır...

Not:Bu arada aklıma gelmişken oyunun bütün grafiklerini sonuna kadar açıyorum. Next Gen den eser yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonS_oF_Liberty -- 6 Ekim 2010; 15:40:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SonS_oF_Liberty

Dün oyunu oynama fırsatı buldum. Bende orjinal almayı planlıyordum. Ancak oyunu gördükten sonra vazgeçtim. Abicim OYUN ÇÖP = GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU bu oyunada next gen diyorlarya Allah akıl fikir versin. Göz var nizam var kardeşim next gen görmesek next gen diye yutturucaklar. Grafikler, sesler, futbolcular, seyirciler inanılmaz iğrenç olmuş. PS3 ve Xbox dakinin yanına bile yanaşamamış. EA yine pc ye afedersiniz ama b.k gibi Fifa çıkartmış.Bu konuda daha çok şey söylemek ve yazmak isterdim ancak 4 gün ceza almama ramak kaldı. O yüzden başka bişey demiyorum. Sakın orjinaline boşuna para vermeyin. EA pc ye yine dandik Fifa çıkartmış yazıklar olsun ea suratına ne kadar tükürsem azdır...

şakacı seni...neyse tabi kendi yorumun,ne diyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: SonS_oF_Liberty

Dün oyunu oynama fırsatı buldum. Bende orjinal almayı planlıyordum. Ancak oyunu gördükten sonra vazgeçtim. Abicim OYUN ÇÖP = GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU bu oyunada next gen diyorlarya Allah akıl fikir versin. Göz var nizam var kardeşim next gen görmesek next gen diye yutturucaklar. Grafikler, sesler, futbolcular, seyirciler inanılmaz iğrenç olmuş. PS3 ve Xbox dakinin yanına bile yanaşamamış. EA yine pc ye afedersiniz ama b.k gibi Fifa çıkartmış.Bu konuda daha çok şey söylemek ve yazmak isterdim ancak 4 gün ceza almama ramak kaldı. O yüzden başka bişey demiyorum. Sakın orjinaline boşuna para vermeyin. EA pc ye yine dandik Fifa çıkartmış yazıklar olsun ea suratına ne kadar tükürsem azdır...

Not:Bu arada aklıma gelmişken oyunun bütün grafiklerini sonuna kadar açıyorum. Next Gen den eser yok.

Beyler yerden nasıl vuruyoruz ?
    Karşı Karşıya hep kaçırıyorum ya.

• 
Sayfa: önceki 389390391392393
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.