Şimdi Ara

FIFA 11 NEXT-GEN !!! ÇIKTI (PC'NİN YENİ KRALI) (393. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.406
Cevap
4
Favori
394.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 391392393394395
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu yaklaşık 1 haftadır oynuyorum ve görüşlerimi belirtmek istiyorum:
    - bence oyunun en büyük eksiği konsolda olan personality, custom auto (şimdi aklıma gelmedi diğerleri herneyse artık) vs özelliklerin pc versiyonunda bulunmaması..
    - menü sade ama gösterişsiz olmuş
    - oyuncu faceleri büyük takımların birkaç oyuncuları haricinde özensiz ve kötü...
    - oyuncu fizikleri daha iyi olabilirdi
    - oynanış genel olarak iyi olmuş ancak büyük takımlarla kendinden daha güçsüz takımlara karşı oynarken legendary seviyesinde bile en az 3-4 tane gol atıyorsun biraz daha mücadeleci olabilirdi küçük takımlar..
    - yapay zeka genel olarak hoşuma gitti..
    - saha biraz daha büyük olabilirdi kamera açısı yamasını kurup zoom miktarını düşürmeme rağmen yeterince büyük gelmiyor saha.. ayrıca sahanın çimleride pek hoşuma gitmedi halı serilmiş gibi duruyor..
    - atmosfer, taraftarlar,tezahüratlar, tepkiler felan fena değil ama yetersiz...
    - gol sevinçleri kısa sürüyo ve kötü olmuş bence..
    - replaylarda hoşuma gitmedi maç içinden alakasız 2-3 tane pozisyon seçiyor ve hep onları gösteriyo mesela maç sonlarında yada devre arasında...
    - spikerler fena değil maç esnasında ara sıra gülüşüyorlar fln hoş bi ayrıntı olmuş bu :)
    - oyun içi animasyonlar genel olarak güzel.. mesela hakemin topun üzerinden atlaması, aynı şekilde ara sıra oyuncularda atlıyor..
    - bire bir mücadeleler ve hava toplarındaki mücadeleler fln çok güzel olmuş bence..
    - yağmurlu,karlı hava modları iyi düşünülmüş ancak yetersiz genede..
    - arena mod çok güzel.. be a pro, manager mode yi felan henüz denemedim.. şuanda ingiltere ligi açtım ve chelseayi seçtim o modu oynuyorum...

biraz uzun oldu ancak benim görebildiklerim bunlar şimdilik.. fifa serisini ilk 99da oynamıştım o yıldan sonra bir iki tane serisini oynayıp silmiştim hep.. ancak 99dan sonra ilk defa fifayı bu kadar uzun süredir oynadım ve silmedim.. Şöyle söylim oyunun bir çok özelliği iyi düşünülmüş ama kısıtlanmış ve yetersiz gibi duruyor.. Ama genede yıllar sonra fifayı oynanabilecek bir futbol oyunu olarak gördüğüm için mutluyum... görüşlerim bu kadar saygılar...

• PC'nin yeni kralı biraz abartı olmuş
  • Top adama geldiğinde ayağından aşıyor. Sola doğru gidiyor direk ben bir şey yapmadan. Neden oluyor bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

PC'nin yeni kralı biraz abartı olmuş

pc herzaman kral zaten grafiklerde herzaman konsola takıyor
  • Beyler oyun 4 gamepad le aynı anda oynanmıyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mić38

fifa 11 i ps3tede oynadım fakat pcyle arasında bi kaç mod dışında hiç bi fark yok hatta pcnin grafikleri daha iyi herkes konsolun grafikleri iyi dio fakat büyük lcd tvde oynadıkları için onlara öyle geliyo oynanabilirlik 2 platformdada aynı hiç bi farkı yok ama xbox 360 fark yaratabilir fifa 11 konusunda

ben oynadım xboxta fifa 11i fakat fifa 10, xbox için konuşuyorum daha güzel, pc için konuşursak fifa 11 pcde alayından güzel :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamimandıralı

quote:

Adam ne diyor sen ne diyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamimandıralı

quote:

Orada konsol ile PC arasında bir kıyaslama yapılmıyor.Nerenizle okuyorsunuz şu yazıları anlamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Winters

Beyler oyun 4 gamepad le aynı anda oynanmıyor mu

yardım arkadaşlar bilen yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper1907

quote:

Orijinalden alıntı: ACND

quote:

Manager Modda Şampiyonlar Ligi, UEFA falan var mı?

Başka isim altında var.

Bu moda başlıyayım dedim girdim 3-4 maç yaptım oyun hata verdi

Ne tür hata?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Başka isim altında var.

Ne tür hata?

Maçın adamını gösterirken hata vermişti.

• Tepkime süreleri?

Arkadaşlar bugün FIFA 10'u PS3'te oynama fırsatı buldum. Oyun hemen hemen aynı fakat dikkatimi çeken ve bana PS3 versiyonunu sevdiren birşey oldu. Oyunun tepkime süresi PS3'te PC'ye oranla çok daha yüksek. Yukarı basar basmaz futbolcu yukarı çıkıyor. Oyun çok çabuk tepki veriyor. PC'de açıyorum aynı durum söz konusu değil. Sizce bu benden kaynaklanan bir sorun mu yoksa sizde aynı sorunu yaşıyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

Tepkime süreleri?

Arkadaşlar bugün FIFA 10'u PS3'te oynama fırsatı buldum. Oyun hemen hemen aynı fakat dikkatimi çeken ve bana PS3 versiyonunu sevdiren birşey oldu. Oyunun tepkime süresi PS3'te PC'ye oranla çok daha yüksek. Yukarı basar basmaz futbolcu yukarı çıkıyor. Oyun çok çabuk tepki veriyor. PC'de açıyorum aynı durum söz konusu değil. Sizce bu benden kaynaklanan bir sorun mu yoksa sizde aynı sorunu yaşıyor musunuz?

muhtemelen senin kullandığın gamepad veya klavyeden olabilir özellikle gamepad'lerde tepkime olayı fark edebiliyor. bende şu ana kadar öyle bi sorun yok, ne istersem aynı anda yapıyor oyun.
  • leage modun da da uefa ya felan gidebilomuyuz dikkat manager modda değil season modda??
  • quote:

Orijinalden alıntı: fero01
    leage modun da da uefa ya felan gidebilomuyuz dikkat manager modda değil season modda??

Hayır sezon modunda avrupa kupaları olmaz. @yılmaz logitech chillstream ile oynuyorum herhangi bir gecikme yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 7 Ekim 2010; 3:33:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Top adama geldiğinde ayağından aşıyor. Sola doğru gidiyor direk ben bir şey yapmadan. Neden oluyor bu?

Evet bu banada oluyor dostum demodada olmuştu Full sürümdede oldu çok nadiren oldu ama sebebini bilmiyorum. Nedense topu alan her oyuncum top ayağına gelir gelmez sola doğru ayağından aşıyor ciddi bir oyun hatası var.
  • Uzaktan güzel bir gol Drogba ile attım.

• Asla vazgeçmeyeceğim Win7 ye format çekerek Xp kurdum. Heyecanla FIFA 11 kurdum. Sonuç: Ne takılma kaldı ne kasma No Problem artık FIFA 11 için Xp ye döndüm ve süper akıcılık tek donma, kasma olmadan oynuyorum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Başka isim altında var.

Ne tür hata?

Maçın adamını gösterirken hata vermişti.

O genel bi sorun, tekrar oynayacaksın veya sim yapacaksın.

• arkadaşlar benim şöyle bir sorum olacak;
    Normalde gol attıkdan sonra gol replay görüntüleri tek sahne geçiyor genelde,bazı gollerdede birkaç açıdan gösteriyor.Acaba her gol için değişik görüntü açılarından nasıl izleyebilirim? bir tuş kombinasyonu varmı acaba? Çok güzel goller atıyorum ama tek sahneden gösterip geçince hoşuma gitmiyor,alışdık biz eski fifaların birkaç sahneden gol göstermelerine
    şimdi tek sahne izleyince yavan geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 391392393394395
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.