Şimdi Ara

FIFA 11 NEXT-GEN !!! ÇIKTI (PC'NİN YENİ KRALI) (394. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.406
Cevap
4
Favori
394.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 392393394395396
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DARTH_BLACK

arkadaşlar benim şöyle bir sorum olacak;
    Normalde gol attıkdan sonra gol replay görüntüleri tek sahne geçiyor genelde,bazı gollerdede birkaç açıdan gösteriyor.Acaba her gol için değişik görüntü açılarından nasıl izleyebilirim? bir tuş kombinasyonu varmı acaba? Çok güzel goller atıyorum ama tek sahneden gösterip geçince hoşuma gitmiyor,alışdık biz eski fifaların birkaç sahneden gol göstermelerine
    şimdi tek sahne izleyince yavan geliyor.

Bu benim de kafama takıldı. Bilen biri var mıdır?
  • quote:

Normalde gol attıkdan sonra gol replay görüntüleri tek sahne geçiyor genelde,bazı gollerdede birkaç açıdan gösteriyor.Acaba her gol için değişik görüntü açılarından nasıl izleyebilirim? bir tuş kombinasyonu varmı acaba? Çok güzel goller atıyorum ama tek sahneden gösterip geçince hoşuma gitmiyor,alışdık biz eski fifaların birkaç sahneden gol göstermelerine

Gamepad ile oynuyorsan kare tuşuna bas instant replay açılıyor ordan istediğin şekilde izleyebilirsin.
  • Beyler ben full sürümde oyuncu güçlerini ve suratları vb özellikleri değiştiremiyorum çaresi nedir?
    Ayrıca oyunda olan fakat edit bölümünde gözükmeyen kramponlar var??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abbasağa -- 7 Ekim 2010; 15:37:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper1907

quote:

Gamepad ile oynuyorsan kare tuşuna bas instant replay açılıyor ordan istediğin şekilde izleyebilirsin.

öyle istemiyorum işte çünki gamerangerda bunu yaparsam gol yerim çünki oyun devam ediyor
    ben fraps kullanıyorum,attığım golden sonra video çekiyorum ama replay görüntü tek geçince yavan oluyor,şöyle eskisi gibi değişik kamera açılarından hergolü nasıl izleriz diye kafayı takmış durumdayım

• quote:

Bu arada taze haber var fifa için,özellikle pes severler okusun diyorum.
    Bu kadar kötü bir oyunun geldiği yeri ve kırdığı rekoru neye göre eleştirecez bakalım.

"FIFA 11, ilk haftasında bir milyona yaklaştı

Tüm zamanlar rekoru FIFA'da

EA Sports'un merakla beklenen futbol oyunu FIFA 11, PC ve konsollar için raflarda yerini aldı ve ilk haftasında bir numara olmayı başardı. Yapım, İngiltere listelerine bir numaradan giriş yaparken, aynı zamanda İngiltere tarihindeki en büyük 3 numaralı açılışa da imza attı. Futbol oyunu klasmanında baktığımızda ise FIFA 11, ilk sırada yer alıyor. Verilere göre yapım, ilk haftasında İngiltere'de 821 bin adet satıldı."

Kaynak : merlininkazanı

Bir şeyin çok satması onun daha iyi oldugu anlamına gelmez Avrupadaki oyuncu yaş ortalaması 13-14 oldugu için fifa daha çok satar normal bu.

• http://www.dw-world.de/dw/article/0,,5919189,00.html

Yaşam | 18.08.2010
    Avrupa'nın en büyük bilgisayar oyunu fuarı

Köln’de Avrupa’nın en büyük bilgisayar oyunu fuarı Gamescom kapılarını ziyaretçilere açıtı Fuarda tanıtılacak yeniliklerin sektöre taze kan pompalaması umuluyor.

Almanya'da yüksek kalite bilgisayar oyunlarının ortalama fiyatı 25 Euro. Ancak 2010'un ilk altı ayında bilgisayar oyunu meraklılarının eli geçen yıllara nazaran daha az ceplerine gitti. Satışlarda yüzde 4'lük bir düşüş var ve bu geçen yıllardaki sürekli yükselişten sonra hayli şaşırtıcı. Federal İnteraktif Eğlence Yazılım Birliği Genel Müdürü Olaf Wolters:

"İlk çeyrekte ciddi bir yükseliş kaydettik, hatta biz bile şaşırdık. Bunun arkasında muhtemelen çok sert geçen ve insanların evlerinde oturup bilgisayar oyunu oynamalarına neden olan kış mevsiminin de önemli payı var. İkinci çeyrekte ise düşüş oldu. Bunda Dünya Futbol Şampiyonası ve sıcak dalgası da etkili oldu. Toplamda piyasada yüzde dörtlük bir küçülme söz konusu, ancak bunun bizi çok üzdüğünü söylemek de yanlış olur.”

Oyun konsolu satışları düşüyor

Özellikle elde taşınabilir oyun konsollarının satışlarında yüzde 25'e yakın ciddi bir düşüş var. Sadece Microsoft'un Xbox ve Sony'nin Playstation konsolları satışlarını arttırmayı başardı. Aslında satışlardaki oynama, Almanya'daki demografik değişimin de bir yansıması. Bilgisayarda oyun oynayanların yaş ortalaması giderek yükseliyor. Her üç oyuncudan biri 30 yaşın üzerinde. Ortalama yaş ise 25'ten fazla. Kadınlar ve erkekler arasındaki fark ise sürüyor. Sektörde yıllardır, kadınların da oyunlara ilgisinin artması için çaba sarfedilse de, bilgisayar ekranları başında oyun heyecanı yaşayanların çoğunluğu erkek. Olaf Wolters "Kadınlar farklı oynuyor. Eğer bu hedef kitleye de ulaşmak istiyorsak, belki de oyun geliştirenler arasında kadınların oranını arttırmalıyız ki yaratıcılıkta da onların daha fazla payı olsun. Umudumuz, eğitim ve meslek içi eğitim alanında, oyun yaratıcılığına daha fazla kadını çekebilmek için başlattığımız girişimlerin meyve vermesi.”

Köln'de ikinci kez düzenlenen Gamescom'dan beklentiler iyimser. Katılımcı sayısında artış kaydedildi. 33 ülkeden toplam 500'ün üzerinde katılımcı var. Dünya ve Avrupa prömiyerlerinin sayısı ise ikiye katlandı. Fuara bilet satışları da tatmin edici seviyede. Köln Fuar Şirketi'nin Genel Müdürü Oliver P. Kuhrt özellikle bir noktaya dikkat çekiyor:

"Uluslararası katılımcıların yüzde 10'a yakın artış kaydetmesi bizi sevindiren bir gelişme oldu, zira burada sadece Almanların katılacağı bir etkinlik düzenlemek değildi hedefimiz. Amaç, Gamescom'u Avrupa çapında cazibesi olan bir fuar konumuna getirmek. Ve bu yıl bu konuda önemli gelişme kaydettik.”

Yeni trend 3D

Sinema dünyasında yılın trendi olan üç boyutluluk, Gamescom'a da damgasını vuracak gibi gözüküyor. Federal İnteraktif Eğlence Yazılım Birliği Genel Müdürü Wolters, üç boyutlu oyun konsollarının yanı sıra, fuarda ziyaretçileri özellikle online oyun imkanlarının beklediğini söylüyor. Genel trendin, internet üzerinden, dünyanın dört bir köşesinden farklı oyuncular ile oynamak olduğunu hatırlatan Wolters, geleneksel bilgisayar oyunlarının da online oynanabilecek şekilde yapılandırıldığını belirtiyor.

Fuarda tüm bu yenilikleri denemek isteyen ziyaretçilerin sabırlı olmaları da gerekiyor. Geçen yılki fuarda kurulan 10 bin oyun konsoluna rağmen, sıra gelmesi için bekleme süreleri dört saate kadar çıkmıştı.

© Deutsche Welle Türkçe

Arne Lichtenberg / Aydın Üstünel

13-14 yaş biraz abartı olmuş sanki.

• quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

quote:

Bu kadar kötü bir oyunun geldiği yeri ve kırdığı rekoru neye göre eleştirecez bakalım.

EA Sports'un merakla beklenen futbol oyunu FIFA 11, PC ve konsollar için raflarda yerini aldı ve ilk haftasında bir numara olmayı başardı. Yapım, İngiltere listelerine bir numaradan giriş yaparken, aynı zamanda İngiltere tarihindeki en büyük 3 numaralı açılışa da imza attı. Futbol oyunu klasmanında baktığımızda ise FIFA 11, ilk sırada yer alıyor. Verilere göre yapım, ilk haftasında İngiltere'de 821 bin adet satıldı."

Bir şeyin çok satması onun daha iyi oldugu anlamına gelmez Avrupadaki oyuncu yaş ortalaması 13-14 oldugu için fifa daha çok satar normal bu.

demosu 1 ay öncesinden verilmiş bir oyun beğenilmese satılmazdı arkadaşım.
    Ayrıca neye göre avrupada oyuncu yaş ortalaması 13-14 diyorsunuz,istatiskimi tuttunuz?

ben yaş ortalaması 20-40 olan insanlarla fifa oynuyorum,geneldede 25 üzeri insanlar oluyor bunlar çünki fifayı yıllar boyunca oynamış oyuncular var dolayısı ile o kemikleşmiş oyuncu potansiyeli hala var fifanın onun için "çocuk oyunu" indirgemesi yapmayın.Hala dünya genelinde en çok satan futbol oyunu fifa ise pes de ona göre strateji belirlesin daha çok satsın.Güneş balçıkla sıvanmaz arkadaşım işin gerçeği bu yıl fifa 1 numara...

• Hazırlayacağım video dan küçük çaplı bir kesit hızlıca yaptığımdan kaliteyi düşük tuttum.
  • neden her sene fıfa serısı ıcın heh bu yıl daha ıyı olmus dıyorum ve 2 hafda oynayıp sonrasında pes cıkınca da ''yok yaa meger olmamıs daha''dıyıp pes e gecıyorum neden acaba???
  • beyler arena modda nasıl adam değiştiriyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YAŞLI KURTTTT

neden her sene fıfa serısı ıcın heh bu yıl daha ıyı olmus dıyorum ve 2 hafda oynayıp sonrasında pes cıkınca da ''yok yaa meger olmamıs daha''dıyıp pes e gecıyorum neden acaba???

Çünkü seni bu dünyaya leylekler getirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

quote:

Tamam ABİ.

• quote:

Orijinalden alıntı: YAŞLI KURTTTT

neden her sene fıfa serısı ıcın heh bu yıl daha ıyı olmus dıyorum ve 2 hafda oynayıp sonrasında pes cıkınca da ''yok yaa meger olmamıs daha''dıyıp pes e gecıyorum neden acaba???

PES gözlüklerini çıkarmadığın için.
  • Dün bu oyun gamepad le 4 kişi oynanıyor mu diye sormuştum ama hala bi cevap alamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winters

Dün bu oyun gamepad le 4 kişi oynanıyor mu diye sormuştum ama hala bi cevap alamadım

Dh çok bozuldu dostum :)
  • Daha oynayamadık
  • Arkadaşlar hayatım boyunca hep Pes oynamış biri olarak. Herkes diyor ki fifa daha iyi 2011 oyunlarında gerçekten öyle mi? Siz oynayanlar daha iyi yorumlarsınız ona göre boşuna indirmeyeyim. Bir de PC için oynayacağım. Çünkü pc'de fifa oyunlarını pek sevmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winters

Dün bu oyun gamepad le 4 kişi oynanıyor mu diye sormuştum ama hala bi cevap alamadım

Bunu deneyen kişi sayısı çok az olduğundan deneyen hiç kimse senin mesajını görmemiştir belki...Bir de bu açıdan düşün.
  • Avrupadaki en çok satan oyunları bilmiyorsunuz galiba Sims ve mario serisi.. Sürekli ingilterede 1 numaradır bu oyunlar aylarca çıktıklarında satış babında.

O 30 yaş olayını da açıklayayım bu istatistikler genelde oyun satan sitelerden alınıyor. Doğal haliyle 13-14 yaş civarınında kredi kartı olmadıgı için ebeynelerininkilerle alıyorlar ve bu da sanki 30-35 yaşında biri oyunu kendisine almış gibi gözüküyor aslında eşine dostuna çocuguna alıyor. Benim sene içindeki çoğu vaktim ps ve internet cafelerde geçti daha fifa oynayan görmedim 25 lcd lik ps 3 cafelerde 20 tv de pes oynanıyor oluyor sürekli ve burasıda üniversite çevresindeki cafeler zaten.

Ben açık söyliyim 2 oyunuda beğenmedim bu senede. Ara ara 2 sinide oynuyorum 2-3 maç yapıp kaparım hardcore denilen oyuncu sınıfındada değilim oyunu sadece vakit geçirip biraz eğlenmek için oynarım. Ama 2 oyunuda oldukça fazla uzun süre test ettim bana beğenmediğim halde pes daha fazla hitap ediyor ps 3 cafeye gittiğimdede pes oynarım çünkü gerçekten yaratıcılıgını kullanabiliyosun çünkü özgür bir oynanış var top fiziği buna müsait fifada böyle birşey yok göze kulağa hoş gelsede tamamen arcade bir oyun bana göre.

Bu arada fifa da bu çalım atma olayını gerçek maçta verimli kullanamıyorum yapmaya çalıştıgımda topu 10 cm açsa ayağından futbolcu lak diye alıyor rakip öneriniz varmıdır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tired Soul

Arkadaşlar hayatım boyunca hep Pes oynamış biri olarak. Herkes diyor ki fifa daha iyi 2011 oyunlarında gerçekten öyle mi? Siz oynayanlar daha iyi yorumlarsınız ona göre boşuna indirmeyeyim. Bir de PC için oynayacağım. Çünkü pc'de fifa oyunlarını pek sevmiyorum.

ikisini de kendin oyna ve karar ver. şimdi bu durum zevk renk ve alışmışlık meselesi. ben de pes3'ten beridir pes oynuyordum 2008'de soğumaya başladım ama bu yıla kadar mecburiyetten pes oynadım. şimdi pes de fena değil. ben şahsen ikisini de oynuyorum. şimdi burada gelip sana fifa şöyle aşmış, böyle geçirmiş dersek beklentilerin tavan yapacak ve oyunu beğenmeyeceksin. en iyisi kararı sen ver. eğer şimdiye kadar çıkan fifa'ları denediysen söyleyeyim bu tamamen farklı. oynanış, dinamikler, top fiziği, ikili mücadeleler, animasyonlar, grafikler felan hep farklı.. hatta spiker bile farklı. ama oynarken fifa olduğunu biliyorsun fakat öyle eskisi gibi olmadığını da iliklerine kadar hissediyorsun. halflife ile halflife2 farkı gibi bi fark var eski fifa'larla bunun arasında. dediğim gibi oynayıp sen karar ver..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 7 Ekim 2010; 18:12:26 >

• 
Sayfa: önceki 392393394395396
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.