Şimdi Ara

FIFA 11 NEXT-GEN !!! ÇIKTI (PC'NİN YENİ KRALI) (396. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.406
Cevap
4
Favori
394.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 394395396397398
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim Kontorland ya.Kafayı yicem ayarlıyorum yine olmuyo bi el atın =).Analog tuşları falan var onlar mı sorun yapıyo çözemedim.
  • Yaw iki legend deneyim dedim oyun seviyesini, oyun o zaman pese dönüyor. Pc alem kallem edip göstere göstere hile yapıyor, tavsiye etmiyorum...
  • kontorland,platton vs gibi çin malı kollar olmuyor arkadaşım,ea yıllardır lisanslı ürünlere destek verdiği için o kolları fifada oynayamassınız.

Ancal lisanslı gamepad alırsanız gerekli ayarları yapabilirsiniz.
    İşte o lisanslı liste;

Logitech Cordless RumblePad 2
    Logitech Cordless RumblePad 2 USB
    Logitech Dual Action
    Logitech Dual Action (USB)
    Logitech Dual Action USB
    Logitech RumblePad 2 USB

Saitek P2900 Game Pad
    ASaitek P2900 Pad
    Saitek P2900 USB Pad
    Saitek P2900 Wireless Pad

ben Logitech RumblePad 2 USB kullanıyorum ve çok memnunum.2 yıldır banamısın demedi,fiyatı biraz tuzlu ama 1 kere alıyorsunuz 2 yıl başınız ağrımıyor.
  • Allah'ım ya kardeşim boşu boşuna verdim yani parayı inanamıyorum ya.Nasıl olmaz demoda oynanıyodu rahat bir şekilde.
  • Bende Platoon var ama hiçbi şekilde hata sorun yaşamadan oynuyorum.

Neden olmuyor deniliyor?
  • Hayır arkadaşımda da aynı kol vardı ve rahat bir şekilde oynadık ya ?
  • bu tarz kollarla oynamak birazda şans işi,yani belli bir standartları olmadığı için şu uygulamada çalışan görünen kol diğer bir uygulamada tekleyebiliyor.
  • Gamepad in lisanlısı lisanssızımı olur ayarını yapar oynarsın olmuyorsa atladığın birşey vardır.
  • bende snopy x007 gamepad var, normal snopy'lerden biraz daha pahalı ufak bir şey ve oyuna tam uyumlu çıktı. tavsiyem mutlaka gamepadinizin driverını yükleyin. hiç yüklemeden tak çalıştır şeklinde generic olarak kullanıyorsanız oyunda görmemesi normal. yeni gamepad almadan önce elinizdeki gamepad'in driverlarını yükleyin ona göre hareket edersiniz..

FIFA 11 NEXT-GEN !!! ÇIKTI (PC'NİN YENİ KRALI)

• quote:

Orijinalden alıntı: DARTH_BLACK

kontorland,platton vs gibi çin malı kollar olmuyor arkadaşım,ea yıllardır lisanslı ürünlere destek verdiği için o kolları fifada oynayamassınız.

Yanlış bilgi vermeyelim lütfen.Çin malı kolları kullanarakda gayet rahat oynanılıyor.
  • Manager mod oynuyorum en iyi oyuncum maçın 3. dakikasında sakatlandı 16 hafta :S herhangi bi program varmı edit yapabileceğim şu sakatlık iyice dellendirdi beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhacir

Manager mod oynuyorum en iyi oyuncum maçın 3. dakikasında sakatlandı 16 hafta :S herhangi bi program varmı edit yapabileceğim şu sakatlık iyice dellendirdi beni

16 hafta benimde oyuncular çok sakatlandı ama hep 1 haftaydı demek bukadar uzunuda var güzel olmuş, yani gerçekçilik açısından
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

quote:

kontorland,platton vs gibi çin malı kollar olmuyor arkadaşım,ea yıllardır lisanslı ürünlere destek verdiği için o kolları fifada oynayamassınız.

Yanlış bilgi vermeyelim lütfen.Çin malı kolları kullanarakda gayet rahat oynanılıyor.

Yanlış bir bilgi değil,lisanslı bir kol değilse uyumlu oynatmıyor o tarz gamepadler,mutlaka bir eksiklik oluyor.Tabi oynayan için tüm hakimiyet önemli değilse o başka,hızlı koşmaz,hareket yapamaz vs vs gibi şeyleri düşünmeden oynar.

@exFAT
    Lisanslı-lisansız olayını ea sportsa sormak lazım zira 6 yıldır işkence çektiriyor ancak şuda unutulmamalıdırki firmalar kendi isimleri böylesi popüler oyunlara yazdırmak için sponsor parası öder yapımcı firmalara bunuda unutmayın.Açın bakın fifa 11 klasörünüze control.ini dosyasında hangi lisanslı kollara destek vermiş ea sports?
    sitesindende bakabilirsiniz.Kısacası oyunlarda yeni donanım aldırmaya yöneltiyor bizi.6 yıl önce bu böyle değildi ama ben sürekli spor oyunlarını takip ettiğimdem artık olayı çok iyi anlamaktayım.İmkanınız varsa kontorland gibi bir kol ile logitech bir kolu ayrı olarak sisteminizde test edin öyle tecrübe edinin sonucunuda burda paylaşın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 8 Ekim 2010; 0:45:28 >

• quote:

İşte o lisanslı liste;

Logitech Dual Action
    Logitech Dual Action USB
    Logitech RumblePad 2 USB

Saitek P2900 Game Pad
    ASaitek P2900 Pad
    Saitek P2900 USB Pad

ben Logitech RumblePad 2 USB kullanıyorum ve çok memnunum.2 yıldır banamısın demedi,fiyatı biraz tuzlu ama 1 kere alıyorsunuz 2 yıl başınız ağrımıyor.

Ben oynuyorum? Snopy gayet güzel:) Arkadaş control ayarlarını oyuna girmeden önce yapmalı...

• quote:

İşte o lisanslı liste;

Logitech Dual Action
    Logitech Dual Action USB
    Logitech RumblePad 2 USB

Saitek P2900 Game Pad
    ASaitek P2900 Pad
    Saitek P2900 USB Pad

Ben kontorland ile oynuyorum gayet.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

quote:

Yanlış bir bilgi değil,lisanslı bir kol değilse uyumlu oynatmıyor o tarz gamepadler,mutlaka bir eksiklik oluyor.Tabi oynayan için tüm hakimiyet önemli değilse o başka,hızlı koşmaz,hareket yapamaz vs vs gibi şeyleri düşünmeden oynar.

Arkadaşım yanlış bilgi işte.Kullandığım Snopy gamepad gayet uyumlu, hiç bir eksiği yok.Her türlü etkinliği yapabiliyorum.

• oynuyorsanız problem yok ne mutlu size
    ancak ben 2 ayrı makinede ayarları yapmama rağmen kontorland ile verim alamadım,bilemiyorum kollarmı bozukdu yoksa uyumsuzmuydu ancak sağlıklı çalışmadığını gördüm.
    Dediğim gibi bazı şeylerden feragat etmek göz önüne alınıyorsa her gamepad ile oynanılabilir.

oynatmaz olayı farklı verimsiz kullanma olayı farklı.Ben verimli kullanma tarafında olduğum için ek bilgi verdim hepsi budur.
  • Ben Fifa 08 ye aşina birisiyim. Onun tuşlarına çok alışmıştım. Şimdi bu Fifa 11 acayip geldi yani. Oynayasım gelmiyor sırf tuşlar yüzünden.

Fifa 08 deki tuş kombinasyonunu bilen arkadaşlar Fifa 11 için nasıl bir ayarlama yapmam gerek ?

Mesela hızlı koşma E ile ama daha hızlı depar atmak Shift ile olsun istiyorum. Ara Pas W olsun. Orta/Sert Top Çalmak A olsun. Kaleye şut D olsun. Normal Pas S olsun. Q ile oyuncu değiştireyim. Q+D ile Pılase olsun istiyorum.

Bunları ayarlayamadım bi türlü :(. Yardımcı olursanız çok makbule geçer teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

Avrupadaki en çok satan oyunları bilmiyorsunuz galiba Sims ve mario serisi.. Sürekli ingilterede 1 numaradır bu oyunlar aylarca çıktıklarında satış babında.

O 30 yaş olayını da açıklayayım bu istatistikler genelde oyun satan sitelerden alınıyor. Doğal haliyle 13-14 yaş civarınında kredi kartı olmadıgı için ebeynelerininkilerle alıyorlar ve bu da sanki 30-35 yaşında biri oyunu kendisine almış gibi gözüküyor aslında eşine dostuna çocuguna alıyor. Benim sene içindeki çoğu vaktim ps ve internet cafelerde geçti daha fifa oynayan görmedim 25 lcd lik ps 3 cafelerde 20 tv de pes oynanıyor oluyor sürekli ve burasıda üniversite çevresindeki cafeler zaten.

Ben açık söyliyim 2 oyunuda beğenmedim bu senede. Ara ara 2 sinide oynuyorum 2-3 maç yapıp kaparım hardcore denilen oyuncu sınıfındada değilim oyunu sadece vakit geçirip biraz eğlenmek için oynarım. Ama 2 oyunuda oldukça fazla uzun süre test ettim bana beğenmediğim halde pes daha fazla hitap ediyor ps 3 cafeye gittiğimdede pes oynarım çünkü gerçekten yaratıcılıgını kullanabiliyosun çünkü özgür bir oynanış var top fiziği buna müsait fifada böyle birşey yok göze kulağa hoş gelsede tamamen arcade bir oyun bana göre.

Bu arada fifa da bu çalım atma olayını gerçek maçta verimli kullanamıyorum yapmaya çalıştıgımda topu 10 cm açsa ayağından futbolcu lak diye alıyor rakip öneriniz varmıdır ?

çalım atmayı öğrenememişsin demek oluyor. Ben bayağı bir skill yapabiliyorum.

• quote:

oynuyorsanız problem yok ne mutlu size
    ancak ben 2 ayrı makinede ayarları yapmama rağmen kontorland ile verim alamadım,bilemiyorum kollarmı bozukdu yoksa uyumsuzmuydu ancak sağlıklı çalışmadığını gördüm.
    Dediğim gibi bazı şeylerden feragat etmek göz önüne alınıyorsa her gamepad ile oynanılabilir.

oynatmaz olayı farklı verimsiz kullanma olayı farklı.Ben verimli kullanma tarafında olduğum için ek bilgi verdim hepsi budur.

Ne gibi verim alamadın mesela? Yani hissettiğin fark ne? Ben skillerde bi eksiklik hissetmedim mesela fazla üzerlerinde çalışamama ragmen iyi adam eksiltebiliyorum. Tepkimede iyi.

• 
Sayfa: önceki 394395396397398
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.