Şimdi Ara

FIFA 11 NEXT-GEN !!! ÇIKTI (PC'NİN YENİ KRALI) (398. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.406
Cevap
4
Favori
394.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 396397398399400
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beylerr fıfa11 pc online mod için ea nın sitesinden üyelik alamıyorum

• Biri frikik kombinasyonlarını fln söyleyebilirmi ya?

PES^te ki gibi falso olayları fln nasıl oluyor. Sert yada plase vuruş vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 8 Ekim 2010; 19:16:23 >
  • Herkes yalan tek doğru Ibrahima Yattara
    Adamı Liverpool'a aldım sağda döktürüyor. İlk maçında 2 gol 1 asist
  • Oyun Türkçe'ye çevirilse harika olur.
  • Ben oyunu kurdum ama hata veriyor.Oyunu açtım bir kere oynadım.Sonra kapattım 2 saat sonra tekrar açmaya çalıştığımda hata raporu verdi.Şimdi oyunu siliyorum baştan kurucam.
  • 50tlye kadar fifa icin alınabilecek en iyi kol hangisi arkadaslar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stroma

50tlye kadar fifa icin alınabilecek en iyi kol hangisi arkadaslar?

Nereden bulursun bilemiyorum ama bana göre bu oyun ve diğer oyunlar için alabileceğin en iyi gamepad Wireless Xbox 360 Controller for Windows'tur.

FIFA 11 NEXT-GEN !!! ÇIKTI (PC'NİN YENİ KRALI)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

quote:

Nereden bulursun bilemiyorum ama bana göre bu oyun ve diğer oyunlar için alabileceğin en iyi gamepad Wireless Xbox 360 Controller for Windows'tur.

bu 100tl civarı

• beyyylerr eanın sitesinden üyelik alınmıyor yardım plss
  • Fifa yı klavyeyle joyistik varmış gibi oynuyorum (sanal joyistik programıyla) her şey manuel olarak paslar şutlar çok güzel. Yıllardır fifa düşmanı pes hayranı olarak sonunda ea bizi pesin o kasvetli ortamından kurtardı :). Ayrıca karın gelmesine çok sevindim :D.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson -- 9 Ekim 2010; 0:45:46 >
  • Ya arkadaşlar Manager Mod oynuyorum takımım Manchester City.Nerdeyse bütün maçlarım Gece oluyo neden acaba ?
  • bu kasılmalar yuzunden oynıyamıyorum oyunu patch cıkana kadar beklemek zorunda kalıcam galıba 1 2 mac sonra kasmalar baslıyo demoda nvıdıa beta drıverla sorun cozulmustu ama fullde etkı etmedı boyle olmıca. bılen varmı ne zaman gelıcek patch acaba.
  • 9600gt ve gtx260 ikisindede takılmalar mevcut..nedeni nedir acaba?
  • ekran kartım ısınmamasına ragmen oyunda çok takılmalar oluyor bazen ilk daha oyunu actıgım gibi bazen de 1-2 maç sonra ama genelde hep yapıyor var mı bu konu hakkında bi bilgisi olan oyun da orjinal bu arada.
  • 8800 gts de de takılmalar var. low high farketmiyor oyun durduk yere ya maçın başında ya da ortalarında kasılmaya başlıyor.

oyunun çok ciddi şekilde bazı pc lerde optimizasyon sorunu var. çözümü nedir acaba?
  • FIFA 11 Online Oynamak ! Gameranger İle Adım Adım Resimli !
    http://forum.donanimhaber.com/m_43608445/mpage_1/f_/key_//tm.htm#43608445
  • quote:

Orijinalden alıntı: balerefone

8800 gts de de takılmalar var. low high farketmiyor oyun durduk yere ya maçın başında ya da ortalarında kasılmaya başlıyor.

oyunun çok ciddi şekilde bazı pc lerde optimizasyon sorunu var. çözümü nedir acaba?

yapcak bısey yok low degıl verylow olsa yıne kascak mecburen beklıcez ya ekrankartı uretıcılerının drıver cıkarmasını yada ea dan patch gelcek baska care yok cok sacma bı durum. nba2k11 cıktı neysekı
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

9600gt ve gtx260 ikisindede takılmalar mevcut..nedeni nedir acaba?

nedeni oyunun sorununun ekran kartlarıyla değil de merkezi işlemcilerle olması. bir de işletim sistemleri ile bi sorunu var. win7'de kasan bu oyun xp'de kasmayabiliyor.

tek çare yama beklemek ki o da yapımcının söylediğine göre gelecek... ama ne zaman bilmiyorum..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

quote:

bu 100tl civarı

80-85 TL'ye Kadıköydeki Xboxçıların çoğunda yada Eminönünde Doğubank işhanının etrafında bulabilirsin ben 70 TL'ye düz Xbox kolu aldım 15 TL daha verip bunu alsaymışım keşke

• quote:

CHİLLSTREAM
  • 
Sayfa: önceki 396397398399400
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.