Şimdi Ara

FIFA 11 NEXT-GEN !!! ÇIKTI (PC'NİN YENİ KRALI) (399. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.406
Cevap
4
Favori
394.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 397398399400401
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gold yüzünden kazık yedik (90 tl goldda)
    Gittik Teknosadan 60 Tl'ye aldık.

Çok iyi kol gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cro-X

Fifa yı klavyeyle joyistik varmış gibi oynuyorum (sanal joyistik programıyla) her şey manuel olarak paslar şutlar çok güzel. Yıllardır fifa düşmanı pes hayranı olarak sonunda ea bizi pesin o kasvetli ortamından kurtardı :). Ayrıca karın gelmesine çok sevindim :D.

hocam sırf bu manuel pas ve şutlar için joystik almayı düşünüyodum da şimdi mesajını grünce heyecanlandım biraz daha açarmısın hangi programı kullanacapız vs.?
  • arkadaslar oyunda oyuncuların özellıklerınde boy ve kıloları ft ve lbs ( ornek 5.5 ve 143 lbs) cinsinden..bunu metre ve kg ye cevırmeyı bulamadım yokmu herhangı bı ayar?
  • Yav arkadaşlar, Fifa da idman yapacağımız yani hareketleri deneyeceğimiz yeri bulamadım. 10 senedir fifa oynamıyorum acaba böyle bir bölüm yok mu ben mi bulamıyorum?
  • Yav arkadaşlar, Fifa da idman yapacağımız yani hareketleri deneyeceğimiz yeri bulamadım. 10 senedir fifa oynamıyorum acaba böyle bir bölüm yok mu ben mi bulamıyorum?

arenada oynarken gamepadle oynuyorsan select e bas klavye ile oynuyorsan hangi tuşu selecte atadıysan onu çeşitli kombinasyonlar free maç korner serbest vuruş yapabilirsin
  • Logitech'in 50 liraya var alalı 4 gün oldu memnunum ama o xboxun oldğnu bilsem alırdım electroworld'de yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: theboss78

arkadaslar oyunda oyuncuların özellıklerınde boy ve kıloları ft ve lbs ( ornek 5.5 ve 143 lbs) cinsinden..bunu metre ve kg ye cevırmeyı bulamadım yokmu herhangı bı ayar?

aynen metrik sisteme geçme seçeneğide kesinlikle olmalı.
  • arkadaşlar benim sistemim amd 5200+ dualcore 2.7 ghz
    ekran kartı ati hd 3450 2 gb ram
    fifa da top hızlı iken ekran titriyor bir çare bulamadım
    şimdi sorum şu olacak bu sistemde maksimum ne ayarda oynamam gerekiyor (şu anda farketmiyor medium low very low patc a kadar aynı sorun devem edecek)
    pc yi yenilemeye başlasammı diyorum ekran kartından başlayarak ekran kartım ve işlemcim hakkında görüşlerinizi ve 200 tl ye kadar iyi bir ekran kartı önerilerinizi bekliyorum pahalı gelecekse x box almayı planlıyorum .... ama ondadatv problem tülü tv de olmaz sanırım monitörümde crt lcd değil hayırlısı bakalım görüş ve önerilerinizi bekliyorum saygılar...

NOT: pes başlığında işi erkeke oyunu olayına vardırdılar ya bişey demiyorum kaldı ben pesi uzun süred....ir bu kadar iyi bulmamamıştım ama yinede tercihim fifa yorum yok yani eviye yeraltına düştü tartışmada
  • quote:

Orijinalden alıntı: orislevin

Yav arkadaşlar, Fifa da idman yapacağımız yani hareketleri deneyeceğimiz yeri bulamadım. 10 senedir fifa oynamıyorum acaba böyle bir bölüm yok mu ben mi bulamıyorum?

Joystickdeki Select veya klavyedeki F1 tuşuna basman gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 9 Ekim 2010; 12:20:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: federalagentmulder

arkadaşlar benim sistemim amd 5200+ dualcore 2.7 ghz
    ekran kartı ati hd 3450 2 gb ram
    fifa da top hızlı iken ekran titriyor bir çare bulamadım
    şimdi sorum şu olacak bu sistemde maksimum ne ayarda oynamam gerekiyor (şu anda farketmiyor medium low very low patc a kadar aynı sorun devem edecek)
    pc yi yenilemeye başlasammı diyorum ekran kartından başlayarak ekran kartım ve işlemcim hakkında görüşlerinizi ve 200 tl ye kadar iyi bir ekran kartı önerilerinizi bekliyorum pahalı gelecekse x box almayı planlıyorum .... ama ondadatv problem tülü tv de olmaz sanırım monitörümde crt lcd değil hayırlısı bakalım görüş ve önerilerinizi bekliyorum saygılar...

NOT: pes başlığında işi erkeke oyunu olayına vardırdılar ya bişey demiyorum kaldı ben pesi uzun süred....ir bu kadar iyi bulmamamıştım ama yinede tercihim fifa yorum yok yani eviye yeraltına düştü tartışmada

control centerdan aa yı 2x yap. aa kipine gel sonra onu da ortaya getir düzelir

• joistick konusunda kesinlikle 2 ürün tavsiye ederim seçmek sizin zevkinize kalmış

1- Logitech Rumplepad 2 (hem wireless hem kablolu modeli var)

2-Logitech Chillstream ( xbox jostickinin aynısı)

şahsen bende 2 tane rumplepad 2 var çok memnunum
  • Logitech Chillstreami en ucuz alabilcegim yer neresidir vatan 40 küsüre satıyordu kalmamıs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topalsolucan1905

Fifa 11 hiç sevmedigim özellik az farkla dısarı cıkan topların tekrarlarını kafasına göre göstermesi ve gol atsak bile onuda kafasına göre bazenleri 1 kere gösteriyor.Ben tekrarları Pes oynarken hemen geçiyordum ama Fifa nedense izlemek istiyorum.Foul posizyonlarını tekrarları gibi olsa güzel olurdu :D

Bundan nefret ediyorum.90'a taktığım golleri 1 kere gösteriyor.Dandik golleri 4-5 kez gösteriyor bazen.Ayrıca pozisyon tekrarlarıda rasgele oluyor ...Örneğin direkten dönen topu göstermiyor,dağa taşa giden topu tekrar gösteriyorOyunda replaylar rezalet.Eski fifalarda çalımları gösteriyordu mesela.Şimdi o bile yok ...

• arkadaşlar orta nasıl yapılıyor
    orta yapmak için direk orta tuşuna basıyorum fakat etkili olmuyor bunun için hangi kombinasyonlar var
  • Arkadaşlar Manager Mod oynuyorum Man.City takımım.Nerdeyse bütün maçlarım gece oluyo.Sorun mu var acaba normal mi yoksa ?
  • Orijinalden alıntı: federalagentmulder

Yav arkadaşlar, Fifa da idman yapacağımız yani hareketleri deneyeceğimiz yeri bulamadım. 10 senedir fifa oynamıyorum acaba böyle bir bölüm yok mu ben mi bulamıyorum?

arenada oynarken gamepadle oynuyorsan select e bas klavye ile oynuyorsan hangi tuşu selecte atadıysan onu çeşitli kombinasyonlar free maç korner serbest vuruş yapabilirsin

Teşekkürler Fifada çok acemi kalmışım.
  • ya arkadaşlar bişey sorucam ben ara pası kullanamaz oldum hangi takımı alırsam alayım hangi seviyede oynarsam oynayım fayda etmedi. Benden yüksek leveldeki adam kendi sahasından benim kaleye yıldırım gibi ara pas atıyor. Ben 5 m önümdeki adama atamıyorum top ölü gibi gidiyor. Manuelmidir dedim baktım yok hangi şiddette atarsam atayım gitmiyor top. Bu pasları bi ayar yeri varmı ?
  • Oyunda Hagi ve Tafarel'in olması çok güzel :) Sanırım Hagi oyunun en iyisi acayip goller atıyorum.

Arkadaşlar kaleciyi değiştirebiliyormuyuz arena modda?
  • Arkadaşlar orjinal oyuncuları kapsayan turnuva düzenliyoruz;

http://forum.donanimhaber.com/m_43626763/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • Arkadaşlar Manager Mod oynuyorum Man.City takımım.nerdeyse bütün maçlarım gece oluyo.Sorun mu var acaba normal mi yoksa ?
  • 
Sayfa: önceki 397398399400401
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.