Şimdi Ara

FIFA 11 NEXT-GEN !!! ÇIKTI (PC'NİN YENİ KRALI) (397. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.406
Cevap
4
Favori
394.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 395396397398399
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aydindril

Ben Fifa 08 ye aşina birisiyim. Onun tuşlarına çok alışmıştım. Şimdi bu Fifa 11 acayip geldi yani. Oynayasım gelmiyor sırf tuşlar yüzünden.

Fifa 08 deki tuş kombinasyonunu bilen arkadaşlar Fifa 11 için nasıl bir ayarlama yapmam gerek ?

Mesela hızlı koşma E ile ama daha hızlı depar atmak Shift ile olsun istiyorum. Ara Pas W olsun. Orta/Sert Top Çalmak A olsun. Kaleye şut D olsun. Normal Pas S olsun. Q ile oyuncu değiştireyim. Q+D ile Pılase olsun istiyorum.

Bunları ayarlayamadım bi türlü :(. Yardımcı olursanız çok makbule geçer teşekkürler.

Dediğin ayarları yapmanın imkanı yok. Mesela Q tuşunu ya adam seçmeye atayabilirsin yada Plase için. Yani 1 Tuşa en fazla 1 görev verilebiliyor malesef, ama o tuşun oyun içinde birkaç görevi programlanmış. Mesela Q ile sadece plase yada adam seçme atayabiliyorsun ama top sektirmede de kullanılabiliyor. Benim o dediğin tuş dizilimine en yakın ayarlarım bu sayfada mevcut göz atmanı öneririm.
    http://forum.donanimhaber.com/m_40301733/mpage_143/key_/tm.htm

• W KOSMA
    A ORTA
    S PAS
    D SUT

bu ayarları yapmak ıstıyorum nasıl yapabılırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

W KOSMA
    A ORTA
    S PAS
    D SUT

bu ayarları yapmak ıstıyorum nasıl yapabılırım

klavye ayarlarından
    A yerine S
    B yerine D
    Y yerine E
    X yerine de A atarsan istediğin gibi olur
  • Arkadaslar bir el atin yahu. Ben PRO kameraya takildim digerleri cezbetmiyor. Bu kamera acisiyla ayak sesleri carpismalar top sesi vs duyulabiliyor.
    Fakat, oyunu 1280*720 low ustunde oynayamiyorum akici bicimde. Demoda oynuyordum. Graphics Driver update riski alamiyorum. Bahsettigim PC, netbook
    maalesef. Onun disinda win 7'de her halti denedim. Hatta o fifa11.32.exe'nin process prority'sini de dusurup low yaptim hatta diskdefragdan tut
    win 7 GUI interface'ini windows classic de yaptim. Bana misin demiyor hala.

Yok mu soyle karistirilabilecek dosyasi ya!
  • quote:

Orijinalden alıntı: patya

quote:

Orijinalden alıntı: DARTH_BLACK

oynuyorsanız problem yok ne mutlu size
    ancak ben 2 ayrı makinede ayarları yapmama rağmen kontorland ile verim alamadım,bilemiyorum kollarmı bozukdu yoksa uyumsuzmuydu ancak sağlıklı çalışmadığını gördüm.
    Dediğim gibi bazı şeylerden feragat etmek göz önüne alınıyorsa her gamepad ile oynanılabilir.

oynatmaz olayı farklı verimsiz kullanma olayı farklı.Ben verimli kullanma tarafında olduğum için ek bilgi verdim hepsi budur.

Ne gibi verim alamadın mesela? Yani hissettiğin fark ne? Ben skillerde bi eksiklik hissetmedim mesela fazla üzerlerinde çalışamama ragmen iyi adam eksiltebiliyorum. Tepkimede iyi.

Benim için bir gamepadde tuş hassasiyeti çok önemli,özellikle sert oynayanlar bilirler,gamepad tuşları 2 aya kalmaz pert olur.Stresi bir oyun oynuyorsanız hele gamepadi yer gibi oynuyorsunuz oyunu .Bu kadar sert oyuna elbetteki çin malı ürünler 2 ay bile dayanmıyor,kısa bir süre sonrada tepkime süreleri tuş hassasiyeti bozulmaya başlayınca düşüyor.
    TEpkime süreleride zaten bir gamepad için içindeki entegre devrenin kalitesinden geliyor.

Ben hem uzun vade kullanmak hemde uyumluluk problemi çekmemek için logitech rumblepad aldım 2 yıldırda banamısın demedi,öyleki o kadar sert oyuncuyumdur,2 ay dayanmaz kontorland ve türevi gamepadler bana.Vur-kır-parçala ama oynatıyor bu gamepad daha ne söyleyeyim

Ayrıca ek bir bilgide titreşim özellikleride kontorland tarzı gamepadlerde ya geç tepki verir yada hiç çalışmaz.
    Denediğim için biliyorum,mesela bir oyuncu sakatlık yaşadığında gamepad titriyor,yada direkten dönünce titreşim oluyor bunun gibi enstantenler hava katıyor biraz.

• İyice uzman oldum

Galatasaray ile Bayern Münich'e 3 attım,Barçaya 2 LEGENDARY de. 3-1 | 2-1 yendim
  • quote:

quote:

quote:

oynuyorsanız problem yok ne mutlu size
    ancak ben 2 ayrı makinede ayarları yapmama rağmen kontorland ile verim alamadım,bilemiyorum kollarmı bozukdu yoksa uyumsuzmuydu ancak sağlıklı çalışmadığını gördüm.
    Dediğim gibi bazı şeylerden feragat etmek göz önüne alınıyorsa her gamepad ile oynanılabilir.

oynatmaz olayı farklı verimsiz kullanma olayı farklı.Ben verimli kullanma tarafında olduğum için ek bilgi verdim hepsi budur.

Ne gibi verim alamadın mesela? Yani hissettiğin fark ne? Ben skillerde bi eksiklik hissetmedim mesela fazla üzerlerinde çalışamama ragmen iyi adam eksiltebiliyorum. Tepkimede iyi.

Benim için bir gamepadde tuş hassasiyeti çok önemli,özellikle sert oynayanlar bilirler,gamepad tuşları 2 aya kalmaz pert olur.Stresi bir oyun oynuyorsanız hele gamepadi yer gibi oynuyorsunuz oyunu .Bu kadar sert oyuna elbetteki çin malı ürünler 2 ay bile dayanmıyor,kısa bir süre sonrada tepkime süreleri tuş hassasiyeti bozulmaya başlayınca düşüyor.
    TEpkime süreleride zaten bir gamepad için içindeki entegre devrenin kalitesinden geliyor.

Ben hem uzun vade kullanmak hemde uyumluluk problemi çekmemek için logitech rumblepad aldım 2 yıldırda banamısın demedi,öyleki o kadar sert oyuncuyumdur,2 ay dayanmaz kontorland ve türevi gamepadler bana.Vur-kır-parçala ama oynatıyor bu gamepad daha ne söyleyeyim

Ayrıca ek bir bilgide titreşim özellikleride kontorland tarzı gamepadlerde ya geç tepki verir yada hiç çalışmaz.
    Denediğim için biliyorum,mesela bir oyuncu sakatlık yaşadığında gamepad titriyor,yada direkten dönünce titreşim oluyor bunun gibi enstantenler hava katıyor biraz.

Ya haklısın aslında ama nedense bendeki tesadüfmüdür bilemem ben bunu logitech ürününde yasadım 2 Dual action 1 ayda elimde kaldı O gün bugündür snopy kullanıyorum 3 yıl oldu yani düşün. Herhangibi sorun yok Bu teknoloji işleri adamı delirtir yav

• quote:

Orijinalden alıntı: Usak_Efesi

Arkadaslar bir el atin yahu. Ben PRO kameraya takildim digerleri cezbetmiyor. Bu kamera acisiyla ayak sesleri carpismalar top sesi vs duyulabiliyor.
    Fakat, oyunu 1280*720 low ustunde oynayamiyorum akici bicimde. Demoda oynuyordum. Graphics Driver update riski alamiyorum. Bahsettigim PC, netbook
    maalesef. Onun disinda win 7'de her halti denedim. Hatta o fifa11.32.exe'nin process prority'sini de dusurup low yaptim hatta diskdefragdan tut
    win 7 GUI interface'ini windows classic de yaptim. Bana misin demiyor hala.

Yok mu soyle karistirilabilecek dosyasi ya!

bende de aynı sorun var bu ekran kartını alıcam fiyatı cazip işimizi görür
    http://www.hepsiburada.com/Liste/palit-nvidia-gt240-512mb-128bit-gddr5-directx-101-crt-dvi-hdmi-pci-e-20-x16-ekran-karti/productDetails.aspx?categoryid=204&productid=bd54202

• 2001'de PES için terkettiğim Fifa'ma 2011 yılında dönmek kısmetmiş. Olay budur işte ya, şükür kavuşturana
  • arkadaslar ılk kez fıfa oynuyorm daha once pesciydim onuda 2008de bırakmıstım =) bikaç sorum var,,fıfada pestekı gıbı bir master lig varmı,transfer falan yapabıldıgımız vede dunya kupası avrupa kupası gıbı turnuvalarda varmı?bana cok kısıtlı geldı oyun cesıtlerı yada ben bulamadım,,tesekkuler
  • quote:

Orijinalden alıntı: theboss78

arkadaslar ılk kez fıfa oynuyorm daha once pesciydim onuda 2008de bırakmıstım =) bikaç sorum var,,fıfada pestekı gıbı bir master lig varmı,transfer falan yapabıldıgımız vede dunya kupası avrupa kupası gıbı turnuvalarda varmı?bana cok kısıtlı geldı oyun cesıtlerı yada ben bulamadım,,tesekkuler

manager mod var zaten
  • quote:

Ya haklısın aslında ama nedense bendeki tesadüfmüdür bilemem ben bunu logitech ürününde yasadım 2 Dual action 1 ayda elimde kaldı O gün bugündür snopy kullanıyorum 3 yıl oldu yani düşün. Herhangibi sorun yok Bu teknoloji işleri adamı delirtir yav

ben kablolu versiyonunu kullanıyorum zira kablosuz versiyonu çok arıza yapıyormuş diye duydum ayrıca pil olayı vs işime gelmiyordu bende kablolu olan versiyonunu aldım.

Yeni versiyonu çıktı onu bekliyorum şimdi f 510 modeli daha sağlam bir ürün olmuş logitechin.

• Bende kablosuz olanından var 1 yılı aşkın süre oldu kablosuzu alalı. Tek bir sorun oldu oda cihazın altındaki etiket yapışkanlığını yitirdi ve kalktı :D. Kullanım çok önemli bu aletleri nasıl bakarsan öyle gider.
  • Bende kablosuz almayı düşünüyorum, kablo ile kim uğraşcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: NintendoWiiXbox

quote:

arkadaslar ılk kez fıfa oynuyorm daha once pesciydim onuda 2008de bırakmıstım =) bikaç sorum var,,fıfada pestekı gıbı bir master lig varmı,transfer falan yapabıldıgımız vede dunya kupası avrupa kupası gıbı turnuvalarda varmı?bana cok kısıtlı geldı oyun cesıtlerı yada ben bulamadım,,tesekkuler

manager mod var zaten

saolasın dostum =) o modda macları kendımız mı yapıyorz? ben manager mod dıye okuyunca mac yapmıyorz sanmıstım =)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NintendoWiiXbox

quote:

manager mod var zaten

saolasın dostum =) o modda macları kendımız mı yapıyorz? ben manager mod dıye okuyunca mac yapmıyorz sanmıstım =)

Rica hocam. Benim bildiğim ikisi de var.

• Pc ye iki tane birbirinin ayni gamepad takarsam ikisinide problemsiz gorurmu? iki kisi mac yapmak icin?
  • Oynanabilirlik ve oyun atmosferi olarak Pes ' in bu seneki oyunundan çok çok önde olduğu aşikar.Ben ki en son fifa 2003 oynamış ve o dönemden sonra Pes ' e kesin dönüş yapmış biri olarak şahsen Fifa 2011 ile fifa ya yeniden dönmem zor olmadı.Fifa serilerindeki son yıllarda şutların bir balon gibi gitme ve hissiyatsızlık hissi artık bu oyunda yok.(PC için söylüyorum tüm bunları..) İkili mücadeleler ve zarif futbolcu hareketleri göze hoş gelen bir ortam oluşturuyor.

Tek problem gibi gözüken oyun içi ara ara kasma problemi de Görev yöneticisinden Oyuna verilen önceliği " Normal " seviyeden Üst Düzey yada Normal in üstüne çıkardığınızda düzeliyor.

Kısacası uzun zamandır foruma ilk entry yi girmek Fifa 2011 için kısmet oldu,oyun hakettiği gibi bu sene Pes ' i geri de bırakmıştır , bırakacaktır.

Konami Easport a git gide benzemek yerine kendi kulvarından yani Pes 3-4-5-6 serisinin geliştirilmesi çabasında olsaydı eminim ki durum çok farklı olurdu...

Yinede bu dişli rekabetten kazanan tarafın en çok biz oyunseverler olduğunu unutmamalıyız.

Tebrikler EA sports ...

• quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction

Pc ye iki tane birbirinin ayni gamepad takarsam ikisinide problemsiz gorurmu? iki kisi mac yapmak icin?

Evet ben taktım oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

@Nén-El son birkaç yıldır fifa'larda durum böyleydi. yama ve edit yapan elemanların resmi olmayan patchlerini bekleyeceğiz başka çare yok. şu anda oyun farklı bi dosya sistemi kullandığı için eski yamalar uymuyor olabilir. o sistemi iyice anlaşıldıktan sonra cirit atacaktır yüzler, formalar, kramponlar ve hatta sinematikler bile.

hatta monkeydragon nicki fifa editçisi bi eleman demodan itibaren çalışıyor bakalım bu sene de ne güzellikler çıkaracak..

http://www.youtube.com/watch?v=KfLnhlygOjA

Eyvallah cevap için. Ben de o yama işini soracaktım. PES için yama bulmak kolay oluyordu da FIFA'ya nasıl bulacaz diyordum. Formalara da el atılması gerek. Bu tür yamaları gören duyan olursa burda paylaşırsa herkes faydalanabilir.

• 
Sayfa: önceki 395396397398399
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.