Şimdi Ara

FIFA 11 NEXT-GEN !!! ÇIKTI (PC'NİN YENİ KRALI) (395. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.406
Cevap
4
Favori
394.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 393394395396397
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arena modda adam nasıl değişiyor diye sordum

hem flood yapmamam hemde soruyu tekrarlamam için bi Allahın kulu söylese olmazdı değilmi? yani zor bişey değil hocam şu şu tuşa basacaksın değiştireceksin diceksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkham_Asylum

arena modda adam nasıl değişiyor diye sordum

hem flood yapmamam hemde soruyu tekrarlamam için bi Allahın kulu söylese olmazdı değilmi? yani zor bişey değil hocam şu şu tuşa basacaksın değiştireceksin diceksiniz

My Fifa 11 > Edit > Edit Arena > Player
  • quote:

hocam ana menüde my fifa11'e oradan da edit'e geleceksin. oradan edit aren'ya gelip stadyumu ve oyuncuyu dilediğin gibi değiştirebilirsin.. ben 1 haftadır quaresma ile takılıyorum arena'da. şutları zor yerini buluyor ama denediğim her hareketi yaptı şimdiye kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

quote:

Orijinalden alıntı: Winters

Dün bu oyun gamepad le 4 kişi oynanıyor mu diye sormuştum ama hala bi cevap alamadım

Bunu deneyen kişi sayısı çok az olduğundan deneyen hiç kimse senin mesajını görmemiştir belki...Bir de bu açıdan düşün.

Neyse çok sinir bozucu bir durum ya. Gamepadleri doğru düzgün tanımıyor oyun. Arkaşadaşları çağırdım büyük bi hevesle Fifa oynarız diye havamı aldım. Pes 11i ediniyorum şimdi. Hiç yoktan onda rahat rahat oynarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winters -- 7 Ekim 2010; 18:39:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

Avrupadaki en çok satan oyunları bilmiyorsunuz galiba Sims ve mario serisi.. Sürekli ingilterede 1 numaradır bu oyunlar aylarca çıktıklarında satış babında.

O 30 yaş olayını da açıklayayım bu istatistikler genelde oyun satan sitelerden alınıyor. Doğal haliyle 13-14 yaş civarınında kredi kartı olmadıgı için ebeynelerininkilerle alıyorlar ve bu da sanki 30-35 yaşında biri oyunu kendisine almış gibi gözüküyor aslında eşine dostuna çocuguna alıyor. Benim sene içindeki çoğu vaktim ps ve internet cafelerde geçti daha fifa oynayan görmedim 25 lcd lik ps 3 cafelerde 20 tv de pes oynanıyor oluyor sürekli ve burasıda üniversite çevresindeki cafeler zaten.

Ben açık söyliyim 2 oyunuda beğenmedim bu senede. Ara ara 2 sinide oynuyorum 2-3 maç yapıp kaparım hardcore denilen oyuncu sınıfındada değilim oyunu sadece vakit geçirip biraz eğlenmek için oynarım. Ama 2 oyunuda oldukça fazla uzun süre test ettim bana beğenmediğim halde pes daha fazla hitap ediyor ps 3 cafeye gittiğimdede pes oynarım çünkü gerçekten yaratıcılıgını kullanabiliyosun çünkü özgür bir oynanış var top fiziği buna müsait fifada böyle birşey yok göze kulağa hoş gelsede tamamen arcade bir oyun bana göre.

Bu arada fifa da bu çalım atma olayını gerçek maçta verimli kullanamıyorum yapmaya çalıştıgımda topu 10 cm açsa ayağından futbolcu lak diye alıyor rakip öneriniz varmıdır ?

Bilader yürügit Pes bölümüne burada senin eksi fikirlerini dinleme lüksümüz yok. Pes 'cileri sıkıntı bastı gelip gelip burada Fifa 'yı kötülüyorlar. Beğenmediyseniz Pes oynamaya devam ne diye Fifa oynayıp kendinizi sınıyorsunuz? Hayatımda oynadığım en b.k futbol oyunu PES tir herhalde. Japon malı yan sanayi malı robot oyuncular sahte atmosfer herşey çakma gel sen Fifa 'ya laf at. Beğenmiyorsan beğendiğin oyunu oynarsın..

• quote:

Konuyu biraz takip etsen son 2-3 sayfada paylaşıldığını görürdün. Böylece ''flood'' yapmamış olurdun..
  • oyun iniyo bendede demoyu ztn oynamıştım.

umarım menejerlik mod otomatik save sorunu giderilmiştir.
  • quote:

Avrupadaki en çok satan oyunları bilmiyorsunuz galiba Sims ve mario serisi.. Sürekli ingilterede 1 numaradır bu oyunlar aylarca çıktıklarında satış babında.

O 30 yaş olayını da açıklayayım bu istatistikler genelde oyun satan sitelerden alınıyor. Doğal haliyle 13-14 yaş civarınında kredi kartı olmadıgı için ebeynelerininkilerle alıyorlar ve bu da sanki 30-35 yaşında biri oyunu kendisine almış gibi gözüküyor aslında eşine dostuna çocuguna alıyor. Benim sene içindeki çoğu vaktim ps ve internet cafelerde geçti daha fifa oynayan görmedim 25 lcd lik ps 3 cafelerde 20 tv de pes oynanıyor oluyor sürekli ve burasıda üniversite çevresindeki cafeler zaten.

Ben açık söyliyim 2 oyunuda beğenmedim bu senede. Ara ara 2 sinide oynuyorum 2-3 maç yapıp kaparım hardcore denilen oyuncu sınıfındada değilim oyunu sadece vakit geçirip biraz eğlenmek için oynarım. Ama 2 oyunuda oldukça fazla uzun süre test ettim bana beğenmediğim halde pes daha fazla hitap ediyor ps 3 cafeye gittiğimdede pes oynarım çünkü gerçekten yaratıcılıgını kullanabiliyosun çünkü özgür bir oynanış var top fiziği buna müsait fifada böyle birşey yok göze kulağa hoş gelsede tamamen arcade bir oyun bana göre.

Bu arada fifa da bu çalım atma olayını gerçek maçta verimli kullanamıyorum yapmaya çalıştıgımda topu 10 cm açsa ayağından futbolcu lak diye alıyor rakip öneriniz varmıdır ?

daha zeytin yağı gibi üste çıkmaya çalışıyorsun. hala yaştan baştan dem vuruyorsun, evirip çevirip çoluk çocuk olayına getiriyorsun. bak arkadaşım mario gibi oyunlar herkese, her yaşa hitap eden eğlencesi üst düzey oyunlardır. çok satar ve satması da doğrudur. ama fifa, pes gibi oyunlar belli bir yaşın üstündeki oyuncular içindir ve sadece futbol seven kişileri hedef alır. ben 24 yaşındayım ve fifa11'in orjinalini almayı düşünüyorum olay bu kadar basit. ben dedeyim, illa pes alacağım deyip hala üste çıkmaya çalışırsan bir şey diyemem artık..

ayrıca lütfen bırakın artık şu arcade muhabbetlerini. yok öyle bir şey. tüm pasları assisted'da oynuyorsunuz gelip burada arcade diye çamur atıyorsunuz. al manue paslara. pes'in pas sisteminden zor ve daha serbest (istediğimiz şiddette istediğimiz tam noktaya atılan) değilse adam değilim. pes'teki manuel pas olayı kısmi manueldir. belli bir açıda adam varsa hala o adama gitmektedir, hele kısa paslarda bu bariz bi şekilde ortaya çıkmaktadır. ayrıca pes'te direk top ayağa yapışmaktadır, iddia ediyorum ve kalıbımı basıyorum ki pes2011 ile pes serisine ayağa yapışma olayı gelmiştir. fifa'nın assisted'daki ping pong olayını pes'in default olarak manuel gelen sistemde takır takır yapabilirsin. ama o pas sistemi pes'e yeni bir oynanış dinamiği getirmiştir ve ben de her gün oynuyorum açıkçası. en azından pes3 ile pes2010 arasındaki aynı oyun hissiyatı değişmiştir, olay budur. fifa'nın manuel pas sistemi ise oyunu daha simülasyon yapan, daha gerçekçi, özgür ve her şeyden önemlisi oturmuş bir sistemdir. pes'in fifa'ya kontrol özgürlüğünde tek artı yanı pres tuşuna bastığımızda adamı kendimizin kovalamasıdır. yani fifa'da pres tuşuna basınca adam kovalamak otomatiktir pes'e göre tek eksi yanı kontrollerde budur.

top fiziği de fifa'da gayet güzeldir. artık baymaya başladı sizin bu temcit pilavı gibi aynı muhabbetleriniz. topta zerre balonluk hissiyatı yok ve uzaktan şutlar da gayet gerçekçi. orta açma konusunda biraz sıkıntı var ama yine de kombinasyonlarını öğrenince yerden, havadan, uzağa, yakına dilediğiniz gibi orta açabilirsiniz.

ps3 kafe muhabbeti de hemen hemen 10 pesçinin 8'inin olmazsa olmazıdır. pes pc'de üstün olduğu şimdiye kadarki zamanda bile internet kafelerde çoğunluk fifa oynuyordu kötü oyun olmasına rağmen. ps3 kafelerde de millet aynı bilgisizlikten mütevellit gidip pes oynuyor. konsoldaki fifa'yı pc'deki ile aynı sanıp umursamıyorlardı bile. ama şimdi bak bakalım kaç kişi fifa'ya dönüş yapmış pc bölümünde. hiç olmadı satış rakamları da ortada.

şu yaş baş muhabbetinizle kendinizden soğutmayı başardınız sayılır. oyununuzdan da soğuyordum ama sizler için kendi eğlencemi engellememeye karar verdim. konami çalışanları bile sizin kadar nefret etmiyor ve çekememezlik yapmıyordur fifa konusunda. anlamıyorum mis gibi düzgün yorum yapan, efendi pes fanları da var ama arada birisi gelip çamur atmak için can atıyor.

çocuk oyunu demezse ölecek hastalığınız mı var arkadaş. nedir bu oyunu ve oynayanları çekememezlik.. niye bu kıskançlık. birileri fifa oynuyor ama bu ağa ve benzerleri pc başında kıskançlıktan kuduruyor, çocuksunuz diye damga vurmaya çalışıyor. ya da sen çocuksun ve çocuk olma kompleksin var artık orası da muallak... oyunu oynuyorsan oyna, oynamıyorsan sil gitsin. ben de formula1'e uyuz olurum ama bir kere gidip konusunda oynayanın zekasına, yaşına başına laf etmedim. hatta bırak zekayı yaşı felan oyunun hakkında tek kelime etmedim.

büyüyün artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 7 Ekim 2010; 19:45:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

oyun iniyo bendede demoyu ztn oynamıştım.

umarım menejerlik mod otomatik save sorunu giderilmiştir.

malesef oyunun her anında otosave problemi devam ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abbasağa

Beyler ben full sürümde oyuncu güçlerini ve suratları vb özellikleri değiştiremiyorum çaresi nedir?
    Ayrıca oyunda olan fakat edit bölümünde gözükmeyen kramponlar var??
  • quote:

quote:

Beyler ben full sürümde oyuncu güçlerini ve suratları vb özellikleri değiştiremiyorum çaresi nedir?

hocam ben de guti'nin saçları biraz daha koyulaştırmak için ve quaresma'yı kelleştirmek için baktım ama yok maalesef oyuncunun yüzünü felan editleme olayı. ama güçleri değiştirebilirsin (fakat fazladan ekleyemezsin). mesela kafa topu özelliğini 1 puan artırmak için diğer özelliklerin birinden 1 puan feragat etmen gerek. krampon olayını bilemiyorum hiç bakmadım onlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 7 Ekim 2010; 19:54:31 >

• quote:

quote:

Oyuncu güçlerini denemedim de suratları değiştirilemiyor sanırım. Ben baya aradım bulamadım. Sıfırdan oyuncu yaratacak olursan ona surat yapabiliyorsun. Benim tahminim, FIFA oyuncuların da lisanslarını aldığı için üzerinde oynama yapmaya izin vermiyor olmalı.

Var mı bir bilen ya da önceki FIFA'larda da böyle miydi?
  • @Nén-El son birkaç yıldır fifa'larda durum böyleydi. yama ve edit yapan elemanların resmi olmayan patchlerini bekleyeceğiz başka çare yok. şu anda oyun farklı bi dosya sistemi kullandığı için eski yamalar uymuyor olabilir. o sistemi iyice anlaşıldıktan sonra cirit atacaktır yüzler, formalar, kramponlar ve hatta sinematikler bile.

hatta monkeydragon nicki fifa editçisi bi eleman demodan itibaren çalışıyor bakalım bu sene de ne güzellikler çıkaracak..

http://www.youtube.com/watch?v=KfLnhlygOjA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 7 Ekim 2010; 20:31:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nén-El

quote:

quote:

Oyuncu güçlerini denemedim de suratları değiştirilemiyor sanırım. Ben baya aradım bulamadım. Sıfırdan oyuncu yaratacak olursan ona surat yapabiliyorsun. Benim tahminim, FIFA oyuncuların da lisanslarını aldığı için üzerinde oynama yapmaya izin vermiyor olmalı.

Var mı bir bilen ya da önceki FIFA'larda da böyle miydi?

Tüm fifalarda böyledir, var olan oyuncu üzerinde oynama yapamazsın (yüz olarak). Ama yakında yüz paketleri çıkar zaten.

• Antreman modunu nereden bulabilirim ? Arena'dayken geriye bas diyor, basıyorum birşey olmuyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyükseltürk

Antreman modunu nereden bulabilirim ? Arena'dayken geriye bas diyor, basıyorum birşey olmuyor...

Joystickde bulunan Select tuşuna basmalısın.Klavyede hangi tuşa denk geliyor bilmiyorum.
  • quote:

Avrupada sims vs gibi oyunlar satılıyor,aradada fifa gidiyor diye çocuk oyunu diyemeyiz,bu sağlıklı bir sonuç çıkarmaz ortaya.İngiliz olarak değilde dünya geneline bakıldığındada fifa futbol oyunlarında 1 numara.Eh tüm dünyayıda çocukdan saymayalım artık..

hareketler konusunda gelince doğru zamanlama ile yapılması lazım yok top kaybı yaşarsınız.

• Arkadaşlar kol aldım ben.Game Settings'ten ayarlıyorum.Fakat oyuna girdiğimde tanımıyo kolu.Sorun nedir ?
  • Arkadaşlar oyuna yama eklemeyin gamerangerda sorun çıkarabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lutzhoeft

Arkadaşlar kol aldım ben.Game Settings'ten ayarlıyorum.Fakat oyuna girdiğimde tanımıyo kolu.Sorun nedir ?

markası ney?
  • 
Sayfa: önceki 393394395396397
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.