Şimdi Ara

FIFA 11 NEXT-GEN !!! ÇIKTI (PC'NİN YENİ KRALI) (400. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.406
Cevap
4
Favori
394.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 398399400401402
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu sanal joystick programı hakkında bilgisi olan yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lutzhoeft

Arkadaşlar Manager Mod oynuyorum Man.City takımım.nerdeyse bütün maçlarım gece oluyo.Sorun mu var acaba normal mi yoksa ?

manager moda başlarken stad seçimi var.. her stadla günün hangi saatinde ve hangi hava koşullarında oynanabileceği gözüküyor.. güneş, bulut, gece, gündüz gibi simgeler var.. istediğiniz koşullara göre bir stad seçebilirsiniz ya da takımın kendi stadını seçerseniz onun özelliklerine göre oynarsınız.. bazı stadlarda sadece gece oynanabiliyor
  • stada isim koymada güzel olmuş.inönü yaptım.

beşiktaşla oynuyorum ve türkçe anonslara hayran kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakeen

arkadaşlar orta nasıl yapılıyor
    orta yapmak için direk orta tuşuna basıyorum fakat etkili olmuyor bunun için hangi kombinasyonlar var

Evet bende bir türlü tehlikeli ve yerini bulan orta açamadım bilen arkadaşlar söylerlerse sevinirim
  • bi allahın kulu bilmiyomu bu sorunu tek ben mi yaşıyorum bu sorunu arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: [BTHN]

quote:

orta yapmak için direk orta tuşuna basıyorum fakat etkili olmuyor bunun için hangi kombinasyonlar var

Evet bende bir türlü tehlikeli ve yerini bulan orta açamadım bilen arkadaşlar söylerlerse sevinirim

normal ortalarda klasik doldurarak yüksekten açıyoruz. yerden ortalar için orta açma tuşuna 3 kere tıklatıyoruz. uzak direğe, yakın direğe ve ne çok yerden ne de çok havadan açmak içinse aynı kombinasyonları adam seçme tuşuna basarak yapıyoruz. ( tek basma, çift basma, üç kere basma ve bir de bunları teker teker adam seçme tuşuna basılı tutarak basma)

arena modunda select'e basıp antreman maçı yaparak çalışabilirsiniz. controller help'e geldiğiniz zaman "cross" olarak gösterilenler orta açmadır. orada çeşitleri ve nasıl yapılacağı tuş kombinasyonu olarak gösteriliyor. oradan da bakabilirsiniz ben şimdi unuttum hangi kombinasyon nasıldı diye;)

edit: @mawice oyun içindeyken menüde controller settings'e gelerek pas, şut, ara pası, orta açma vs manuel veya assisted yapabilirsin. deneme ile uygun ayarları bulabilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 9 Ekim 2010; 16:30:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nazmi_8

Oyunda Hagi ve Tafarel'in olması çok güzel :) Sanırım Hagi oyunun en iyisi acayip goller atıyorum.

Arkadaşlar kaleciyi değiştirebiliyormuyuz arena modda?

hayir arkadasim degismiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkham_Asylum

quote:

Orijinalden alıntı: Cro-X

Fifa yı klavyeyle joyistik varmış gibi oynuyorum (sanal joyistik programıyla) her şey manuel olarak paslar şutlar çok güzel. Yıllardır fifa düşmanı pes hayranı olarak sonunda ea bizi pesin o kasvetli ortamından kurtardı :). Ayrıca karın gelmesine çok sevindim :D.

hocam sırf bu manuel pas ve şutlar için joystik almayı düşünüyodum da şimdi mesajını grünce heyecanlandım biraz daha açarmısın hangi programı kullanacapız vs.?

Senin konuyada yazdım ama burayada yazayım diğer arkadaşlara da yarar belki.

http://forum.ea.com/uk/posts/list/18145.page

Burda anlatılan şekilde yaptım. Ayrıca eğer ki çalışırsa contol settings kısmına sağ yön tuşuna basarak girin. Bende programı kullandığım için enter çalışmıyor mouse la hareket ediyorum menüde control settingse mouse la girince klavyeyle oynarken gelen aygıt hatasını alıyorum ama klavyeden sağ yön tuşuyla girince tüm seçenekler açık . En son her şeyi yaptığınızda fifa configden değil programdan ayarlıyacaksınız tuşları. Konudaki adamın ayarlarını ayarlayın oyunu açıp deneyerek kendinize göre değiştirin tuşları . Benim pc formatta gelince eğer resmi duruyorsa atarım size yardımcı olması açısından.

• quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

Orijinalden alıntı: [BTHN]

quote:

normal ortalarda klasik doldurarak yüksekten açıyoruz. yerden ortalar için orta açma tuşuna 3 kere tıklatıyoruz. uzak direğe, yakın direğe ve ne çok yerden ne de çok havadan açmak içinse aynı kombinasyonları adam seçme tuşuna basarak yapıyoruz. ( tek basma, çift basma, üç kere basma ve bir de bunları teker teker adam seçme tuşuna basılı tutarak basma)

arena modunda select'e basıp antreman maçı yaparak çalışabilirsiniz. controller help'e geldiğiniz zaman "cross" olarak gösterilenler orta açmadır. orada çeşitleri ve nasıl yapılacağı tuş kombinasyonu olarak gösteriliyor. oradan da bakabilirsiniz ben şimdi unuttum hangi kombinasyon nasıldı diye;)

edit: @mawice oyun içindeyken menüde controller settings'e gelerek pas, şut, ara pası, orta açma vs manuel veya assisted yapabilirsin. deneme ile uygun ayarları bulabilirsin..

dediğin gamepad takınca oluyor ama bir türlü klavyede olmuyor zaten gamepad olmadan o menüye girilmiyor anlayamadım gitti

• @mawice valla klavye ile nasıl olur bilmiyorum çünkü gamepad kullanıyorum. ama yukarıdaki arkadaş bi çözüm yolu anlatmış onu uygulayabilirsin..
  • Nasıl frikik atılır yokmu bilen?

• be a pro'da ki ilk frikik golüm
  • az önce berbatvoun eliyle gol attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Connor.Kenway -- 9 Ekim 2010; 19:19:37 >
  • Gamepad ayarlarını illa kendimiz mi oluşturturcaz bir default ayarı yok mu?Birde menüde hiç bir tuşa basmadığım kendi kafasına göre işlemler yapıyo sorun ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultura -- 9 Ekim 2010; 19:48:04 >
  • beyler ben mi bulamadım yoksa fan shop gibi çeşitli puanlar topalyıp satın aldığımız şeyler yok mu?
  • Frikikten gol atma zorluğu nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ultura
    Gamepad ayarlarını illa kendimiz mi oluşturturcaz bir default ayarı yok mu?Birde menüde hiç bir tuşa basmadığım kendi kafasına göre işlemler yapıyo sorun ne olabilir?

Chillstream var bende kendi ayarlıyor herşeyi ayar yapmaya gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawice

ya arkadaşlar bişey sorucam ben ara pası kullanamaz oldum hangi takımı alırsam alayım hangi seviyede oynarsam oynayım fayda etmedi. Benden yüksek leveldeki adam kendi sahasından benim kaleye yıldırım gibi ara pas atıyor. Ben 5 m önümdeki adama atamıyorum top ölü gibi gidiyor. Manuelmidir dedim baktım yok hangi şiddette atarsam atayım gitmiyor top. Bu pasları bi ayar yeri varmı ?

Evet biri bana da yardım ederse sevinirim.Hiçbir şekilde ara pas atamıyorum mutlaka birileri kapıyor, ne kadar abansam da paslarım hep yavaş gidiyor ayrıca bir türlü hava toplarında kafa vuramıyorum.Drogba ile kafa topuna çıkıyorum kısa boylu herif alıyor benden önce.
  • beyler yardım edin bu ne demek ya

fifa 11 your account does not have persona linked to it. ıvır zıvır devamı var ne diyo burda.

Tamam çözdümç Saçmalıktan öte bişey değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdii2307 -- 9 Ekim 2010; 21:58:10 >
  • Ya Arkadaşlar Oyunda çaLım yapamıorum sadece Durunca top sektiriyor fantezi yapıor bunun bi cözümü Varmı .. Biraz forumu takip edin lütfen..
  • 
Sayfa: önceki 398399400401402
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.