Şimdi Ara

FIFA 11 NEXT-GEN !!! ÇIKTI (PC'NİN YENİ KRALI) (383. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.406
Cevap
4
Favori
394.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 381382383384385
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: carter7415

quote:

Orijinalden alıntı: serdar_gs

quote:

quote:

Beyler Manager Mode de Yönetim Beklentileri varmı? Varsa nerede ? Chelsea ile başladım gayet güzel gidiyordum ilk sıralardaydım ama daha 10. haftaya gelirken klüpten mektup geldi English olduğu için anlayamadım ama kovuldum

haha bende kovulmustum gecmis olsun mac kaybetme dikkat et ona yeniliosan mac icinde alt+f4 cek cik oyundan kaydetmiyo

Oynadığımız bütün maçları kazanacaksak ne anlamı kaldı aga Bence farklı birşey var ama anlayamadım belki bütün derbileri kazanmak lazım yada klüp finansal birşeyler bekliyo, belkide daha farklı ama çözemedim İngilizce olunca

ordaki board lvlini dusurmemk lazim biraz sacma ama olsun

Bi bakayım nerdeymiş o level mevel çözelim şu işi girip direk oynamıştım dikkat etmedim

• arkadaşlar gol atma problemim var bunu nasıl çözebilirim ya legendary de oynuyorum ne gol yiyorum nede atabiliyorum maç hep penaltılara gidiyo bunun çözümü varmı??
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Beyler Manager Mode de Yönetim Beklentileri varmı? Varsa nerede ? Chelsea ile başladım gayet güzel gidiyordum ilk sıralardaydım ama daha 10. haftaya gelirken klüpten mektup geldi English olduğu için anlayamadım ama kovuldum

haha bende kovulmustum gecmis olsun mac kaybetme dikkat et ona yeniliosan mac icinde alt+f4 cek cik oyundan kaydetmiyo

Oynadığımız bütün maçları kazanacaksak ne anlamı kaldı aga Bence farklı birşey var ama anlayamadım belki bütün derbileri kazanmak lazım yada klüp finansal birşeyler bekliyo, belkide daha farklı ama çözemedim İngilizce olunca

ordaki board lvlini dusurmemk lazim biraz sacma ama olsun

Bi bakayım nerdeymiş o level mevel çözelim şu işi girip direk oynamıştım dikkat etmedim

menajerlik ana ekraninda board confidence var onu dusurmemeye calis iste :D

• quote:

Orijinalden alıntı: m@vibereli

arkadaşlar gol atma problemim var bunu nasıl çözebilirim ya legendary de oynuyorum ne gol yiyorum nede atabiliyorum maç hep penaltılara gidiyo bunun çözümü varmı??

Yemiyorsan doğru yoldasın legendary de...
  • Ya beyler oyun içi golleri kaydetmenin bi yolu varmı varsa nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CONQUER. -- 3 Ekim 2010; 20:12:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARTH_BLACK

quote:

Orijinalden alıntı: jubelyagyu

Beyler fifa 11 de manager moda başlıyorum save yapmak istediğim yerde 0/0/0 1/1/1 gibi yazan yerlerden birini seçiyorum. Save ismimi yazmak istediğim yerde "x" ve kareye benzer bi işaret çıkıyo ve oraya hiçbirşey yazamıyorum. advance dediğimde oyun ilerliyor. Ancak manager modum kaydedilmemiş oluyor. Orda yazan sayıların hiçbirine kayıt yapamıyorum. 1 maç yaptıktan sonra da oyundan atıyor. Bilgisayarı yeniden başlattım oyunu kapatıp açtım bir kaç defa manager moda başladım ama oyun kaydedilmiyor. Bunun sebebi nedir? Ekran görüntüsü almak istiyorum görüntü siyah çıkıyor o yüzden görüntü koyamadım.

Şimdi görüntü koydum.

Olay gameranger yüklü olduğundan ötürü oyunun game klasörü içindeki rna.ini dosyasından kaynaklanmakda.Bu şekilde hiçbir ayarı kayıt edemessiniz.
    Yapılacak şey çok basit, oyunun olduğu klasörde game klasörü altında rna.ini dosyasını açın ve içindekileri silin,daha sonra oraya şu kodları girin;

[]
    SKIP_BOOTFLOW=0
    SKIP_CONTROLLER=1

dosyayı kayıt edip çıktıkdan sonra o dosyaya sağ tıklayıp özelliklerini girin ve salt okunuru işaretleyin.Bu şekilde normal açılış yapacak ve profoil dosyasını geri yükleyebilceksiniz.
    Yaşanan bu mevzu gameranger programından kaynaklanmakda,oyuna başlarken deufult ayarlara geri götürdüğü için siz kendi profil dosyanızı load edemiyorsunuz,rna.ini dosyasına yapacağınız bu ufak değişiklikle sorununuz çözülecekdir.

siz yazmadan önce google aradım buldum. Rna dosyasını sil yazıyordu sildim düzeldi. Rna olmadan game ranger ile online oynayamaz mıyım? Eğer oynayamazsam rna dosyasını biri upload edebilir mi?

• Manager modda direk büyük takımlarla başlamayın oyuna, küçük takımlar alın.
  • BEYLERR BUGÜN FIFA11 İN ORJİNALİNİ ALDIM AMA ONLİNE MOD VE MANAGER MOD OYNUYAMIYORUM NERDEN GİRİLİYOR HEP KICK OFF TAN OYNUYORUM ZEVKİ ÇIKMIYOR ÇOK YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM

• Arkadaşlar sanırım geçen seneki Fifa 10'da manager mode bir sezon bitince diğerine geçmeyip crack istiyodu.Bu seride öyle birşey var mı ? Pc için soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dh_experience

quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Frisch

quote:

Orijinalden alıntı: Ghost Knight

quote:

quote:

Güzel bir FİFA 11 KONSOL inceleme yazısı (ekşi den. zevkele okudum.)

Eminim sizde beğeneceksiniz.

2011.ps3 tam surumu bugun itibariyle elime gecti. 38.5 derece atesle grip oldugum ve sabah 7de kalkip ise gidecegim halde su saate kadar beni ayakta tuttu. bendeniz de 2010'a kadar sapina kadar pesci olup fifa 10'la fifaci olanlardanim. fifa 11 gercekten cok keyifli, cok guzel olmus. fifa 10 ile kiyaslamak gerekirse, yapay zeka cok daha ilerlemis (sadece comp'a karsi oynarken degil, belli pozisyonlarda sizin kontrolunuzde olmayan kendi oyuncularin da zekasi).. efendim, goruslerimi cok daginik bir sekilde yaziya dokmek isterim. ben yapay zeka ne kadar yuksek olursa olsun, insanogluna karsi oynamaktan daha cok keyif alan biri oldugum icin oyunun online kismi cok onemliydi benim icin. ea ikinci el satislardan kar edemedigi icin, bu sene online pass code koymus oyunlara. oyunu ikinci el alan kisi de online olarak bu kodu satin alip, ea'e payini verip online oynayabiliyor. benim ps network account'umda usa bilgilerim kayitli oldugundan basta oyun ve ps account regionlariniz farkli diyerek beni kisa da olsa panik yapti. daha sonra kendime tr adresli yeni bir account actim ve burdan kodumu girdigimde sorunsuz oldu. arada bir arkadasin dedigi gibi hemen bir 1.01 update ve yeni kadro updatei var oyunun basinda.

online oyunda en ufak bir lag olmadi. 4 mac yaptim, 2sinde fenerbahce, 1inde ac milan, 1inde de kadim dostum chelsea ile oynadim. fenerbahceli arkadaslar mujde!! niang super bir forvet olmus. ayrica tum takimlar (turk takimlar bile) sonuna kadar updated. fenerbahce'de yobo yedek, dia reserves'teydi ama sonucta kadroda hepsi. ayrica yabanci sinirlamasi olmadigindan aykutun aykuduntunu cok da guzel uygulamis oldum. gs'de misimovic de ilk 11'deki yerini almis. guti ve q7 eski transferler sayilcagindan soylemeye bile gerek yok. turk takimlari artik hatri gecen avrupa takimlariyla basedebilir olmuslar (ac milan'la chelsea'sini 1-0 yendigim online arkadasi, fenerbahceyle sevilla ve psgsine opucukler kondurdum).

oyunda en sevdigim noktalar: birebir mucadelede vucud koyup adami gecirmemek ve onune kat etmek cok guzel ve gercekci olmus. kafa toplarinda (defansif ve ofansif) hareket edip pozisyon alip kafayi cakmak bize cok daha fazla dusunduklerimizi yapabilme firsati veriyor. ayni sekilde rakip paslasirken kademeye girisler de pek keyifli. defans yaparken x'e basili tutiym de bekliym donemi bitmis, daha mantikli hamleler gerekmis. hucumda da bir anda cogalmak zorlasmis, asirtmalar zaten zorlasmisti malumunuz... en onemli degisikliklerden biri de paslarda ve sutlarda yon ve siddet tamamen bizim elimizde. fifa 10da x'e tik tik basip kisa paslar yapmaya alisanlar, burda her pasi mesafeye gore siddet ayari cekip vermek durumundalar. alisana kadar cok pasim kisa dustu ve kademeye giren rakip takim beni cok uzdu.

oyunu ayrica bir arkadasimla evde oynama firsati buldum. oyun baslamadan 2 taraf da ready yaptiktan sonra arena'da yukleme safhasinda 1 taraf kaleci 1 taraf hucumcu oluyor.. fifa10'da randomly bir taraf hucum, computer kaleci oluyodu. boylesi daha keyifli ve interaktif oluvermis. turk takimlarinin sahalarinda yapilan maclardaki turkce ve guncel tezahuratlar insanin yuzunu gulduruyor. saldiriin durmadaan naralariyla celallenen oyuncularim sov yaptilar desem yeridir. tabi custom audio yuklenip kartal gol gol gol diye evi inletmek de mumkun. gol sonrasi kutlamalar da cok daha guzel olmus. asist yapana sarilmalardan tutun da, toplu halde danslar falan. fifa 10da bir tek gol atan hareket ediyordu: mesela anelkayla gol attiktan sonra robot dansi cok banaldi. ama simdi anelka robot dansi yaparken, drogba da ona kosup sarilip yere yuvarliyor..

sonuc olarak fifa 11 gercekten cok keyifli, gercekci, cok daha hukmedilebilir (kontrol sende!!) olmus. oyun cuma gununden itibaren tum alakali magazalarin standlarinda yerini alacak. korsan almayi tercih edenlere dikkat diyorum tekrar: online oynamaya onem veriyorsaniz, kitapciksiz oyun almayin. korsanlar genelde kitapciksiz oluyor, ve online kodunuz kitapcigin arkasinda yazili.. oooo bunu da mutlaka belirtmek isterim. ac milan'la yaptigim macta ronaldinho'nun ortasinda ibra'yla oyle bir gol attim ki ancak ibra atabilir bu golu. disa kavisle bel hizasinda gelen muz ortaya, alti pas ustunde ibra ucarak higuita gibi arkadan topukla vurarak atti. enfes keyifliydi. yani her pozisyonda farkli oyunculardan farkli hareketler beklemek mumkun.

tesekkurler ea sports...

Oyun bu yüzden süper olmuş işte, geçen oyunu arkadaşıma yükledim beceremedi pas atmayı, diyo "olum bu ne dandik oyun pas atamıyosun", şut çekiyo "olum bu ne dandik oyun uzaktan kaleye değmiyor top" diyorum "olum bu simulasyon gerçeğe daha yakın pesi 10'a katlar" falan, oda "olum peste ortasahadan gol atabiliyosun bunda bir b.k olmuyor" dedi. Oyunu iyi oynayamayıp oyuna suç atanlara bişey demiyorum hayatımda oynadığım en iyi futbol oyunu, hele sahaların çimleri aynı gerçek gibi (zaten arkadaşımda tek burayı beğendi). Kısacası oyun harika tek (-) yanı ofsayt vs. olduktan sonra (hakem düdüğü çaldıktan sonra) şut, pas, orta herşeyi yapabiliyorsunuz, bunun dışında oyun harika. FOREVER FIFA

hocam her şeyi yapabilmemiz gayet güzel orda bir problem yok. ah bir de o düdükten sonra vurunca sarı kart verse zevkten dört köşe olacağım umarım 2012 de yaparlar

Bu konsol incelemesiydi(fifa11 konsol). Fikir vermesi açısından yayınladım.

Birçok özellik fifa11 PC de şu anda yok.

Bu incelemeye bakarak gelecek sene fifa12 PC'nin çok daha iyi bir oyun olacağını kestirmemek ahmaklık olur.

O zaman EA ya koskoca bir

• FIFA 11 Online Oynamak ! Gameranger İle Adım Adım Resimli !
    http://forum.donanimhaber.com/m_43437882/mpage_1/f_/key_//tm.htm#43437882
  • quote:

Orijinalden alıntı: fıfa

beyyylerrr şimdi gittim fıfa 11 pc orjinali aldım yüklüyorum ben pesçiyim ama inşallah pişman olmam çünkü pes11 orjinalini alma şansım olmucak

yanlış yapmışsın.

içerik açısından fifa konsol versiyonuna göre çok boş olmuş.

pes, içerik açısından fifa11 konsoldan bile daha zengin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatality1907

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Butterflyman

quote:

Ya yükledim pes'i dayanamadım 1 maçtan sonra sildim, maça giriş kısımları falan çok iyi olmuş (özellikle "efsane ol" modunda) ama şutlar falan çok dengesiz gidiyor top player seviyesinde adam kalenin dibinden kaçırıyor falan bende sildim, fifa 11'i taşınabilir hdd'ye kurmaya karar verdim umarım abim anlamaz

:D bende yükledim maçın 3.dk sinde oyundan çıktım ama oyun dışındaki menü filan hepsi hoşuma gitti ama önemli olan oynanış

Evet menü göze çok hoş geliyor gerçekten, gelecek sene fifa'da türkçe çıksa varya ekmek almam fifayı orijinal alırım.

türkçe yama kur

Çıktımı %100'mü?

gerek yokki türkçe yamaya futbol oyununda. fps tps olur anlarım

Manager mode vs.

online fifa oynadınmı hiç? hep single player takılıyorsun?

Evet ben fifa 11 single player oynamak

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_faruk_yücel

quote:

Orijinalden alıntı: fıfa

beyyylerrr şimdi gittim fıfa 11 pc orjinali aldım yüklüyorum ben pesçiyim ama inşallah pişman olmam çünkü pes11 orjinalini alma şansım olmucak

yanlış yapmışsın.

içerik açısından fifa konsol versiyonuna göre çok boş olmuş.

pes, içerik açısından fifa11 konsoldan bile daha zengin.

içerikten kastınız ? mesajlarınız hep fifayı irdelemek çünkü merak ettim ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Butterflyman

quote:

Ya yükledim pes'i dayanamadım 1 maçtan sonra sildim, maça giriş kısımları falan çok iyi olmuş (özellikle "efsane ol" modunda) ama şutlar falan çok dengesiz gidiyor top player seviyesinde adam kalenin dibinden kaçırıyor falan bende sildim, fifa 11'i taşınabilir hdd'ye kurmaya karar verdim umarım abim anlamaz

:D bende yükledim maçın 3.dk sinde oyundan çıktım ama oyun dışındaki menü filan hepsi hoşuma gitti ama önemli olan oynanış

Evet menü göze çok hoş geliyor gerçekten, gelecek sene fifa'da türkçe çıksa varya ekmek almam fifayı orijinal alırım.

türkçe yama kur

Çıktımı %100'mü?

gerek yokki türkçe yamaya futbol oyununda. fps tps olur anlarım

Manager mode vs.

online fifa oynadınmı hiç? hep single player takılıyorsun?

Evet ben fifa 11 single player oynamak

Ghost Knight
    bi online dene inan bana bidaha single player oynamassın 1vs1 2vs2 çok zevkli maçlar oynanıyor en azından bi dene sadece tavsiye

• Az önce PES 2011 kurdum, 3 maç yaptım.

Al PES 2011 i, vur Fifa 11 e.

İkisini de oynayamacağım. Harcanan zamana değmez. StarCraft2 vs de zaman geçirmek çok daha değerlidir.
  • Chelsea iyi takım
  • quote:

karaçalı sana cevap verme gereksimi bile duymuyorum okadar anlattım sana ya anlama kapasiten yok yada anlamıyorsun.

lan nıye soyluyosun o zaman sus otur yerıne.
    anlamayan sensın zaten benım demek ıstedıgımı okuyabılen herkes anlıyo problem sende.
    derslerıne ıyı calıs bıde 5 al hep genc.gereksım degıl gereksınım ogren. neyse yasının ufaklıgına verıyorum daha da muhattap olma benle benden uzak Allah'a yakın ol.
  • BEYLERR PC FIFA11 ALDIM BU GÜN ONLİNE MOD NASIL OYNUCAM ÜYELİKMİ LAZIM EA DANMI ALICAM ÜYELİĞİ VE ÜYELİK EA NIN SİTESİNDEN NERDEN ALINIYIO GÖSTERİNDE EZİYİM SİZİ

• quote:

Orijinalden alıntı: karaçalı

quote:

karaçalı sana cevap verme gereksimi bile duymuyorum okadar anlattım sana ya anlama kapasiten yok yada anlamıyorsun.

lan nıye soyluyosun o zaman sus otur yerıne.
    anlamayan sensın zaten benım demek ıstedıgımı okuyabılen herkes anlıyo problem sende.
    derslerıne ıyı calıs bıde 5 al hep genc.gereksım degıl gereksınım ogren. neyse yasının ufaklıgına verıyorum daha da muhattap olma benle benden uzak Allah'a yakın ol.

lan çoban ben kendi söylediklerime kaynak gösteriyorum sen kendi dediklerine kaynak gösteremiyorsun kes sesini otur yerine bilmediğin konu hakkında yorum yapma

• 
Sayfa: önceki 381382383384385
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.