Şimdi Ara

FIFA 11 NEXT-GEN !!! ÇIKTI (PC'NİN YENİ KRALI) (382. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.406
Cevap
4
Favori
394.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 380381382383384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: evo_tr

quote:

Orijinalden alıntı: carter7415

quote:

fifa 11 de son bölümde takıldım, o bölümü nasıl geçicem bilen var mı?

son bolum derken arkadasim anlatirsan yardimci olmaya calisirim ayrica beyler pcht geldimi fifa icin su autosave sorunu fln cozecek

Son bölüm derken, ligin son maçındayım kazanırsam şampiyon olucam.golü atıyorum fakat bu sırada pes fanları sahaya iniyor ve hakem maçı iptal ediyor.Burda ne yapmam lazım bi türlü geçemedim.

Federasyona başvuracan başka yapabileceğin bişey yok maç tekrar edilecektir büyük ihtimalle

• oyunda çok zorlanıyorum ya barcelona bile olsam pro seviyesinde daha 1 tane gol atamadım herkes böyle mi acaba ? bu arada 99 dan beri fifa oynuyorum belirtiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nazmi_8

quote:

quote:

quote:

fifa 11 de son bölümde takıldım, o bölümü nasıl geçicem bilen var mı?

son bolum derken arkadasim anlatirsan yardimci olmaya calisirim ayrica beyler pcht geldimi fifa icin su autosave sorunu fln cozecek

Son bölüm derken, ligin son maçındayım kazanırsam şampiyon olucam.golü atıyorum fakat bu sırada pes fanları sahaya iniyor ve hakem maçı iptal ediyor.Burda ne yapmam lazım bi türlü geçemedim.

Federasyona başvuracan başka yapabileceğin bişey yok maç tekrar edilecektir büyük ihtimalle

• dün gece 4 gamepad bağladık 2 ye 2 maç yapalım dedik.kursaamızda kaldı.fifa pc de aynı anda 4 kol görmüyor.bununla ilgili çözüm varsa ne ala
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeanneau

oyunda çok zorlanıyorum ya barcelona bile olsam pro seviyesinde daha 1 tane gol atamadım herkes böyle mi acaba ? bu arada 99 dan beri fifa oynuyorum belirtiyim

Valla bende çok zorlanıyorumi acayip katı defans yapıyorlar, ceza sahasına giripte kaleyi karşıdan görüyorsam %80 gol atıyorum fakat adamlar oraya ulaşmama izin vermiyorlar kolay kolay...
  • beyyylerrr şimdi gittim fıfa 11 pc orjinali aldım yüklüyorum ben pesçiyim ama inşallah pişman olmam çünkü pes11 orjinalini alma şansım olmucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: weneorn

quote:

Orijinalden alıntı: jeanneau

oyunda çok zorlanıyorum ya barcelona bile olsam pro seviyesinde daha 1 tane gol atamadım herkes böyle mi acaba ? bu arada 99 dan beri fifa oynuyorum belirtiyim

Valla bende çok zorlanıyorumi acayip katı defans yapıyorlar, ceza sahasına giripte kaleyi karşıdan görüyorsam %80 gol atıyorum fakat adamlar oraya ulaşmama izin vermiyorlar kolay kolay...

aynen topu köşeye bırakınca kaleci kıpırdamıyo zaten gol oluyo ama normal paslaşırken bile araya giriyorlar ne ara legendary seviyesine çıkıcam da online oynıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: TrNowa

selam beyler,
    fifa 2011 demoyu farklı yerlerden indirip defalarca kurmama rağmen play dediğimde hata alıyorum ve oyunun giriş sayfasından sonra atıyor. aynı şekilde game settings e de giremiyorum.

sistemim:
    win 7 enterprise
    8800GT
    amd athlon 64 x2 5000+
    2 gb ram

Orjinal FIFA 11 aldım fakat demo oyununda yaşadığımı belirttiğim sorunun aynısını yaşıyorum.
    Hatanın ne olduğu ve nasıl çözüleceği konusunda fikri olan yok mu acaba

• en son 2007 yi oynamıştım galiba. bu sene tekrar fifaya döndüm oyun çok güzel ama manager de istediğin takımdan başlamak kötü olmuş. eskiden alırdım glaskow rangers ı yavaş yavaş tırmanırdık...
  • Beyler Manager Mode de Yönetim Beklentileri varmı? Varsa nerede ? Chelsea ile başladım gayet güzel gidiyordum ilk sıralardaydım ama daha 10. haftaya gelirken klüpten mektup geldi English olduğu için anlayamadım ama kovuldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_gs

Beyler Manager Mode de Yönetim Beklentileri varmı? Varsa nerede ? Chelsea ile başladım gayet güzel gidiyordum ilk sıralardaydım ama daha 10. haftaya gelirken klüpten mektup geldi English olduğu için anlayamadım ama kovuldum

haha bende kovulmustum gecmis olsun mac kaybetme dikkat et ona yeniliosan mac icinde alt+f4 cek cik oyundan kaydetmiyo

• Beyler fifa 11 de manager moda başlıyorum save yapmak istediğim yerde 0/0/0 1/1/1 gibi yazan yerlerden birini seçiyorum. Save ismimi yazmak istediğim yerde "x" ve kareye benzer bi işaret çıkıyo ve oraya hiçbirşey yazamıyorum. advance dediğimde oyun ilerliyor. Ancak manager modum kaydedilmemiş oluyor. Orda yazan sayıların hiçbirine kayıt yapamıyorum. 1 maç yaptıktan sonra da oyundan atıyor. Bilgisayarı yeniden başlattım oyunu kapatıp açtım bir kaç defa manager moda başladım ama oyun kaydedilmiyor. Bunun sebebi nedir? Ekran görüntüsü almak istiyorum görüntü siyah çıkıyor o yüzden görüntü koyamadım.

Şimdi görüntü koydum.

• quote:

Orijinalden alıntı: jubelyagyu

Beyler fifa 11 de manager moda başlıyorum save yapmak istediğim yerde 0/0/0 1/1/1 gibi yazan yerlerden birini seçiyorum. Save ismimi yazmak istediğim yerde "x" ve kareye benzer bi işaret çıkıyo ve oraya hiçbirşey yazamıyorum. advance dediğimde oyun ilerliyor. Ancak manager modum kaydedilmemiş oluyor. Orda yazan sayıların hiçbirine kayıt yapamıyorum. 1 maç yaptıktan sonra da oyundan atıyor. Bilgisayarı yeniden başlattım oyunu kapatıp açtım bir kaç defa manager moda başladım ama oyun kaydedilmiyor. Bunun sebebi nedir? Ekran görüntüsü almak istiyorum görüntü siyah çıkıyor o yüzden görüntü koyamadım.

Şimdi görüntü koydum.

oyunun dosyalari eksik olabilir veya sil tekrar kur oyunu istersen arkadasim

• quote:

quote:

Beyler Manager Mode de Yönetim Beklentileri varmı? Varsa nerede ? Chelsea ile başladım gayet güzel gidiyordum ilk sıralardaydım ama daha 10. haftaya gelirken klüpten mektup geldi English olduğu için anlayamadım ama kovuldum

haha bende kovulmustum gecmis olsun mac kaybetme dikkat et ona yeniliosan mac icinde alt+f4 cek cik oyundan kaydetmiyo

Oynadığımız bütün maçları kazanacaksak ne anlamı kaldı aga Bence farklı birşey var ama anlayamadım belki bütün derbileri kazanmak lazım yada klüp finansal birşeyler bekliyo, belkide daha farklı ama çözemedim İngilizce olunca

• quote:

Orijinalden alıntı: jubelyagyu

Beyler fifa 11 de manager moda başlıyorum save yapmak istediğim yerde 0/0/0 1/1/1 gibi yazan yerlerden birini seçiyorum. Save ismimi yazmak istediğim yerde "x" ve kareye benzer bi işaret çıkıyo ve oraya hiçbirşey yazamıyorum. advance dediğimde oyun ilerliyor. Ancak manager modum kaydedilmemiş oluyor. Orda yazan sayıların hiçbirine kayıt yapamıyorum. 1 maç yaptıktan sonra da oyundan atıyor. Bilgisayarı yeniden başlattım oyunu kapatıp açtım bir kaç defa manager moda başladım ama oyun kaydedilmiyor. Bunun sebebi nedir? Ekran görüntüsü almak istiyorum görüntü siyah çıkıyor o yüzden görüntü koyamadım.

Şimdi görüntü koydum.

Olay gameranger yüklü olduğundan ötürü oyunun game klasörü içindeki rna.ini dosyasından kaynaklanmakda.Bu şekilde hiçbir ayarı kayıt edemessiniz.
    Yapılacak şey çok basit, oyunun olduğu klasörde game klasörü altında rna.ini dosyasını açın ve içindekileri silin,daha sonra oraya şu kodları girin;

[]
    SKIP_BOOTFLOW=0
    SKIP_CONTROLLER=1

dosyayı kayıt edip çıktıkdan sonra o dosyaya sağ tıklayıp özelliklerini girin ve salt okunuru işaretleyin.Bu şekilde normal açılış yapacak ve profoil dosyasını geri yükleyebilceksiniz.
    Yaşanan bu mevzu gameranger programından kaynaklanmakda,oyuna başlarken deufult ayarlara geri götürdüğü için siz kendi profil dosyanızı load edemiyorsunuz,rna.ini dosyasına yapacağınız bu ufak değişiklikle sorununuz çözülecekdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 3 Ekim 2010; 18:42:24 >

• quote:

quote:

quote:

Oynadığımız bütün maçları kazanacaksak ne anlamı kaldı aga Bence farklı birşey var ama anlayamadım belki bütün derbileri kazanmak lazım yada klüp finansal birşeyler bekliyo, belkide daha farklı ama çözemedim İngilizce olunca

ordaki board lvlini dusurmemk lazim biraz sacma ama olsun

• Orjinal oyuncuların buluşma merkezi;

http://forum.donanimhaber.com/m_43456042/mpage_1/f_/key_//tm.htm#43456042

Amaç çoğalmak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Orjinal oyuncuların buluşma merkezi;

Amaç çoğalmak...

• quote:

Orijinalden alıntı: fatality1907

quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Orjinal oyuncuların buluşma merkezi;

Amaç çoğalmak...

hehe guzelmis walla

• karaçalı sana cevap verme gereksimi bile duymuyorum okadar anlattım sana ya anlama kapasiten yok yada anlamıyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 380381382383384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.