Şimdi Ara

FIFA 11 NEXT-GEN !!! ÇIKTI (PC'NİN YENİ KRALI) (381. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.406
Cevap
4
Favori
394.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Arkadaşlar şu resimdeki kontrol ayarlarını yaptırmıyor oyun menüden seç filan diyor ama tam anlamadım dikkatkli bakarsanız arkada paslar filan ASSISTED yazıyor, ben bunları MANUEL yapmak istiyorum, nasıl değiştirebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvaLion

Arkadaşlar şu resimdeki kontrol ayarlarını yaptırmıyor oyun menüden seç filan diyor ama tam anlamadım dikkatkli bakarsanız arkada paslar filan ASSISTED yazıyor, ben bunları MANUEL yapmak istiyorum, nasıl değiştirebilirim?

Klavye kullanıyorsan mecburen Assisted olarak kullanıcaksın.Manuele almak için joystick kullanman gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

Orijinalden alıntı: mawice

çoluk çocukcu biri daha gelmiş aramıza hoşgeldin diyin arkadaşlar

O saha küçük diyen arkadaşlar diyecek bişi bulamıyorlar sanırım son çare saha küçük demeye gidiyor iş gülüp geçmek lazım bu tür rahatsızlıkları pes similasyon diyen serbest diyen arkadaşlar acaba top kalecinin elindeyken istediği adama elle atabiliyormu yoksa sadece önündeki adamamı atabiliyor. Bıraksın artık bu işleri pesçiler. Madem bu kadar güzel oyun anlamış değilim neden hala burda volta atıyorlar. Ben şahsen bu o kadar oynadım ısınamadım diyen pes fanboyları arkadaşlarada inanmıyorum fifa yı denediklerine. Çünki çok saçma yorumlarda bulunuyorlar. Efendim saha küçük :) yok efendim fileler hareket etmiyor :) yok adamları buzda yürüyor. Arkadaş en azından yürüdüğünü biliyonuz. Pesteki gibi odun yutmuş değiller :) Bi müddet sonra aynı oluyor diyen arkadaşlar zaten futbolun F sinden anlamıyorlar burdan huzurunuzda idda ediyorum anlıyorum diyen gelsin. Futbolu biliyosa tartışalım. Gerçi o medeni cesaretleride yok. Nasıl olsa çoluk çocuk oynuyor :)

sapına kadar haklısın. baksınlar oyuncularla sahanın ve kalenin oranlarına. premier ligteki oranlara göre yapılıyor sahalar.

saha küçükmüş cartmış curtmuş. açıyorlar oyunu en hızlıda:D ayrıca sahanın bir ucundan bir ucuna bir maç içinde nerde nasıl gidebilmişler anlamıyorum, öptürürler adama omuzu yeminle. o kadar meraklılarsa adımlarını saysınlar bakalım oyuncuların. oyun insanı pas yapmaya itiyor, fiziki mücadeleye itiyor, pozisyon için savaştırıyor ama bunlar hala pes'ten gelen yardırayım gideyim modunda oynuyorlar.

oyuncular buzda gidiyor, havada gidiyor diyenler var. açsınlar bakalım pro kamerayı da görsünler kim nerede gidiyormuş. hoş oradaki mükemmel oynanışa da bi eksi bulur ulu pes fanları ya:) bana o kamerada fifa11 oynamaktan daha iyi bir futbol oyunu tecrübesi gösterenin ellerinden öperim. yok öyle bir şey, hem konsol için hem pc için.

aynı goller, aynı pozisyonlar var diyenler revaçta. daha aynı golü atmadım oyunda demodan beri. aynı pozisyona giremedim oyunda. hep aynı şeyleri yapıyoruz diyenler var ki hep aynı şeyleri deneyenler onlar. bazen oluyor ceza sahasına giremiyorum doldur boşaltlarla uzun oyuncularımdan faydalanmaya çalışıyorum, bazen oluyor rakibi kilitleyip ara paslarıyla sızmaya çalışıyorum, bazen rakip beni kilitleyince sol yön tuşlarıyla kontra atağa geçip hızlı oyuncularımla vurmaya çalışıyorum, bazen de kanatlardan bindirme yapmaya çalışıyorum. oyun hep aynı diyen şahıslar ne bekliyor anlamak mümkün değil. futbol bu başka ne şekilde oynanabilir ve daha ne şekilde oynanabilir. gerçi bu da oynayanın hayal gücüne bağlı ama işte atacak b.k bulamayınca sallıyorlar işkembeden.. özet olarak, aynı şeyi deneyenler aslında kıskanç bi şekilde kusur arayanlardır.

top fiziği kötü diyen pek yok ama yine de puma power topunu alan top fiziğinin ne derece mükemmel olduğunu görecektir. şutlar, manuel paslar, ara pasları, kafa vuruşları hepsi tok ve hepsi mükemmel. tek sorunum yerden orta açamamaktı ama onu da controller help'de görüp hallettim. artık hem yerden sert, hem havadan yakındakine hem de havadan uzaktaki adama orta açabiliyorum. işte özgürlük budur. keza kalecinin eliyle topu oyuna sokmasında mükemmel pozisyonlar hazırlıyorum, basılı tutarak orta sahadaki adama bile yollayabiliyorum..

fileler hareket etmiyor diyenler oyunu kesinlikle ve kesinlikle oynamamıştır. fileler mükemmel fiziğe, sese ve görünüme sahiptir. geçen seneki çelik kafeslerden sanıp bu oyunu oynamayanlar fileler hareket etmiyor diyor.

ligimiz oyuncularının yüzünü yapmıyorlar diyorlar. kendileri transferleri bile eklemeyen pes'e tonlarca yamayı yapmaya bayılıyorlar ama fifa'ya yama olasılığını düşünmek bile istemiyorlar. bir de iddia etmezler mi konami oyuncuları çok ciddiye alıyor diye. geçiniz efendim. konaminin umrunda bile değil oyuncular. konami en ucuza nasıl oyun yapıp para kırarım derdinde.

atacak çamur bulamayınca çocuk oyunu, bunlar ilkokullu, üç yaşındaki çocuklar bile pes'i tercih ediyorlar ( 3. yaşında otorite olmak kolay değil tabi) gibi ezik ezik yorumlara sarılıyorlar. ha benim umrumda değil oyunu beğenip beğenmemeleri ama beğenenleri kendilerince aşağılamaya çalışmaları aşağılık komplekslerini gösteriyor. ben 24 yaşındayım ve biyoloğum. ayıla bayıla fifa oynuyorum. hepimizin ortak zevki olan futbol bilgim ve anlayışıma da sapına kadar güveniyorum. sen kimsin ulan bana gelmiş şu oyunu tercih ediyorsun o yüzden çoluk çocuksun diyorsun. bunun tek bir sebebi var ki çekik gözlü sevgili konami'lerinin çuvallaması. hazmedemiyorlar, çekemiyorlar ve kıskanıyorlar. oyunun başına oturunca pozitif yönlerine odaklanacaklarına negatif yönlerini bulmak için yırtınıyorlar.
    ben söyleyim bir kaç tane negatif yön.

top büyük
    menajer modunda 3 maç yenilince kovulabiliyorsun ve maçlar ağırlıklı olarak gündüz oynanıyor.
    top yakın tarafta havadan taca çıkarken birden kayboluyor. beni en çok sinir eden bug budur.
    oyun genelde yağ gibi aksa da bazen anlık kasılmalar yaşıyor ve nadiren de olsa rahatsız edip sinir bozucu oluyor.
    kafa ile gol atması çok zor ama bir maçta kaç tane kafayla gol atabilirsiniz ki. kadronu ona göre kuracaksın, 10 tane orta yapacaksın 2 tanesi asgari gol olacak. gayet normal.
    taktik ekranı pes gibi detaylı değil
    sadece büyük takımların büyük oyuncularının yüzleri var ki yakında resmi olmayan yamalarla bi sürü yüz düşer piyasaya
    maç hızı yüksek o yüzden bazıları çabuk kaleye indiğini düşünüp kafalarını pes dvdlerine vuruyor. ben slow oynuyorum, düşünerek ve yayılarak. slow ideale yakın şu an benim için.

artıları:
    oynanabilirlik mükemmel. (becerebilene ve hayalgücünü kullanabilene, hep aynı şeyleri yapmamaya gayret gösterebilene tabi)
    top fiziği mükemmele yakın (daha iyisi konsol versiyonundadır. aksini iddia eden puma power topuyla oyunu denesin derim)
    pro kamerada maç yapmak yapılmış en güzel futbol oyunu deneyimidir (nokta)
    zibil gibi lisans, top, stadyum var. ayrıca tüm transferler tam ve formalar da mevcut.
    arena modu, skiller, custom set pieces.
    şahane atmosfer, büyük spiker martin tyler ve büyük yorumcu andy grey, şahane müzikler.
    grafikler ve kamera açıları. millet burada pes önde sanacaktır ama babayı daha önde pes. o yeni kamera açısıyla hiçbir halt görülmüyor. ayrıca grafiklerde kaplama, çim, ışıklandırma, gölge, stadyum, modelleme ve özellikle animasyon kalitesi açısından fifa fersah fersah ötede ki kasılmanın sebeplerindendir bu. oyuncunun burnunun gölgesinin ışık gelmeyen taraftaki yanağına gelmesine kadar alayı detaylar mevcut.
    pas yaparken oyuncular pes'teki gibi mal mal bakmıyorlar, bindirme yapıyorlar, koşular yapıp pozisyonlar açıyorlar.

dediğim artılardan oynanabilirliği ve top fiziğini tartışabilirler ama başka çamur atacak bir şey bulamayınca gelip burada çoluk çocuksunuz muhabbetine giriyorlar. oyun hala geçen senekilerle aynı diyen bildiğin kör fandır. oyundaki fark halflife ile halflife 2'ye benzer, bunu görmemek için metin şentürk olmak gerekir.

sonuç : fifa babalar gibi bi oyun yapmıştır ve yıllarca ea sports nefretiyle yetişmiş konami neferleri bunu çekemeyip oyun aynı, hep aynı şeyler var, siz çocuksunuz gibi modlara girmeye çalışmıştır. pes bu yıl farklı bi yapıdadır, denenip keşfedilmeye değer ama önünde kapı gibi fifa vardır ve pes'e konsollarda giydirmesini pc'de de sürdürmektedir. pes oynayanların yaşı ve zekasını soracaksanız bilemem artık, başka oyun oynayanları kıskanma gibi bi huyum olmadığı ve ezik olmadığım için bi yorum yapamam.

edit: bir kişi kendine 100 kere "ben pesçiyim ben pesçiyim" derse fifayı tabi beğenmez ve direkt kusurlara odaklanır. bozun şu ezberlerinizi artık, konami bile bozup değişik bir şey denemeye çalışmış next gen fifa'lara özenerek ama fanları hala eski kafa... eğer ezberinizi bozmayı beceremiyorsanız da bozanlara hakaret etmeyin. alışmış kudurmuştan beter derler ama bunlar kudurmayı da geçmiş biz farklıyız modunda marjinal kuduruk olmuşlardır.

Amateur seviye ve slow hizda oyun cok zevksizdi. Dun semi-pro ve normal oyun hizina aldim. Ulan oyunda takilmalar basladi bir de hem o nedenle hem de cidden seviye yukseldiginden fulham'a 0-3 yeniliyordum M.U olarak. Seyirciler yuhaliyordu falan.

O APTALCA YORUM YAPANLARI KINIYORUM!

• quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

quote:

Orijinalden alıntı: AvaLion

Arkadaşlar şu resimdeki kontrol ayarlarını yaptırmıyor oyun menüden seç filan diyor ama tam anlamadım dikkatkli bakarsanız arkada paslar filan ASSISTED yazıyor, ben bunları MANUEL yapmak istiyorum, nasıl değiştirebilirim?

Klavye kullanıyorsan mecburen Assisted olarak kullanıcaksın.Manuele almak için joystick kullanman gerekiyor.

Cevabın için sağol dostum... GamePad alacaz ozaman

• Lan arkadaş iki saatte tiksindim şuradan yaw.

Yahu kendinize gelin. Ananıza bacınıza küfür edilmiyor. Bir oyun üzerine sohbet ediliyor. Beğenene de eyvallah, beğenmeye de yani.

Bazıları tam ergen gibi, sanki EA Sports babasının firmasıymış gibi, yani neredeyse küfür edecek. Yani 27 yaşındayım, çok şükür, "oyun fanatikliği" gibi bir duruma girecek noktayı geçtim de, yani şu forumda, Fifa 11 i desteklerken yazılanlar çirkinlikten öte bir şey değil.

Yeminle değil.

"Ben bu oyundan pek zevk alamadım" yazmışım, elli adam alıntı yapmış yazımı. Yani mental sorun herhalde. Arkadaşım, ben zevk alamadım. Sana ne oluyor? Niye dert ediniyorsun? Sen sevdiysen takıl oynuna... Zevk alamadım diye küfür etmeler ne oluyor. Komisyon mu alıyorsun abi? yoksa ergenlik bunalımı mı?

Neyse, çocukla çocuk olunmaz. PES 2011 i de deneyeceğim, kıyaslamayı yaparım sonra. Gerçi burada yapmam, burası mümin dolu.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatality1907

quote:

Orijinalden alıntı: karaçalı

pc de fıfa 10 oynıcaz dıye cıgırıyodum burda cok dedım bunu da neyse.
    konsolda gol tekrarları nasıl oyle ya mesela bu vıdeodahttp://www.youtube.com/watch?v=89k4nuCAYjM gol tekrarları cok farklı bu ayarlanabılır bı ozellık mı fılm gıbı yapmıslar kalecıyı falan gosterıyo guzel olmus baya anlamadım standart bı ozellık mı ama.

bas bas bağırıyosunda hangi kaynağa bilgiye göre konuşuyosun şu okuduğun kaynağı gösterde bizde bilelim. boyna konuşuyosun çok biliyormuş gibi kendi kafanda kurduğun teorileri gerçekmiş gibi anlatıyorsun burda

kaynak benım tamam mı.
    sen daha konsolda fıfa 10 oynamamıssın konusuyosun oynayan herkeste pc dekı fıfa 11 ın konsolda kı fıfa 10 oldugnu soyluyo ufaktefek degısıklık var ıste oda grafık oyuncu yuzlerı fıfa 11 konsoldan o kadar. ben bunu oyun cıkmadan once dıyodum kaynakmaynak yok o kadar ıste oynamamıssın bılmıyosun barı yorum yapma yeter arkadas sen mı yaptın bu fıfa 11 ı pc ye ne konusuyosun bu kadar anlamadım buna sukur edersek seneyede fıfa 10 oynamaya devam edersın pc de.

• quote:

Orijinalden alıntı: ateş ve güneş

Lan arkadaş iki saatte tiksindim şuradan yaw.

Yahu kendinize gelin. Ananıza bacınıza küfür edilmiyor. Bir oyun üzerine sohbet ediliyor. Beğenene de eyvallah, beğenmeye de yani.

Bazıları tam ergen gibi, sanki EA Sports babasının firmasıymış gibi, yani neredeyse küfür edecek. Yani 27 yaşındayım, çok şükür, "oyun fanatikliği" gibi bir duruma girecek noktayı geçtim de, yani şu forumda, Fifa 11 i desteklerken yazılanlar çirkinlikten öte bir şey değil.

Yeminle değil.

"Ben bu oyundan pek zevk alamadım" yazmışım, elli adam alıntı yapmış yazımı. Yani mental sorun herhalde. Arkadaşım, ben zevk alamadım. Sana ne oluyor? Niye dert ediniyorsun? Sen sevdiysen takıl oynuna... Zevk alamadım diye küfür etmeler ne oluyor. Komisyon mu alıyorsun abi? yoksa ergenlik bunalımı mı?

Neyse, çocukla çocuk olunmaz. PES 2011 i de deneyeceğim, kıyaslamayı yaparım sonra. Gerçi burada yapmam, burası mümin dolu.

Arkadaşım ben de senden bir iki yaş büyüğüm. Burda bu senin anlattıklarını defalarca anlattım ama çare yok, ne desen boş! Eleştirme hakkını elinden almışlar!
    Dediğin gibi yaşla alakalı bir sorun tamamen!
    Ergen bunalımından kaynaklanıyor. İnanmayanlar google amcaya, ''ergen benmerkezciliği'' yazıp çıkan yazıları bir okusun!
    Gerçekten kendinizi tanımanız ve bunalımlarınızı aşmanız için çok iyi rehber kaynaklar var!
    Tavsiye ederim!

• quote:

Yeminle değil.

Biraz üslubun sert olmuş ama haklısın Bencede isteyen oynar isteyen oynamaz. Bana çok güzel gelen başkasına tam tersi gelebiliyor herkes bu açıdan bakmıyor maalesef...

• quote:

Orijinalden alıntı: sonbaron61

quote:

Yeminle değil.

Arkadaşım ben de senden bir iki yaş büyüğüm. Burda bu senin anlattıklarını defalarca anlattım ama çare yok, ne desen boş! Eleştirme hakkını elinden almışlar!
    Dediğin gibi yaşla alakalı bir sorun tamamen!
    Ergen bunalımından kaynaklanıyor. İnanmayanlar google amcaya, ''ergen benmerkezciliği'' yazıp çıkan yazıları bir okusun!
    Gerçekten kendinizi tanımanız ve bunalımlarınızı aşmanız için çok iyi rehber kaynaklar var!
    Tavsiye ederim!

Deneyip bırakalı çok oldu,size de tavsiye uğraşmayınız.

Ergene Not: Fifa11 i gayet başarılı buluyorum.

• fifa 11 de son bölümde takıldım, o bölümü nasıl geçicem bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_tr

fifa 11 de son bölümde takıldım, o bölümü nasıl geçicem bilen var mı?

• quote:

son bolum derken arkadasim anlatirsan yardimci olmaya calisirim ayrica beyler pcht geldimi fifa icin su autosave sorunu fln cozecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter7415

quote:

son bolum derken arkadasim anlatirsan yardimci olmaya calisirim ayrica beyler pcht geldimi fifa icin su autosave sorunu fln cozecek

Son bölüm derken, ligin son maçındayım kazanırsam şampiyon olucam.golü atıyorum fakat bu sırada pes fanları sahaya iniyor ve hakem maçı iptal ediyor.Burda ne yapmam lazım bi türlü geçemedim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: carter7415

quote:

Son bölüm derken, ligin son maçındayım kazanırsam şampiyon olucam.golü atıyorum fakat bu sırada pes fanları sahaya iniyor ve hakem maçı iptal ediyor.Burda ne yapmam lazım bi türlü geçemedim.

horsemani cagir o sanada yardimci olur hersekil pes fanlarinada

• quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

Deniyorum işte neler değişmiş diye her sene demoyuda oynadım oldukça fazla fakat kayda değer bi değişim bulamadım hala aynı kötü top fiziği berbat animasyonlar kötü ötesi scriptlere dayanan oynanış.. Tek avantajı taraftar sesleri canlı ve gerçekci.. Ayrıca Türkiye milli takımını aldım bir tane yüzü benzetemedim.

senin gibi düşünen birkaç kişi daha vardı ve oynadıkça gelip fikirlerinin değiştiğini, oyunu beğendiklerini beyan ettiler. sen pc'deki eski fifa'ları unutmuşun anlaşılan. ufak bi hatırlatma olarak video vereyim, izle ondan sonra tekrar gir fifa11'e. bir de mutlaka ve mutlaka yağmurlu bi maçta pro kamera ile oynayıp, en az 1 maç yap. tele kamerada pek farklı gelmeyen ayrıntılar, animasyonlar, fiziki mücadeleler ve topa vuruş hissi pro kamerada tavan yapıyor ve hissetmeden kaçamıyorsun. dediğimi mutlaka yap.. yine oyunu beğen veya beğenme ama şunu bilki bu oyun artık o eski ps2 portu fifa'lardan değil. tamamen farklı. tek özelliği fifa olması. halflife ile halflife2 arasında nasıl bir fark varsa şimdiye kadarki fifa'lar ile bunun arasında da benzer bi fark var. tamamen değişik bi motor üzerine yapılandırılmış oyun. dediğim gibi beğenip beğenmemen önemli değil, sadece farkı gör ve aynı kefeye koyma yeterli.. ayrıca top fiziğini iyi anlaman için game settings'e girip "puma power" adlı topu mutlaka seç.. ayrıca oyunu slow'da oyna. tele kamerada da oynarken biraz yüksekliği düşürüp zoom yap, o kameranın defaut hali oyunu itici yapıyor, ama biraz oynayınca güzel bi açı yakalanabiliyor. oyuncu yülzeri ise pes'te olduğu gibi fifa'ya da yakında bi sürü yama ile gelecektir.

bak bu pc fifa10

bu da pro kamerada liverpool ile çektiğim bi görüntü. atmosfer ile oynanabilirlik bu kamerada tavan yapıyor, oyun iyice toklaşıyor ve ikili mücadelelerde bırak top sesini kemik sesleri bile duyuluyor.

Bu kadar yazmışsın etmişsin sırf senin için oyunu tekrar kurdum inanırmısın ve dediğin herşeyi yaptım ve tam 2 saat aralıksız maç yaptım.

Evet söylediğin kameradan oyun tamamen değişti benim için o saçma sapan futbolcu koşmalarını kötü ve ufacık stad çizimini kısacası gözüme kötü gelen herşey kayboldu sanki belki dediğin topunda etkisi oldu ve oynanışta eğlenceli bir hal aldı. Ama hala özgür bir oynanış yok top hala pesteki topa göre çok kötü bence çok yavaş hareket ediyor ve ne kadar çok bassanda bas pas attıgında süzüle süzüle gidiyor ağır çekimde gibi çimde ve hala fiziği çok kötü bence ama yinede en baştaki berbat olmuş yorumum biraz değişti oynanır olmuş . Lakin PES 2011 iniyor şuan bitince bu oyuna döneceğimi sanmıyorum hiç. Orda hatalar yokmu var sinir eden eksikleri var tonla oyunun ama en azından sana özgür yaratıcı bir oynanış sunuyor top gerçekci hareket ediyor scrpitlere göre hareket etmiyor topu ileri dikersin o bölgede kimse yoksa depara kalkıp gerekirse korner bayrağının orda yakalrsın fifada bu imkansız topun boş alanda kalması gibi bir şey yok direk bi futbolcunun ayağına gidip ona yapışıyor top. Bu arada yıllardır ilk kez neredeyse bu kadar uzun fifa oynadım 10 dakikalık world class chelsea inter yaptım 6-4 yenildim. Peste böyle bi sokar hiç görmemiştim yıllardır 4 gol atmamıştım hiç neredeyse yani atmakta yemekte kolay olmuş gol bana göre fifada.

Neyse herkesin zevkleri ve beklentileri farklı iyi oyunlar herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 4 Ekim 2010; 16:49:37 >

• İlk önce pes2011 indirip denedim fifa 2011 indirmiyecektim görüntüsü beni sasirtti indirip deneyim dedim iki oyunda bilgisyarimda yüklü deneme mac yapıp karsilastirma yaptim

türkiye takimi seçtim karsi rakip Brezilya profesyonel olarak fifa2011 de mac yaptim oynarken karsi rakiple mücadele etmekte zorlandim oyun icinde hareketler yogun pres omuz atmalar topu ayagınızda tutup dolasmak icin bos meydan yok daha gercekci yapip oyunu zorlastirmislar
    pes 2011 ayni sekilde mac yaptim fifa2011 kadar zorlanmadan topla istedigim gibi sahada dolastim oyun icinde paslar çimhalısı topun hızına göre sahada yavaşlamasi pes2011 daha güzel olmus

iki oyunuda oynuyorum fifa2011 türkiye ligi var cogunlukla fifayı oynuyorum pes2011 fifa2011 türkce spiker ve eklentilerle daha iyi olucak oyuncu olarak fifa 2011 oynarken beni zorladigi icin fifayi zevkle oynuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 3 Ekim 2010; 16:57:20 >
  • Arkadaşlar top çalma için ne yapıyorsam pc ye karşı oynayınca %80 faul çalıyor. Kaymıyorum bile hiç. Bana aynısı yapılınca hakemden tık yok, top çalmada neyi önerirsiniz, bide demo çıktı ibaresini kaldırsalar artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: weneorn

Arkadaşlar top çalma için ne yapıyorsam pc ye karşı oynayınca %80 faul çalıyor. Kaymıyorum bile hiç. Bana aynısı yapılınca hakemden tık yok, top çalmada neyi önerirsiniz, bide demo çıktı ibaresini kaldırsalar artık...

defans yaparken pas tusuyla adama vucudunu koy topu alirsin ama ceza sahasinda fazla deneme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carter -- 3 Ekim 2010; 16:56:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

ARkadaşlar oyuna alışmaya çalışıyorum fakat bir şeyi çözemedim.Adamları nasıl elle kontrol edebiliyoruz.

Örneğin pes te r1 +r2 tuşlarına basınca topa dokunmadan topun etrafında dönebiliyorduk.Bunda ise top yakına düşünce adam hemen topa yapışıyor.Adamı toptan ayıramıyorum
    Bunda pesteki gibi bir olay var mı?

Super Cancel denen olay o, harbi FIFA'da nasıl yapılıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

ARkadaşlar oyuna alışmaya çalışıyorum fakat bir şeyi çözemedim.Adamları nasıl elle kontrol edebiliyoruz.

Örneğin pes te r1 +r2 tuşlarına basınca topa dokunmadan topun etrafında dönebiliyorduk.Bunda ise top yakına düşünce adam hemen topa yapışıyor.Adamı toptan ayıramıyorum
    Bunda pesteki gibi bir olay var mı?

Topun yanındayken yönlendirme tuşlarına basmadan sadece koşma tuşuna basmayı denedin mi? İstediğin o olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.