Şimdi Ara

FIFA 11 NEXT-GEN !!! ÇIKTI (PC'NİN YENİ KRALI) (409. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.406
Cevap
4
Favori
394.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 407408409410411
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herşey mükemmel gidiyordu yıllar sonra fifa oynamanın tadını alıyordum ki oyundan atmalar başladı ama genede bırakamıyorum çok fena kapıldım fıfaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_faruk_yücel

pes 2011 çıktı.

sanırım bazı sazan arkadaşlar bunun farkında değil.

Kullandığın kelimelere biraz daha dikkat edersen sevinirim.
  • http://www.easports.com/media/play/video/41715015

yilin bug u :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carter -- 15 Ekim 2010; 15:27:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter7415

http://www.easports.com/media/play/video/41715015

Az önce gördüm Facebook'ta millet paylaşmış hep, çok komik bir durum olmuş xD mahalle maçlarına benzemiş resmen.

-Sen Kaleci Değilsin ki!
    -Oğlum az önce söyledim ya, ben kaleci oyuncuyum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: £se®

quote:

Orijinalden alıntı: carter7415

http://www.easports.com/media/play/video/41715015

Az önce gördüm Facebook'ta millet paylaşmış hep, çok komik bir durum olmuş xD mahalle maçlarına benzemiş resmen.

-Sen Kaleci Değilsin ki!
    -Oğlum az önce söyledim ya, ben kaleci oyuncuyum.

Allahtan kaleci olmus ya hakem olsaydi... karsi takimin vah haline

• quote:

Orijinalden alıntı: lassanadiarra

beyler bazı stadların barnebau,emirates gibi orjinal hallerine göre kale ile seyirci mesafesi baya uzun hatta emirates de o boşluğa bir saha daha sığar sizlerin de dikkatini çekti mi? ea sportsun ise hiç mi çekmedi?

Ben daha demo oynanırken yani esas oyun çıkmamışken bunu görmüş ve bu forumda eleştiri olarak yazmıştım. Ful oyunda umarım giderilir diye düşünüyordum ama giderilmemiş bu olay. Ayrıca bu olay tüm statlarda var. Sadece kale arkaları değil yan tribünler de aynı şekil de uzak oyun alanına. Barnebau stadın da kale arkası ve yan tribünler çok yakındır oyun alanına. Ancak oyunda böyle yapmamışlar nedense.

• Game Modes te 3 tane mod var.Kaleci olmayı falan bulamadım.Yardımcı olabilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ultura

Game Modes te 3 tane mod var.Kaleci olmayı falan bulamadım.Yardımcı olabilecek var mı?

malesef o mod pcde yok
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FbA3*

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

quote:

Orijinalden alıntı: _BRUCE LEE_

quote:

bir video da benden gelsin:

dikkat gerçek maçtan bir pozisyon zannedebilirsiniz ilk başta

dabi dabi hiç farkı yok

Pro Odun Soccer

amanda ne komik sizi simülasyon bilmezler sizi, futbol oyunu özürlüler...

dengesiz dengesiz ne gülüp duruyorsunuz, dönünde kıçınıza gülün terbiyesizler.

DMC misin kaç yaşında çocuksun bilmiyorum ama olgun olamıyorsan bile en azından forumda olgun taklidi yap da adam sansınlar

Bu kadar bağnazlık, bu kadar ön yargılık, bu kadar peşin hükümlülük ve bu kadar çekememezlik olur ancak. İstediğiniz gibi çocuk oyununu oynayıp kendi çapınızda eğlenebilirsiniz ama erkek oyununa laf atamazsınız.

Neredeyse basket sahası kadar küçük sahanızda pinpon topu gibi paslaşmalarla optimizasyon ve online özürlü oyununuzu oynamaya devam edebilirsiniz. Siz sakın pes oynamayın, bırakın onu gerçek oyuncular oynasın....

En İyi Oyun Pes 11, Mutlu oldun mu hocam ?

bana göre en iyi oyun pes değil.

en iyi futbol simülasyonu diyebilirsin ama en iyi oyun değil.

lafı başka taraflara çekip polemik yaratmayalım lütfen.

demek istediğinle dediğin örtüşsün.

bende çoğu zaman anlaşılamamaktan yakınıyorum. Hep karşıdakinin beni anlayabileceği seviyeye inmeye çalışıyorum ama bunu çoğunlukla başardığım söylenemez.

Hatasız kul olmaz mirim

şu mal oyuna simulasyon deyip durma sahada odunlar koşup duruyor bumu simulasyon , chelsea bile yok oyunda londra fc diye eklemişler yarılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 15 Ekim 2010; 21:03:39 >

• quote:

quote:

fifa benim için bitmiştir

baktıkça yarılıyorum gülmekten.

hele kalecinin forvete koşuşu beni bitiriyor.

ne kadar bekliyorduysa bu anı. koşa koşa gidiyor.

yeter ulen yeter, bende gol atacam.

hele futbolcunun hemen kaleciliğe adapte olması....

kendi mesajına cevap yazan pes fanboyu alert

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 15 Ekim 2010; 21:07:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

Orijinalden alıntı: lassanadiarra

beyler bazı stadların barnebau,emirates gibi orjinal hallerine göre kale ile seyirci mesafesi baya uzun hatta emirates de o boşluğa bir saha daha sığar sizlerin de dikkatini çekti mi? ea sportsun ise hiç mi çekmedi?

Ben daha demo oynanırken yani esas oyun çıkmamışken bunu görmüş ve bu forumda eleştiri olarak yazmıştım. Ful oyunda umarım giderilir diye düşünüyordum ama giderilmemiş bu olay. Ayrıca bu olay tüm statlarda var. Sadece kale arkaları değil yan tribünler de aynı şekil de uzak oyun alanına. Barnebau stadın da kale arkası ve yan tribünler çok yakındır oyun alanına. Ancak oyunda böyle yapmamışlar nedense.

evet bazı stadlarda dikkat çekiyor bu durum ama genel olarak old trafford gibi ingiliz stadlarında tribünler yakın duruyor. bir de tv'den izlediğimiz maçlar tele kamerayla (gidip gelen kamera) olmadığı ve broadcast usulü tek nokta kamerası olduğu için tv'de çapraza giren görüntüde bernabeu gibi stadların tribünleri çok yakın görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower
    quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

dabi dabi hiç farkı yok

Pro Odun Soccer

DMC misin kaç yaşında çocuksun bilmiyorum ama olgun olamıyorsan bile en azından forumda olgun taklidi yap da adam sansınlar

Bu kadar bağnazlık, bu kadar ön yargılık, bu kadar peşin hükümlülük ve bu kadar çekememezlik olur ancak. İstediğiniz gibi çocuk oyununu oynayıp kendi çapınızda eğlenebilirsiniz ama erkek oyununa laf atamazsınız.

Neredeyse basket sahası kadar küçük sahanızda pinpon topu gibi paslaşmalarla optimizasyon ve online özürlü oyununuzu oynamaya devam edebilirsiniz. Siz sakın pes oynamayın, bırakın onu gerçek oyuncular oynasın....

bende çoğu zaman anlaşılamamaktan yakınıyorum. Hep karşıdakinin beni anlayabileceği seviyeye inmeye çalışıyorum ama bunu çoğunlukla başardığım söylenemez.

Hatasız kul olmaz mirim

şu mal oyuna simulasyon deyip durma sahada odunlar koşup duruyor bumu simulasyon , chelsea bile yok oyunda londra fc diye eklemişler yarılıyorum

Fifamı peki simulasyon? :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BIG PS3

Fifa11 Totals 3,071,768
    Pes2011 Totals 863,234

Bu Sene Daha da kötü oldu pes için Fifa Karşısında Eziliyor

FIFA 11 NEXT-GEN !!! ÇIKTI (PC'NİN YENİ KRALI)

gerçekten ezici bir üstünlük var satışlarda.

bu satışların bir kısmınında fifa lehine artmasının bana göre sebebi avrupalın ın milliyetcilik duygularıyla bu oyunu alması. hatırlayanlarınız bilirler geçen sene fifa PC de tam bir hayal kırıklığıydı ve bu konuda pes in yanına bile yaklaşamamıştı. Buna rağmen avrupada fifa pc daha çok sattı. Bu durum benim varsayımımın haklılığının bir isbatı bana göre.

bir iki haftaya ya pes in yada fifanın orjinalini alacağım.

kararımı sizinlede paylaşırım arkadaşlar.

orjinal harici bir oyunu sürekli oynamadım diyebilirim. O nedenle birini orjinal alacağım. Bakalım bu hangisi olacak.?

Milliyetcilik mi? puhahaaa. Yahu bir seyleri ADAM GIBI ogrenip oyle gelin abicim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Okaliptys

quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower
    quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

dabi dabi hiç farkı yok

Pro Odun Soccer

Hatasız kul olmaz mirim

Fifamı peki simulasyon? :D

Evet.

• Bende buna gülerim, Rhapsody99

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okaliptys -- 15 Ekim 2010; 23:02:42 >
  • FIFA 11 Online Oynamak ! Gameranger İle Adım Adım Resimli !
    http://forum.donanimhaber.com/m_43608445/mpage_1/f_/key_//tm.htm#43608445
  • Arkadaşlar bu nedir ya, zorunuz nedir anlamıyorumki... Uzun süredir konuya girmiyordum şöyle bir gireyim dedim bakayım insanlar taktik paylaşmıştır, hareket paylaşmıştır yok millet birbirini yiyor. Yaa herkes gitsin istediği oyunu oynasın zorla dayatarak kimseye oynatmıyorlar. İstersen ikisini de kur Fifa oyna Pes oyna neyin peşindesiniz... Herkes işi gücü bırakmış sevmediği oyunun bug'larını bulmaya çalışıyor, buluyor video'sunu koyuyor sonra gülüyor. Eee sonra ? Ne oldu yani epic fail... Gerçekten çok gereksiz tartışmalar...
  • fifa ve pesi analizini yapan adamlar notlarını vermişler fifa daha iyi bir oyun. en çok satan oyun fifa neyini tartışıyorsunuz anlamıyorum pes oynıcaksan pes oyna kimse zorla fifa oynatmıyor size
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. YıLDıZ

Arkadaşlar bu nedir ya, zorunuz nedir anlamıyorumki... Uzun süredir konuya girmiyordum şöyle bir gireyim dedim bakayım insanlar taktik paylaşmıştır, hareket paylaşmıştır yok millet birbirini yiyor. Yaa herkes gitsin istediği oyunu oynasın zorla dayatarak kimseye oynatmıyorlar. İstersen ikisini de kur Fifa oyna Pes oyna neyin peşindesiniz... Herkes işi gücü bırakmış sevmediği oyunun bug'larını bulmaya çalışıyor, buluyor video'sunu koyuyor sonra gülüyor. Eee sonra ? Ne oldu yani epic fail... Gerçekten çok gereksiz tartışmalar...

Aynı fikirdeyim.

Kendini bilmez az gelişmiş beyinlerin ürünüdür çekemezlik ve acımasızca eleştirmek.

İsteyen istediğini oynar, istediğini seçer...

Bu işi fanboy luk noktasına getirmek ancak konami veya ea nın bedava reklamını yapmaya yarar.

Bu işin dalgasını geçmek lazım.

ben şahsen öyle yapıyorum.

Pes forumuna gidiyorum pesi, fifa forumuna geliyorum fifayı eleştiriyorum.

her iki oyunlada dalga geçiyorum.

dalgamı geçiyorum kardeş.

hiçbir firma babamın oğlunun değil.

bana kalırsa herkes benim gibi yapmalı, dalgasını geçmeli...

bu sene fifa başı çeker, seneye pes, sonra fifa derken .... bakmışsın hayat bitmiş. güm.

O nedenle boşverin, geçelim dalgamızı.

aslında ben en çok bu işi ölümüne ciddiye alanlarla dalga geçmeyi seviyorum...

hadi hayırlı geceler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.f.y. -- 16 Ekim 2010; 0:28:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BIG PS3

Fifa11 Totals 3,071,768
    Pes2011 Totals 863,234

Bu Sene Daha da kötü oldu pes için Fifa Karşısında Eziliyor

FIFA 11 NEXT-GEN !!! ÇIKTI (PC'NİN YENİ KRALI)

Bölümsonucanavarı 'da VİDEO İNCELEME bölümünde çok ağır ezmiş durumda

http://www.bolumsonucanavari.com/Menu-VideoIncelemeler-16.htm

• 
Sayfa: önceki 407408409410411
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.