Şimdi Ara

FIFA 11 NEXT-GEN !!! ÇIKTI (PC'NİN YENİ KRALI) (410. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.406
Cevap
4
Favori
394.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 408409410411412
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostlar edit playerde oyuncuların gucunu artıramıyorm yokmu bir çözümü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoefox

pas tuşu ile...

hadi artık çıksın şu yamalar baydım yahu

Teşekkür ederim. Artık saçma sapan goller yemiyorum
  • Yamalara daha var 2-3 hafta..
  • gol sevinçlerini keşfettikçe süper.havada taklalar atıyorum 8 tuşu ve sağ analogu ileri geri ileri geri yaparak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

gol sevinçlerini keşfettikçe süper.havada taklalar atıyorum 8 tuşu ve sağ analogu ileri geri ileri geri yaparak.

8 tuşu dediğin sağ arkadaki mi? bazılarında değişik oluyorda neyse deneye deneye bulurum.. ayrıca diğer arkadaşlarda buldukları değişik gol sevinçlerini yazarlarsa iyi olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rinkhal

quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

gol sevinçlerini keşfettikçe süper.havada taklalar atıyorum 8 tuşu ve sağ analogu ileri geri ileri geri yaparak.

8 tuşu dediğin sağ arkadaki mi? bazılarında değişik oluyorda neyse deneye deneye bulurum.. ayrıca diğer arkadaşlarda buldukları değişik gol sevinçlerini yazarlarsa iyi olur..

hızlı koşmanın altındaki tuş evet.ama hareket yapmak için basılı tuttuğun tuşu demiyorum,diğerini anlamışsındır.ilk görünce o hareketi çığlık atıcaksın.kesmezsen 2-3 takla atıyo yada 1de düşüyo bazen.sanırım oyuncunun atletikliğine görede değişiyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_faruk_yücel

Aynı fikirdeyim.

Kendini bilmez az gelişmiş beyinlerin ürünüdür çekemezlik ve acımasızca eleştirmek.

İsteyen istediğini oynar, istediğini seçer...

Bu işi fanboy luk noktasına getirmek ancak konami veya ea nın bedava reklamını yapmaya yarar.

Bu işin dalgasını geçmek lazım.

ben şahsen öyle yapıyorum.

Pes forumuna gidiyorum pesi, fifa forumuna geliyorum fifayı eleştiriyorum.

her iki oyunlada dalga geçiyorum.

dalgamı geçiyorum kardeş.

hiçbir firma babamın oğlunun değil.

bana kalırsa herkes benim gibi yapmalı, dalgasını geçmeli...

bu sene fifa başı çeker, seneye pes, sonra fifa derken .... bakmışsın hayat bitmiş. güm.

O nedenle boşverin, geçelim dalgamızı.

aslında ben en çok bu işi ölümüne ciddiye alanlarla dalga geçmeyi seviyorum...

hadi hayırlı geceler...

Bunlar da senin mesajların değil mi?

quote:

hala fifadan bıkmadınız mı?

gerçek simülasyona ne zaman geçeceksiniz.

ben geçtim sizide beklerim.

quote:

amanda ne komik sizi simülasyon bilmezler sizi, futbol oyunu özürlüler...

dengesiz dengesiz ne gülüp duruyorsunuz, dönünde kıçınıza gülün terbiyesizler.

DMC misin kaç yaşında çocuksun bilmiyorum ama olgun olamıyorsan bile en azından forumda olgun taklidi yap da adam sansınlar

Bu kadar bağnazlık, bu kadar ön yargılık, bu kadar peşin hükümlülük ve bu kadar çekememezlik olur ancak. İstediğiniz gibi çocuk oyununu oynayıp kendi çapınızda eğlenebilirsiniz ama erkek oyununa laf atamazsınız.

Neredeyse basket sahası kadar küçük sahanızda pinpon topu gibi paslaşmalarla optimizasyon ve online özürlü oyununuzu oynamaya devam edebilirsiniz. Siz sakın pes oynamayın, bırakın onu gerçek oyuncular oynasın....

Senin tarafsızlık anlayışın baya geniş anlaşılan. Ya da psikolojik sorunların var malesef. Bu kadar tutarsız mesajlar atan birini ilk defa görüyorum.

• hay sızın pesınızın
    su yama ne zaman cıkıcak kasımkasım kasılıyo serefsız oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nurullah_198

quote:

Aynı fikirdeyim.

Kendini bilmez az gelişmiş beyinlerin ürünüdür çekemezlik ve acımasızca eleştirmek.

İsteyen istediğini oynar, istediğini seçer...

Bu işi fanboy luk noktasına getirmek ancak konami veya ea nın bedava reklamını yapmaya yarar.

Bu işin dalgasını geçmek lazım.

ben şahsen öyle yapıyorum.

Pes forumuna gidiyorum pesi, fifa forumuna geliyorum fifayı eleştiriyorum.

her iki oyunlada dalga geçiyorum.

dalgamı geçiyorum kardeş.

hiçbir firma babamın oğlunun değil.

bana kalırsa herkes benim gibi yapmalı, dalgasını geçmeli...

bu sene fifa başı çeker, seneye pes, sonra fifa derken .... bakmışsın hayat bitmiş. güm.

O nedenle boşverin, geçelim dalgamızı.

aslında ben en çok bu işi ölümüne ciddiye alanlarla dalga geçmeyi seviyorum...

hadi hayırlı geceler...

Bunlar da senin mesajların değil mi?

quote:

hala fifadan bıkmadınız mı?

gerçek simülasyona ne zaman geçeceksiniz.

ben geçtim sizide beklerim.

quote:

amanda ne komik sizi simülasyon bilmezler sizi, futbol oyunu özürlüler...

dengesiz dengesiz ne gülüp duruyorsunuz, dönünde kıçınıza gülün terbiyesizler.

DMC misin kaç yaşında çocuksun bilmiyorum ama olgun olamıyorsan bile en azından forumda olgun taklidi yap da adam sansınlar

Bu kadar bağnazlık, bu kadar ön yargılık, bu kadar peşin hükümlülük ve bu kadar çekememezlik olur ancak. İstediğiniz gibi çocuk oyununu oynayıp kendi çapınızda eğlenebilirsiniz ama erkek oyununa laf atamazsınız.

Neredeyse basket sahası kadar küçük sahanızda pinpon topu gibi paslaşmalarla optimizasyon ve online özürlü oyununuzu oynamaya devam edebilirsiniz. Siz sakın pes oynamayın, bırakın onu gerçek oyuncular oynasın....

Senin tarafsızlık anlayışın baya geniş anlaşılan. Ya da psikolojik sorunların var malesef. Bu kadar tutarsız mesajlar atan birini ilk defa görüyorum.

alıntı yaptığın ilk mesajımda gayet güzel açıklamışım aslında ama yinede tatmin olman açısından pes forumundaki mesajımı yayınlıyorum sana.

Buyur:

quote:

Orijinalden alıntı: Arkham_Asylum

quote:

quote:

pes bu sene çok gelişme göstermiş olabilir ama bana göre sıçmış, batırmış..

hiç kusura bakmayın.

bir kere koşular ve rakip takımın presi konusunda gerileme mevcut. sanki rakip takım oyun oynamıyor da senin oyununu izliyor. resmen yapay zekada geri zekalılığın dibine vurmuşlar. adamı sol kanattan koşturuyorsun bir Allahın kulu yanaşıp almıyor topu. orta açıyorsun, topu karpuz ortayla açıyor.

şimdi bu mudur yüz yılın futbol simülasyonu ?

fifa bile bu sene bu konuda pesten 10 gömlek üstün.

ha bana göre hala en iyi futbol simülasyonu pestir ama bazı kritik durumlarda geriye gidilmiş.

pes in en kötü özelliği şudur: geçmiş senelerdeki olumsuzlukları düzeltirken var olan olumlu özellikleride bozmayı ihmal etmiyorlar.

yani bir türlü şu next gen saçmalığından sonra adam gibi bir oyun üretemediler. pes6 nın akıcılığının canını yiyim.

illa bir tarafları eksik bırakacaklar

olmamış kardeşim olmamış..

bu sene pes olmamış.

kimse bana aksini ispat edemez.

sen daha iki gün önce fifa bölümünde siz hala fifamı oynuyosunuz gerçek simülasyona ne zaman geçeceksiniz falan filan diyen değilmiydin

yaş kaç diye sormak istiyorum ama

• arkadaşlar bu pc de ki fifayı bu sene gördükten sonra şunu rahatlıkla söyleyebilirimki konsollar pc den çok geride yanlış anlamayın fifa 11 pc de daha iyi demiyorum yani şu demk istediğim pc lerde oyunlar dikkat ederseniz shader model 3 modellemesiyle yapılıyor bunun nedenide konsolların ömrünü uzun tutuyor yani 1 sene sonra fifa 12 pc ye varsayalım konsoldan port geldi ama öyle değilde kendileri ap ayrı pc de uğraş verseler mesela fifa 12 pc shader model 5.0 modellemesiyle üretilse sanırım o zaman konsolların halini düşünemiyorum acaba ne kadar konsolda satış olur bunlar gerçek kabul edin bunu ama şu da var fifa yı yapanlar açıklamada yapmıştı pc nin gücü yetmiyor diye neymiş yetiyormuş hattağa çok daha iyisi bile yapılabilirmiş yani olay şuki konsollar artık eskimeye başladı yeni konsolların gelmesi yakındır... unutmadan şunuda söyliyim pc de fifa 11 de ışıklandırmayı ve birde çimleri hiç beğenmedim ayrıyetten oyun çok sıkıcı geldi bana pc de dürüst olunki sizde böyle düşünüyorsunuz ben artık başka bir firmanında bu futbol işine girmesini isterim çünkü ben ne biliyim artık 2 firmayıda çok beğenmiyorum ama yinede artık fifaya geçtim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilterler1991 -- 16 Ekim 2010; 16:09:16 >

• ahmet_faruk_yücel
    ortada hiç birşey yokken bir mesaj yazdın ne zaman geçeçeksiniz gerçek smilasyon oyununa diye fifa oynayanlara hakaret eder gibi bir mesaj yazdın hala onun tantanası sürüyor.sen sevmemiş olabilirsin herkes seninle aynı düşünceye sahip deil istatislikler ortada fifa açık ara önde sen gerçek smilasyon oyunu pes oynamaya devam et biz oyundan anlamıyoruz sen anlıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilterler1991

arkadaşlar bu pc de ki fifayı bu sene gördükten sonra şunu rahatlıkla söyleyebilirimki konsollar pc den çok geride yanlış anlamayın fifa 11 pc de daha iyi demiyorum yani şu demk istediğim pc lerde oyunlar dikkat ederseniz shader model 3 modellemesiyle yapılıyor bunun nedenide konsolların ömrünü uzun tutuyor yani 1 sene sonra fifa 12 pc ye varsayalım konsoldan port geldi ama öyle değilde kendileri ap ayrı pc de uğraş verseler mesela fifa 12 pc shader moderl 5.0 modellemesiyle üretilse sanırım o zaman konsolların halini düşünemiyorum acaba ne kadar konsolda satış olur bunlar gerçek kabul edin bunu ama şu da var fifa yı yapanlar açıklamada yapmıştı pc nin gücü yetmiyor diye neymiş yetiyormuş hattağa çok daha iyisi bile yapılabilirmiş yani olay şuki konsollar artık eskimeye başladı yeni konsolların gelmesi yakındır...

zaten karşılaştırmayı yapan adamlar gamescon pc grafiklerin konsoldan daha iyi olduğunu söylediler. artı inceleme yapan merlinin kazanı ekibide pc deki grafiklerin konsoldan üstün olduğunu söyledi

• quote:

Orijinalden alıntı: fatality1907

quote:

arkadaşlar bu pc de ki fifayı bu sene gördükten sonra şunu rahatlıkla söyleyebilirimki konsollar pc den çok geride yanlış anlamayın fifa 11 pc de daha iyi demiyorum yani şu demk istediğim pc lerde oyunlar dikkat ederseniz shader model 3 modellemesiyle yapılıyor bunun nedenide konsolların ömrünü uzun tutuyor yani 1 sene sonra fifa 12 pc ye varsayalım konsoldan port geldi ama öyle değilde kendileri ap ayrı pc de uğraş verseler mesela fifa 12 pc shader moderl 5.0 modellemesiyle üretilse sanırım o zaman konsolların halini düşünemiyorum acaba ne kadar konsolda satış olur bunlar gerçek kabul edin bunu ama şu da var fifa yı yapanlar açıklamada yapmıştı pc nin gücü yetmiyor diye neymiş yetiyormuş hattağa çok daha iyisi bile yapılabilirmiş yani olay şuki konsollar artık eskimeye başladı yeni konsolların gelmesi yakındır...

zaten karşılaştırmayı yapan adamlar gamescon pc grafiklerin konsoldan daha iyi olduğunu söylediler. artı inceleme yapan merlinin kazanı ekibide pc deki grafiklerin konsoldan üstün olduğunu söyledi

bencede yani şuda varki fifa pc de yinede bana çok zevk vermedi ben biraz şey buldum soluk sıkıcı ve birazda çimleri beğenmedim ama pesi yinede ezer bu bir gerçek ve 8 sene sonra fifaya geçtim hadi hayırlısı

birde bir sorum olacak seneye acaba fifa yine pc ye destek vermeye devam eder mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilterler1991 -- 16 Ekim 2010; 16:14:51 >

• gameranger hesabımı aktif edemiyorum yardımcı olacak varmı e-mail adresime gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: _BRUCE LEE_

gameranger hesabımı aktif edemiyorum yardımcı olacak varmı e-mail adresime gelmiyor

gereksiz mesajlara takılmıştır banada oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatality1907 -- 16 Ekim 2010; 18:44:37 >
  • Etmeli...edecektir de...

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatality1907

quote:

bencede yani şuda varki fifa pc de yinede bana çok zevk vermedi ben biraz şey buldum soluk sıkıcı ve birazda çimleri beğenmedim ama pesi yinede ezer bu bir gerçek ve 8 sene sonra fifaya geçtim hadi hayırlısı

birde bir sorum olacak seneye acaba fifa yine pc ye destek vermeye devam eder mi?

• Ben BA denen modu oynamaya başladım. FB ile forvet oynuyorum. İki maçta 4 gol attım yani 30 yaşında ki bir forvet için iyi bir oyun sergiledim. Ama oyunda her şey sadece gol demek değil. Top kapamasanız bile pres yaptığınız da artı puan alıyorsun. Oyunda eliniz den geldiğince koşun. Koştukça da puan alıyorsunuz tapi topa yakın yerlerde ve topa doğru koşarsanız puan alıyorsunuz.

Hatalı pas veya top kayıplarında ise eksi puan alınıyor.

Bu arada daha önce normal modlar içersinde İngiltere Ligi oynadım ve şampiyon oldum. Ama herhangi bir Kupa Töreni ve şampiyonluk sevinci olmadı nedense.
  • oyunun optimizasyonu için bi güncelleme gelicek mi ea'den ?
  • 2011de taraftar sesleri anons sesleri vb sesler varmış benim oyunda hiç yok neden?
  • fifa da tuşları değiştirme yok mu?
  • 
Sayfa: önceki 408409410411412
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.