Şimdi Ara

FIFA 11 NEXT-GEN !!! ÇIKTI (PC'NİN YENİ KRALI) (412. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.406
Cevap
4
Favori
395.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 410411412413414
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar son dakikalarda yenikken kaleciyi nasıl çağıracağız kornerlerde? rakip çağırabiliyor demekki var ama bi türlü hangi tuş olduğunu bulamadım. bu arada teşekkürler EA müthiş bi oyun yaptığın için.çok zevk alıyorum oynarken...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren1905

arkadaşlar son dakikalarda yenikken kaleciyi nasıl çağıracağız kornerlerde? rakip çağırabiliyor demekki var ama bi türlü hangi tuş olduğunu bulamadım. bu arada teşekkürler EA müthiş bi oyun yaptığın için.çok zevk alıyorum oynarken...

kalee cıık dıye bagırtman gerek oyuncuları ozellıkle kaptan yapıyodu bunu galıba
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren1905

arkadaşlar son dakikalarda yenikken kaleciyi nasıl çağıracağız kornerlerde? rakip çağırabiliyor demekki var ama bi türlü hangi tuş olduğunu bulamadım. bu arada teşekkürler EA müthiş bi oyun yaptığın için.çok zevk alıyorum oynarken...

Çok riskli bir olay o sana onu söyleyim. Aynını bilgisayar her yaptığında ben gol attım boş kaleye de o yüzden diyorum. PC de aynı şekil de topu kapıp boş kaleye gol atabilir.
  • Saitek rumblepad p2600 Gamepad'imi yeni taktim driver kurmama da gerek kalmadi adamlar driveri oyuna gommusler zaten. Az ugrasma sonunda
    onunla da oynayabilir hale geldim.
  • Yahu bana birisi taktikten pcninki gibi psikopat pres yapma ayarını göstersin allhısen. arkadaş böyle bir pres yok, ne taktik deniyorsam benim adamlar boşluklara kaçmıyorlar, onu da geçtim ver kaç yapıyorum adamın dibinde adam superman gibi 180 derece dönüyor taa açıktaki oyuncuma yetişiyor, pc her adamımı çok iyi tutuyor fakat bana aynı kontrolü vermiyor. 5 forvet yaptım takımı, hala adamlar birbirlerinni içine giriyorlar bir taneside boşluğa araya kaçayım demiyor. bunu legendaryde başarabilen varsa bir taktik versin beyaw...
  • FIFA 11 Online Oynamak ! Gameranger İle Adım Adım Resimli !
    http://forum.donanimhaber.com/m_43608445/mpage_1/f_/key_//tm.htm#43608445

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatality1907 -- 20 Ekim 2010; 1:10:50 >
  • bende gamerangerli oldum

nickim = eoudoxias
  • fifa fifa fifa. kaleci modunu neden pc ye koymazsınki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizza -- 20 Ekim 2010; 16:12:42 >
  • arkadaşlar kendi futbolcumu yaratıp accomplishmentları açmak için uğraşıyorum.bir iki kartı açabilmek için kariyerinde en az 5 taç ya da 10 uzun taç kullan diyor.ancak daha bi tane bile kullanamadım 50 maçta.oyuncumu defans olarak açtım kanada aldım,saha içinde nerede oynattıysam bilgisayar bi türlü taç kullanımı için seçmiyor beni.oyunun taktik ayarlarından serbest vuruş için adamı seçebiliyoruz ama taçlar için seçilmiyor.taç kullanabilmek için ne yapmalıyım?
  • olsun risk almak için 90 süper bi dakika bence. zaten son atak örneğin çağırabilirim kaleciyi. ama eğer oyuncu özellilerinden yapılııyorsa enterasan bir iş olmuş. kaptanların özellikleri var mı acaba öyle?

• http://www.easports.com/media/play/video/43538773

Kaç gündür attığım ikinci frikik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi souris -- 21 Ekim 2010; 1:02:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_faruk_yücel

quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

dun arkadaşla internet cafe de fifa 11 kapıştık yalnız bi sorun var.

ben oyuncu değiştirmek için team management'e girdim kafayı bi cevirdim arkadaş daha oynuyo. onda oyun devam ediyodu. bu sorunu duzeltmeleri lazım.

acil patch çıkması lazım. yoksa oyun bu haliyle oynanmaz.

bir sürü bug var oyunda.

bazı buglar zamanla oynadıkça ortaya çıkarken bazıları oyunu kurar kurmaz başlıyor.

tesbit edilen buglar:

-- online oyunda zamanla oluşan takılmalar
    -- ofline oyundaki sistem şişmesiyle artan buglar. ( oyundan atma ve titremelerin artması)
    -- özellikle ati kartlardaki kasma sorunu
    -- nvidia kartların bazılarındaki uyumsuzluk (bazılarında driver güncellemesiyle halledilebiliyor)
    -- online oyunda iki veya daha fazla oyuncu arasındaki senkranizasyon hataları.
    -- oyundan atmalar. (özellikle turnuva ve menejerlik modunda daha fazla ve oyunu oynadıkça artan sorunlardan biri.)
    -- altı pas sorunu (özellikle kale önünde yaşanan kasmalar)
    -- oyunun replaylerde hızlanıp yavaşlaması (kasma sorunu)
    -- oyunun bazı monitörlerde gösterdiği titreme sorunu. özellikle 60 hz lerde.
    -- 3 sezon hatası.
    -- oyuncuların birbirinin içinden kollarının geçme durumu

daha da ilave edilebilir ama en önemlileri bunlar

anlayacağınız oyun tam bir portlama felaketi, şişirme, zorlama bir oyun.

• KARDERŞELR VBENDEFİFA 11 OYNUYORUM VE FİFA DELİSİYM TAM FİFA 1998 BİLE VAR .D :d (AMA ŞİMDİKİ SORUNUM GERÇEKTEN ÇOK KÖTÜ ARKADAŞLAR MANAGERDE MAÇ YAPACAGIM ZAMAN PLAY GAME SETTIGNS FLN VAR ORDA İÜSTNDDEDE STAD RESMİ VAR BEN STADDAKİ HAVA HEP SABAH OLUYRO BEN ONU GECE GÜNEŞLİ WS YAPMAK İSTİYORM AMA ÇIKMIYOR GAME SETTNGSLERE GIRIORM GENE ÇIKMIYOR LÜTEFN ACİL YARIDM
  • Beyler aradım ama bulamadım biri bana tarif edebilir mi ;

1 bilgisayarda 2 kişi aynı anda nasıl head to head macth yapar
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

dun arkadaşla internet cafe de fifa 11 kapıştık yalnız bi sorun var.

ben oyuncu değiştirmek için team management'e girdim kafayı bi cevirdim arkadaş daha oynuyo. onda oyun devam ediyodu. bu sorunu duzeltmeleri lazım.

acil patch çıkması lazım. yoksa oyun bu haliyle oynanmaz.

bir sürü bug var oyunda.

bazı buglar zamanla oynadıkça ortaya çıkarken bazıları oyunu kurar kurmaz başlıyor.

tesbit edilen buglar:

-- online oyunda zamanla oluşan takılmalar
    -- ofline oyundaki sistem şişmesiyle artan buglar. ( oyundan atma ve titremelerin artması)
    -- özellikle ati kartlardaki kasma sorunu
    -- nvidia kartların bazılarındaki uyumsuzluk (bazılarında driver güncellemesiyle halledilebiliyor)
    -- online oyunda iki veya daha fazla oyuncu arasındaki senkranizasyon hataları.
    -- oyundan atmalar. (özellikle turnuva ve menejerlik modunda daha fazla ve oyunu oynadıkça artan sorunlardan biri.)
    -- altı pas sorunu (özellikle kale önünde yaşanan kasmalar)
    -- oyunun replaylerde hızlanıp yavaşlaması (kasma sorunu)
    -- oyunun bazı monitörlerde gösterdiği titreme sorunu. özellikle 60 hz lerde.
    -- 3 sezon hatası.
    -- oyuncuların birbirinin içinden kollarının geçme durumu

daha da ilave edilebilir ama en önemlileri bunlar

anlayacağınız oyun tam bir portlama felaketi, şişirme, zorlama bir oyun.

ne yapalım ağaca mı çıkalım..

• ati nin yeni driverı çıktı. kurdum ama oyuna bir etki etmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: souris

Beyler aradım ama bulamadım biri bana tarif edebilir mi ;

bende bulamadım ama bir yolu olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neyseneya

ati nin yeni driverı çıktı. kurdum ama oyuna bir etki etmedi.

yeni sürüm genelde 5xxx serisi için gelmiş. performans artışı olan oyunlar;
    Aliens vs. Predator™ DirectX 11 Benchmark
    BattleForge™
    Crysis Warhead®
    Far Cry™ 2
    Metro 2033™
    S.T.A.L.K.E.R.™ : Call of Pripyat Benchmark
    Unigine™ Heaven
    World in Conflict™
    ve
    Catalyst™ Uygulama Profilleri içinde;
    Multiplayer Medal of Honor™ (DirectX® 9/DirectX® 10/DirectX® 11) CrossFire™ güncellemesi
    Darksider™ (DirectX 9) performance and CrossFire anti-aliasing güncellemesi
    NBA 2K11™ (DirectX 9) CrossFire güncellemesi
    Stone Giant™ (DirectX 10/DirectX 11) CrossFire güncellemesi
    Civilization V™ (DirectX 10/DirectX 11) tweak CrossFire güncellemesi (tweak=çimdik diye geçiyo)(to tweak olsaydı=ince ayar çekmek olurdu)
    H.A.W.X.™ 2 (DirectX 10/DirectX 11) CrossFire güncellemesi
    Formula 1™ (DirectX 10/DirectX 11) CrossFire güncellemesi
    World of Warcraft™ (DirectX 11) version CrossFire güncellemesi

bunların hepsi hd5xxx serisi için geri kalan kartlar için bir şey beklemeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: souris

Beyler aradım ama bulamadım biri bana tarif edebilir mi ;

denemedim, emin değilim, bilmiyorum ama birisi klavye birisi gamepad ile oynayabilir belki.

pes 10 da oluyo du biri klavye ile oynayıp birisi game pad ile. denemek lazım tabi ki.
  • arkadaşlar fifa 11 için yama siteleri varmı bildiğiniz kaliteli yamalar vs.tr veya yabancı,tsc var ama orda fifa için fazla birşey yok pes ağırlıklı
  • 
Sayfa: önceki 410411412413414
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.