Şimdi Ara

FIFA 11 NEXT-GEN !!! ÇIKTI (PC'NİN YENİ KRALI) (414. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.406
Cevap
4
Favori
394.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 412413414415416
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben bu oyunu orjinal almak istiyorum bende şu an yan sanayi var ama fifaconfig açılmıyor hata veriyor acaba bu korsan olduğu içinmi yoksa bilgisayardanmı? orjinalde de bu hatayı alırmıyım???
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

herhangibirisi34;

kardeşim PC'mi konsol mu ? konsolsa PS3 mü xbox mu,eğer PC ise ekran kartın amrka modeli ?

PC. Ekran kartım sistemde yazıyor ama yine de söyleyeyim ben ATI Radeon HD 3850 512 MB
  • quote:

Orijinalden alıntı: STALKER-1903

quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

Orijinalden alıntı: caner_isi

quote:

Grafikler konsoldan iyi de çimler niye 2D yav?

çimler bnde 3D ama

Bende grafikler sonda, orbit kameraya gelip zemine kadar inince çimler 3D mi sende?

Ben de de orbitle zemine indiğimde 3d bunda bir acayiplik mi var.

Evet var, bende niye değil?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

çimler bnde 3D ama

Bende grafikler sonda, orbit kameraya gelip zemine kadar inince çimler 3D mi sende?

aa hem dışardan hemde oyunun kendi özelliğinden açık olursa sorun oluo ve çimler 3D olmuo belki senin sorunun budur bi bak istersn

• Pes3'ten beri Pes müdavimi olan bendeniz Fifa 11 ile birlikte bu sene forza Fifa diyorum. :)
    We Are 11...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertblade

arkadaşlar ben bu oyunu orjinal almak istiyorum bende şu an yan sanayi var ama fifaconfig açılmıyor hata veriyor acaba bu korsan olduğu içinmi yoksa bilgisayardanmı? orjinalde de bu hatayı alırmıyım???
  • beyler bu skilleri neyle yapıyoz ya..gamepad le oynuyorum o kadar araştırdım bi bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_faruk_yücel

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_faruk_yücel

quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

dun arkadaşla internet cafe de fifa 11 kapıştık yalnız bi sorun var.

ben oyuncu değiştirmek için team management'e girdim kafayı bi cevirdim arkadaş daha oynuyo. onda oyun devam ediyodu. bu sorunu duzeltmeleri lazım.

acil patch çıkması lazım. yoksa oyun bu haliyle oynanmaz.

bir sürü bug var oyunda.

bazı buglar zamanla oynadıkça ortaya çıkarken bazıları oyunu kurar kurmaz başlıyor.

tesbit edilen buglar:

-- online oyunda zamanla oluşan takılmalar
    -- ofline oyundaki sistem şişmesiyle artan buglar. ( oyundan atma ve titremelerin artması)
    -- özellikle ati kartlardaki kasma sorunu
    -- nvidia kartların bazılarındaki uyumsuzluk (bazılarında driver güncellemesiyle halledilebiliyor)
    -- online oyunda iki veya daha fazla oyuncu arasındaki senkranizasyon hataları.
    -- oyundan atmalar. (özellikle turnuva ve menejerlik modunda daha fazla ve oyunu oynadıkça artan sorunlardan biri.)
    -- altı pas sorunu (özellikle kale önünde yaşanan kasmalar)
    -- oyunun replaylerde hızlanıp yavaşlaması (kasma sorunu)
    -- oyunun bazı monitörlerde gösterdiği titreme sorunu. özellikle 60 hz lerde.
    -- 3 sezon hatası.
    -- oyuncuların birbirinin içinden kollarının geçme durumu

daha da ilave edilebilir ama en önemlileri bunlar

anlayacağınız oyun tam bir portlama felaketi, şişirme, zorlama bir oyun.

ne yapalım ağaca mı çıkalım..

çözüm olacaksa niye olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: martinist

beyler bu skilleri neyle yapıyoz ya..gamepad le oynuyorum o kadar araştırdım bi bulamadım

L2 + sag analog
  • Gene mi balon yaptı FİFA , neyse darısı Fifa 12-13 artık hangisi düzgün olursa onun başına; bu arada oldukça sağlam bir bilgisayarım ama takılmalardan oynayamıyorum; bu arada PES 2011 de hiç zevk vermedi alışamadım, top fiziği biraz balon geldi. Sonuçta iki oyunda bu sene balon geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: souris

Beyler aradım ama bulamadım biri bana tarif edebilir mi ;

1 bilgisayarda 2 kişi aynı anda nasıl head to head macth yapar

Oyun aynı anda 2 gamepad + 1 klavye, yani 3 kişi desteği verebiliyor. FIFA içerisindeki Config dosyasından gamepad ayarlarını yapabiliyorsun. Ancak benim gibi PES'de aynı PC'de 2 vs 2 oynamaya alışmış kişiler için çözülemeyen bir problem halini aldı, ne yazık ki 4 kişi aynı anda oynayamıyor oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

Orijinalden alıntı: souris

Beyler aradım ama bulamadım biri bana tarif edebilir mi ;

1 bilgisayarda 2 kişi aynı anda nasıl head to head macth yapar

Oyun aynı anda 2 gamepad + 1 klavye, yani 3 kişi desteği verebiliyor. FIFA içerisindeki Config dosyasından gamepad ayarlarını yapabiliyorsun. Ancak benim gibi PES'de aynı PC'de 2 vs 2 oynamaya alışmış kişiler için çözülemeyen bir problem halini aldı, ne yazık ki 4 kişi aynı anda oynayamıyor oyunu.

mesela 2 kişi aynı takımda olarak online rakibe karşı oynayabiliyormuyuz ? Bendew 2 gamepad var ama olmuyor.

• Beyler 2 gündür çok kötü kasıyor oyun ya, hiç sorun yoktu önceden, napmalıyım ?
    Virüs bulaştırdık galiba.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

çimler bnde 3D ama

aa hem dışardan hemde oyunun kendi özelliğinden açık olursa sorun oluo ve çimler 3D olmuo belki senin sorunun budur bi bak istersn

aa yı dışardan açmak ne oluyor dostum?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sheva24

oyunu orjinal olupta online oynayan arkadaşlar lag oluyormu en yüksek detayda oynasanız bile?eğer orjinalde online sorunsuzsa ve rank olayı varsa almayı düünüyorumda.gamerangerda genelde italiğim(port açamadım bi türlü) ve çok lag oluyor very lowa çeksem dahi uzun lafın kısası sorunsuz kaymak gibi oyun için orjinal öneriyormusunuz?

orj alsanda kasabılır pc ın rahat kaldırabılse bıle suan oyunda kasma problemın yoksa alabılırsın orj de onlıne sorunsuz olur lag olmaz pek alabılırsın. rank sıstemı tabıkı var .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaçalı -- 26 Ekim 2010; 12:56:05 >
  • FIFA 11 Online Oynamak ! Gameranger İle Adım Adım Resimli !
    http://forum.donanimhaber.com/m_43608445/mpage_1/f_/key_//tm.htm#43608445
  • Beşiktş'lı değilim ama EA Sports'un hazırladığı video:
  • PlayStation'da baya oynadıktan sonra PC'ye geç de olsa yükledim ufak bi hayalkırıklığı da yaşadım arada baya fark var sizde de öyle değil mi?

Bir de savunma yaparken oyuncuyu hangi tuşla değiştiriyoruz internettte bi kaç tuş ayarlarını denedim ama bi türlü olmadı (joystick). Tuş ayarlarını biri koyabilir mi foruma?
  • Ya arkadaşlar Milan takımıyla oynuyorum Manager Mod.Sistem 4-3-3.İleride bir türlü çoğalamıyorum ataklarda.Anlamadım gitti ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lutzhoeft

Ya arkadaşlar Milan takımıyla oynuyorum Manager Mod.Sistem 4-3-3.İleride bir türlü çoğalamıyorum ataklarda.Anlamadım gitti ya.

şu oyunu online oynamak varken single player oynamak acayip can sıkar
  • 
Sayfa: önceki 412413414415416
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.