Şimdi Ara

FIFA 11 NEXT-GEN !!! ÇIKTI (PC'NİN YENİ KRALI) (416. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.406
Cevap
4
Favori
394.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 414415416417418
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CekilmisFilm

oyun yamalandıhttp://www.ea.com/uk/football/news/fifa-11-patch-101-2

sonunda be bakalım nolcak hayırlısı kesın yıne sorun cıkar bende
  • Patch'i yükledim. Kasma sorunu ortadan kalkmış vaziyette. Oyun çok daha stabil çalışmakta. Şiddetle tavsiye edilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: emperor1907

Patch'i yükledim. Kasma sorunu ortadan kalkmış vaziyette. Oyun çok daha stabil çalışmakta. Şiddetle tavsiye edilir

oyun orj mı senın malum mama lazım oyunu yamadan sonra acmak ıcın
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaçalı

quote:

Patch'i yükledim. Kasma sorunu ortadan kalkmış vaziyette. Oyun çok daha stabil çalışmakta. Şiddetle tavsiye edilir

Orijinal değil ancak dosyasını buldum dilersen pm den görüşebiliriz :)
  • quote:

quote:

benim orjinal değil ama cd-key almıştım yüklerken hata verdi patchi önce. Sonra data0.bh dosyasını orjinali ile değiştrince hata vermeden yükledi patchi. Tekrar eski mamayı yapıncada çalıştı oyun onlinede girdim sorun yok zaten bende kasma sorunu yoktu ama daha bi rahat çalışıyor şu anda sanki oyun ati kartlar için settings de bir ayar var onu seçmek gerekiyor herhalde rahat oynayabilmek için.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrah.dincer

quote:

quote:

benim orjinal değil ama cd-key almıştım yüklerken hata verdi patchi önce. Sonra data0.bh dosyasını orjinali ile değiştrince hata vermeden yükledi patchi. Tekrar eski mamayı yapıncada çalıştı oyun onlinede girdim sorun yok zaten bende kasma sorunu yoktu ama daha bi rahat çalışıyor şu anda sanki oyun ati kartlar için settings de bir ayar var onu seçmek gerekiyor herhalde rahat oynayabilmek için.

eskı mamayı verdiysen patchli halini oynamıyorsun demektir.

• paket belli süper olmus ama oyunu giremiyoruz malum korsi
  • quote:

Orijinalden alıntı: neyseneya

quote:

Orijinalden alıntı: emrah.dincer

quote:

quote:

eskı mamayı verdiysen patchli halini oynamıyorsun demektir.

bu işlemi yapmadan önce online a giremiyordum şu anda girebiliyorum ve settingsde de dediğim ati ayarı ile ilgili seçenek geldi. O yüzden patchli olduğunu düşünüyorum bu şekilde yapan ve daha öncden kasma sorunu yaşayanlar artk kasmadğını söylüyorlar. Ama çokda önemli değil her ihtimale karşı download menagerden cd-key im ile orjinal olanını indiriyorum şu anda onu kurucam o zaman mamaya falan gerek kalmıycak artık zaten

• Bayadır bakmıyorum Türk ligindeki takımların formaları hakkında yama çıktı mı ? Ya da sadece Trabzonspor için.
  • Orjinal olmayan oyunlarada patch çıktımı? oyuncularu editlemek için yama varmı? yada nasıl editleyebilirim? güçleri azaltabiliyorum ama çoğaltamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lutzhoeft

Arkadaşlar Game Speed Normal mi olmalı yoksa Fast mi sizce ?

kesinlikle normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EricTheodoreCartman -- 29 Ekim 2010; 19:08:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nazmi_8

Orjinal olmayan oyunlarada patch çıktımı? oyuncularu editlemek için yama varmı? yada nasıl editleyebilirim? güçleri azaltabiliyorum ama çoğaltamıyorum.

Öyle bir değiştirme yok oyunda,azaltma işlemi yaptığın oyuncunun azalttığın kadar değerlerini başka özelliklerine verebiliyorsun ama güç olarak aynı kalıyor zaten.

Hem bir oyuncunun özelliğini artırmak online oyunda haksız rekabet doğurur,böylesi daha iyi bence.
  • Bir yama çıkmış. Konsolda olan 360° Fight For Possession, Personality (+), Pro Passing özelliklerinin dosyalarını PC'ye göre dünzenliyormuş. Ben beceremdim ama isteyen bakabilir.

http://soccercenter.net/forum/k/fifa-11-personality-ve-360-fight-for-possession-pcde_155892/p-1

Becerebilen bir arkadaş cevap yazarsa biz de faydalanırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolkanikYanardağ -- 30 Ekim 2010; 18:31:50 >
  • o yama ile ben oynuyorum çok süper bir yama ps3 gameplyı pc de

http://doctorfidel.wordpress.com/2010/10/18/fifa-11-ps3-gameplay-patch-for-fifa-11-pc-hybrid-gameplay-by-doctor-productions/

V 2.2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur ERYILMAZ -- 30 Ekim 2010; 19:01:32 >
  • Ben yapamadım tam olarak. data dosyalarını yamaın klasörüne attım. Sonra .bat dosyalarını çalıştırdım. Sonra Game klasörüne attım tekrar. Sadece setting.lua dosyasını bulamadım. O hariç herşeyi harfiyen uyguladım. Hiçbirşey değişmedi. Sorun settin.lua dosyasından kaynaklanıyor herhalde
  • arkadaşlar manager modda kimseyi alamıyorum real madride bile gelmiyorlar baya iyi parada veriyorum neden acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Görünmeyen Adam

o yama ile ben oynuyorum çok süper bir yama ps3 gameplyı pc de

http://doctorfidel.wordpress.com/2010/10/18/fifa-11-ps3-gameplay-patch-for-fifa-11-pc-hybrid-gameplay-by-doctor-productions/

V 2.2

Yarım saat sonra kuruyorum merak ettim bayağı. Bu arada ProPassing'i kapatıp açma gibi bir olay var mı?

• Arkadaşlar Maneger mod da maçları izleme seçeneği yok..imleci ortaya getiriyorum kabul etmiyor..bilgisi olan varmı.ben maçları oynamayı deil izlemeyi seviyorum.ne yaptıysam olmadı..kabul etmedi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghost Knight

quote:

Orijinalden alıntı: Görünmeyen Adam

o yama ile ben oynuyorum çok süper bir yama ps3 gameplyı pc de

V 2.2

Yarım saat sonra kuruyorum merak ettim bayağı. Bu arada ProPassing'i kapatıp açma gibi bir olay var mı?

yok

• 
Sayfa: önceki 414415416417418
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.