Şimdi Ara

FIFA 11 NEXT-GEN !!! ÇIKTI (PC'NİN YENİ KRALI) (417. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.406
Cevap
4
Favori
394.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 415416417418419
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Menejer modda maçlarda imleci ortaya getirip maçı izleyebilen varmı..yoksa fifa 2011 de öyle bir özellik yokmu.pc de yok sanırım.konsolda varmı bilen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cdnm47

quote:

Orijinalden alıntı: Lutzhoeft

Arkadaşlar Game Speed Normal mi olmalı yoksa Fast mi sizce ?

kesinlikle normal

normali bile hızlı neredeyse. futbolcularda hep bir hareketlilik hakim oldukları yerde duramıyorlar.

ortaları hiç beğenmedim FIFA'nın ve topa vururken o hissi uyandırmıyor bende. diğer her şey mükemmel.
  • arkadaşlar oyuna girince kontroller bölümü var,ordan kontrol ayarlarını seçince aşağıda seçenekler var 4-5 tane sansırım orda asistan ve manuel olarak seçenekler var onlar ne işe yarıyor acaba birde siz o ayarları ne yapıyorsunuz asistanmı manuelmi acaba.
  • 1 2 gol verim bari

• 1.01 yamasi cikmis arkadaslar
  • FIFA 11 Online Oynamak ! Gameranger İle Adım Adım Resimli !
    http://forum.donanimhaber.com/m_43608445/mpage_1/f_/key_//tm.htm#43608445
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter7415

1.01 yamasi cikmis arkadaslar

Bu yamayla birlikte aynı PC karşısında 2 vs 2 maç yapılabiliyor mu?

2 sayfa önce saydığım bug lar giderilmiş mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.f.y. -- 1 Kasım 2010; 0:05:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.f.y.

quote:

Ne yazık ki tek PC'de 2vs2 yapılamıyor hala. Getirdiği yenilikler:

http://forum.donanimhaber.com/m_44096387/tm.htm

• Rabona shot
  • Şu son patch'den sonra oyun çok pis kasmaya başladı öyle bir andada olmuyor maç öncesinde arenaya geldiğimiz an başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren

Şu son patch'den sonra oyun çok pis kasmaya başladı öyle bir andada olmuyor maç öncesinde arenaya geldiğimiz an başlıyor.

hıc duzeltmedı kı bu patch kasmaları hızlandırdı kasmalar artık cok daha stabıl oldu cok tesekkurler ea......
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaçalı

quote:

Şu son patch'den sonra oyun çok pis kasmaya başladı öyle bir andada olmuyor maç öncesinde arenaya geldiğimiz an başlıyor.

hıc duzeltmedı kı bu patch kasmaları hızlandırdı kasmalar artık cok daha stabıl oldu cok tesekkurler ea......

Sende bir sorun olmasın? Patchi birçok kişi beğendiğini söylüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.f.y.

quote:

arkadasim bu sorunlar giderilmis

- Manager Mode ve Exhibition Match için maç sonlarında yaşanan çökme problemi düzeltildi.
    - Manager Mode’da Peterborough’yu seçinde yaşanan çökme problemi düzeltildi.
    - Manager Mode’da takımların yanlış liglerde görünmesi problemi düzeltildi.
    - Manager Mode’da İngiliz takımları dışındaki takımlar seçildiğinde skor tabelasının yeri düzenlendi.
    - Manager Mode’da Olympique Lyonnais seçildiğinde skor tabelasının yeri düzenlendi.
    - Manager Mode’da gökyüzünün görüntüsü düzenlendi.
    - Online modlarda ikinci oyuncunun mouse ile oyuna girebilmesi sağlandı.
    - Head to Head maçlarda skor tabelasının yeri düzenlendi.
    - Ranked Online maçlarda karşı tarafın çıkması durumunda, ikinci bir oyuncunun rakip takımı kontrol edebilmesi sağlandı.
    - Alt + F4 ile çıkılan maçların DNF% istatistiğine yansımama problemi düzeltildi.
    - Tekrarları izlerken yaşanan tutukluk problemi düzeltildi.
    - Ara sahnelerdeki tutukluk problemi düzeltildi.
    - ATI ekran kartlarında yaşanan tutukluk problemi düzeltildi.
    - Lincoln City’nin forma sponsoru düzeltildi.
    - St. Petersburg’un üçüncü forması düzeltildi.
    - Montpellier’nin forma sponsoru düzeltildi.

iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: herhangibirisi34

quote:

quote:

Pacth'ın kasma sorununa hiç bir etkisi yok gibi.
  • Benim makinede oyundaki kasmalarda azalma oldu önceden kasma 20 sn kadar sürerken patch ile 3 bilemedin 4 saniye sonra normale dönüyor ki kasma her anda olmuyor oda ayrı bri güzellik oldu. 1680-1050 ısrarım devam ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: STALKER-1903

quote:

Orijinalden alıntı: herhangibirisi34

quote:

quote:

Pacth'ın kasma sorununa hiç bir etkisi yok gibi.

zaten duzeltılenlerde oyunun performansını arttırıcak seyler yok oyun detayları duzeltılmıs ıste, bılmıyorum valla bende kasmaya devam edıyo oyun kasmalar hızlandı sadece cok sacma delı olcam ya bı turlu oynıyamadım pc de he bu arada ea ıntroda oyundan atıyo benı demoda da boyleydı fullde de anlamadım bu ısı ...

• Arkadaşlar düzgün bi kamera bulamadım ya patch falan varmı kamera için ya çok uzak oluyo ya çok yakın

Görünmeyen Adam o şutu nasıl çekebilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan* -- 2 Kasım 2010; 22:14:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

Arkadaşlar düzgün bi kamera bulamadım ya patch falan varmı kamera için ya çok uzak oluyo ya çok yakın

Bence mümkün olduğunca uzak olması güzel . Sanki 1.01 patchini yüklemeden önce kamera daha yakındaydı . Yükledikten sonra daha güzel oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

Arkadaşlar düzgün bi kamera bulamadım ya patch falan varmı kamera için ya çok uzak oluyo ya çok yakın

LT+sol analog basılı tut /sağ veya sol sonra L1+ÜÇGEN+İLERİ
  • oyunda yardimci coach kapali olmasina ragmen kadro maclara cikarken degisiyor 1.01 pacht inden olabilirmi ?
  • 
Sayfa: önceki 415416417418419
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.