Şimdi Ara

FIFA 11 NEXT-GEN !!! ÇIKTI (PC'NİN YENİ KRALI) (418. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.406
Cevap
4
Favori
394.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 416417418419420
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Furkan*

Arkadaşlar düzgün bi kamera bulamadım ya patch falan varmı kamera için ya çok uzak oluyo ya çok yakın

Görünmeyen Adam o şutu nasıl çekebilirim ?

broadcast en gerçekçi kamera açısıdır fakat uzak kanatta topla ilerlerken ya da top oradayken biraz çaresiz kalıyorsun. o kanattan giderken kamera yakınlaşsa biraz fena olmazdı.
  • Ekleyebilirsiniz Pc'ciler :)

EA Id: Vmasuka
  • quote:

Orijinalden alıntı: Görünmeyen Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

Arkadaşlar düzgün bi kamera bulamadım ya patch falan varmı kamera için ya çok uzak oluyo ya çok yakın

Görünmeyen Adam o şutu nasıl çekebilirim ?

LT+sol analog basılı tut /sağ veya sol sonra L1+ÜÇGEN+İLERİ

bu dediğini arkadasim xbox kolundada ayni sekilde yapabilirmiyim
  • ea yine yaptı yapacağını PC kullanıcılarını yine 2. plana itiyor. İlgilenmiyor. EA nın ilgisizliği konuya yansımış durumda. Bu konuyada ilgi azalmış.

Nedir EA yı engelleyen anlamıyorum doğrusu. Neden EA neden PC ile konsolu aynı yapmassın. Diğer oyun üreticilerine bakın, eğer PC yede konsol oyununu çıkarıyorlarsa aynısını yapıyorlar. Farklı yapmıyorlar.

Anlayabilen arkadaş bana anlatsında bende anlayayım, nedir bu işin aslı? Niçin sadece bu oyunda bir ayrıma gidilliyorda diğer oyunlarda gidilmiyor?
  • bu menager mod ne saçmalıktır anlamdaım ilk sezon lyonla açık ara şampiyon oldum 1 kupa aldım birinden elendim.sezon başında ligde 2 maç kaybettim diye kovuldum
  • @Tesla
    kulubun hedefleri var obur kupayi alamadigindan kovulmus olabilirsin ayrica kac kez berabere kaldin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carter -- 5 Kasım 2010; 3:53:58 >
  • yamadan sonra pozisyon tekrarlarındaki shuttering sorunu tamamen düzeldi bende.
  • Oyunda ses kapatma yok mu ?
  • beyler menejer modda baştan başlamak şart mı yeni yamada?iyide bunun sonu yokki o zaman diyelim ben 10 yıl oynadım bu sefer yeni yama çıkarsa ne olcak?
  • PS3'te oynama fırsatı buldum sonunda . Mükemmel !! PC'de oynayasım gelmiyor artık ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren

Oyunda ses kapatma yok mu ?

var
  • Yeaaa

• Kardeş güzel tabiki fifa 2011 yada pes
  • Xbox ta career modunda oynuyorum ama şu lig tablosunun tamamını bir göremedim...Ara tara tırım tırıs yok...Sağ tarafta sadece puan ve gol krallarını gösteriyor...Hangi takım kaç gol atmış falan filan nerden bakılıyor?...

EKLEME: Buldum EA Insider.com dan bakılıyormuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapator -- 17 Kasım 2010; 22:33:12 >
  • Ya en büyük sorunum şu : Manager Mod oynuyorum ve oynamak istemediğim maçlar oluyor.(FA CUP , LEAGUE CUP V.S).Doğal olarak bu maçlara yedek kadroyla çıkmak istiyorum fakat simulate yaptıktan sonra maç direk oynanıyor.Yani ana kadroda değişiklik yapmak zorunda kalıyorum hep.Çözüm olduğunu da sanmıyorum.
  • Selam arkadaşlar 2 gün öncesine kadar takılmayan oyun bugün takılmaya başladı kaç zamandır takılmadan oynuyordum ama bugün sürekli takılmalar oluyor. Her şeyi denedim olmuyor. Update zaten yüklüydü.Sizce neyden kaynaklanıyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

PS3'te oynama fırsatı buldum sonunda . Mükemmel !! PC'de oynayasım gelmiyor artık ...

aynen öyle.

PC ciler hatalı portlama ve eksik oyun özelliklerinin kurbanı oldular bu sene.

Ulen EA, ulen EA

yine yaptın yapacağını.

yine attın kazığı ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.t.y.

quote:

PS3'te oynama fırsatı buldum sonunda . Mükemmel !! PC'de oynayasım gelmiyor artık ...

aynen öyle.

Ulen EA, ulen EA

yine yaptın yapacağını.

yine attın kazığı ...

pc de grafik olarak daha iyi oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: fatality1907

quote:

Orijinalden alıntı: m.t.y.

quote:

aynen öyle.

Ulen EA, ulen EA

yine yaptın yapacağını.

yine attın kazığı ...

pc de grafik olarak daha iyi oyun

yemişim grafiğini, oyun oyun olamadıktan sonra...

adam gibi oynanamadıktan sonra...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.t.y. -- 23 Kasım 2010; 11:35:04 >

• pc nin kaldırmıyor diye oyuna niye bok atıyon?
  • 
Sayfa: önceki 416417418419420
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.