Şimdi Ara

FIFA 11 NEXT-GEN !!! ÇIKTI (PC'NİN YENİ KRALI) (420. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.406
Cevap
4
Favori
394.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 417418419420421
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

gigabyte m68m s2p ddr 2 anakart

kingston 2 gb 800 mhz ddr 2 ram ( 2 tane olacak )

palit 9500 gt 1 gb 128 bit ddr2 ekran kartı

arkadaşlar bu sistemi almak istiyorum nasıl fifa 11 konusunda sıkıntı yaratırmı high ayarlar şart değil orta da olabilir
  • Bazı avrupa deplasman maçlarında skor board ve süre mavi oluyor...Normalde sarı ama bazı maçlarda dediğim gibi mavi oluyor...Sebebini bilen var mı?...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

quote:

Orijinalden alıntı: £se®

Arkadaşlar sorumu yineliyorum; karşı karşıya pozisyonlarda kaleciler neden açılmıyor?

kaleciyi açma tuşu olması gerekmiyo mu ?

eğer rakip takımın kalecisi ise bilemiyorum

Rakip takımdan bahsediyorum. Açılmadıkları için karşı karşıya gol pozisyonları çok rahat oluyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karaçalı

ben de bı turlu oynıyamıyrum bu takılmalar yuzunden delı olcam resmen patch falan yklu bı ıse yaradıgı yok sıstemım amd 5200 cft ıslemcı -3 gb 800 mhz kıngston ram - nvıdıa 8800 gt 512 mb - wın xp. en dusuk ayarlarda bıle takılma yapıyo sıstemle alakalı degıl buyuk ıhtımal delı oldum resmen bı oynıyamadım gıttı oyunu pcde oncelık atamak falanda ıse yaramıyo anlamadım yokmu benım gıbı bı sorunu olan beyler yardım edebılcek drıver flanda guncel eskılerı bıle yukledım yok olmuyo arkadas

işlemcin eski arkadaşım

eskı eskı ama kaldırmıcak kadar da degıl yanı ne oyunları oynadım ben bu sıstemde oyunu en dusuk ayarda oynayınca kasmaması gerekıyo ama, yanı full detay acsam 2 3 mac sonra kasılma baslıyo kasılmalarda cokhızlı olyo zaten anlamadım bu ısı

• fifa 2011 maça giremiyorum antreman sahasını geçiyor stada girdiğinde siyah ekranda sesler geliyor pc donuyo
  • Oyuna yama çıkıyormu hiç ? Çıkıyorsa site ismi link varsa verebilirmisiniz ? Birkaç yerde konsoldaki bazi ozellıklerın cesıtlı yamalarla pcyede uyarlandıgını okudum . Personality pro passing falan ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gkn89

Oyuna yama çıkıyormu hiç ? Çıkıyorsa site ismi link varsa verebilirmisiniz ? Birkaç yerde konsoldaki bazi ozellıklerın cesıtlı yamalarla pcyede uyarlandıgını okudum . Personality pro passing falan ....

http://www.fifa-infinity.com/ burda bi kac yama var istersen bak
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar sorumu yineliyorum; karşı karşıya pozisyonlarda kaleciler neden açılmıyor?

kaleciyi açma tuşu olması gerekmiyo mu ?

eğer rakip takımın kalecisi ise bilemiyorum

Rakip takımdan bahsediyorum. Açılmadıkları için karşı karşıya gol pozisyonları çok rahat oluyor.

o konuda burda cevap alamassın ea yetkililerine mail at

şaka bi yana bende öle bi sorun yok zorluk derecen ne ?

ben legandaryde oynuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: karaçalı

ben de bı turlu oynıyamıyrum bu takılmalar yuzunden delı olcam resmen patch falan yklu bı ıse yaradıgı yok sıstemım amd 5200 cft ıslemcı -3 gb 800 mhz kıngston ram - nvıdıa 8800 gt 512 mb - wın xp. en dusuk ayarlarda bıle takılma yapıyo sıstemle alakalı degıl buyuk ıhtımal delı oldum resmen bı oynıyamadım gıttı oyunu pcde oncelık atamak falanda ıse yaramıyo anlamadım yokmu benım gıbı bı sorunu olan beyler yardım edebılcek drıver flanda guncel eskılerı bıle yukledım yok olmuyo arkadas

boşuna ea ya ban çekmiyoruz.

sistemin iyi olsada oyun konfigürasyon seçiyor, işletim sistemi seçiyor, ekran kartı seçiyor, 32 bit -64 bit seçiyor, adam seçiyor ....

• ilk defa fifa oynuyorum 5 6 yıl aradan sonra..sorularım olacak be a pro moduyla ilgili..

1)kendimi çıkarmak istediğimde oyundan,çıkma isteği yapınız diyor bir türlü çıkamıyorum
    2)hiç sakatlanma olmuyor neden acaba?
    3)hava toplarında sürekli şut tuşuna basmama rağmen hiç kafaya çıkmıyor adamım neden acaba?
    4)team management bölümüne girdim ve böyle garip bir görüntüyle karşılaştım..kaç maç yaptım sorun yoktu ama team management a hep maç öncesi giriyordum..bu sefer menüdeyken girdim böyle oldu..

FIFA 11 NEXT-GEN !!! ÇIKTI (PC'NİN YENİ KRALI)

• şu game tweaker yaması nasıl kullanılıyor bilen varsa yardımcı olabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

ilk defa fifa oynuyorum 5 6 yıl aradan sonra..sorularım olacak be a pro moduyla ilgili..

1)kendimi çıkarmak istediğimde oyundan,çıkma isteği yapınız diyor bir türlü çıkamıyorum
    2)hiç sakatlanma olmuyor neden acaba?
    3)hava toplarında sürekli şut tuşuna basmama rağmen hiç kafaya çıkmıyor adamım neden acaba?
    4)team management bölümüne girdim ve böyle garip bir görüntüyle karşılaştım..kaç maç yaptım sorun yoktu ama team management a hep maç öncesi giriyordum..bu sefer menüdeyken girdim böyle oldu..

FIFA 11 NEXT-GEN !!! ÇIKTI (PC'NİN YENİ KRALI)

Kendimi hiç oyundan çıkarma isteğinde bulunmadım. Ölüm bile yetiyor Sakatlanma oluyor. 2 kez sakatlandım, ikisinde de 1 hafta oynayamamıştım. Hava toplarını almak biraz güç oluyor, ileride alırsınız. Son dediğinizle de ilk kez karşılaştım

• PES'deki kamera açısı FIFA'da olsaydı harika olacaktı

berbat kamera açıları var

ne yapsam olmuyor olmuyor

kamera yaması da yüklü fakat herhangi bir ilerleme olmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter7415

quote:

Oyuna yama çıkıyormu hiç ? Çıkıyorsa site ismi link varsa verebilirmisiniz ? Birkaç yerde konsoldaki bazi ozellıklerın cesıtlı yamalarla pcyede uyarlandıgını okudum . Personality pro passing falan ....

Teşekkür ederim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: carter7415

quote:

Teşekkür ederim

rica ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Normal İnsan

PES'deki kamera açısı FIFA'da olsaydı harika olacaktı

berbat kamera açıları var

ne yapsam olmuyor olmuyor

kamera yaması da yüklü fakat herhangi bir ilerleme olmamış

fifa bir türlü pesteki oyuncuların sahaya yayıldığı kamerayı koymuyor oyuna. derdi nedir ea nın anlamış değilim. çok mu zor? illa bi şerefsizlik yapacaklar

Bu arada oyuna yeni patch ne zaman çıkacak arkadaşlar? Bununla ilgili bir haber var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.f.y. -- 5 Aralık 2010; 14:53:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QbLaY!!!

quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Ayrıca ben bu tür oyunları her zaman arkadaşlarımla 1 vs 1 veya 2 vs 2 oynarım. Karşılıklı oynasan dahi yapay zekanın oyuna etkisi elbette her zaman oluyor ama mesela ara pasa kimse ellememişse bu tamamen oyuncunun hatasıdır çünkü birçok kişinin kullanmadığı Free Run seçeneği mevcuttur. Orada pas arası yapmak AI'nin değil, oyuncunun görevidir bana göre. PES'de de bunu çok güzel yapabiliyorsun ama dediğim gibi birçok kişi bunu kullanmıyor

Hocam Free Run fifa da da var da , benim Pes de olmamasından en çok hayıflandığım adam koşturamama olayı.Top sürerken ileri koşsa süper bi pas atabilceğiniz bi takım arkadaşınız gözünüzün içine mal mal bakıyo, nerdeyse önüme çıkacak yani.Fifa da ise adama yönel bas tuşa adam ileri doğru koşsun ve al sana serbestlik ve oynanabilirliğin tanımı.Ayrıca alışma meselesi biliyorum ama Pes de ki pas olayı beni hiç sarmıyo.Bir de yardım çağırma olayı var,ya ben onu bana yardımı dokunsun diye yapıorum, adam basacak toplu oyuncuya bende pas kanalını kapatıcam ama nerde,yardımı çağırdığım adam direk faul yapıyo yani kaçarı yok, keza bizimde bir çok hareketimize faul çalıyo hakem.Arkadaş bırakta oynayalım kaptıramıyoruz ki şöyle oyuna kendimizi,habire duruyo maç.Kaleci yi söylemiyorum bile.Atmosfer tabi önemli ama benim için fazlasıyla 2.planda kalıyo sadece oynanabilirikten bahsediyorum o yüzden,stad ve seslendirmeleri söylemeye gerek bile yok.Seyircilerin davul sesleri başımı zonlklatıyo adeta.Bunlar benim muzdarip olduğum noktalar.Fifa yı çok oynamadım ama bana top biraz yavaş gidiyo gibi geldi,onun dışında şu an için iyi ama daha çok oynamam lazım kesin bişey söyleyebilmem için.

kardeş bende yanım adaç çağıracağım hücum yaparken adma bi türlü yapamadım nasıl adam çağırıcaz ve hangi tuşla
    bilen varsa cevap yazarsa çok makbule geçer

• quote:

Orijinalden alıntı: joker00

quote:

Orijinalden alıntı: QbLaY!!!

quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Ayrıca ben bu tür oyunları her zaman arkadaşlarımla 1 vs 1 veya 2 vs 2 oynarım. Karşılıklı oynasan dahi yapay zekanın oyuna etkisi elbette her zaman oluyor ama mesela ara pasa kimse ellememişse bu tamamen oyuncunun hatasıdır çünkü birçok kişinin kullanmadığı Free Run seçeneği mevcuttur. Orada pas arası yapmak AI'nin değil, oyuncunun görevidir bana göre. PES'de de bunu çok güzel yapabiliyorsun ama dediğim gibi birçok kişi bunu kullanmıyor

Hocam Free Run fifa da da var da , benim Pes de olmamasından en çok hayıflandığım adam koşturamama olayı.Top sürerken ileri koşsa süper bi pas atabilceğiniz bi takım arkadaşınız gözünüzün içine mal mal bakıyo, nerdeyse önüme çıkacak yani.Fifa da ise adama yönel bas tuşa adam ileri doğru koşsun ve al sana serbestlik ve oynanabilirliğin tanımı.Ayrıca alışma meselesi biliyorum ama Pes de ki pas olayı beni hiç sarmıyo.Bir de yardım çağırma olayı var,ya ben onu bana yardımı dokunsun diye yapıorum, adam basacak toplu oyuncuya bende pas kanalını kapatıcam ama nerde,yardımı çağırdığım adam direk faul yapıyo yani kaçarı yok, keza bizimde bir çok hareketimize faul çalıyo hakem.Arkadaş bırakta oynayalım kaptıramıyoruz ki şöyle oyuna kendimizi,habire duruyo maç.Kaleci yi söylemiyorum bile.Atmosfer tabi önemli ama benim için fazlasıyla 2.planda kalıyo sadece oynanabilirikten bahsediyorum o yüzden,stad ve seslendirmeleri söylemeye gerek bile yok.Seyircilerin davul sesleri başımı zonlklatıyo adeta.Bunlar benim muzdarip olduğum noktalar.Fifa yı çok oynamadım ama bana top biraz yavaş gidiyo gibi geldi,onun dışında şu an için iyi ama daha çok oynamam lazım kesin bişey söyleyebilmem için.

kardeş bende yanım adaç çağıracağım hücum yaparken adma bi türlü yapamadım nasıl adam çağırıcaz ve hangi tuşla
    bilen varsa cevap yazarsa çok makbule geçer

L1 tuşuna basınca takım arkadaşın arapas almak için kaçar. Klavyede aşırtma vuruşlar için kullandığın Q tuşudur.

• Arkadaşlar Xbox 360 da fifa 11 için çıkan yamayı usb den falan yükleme oluyor mu?
    Oluyorsa nasıl oluyor? Yardım ederseniz sevinirim
  • Arkadaşlar oyun D&R'de 40 tl olmuş pahalı diye orjinal alamayanlar bu fırsatı kaçırmasınlar bence
    http://www.dr.com.tr/Product.aspx?pid=0000000323754&mid=0000000344560
  • 
Sayfa: önceki 417418419420421
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.