Şimdi Ara

FIFA 11 NEXT-GEN !!! ÇIKTI (PC'NİN YENİ KRALI) (411. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.406
Cevap
4
Favori
395.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 409410411412413
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar FIFA'da menajer modunda stadyumu değiştirebiliyormuyuz PES'teki gibi? Yoksa baştan hangi stadı seçersek o'nunla mı gidiyoruz? Yardımcı olursanız sevinirim hep aynı staddan sıkıldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatality1907

quote:

Orijinalden alıntı: _BRUCE LEE_

gameranger hesabımı aktif edemiyorum yardımcı olacak varmı e-mail adresime gelmiyor

gereksiz mesajlara takılmıştır banada oldu

valla kardeş çok teşekkür ederim dediğin gibi gereksizlere takılmış şimdi oldu sağol
  • quote:

quote:

quote:

gameranger hesabımı aktif edemiyorum yardımcı olacak varmı e-mail adresime gelmiyor

gereksiz mesajlara takılmıştır banada oldu

valla kardeş çok teşekkür ederim dediğin gibi gereksizlere takılmış şimdi oldu sağol

önemli deil

• bana yardım etcek yokmu seslerle ilgili
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilterler1991

arkadaşlar bu pc de ki fifayı bu sene gördükten sonra şunu rahatlıkla söyleyebilirimki konsollar pc den çok geride yanlış anlamayın fifa 11 pc de daha iyi demiyorum yani şu demk istediğim pc lerde oyunlar dikkat ederseniz shader model 3 modellemesiyle yapılıyor bunun nedenide konsolların ömrünü uzun tutuyor yani 1 sene sonra fifa 12 pc ye varsayalım konsoldan port geldi ama öyle değilde kendileri ap ayrı pc de uğraş verseler mesela fifa 12 pc shader moderl 5.0 modellemesiyle üretilse sanırım o zaman konsolların halini düşünemiyorum acaba ne kadar konsolda satış olur bunlar gerçek kabul edin bunu ama şu da var fifa yı yapanlar açıklamada yapmıştı pc nin gücü yetmiyor diye neymiş yetiyormuş hattağa çok daha iyisi bile yapılabilirmiş yani olay şuki konsollar artık eskimeye başladı yeni konsolların gelmesi yakındır...

zaten karşılaştırmayı yapan adamlar gamescon pc grafiklerin konsoldan daha iyi olduğunu söylediler. artı inceleme yapan merlinin kazanı ekibide pc deki grafiklerin konsoldan üstün olduğunu söyledi

fatal arkadaşım adamın ne dediğini anlamamışsın.

donanımsal yetenek açısından diyor.

şu anda fifa pc nin konsoldaki fifadan iyi olduğunu söylemek ahmaklık olur.

git bi konsolda oyna oyunuda gör hanyayı konyayı arkadaşım.

• quote:

Orijinalden alıntı: #Lionheart#

Arkadaşlar FIFA'da menajer modunda stadyumu değiştirebiliyormuyuz PES'teki gibi? Yoksa baştan hangi stadı seçersek o'nunla mı gidiyoruz? Yardımcı olursanız sevinirim hep aynı staddan sıkıldım.

Değiştiremiyorsun.

Bu manager mod'da nasıl transfer yapacağız yav. Neymar'a 40 milyon euro verdim gelmiyor failed failed..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ACND -- 17 Ekim 2010; 2:28:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACND

quote:

Arkadaşlar FIFA'da menajer modunda stadyumu değiştirebiliyormuyuz PES'teki gibi? Yoksa baştan hangi stadı seçersek o'nunla mı gidiyoruz? Yardımcı olursanız sevinirim hep aynı staddan sıkıldım.

Değiştiremiyorsun.

Bu manager mod'da nasıl transfer yapacağız yav. Neymar'a 40 milyon euro verdim gelmiyor failed failed..

oyuncuyla anlaş klübe extra para bile vermene gerek yok =)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ezik Man

quote:

quote:

Değiştiremiyorsun.

O nasıl oluyor hocam. Oyuncuyla nasıl anlaşacağız ? Hiç transfer yapamadım daha :S 2 transfer sezonu geçti fakat kimeyi alamadım. Değerinden yüksek parayı veriyorum fakat hala gelmiyorlar ...

• @v_EngiN_

teklifte bulunurken klube vereceğin paranın altında salary kısmı var oyuncunun maaşı.. onu arttırdıkca oyuncunun kube gelme isteği yüzdesi artacak.. onu %60 civarına getirirseniz trasfer gerçekleşir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: herhangibirisi34

Epic Fail

hoca ver artık kırmızıyı gözünü seveyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EngiN_

quote:

Orijinalden alıntı: Ezik Man

quote:

quote:

Değiştiremiyorsun.

O nasıl oluyor hocam. Oyuncuyla nasıl anlaşacağız ? Hiç transfer yapamadım daha :S 2 transfer sezonu geçti fakat kimeyi alamadım. Değerinden yüksek parayı veriyorum fakat hala gelmiyorlar ...

altta interest barı var. yüzde değerleri oyuncuya para+gol başına bonus verdikçe artıyor.. ben balotelli, cishokko, hazard, muamba, carlos eduardo transferleri yaptım beşiktaş'la.. klübüne fazla para vermene gerek yok, bonservisini ver bir de oyuncunun ilgisini %70'lerin üstünde tut tamamdır..

• Beyler bişey soracam ben şimdi İngiltere 3. liginde takımla başlasam birinci bitirsem üst lige çıkabiliyor muyum yani o özellik var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

Beyler bişey soracam ben şimdi İngiltere 3. liginde takımla başlasam birinci bitirsem üst lige çıkabiliyor muyum yani o özellik var mı ?

Evet, var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: £se®

quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

Beyler bişey soracam ben şimdi İngiltere 3. liginde takımla başlasam birinci bitirsem üst lige çıkabiliyor muyum yani o özellik var mı ?

Evet, var.

Tamamdır teşekkürler
  • Oyuncunun ilgisini %80'e çekiyorum ama gelmiyor.
  • Teşekkürler beyler robben ilgisini %62 yaptım geldi kereta

Bu video ile ilgili ne diyorsunuz beyler. Acil patch lazım ???

http://video.milliyet.com.tr/Fifa-2011deki-mantik-hatasi_1_44578.htm?auto=1
  • dun arkadaşla internet cafe de fifa 11 kapıştık yalnız bi sorun var.

ben oyuncu değiştirmek için team management'e girdim kafayı bi cevirdim arkadaş daha oynuyo. onda oyun devam ediyodu. bu sorunu duzeltmeleri lazım.
  • quote:

Teşekkürler beyler robben ilgisini %62 yaptım geldi kereta

mantık hatası ne allahım ya boyle cahıl herıfler haber koyuyo sıtelere allahın andavalları ya.
    yeter artık harbıden patch gelsın kasma sorununu cozsunler bu ne boyle ya

• quote:

Orijinalden alıntı: karaçalı

quote:

Teşekkürler beyler robben ilgisini %62 yaptım geldi kereta

mantık hatası ne allahım ya boyle cahıl herıfler haber koyuyo sıtelere allahın andavalları ya.
    yeter artık harbıden patch gelsın kasma sorununu cozsunler bu ne boyle ya

O kadar maç yaptım bir kere bile bu hataya rastlamadım. Belki de bu hata milyonda bir gelmiştir hemen de mantık hatası diye oyunu yerden yere vurmuşlar

Yaa beyler oyunda top hiç ele çarpmıyor mu ? El çarpmasından hiç serbest atış kullanmadım da ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

dun arkadaşla internet cafe de fifa 11 kapıştık yalnız bi sorun var.

ben oyuncu değiştirmek için team management'e girdim kafayı bi cevirdim arkadaş daha oynuyo. onda oyun devam ediyodu. bu sorunu duzeltmeleri lazım.

acil patch çıkması lazım. yoksa oyun bu haliyle oynanmaz.

bir sürü bug var oyunda.

bazı buglar zamanla oynadıkça ortaya çıkarken bazıları oyunu kurar kurmaz başlıyor.

tesbit edilen buglar:

-- online oyunda zamanla oluşan takılmalar
    -- ofline oyundaki sistem şişmesiyle artan buglar. ( oyundan atma ve titremelerin artması)
    -- özellikle ati kartlardaki kasma sorunu
    -- nvidia kartların bazılarındaki uyumsuzluk (bazılarında driver güncellemesiyle halledilebiliyor)
    -- online oyunda iki veya daha fazla oyuncu arasındaki senkranizasyon hataları.
    -- oyundan atmalar. (özellikle turnuva ve menejerlik modunda daha fazla ve oyunu oynadıkça artan sorunlardan biri.)
    -- altı pas sorunu (özellikle kale önünde yaşanan kasmalar)
    -- oyunun replaylerde hızlanıp yavaşlaması (kasma sorunu)
    -- oyunun bazı monitörlerde gösterdiği titreme sorunu. özellikle 60 hz lerde.
    -- 3 sezon hatası.
    -- oyuncuların birbirinin içinden kollarının geçme durumu

daha da ilave edilebilir ama en önemlileri bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.f.y. -- 18 Ekim 2010; 23:31:54 >

• 
Sayfa: önceki 409410411412413
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.