Şimdi Ara

fıfa 11 onlıne

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ben sadece sunu merak edıyorum fıfa 11 de de olsun fıfa10 da olsun onlinede yaptıgımız maçların sonuçlarını nereden gırersek görebiliriz acaba ..mesela dun maç yaptıgım bır eleman yenıldıkten sonra hemen kaçtı onunla yaptıgım maçların kaydedıldıgı bır yer varmı bu arada maç yapmak ısteyenler ekleyebılır TURKS1453 ...takımım athletic bilbao ve roma

• quote:

Orijinalden alıntı: murat178

merhaba ben sadece sunu merak edıyorum fıfa 11 de de olsun fıfa10 da olsun onlinede yaptıgımız maçların sonuçlarını nereden gırersek görebiliriz acaba ..mesela dun maç yaptıgım bır eleman yenıldıkten sonra hemen kaçtı onunla yaptıgım maçların kaydedıldıgı bır yer varmı bu arada maç yapmak ısteyenler ekleyebılır TURKS1453 ...takımım athletic bilbao ve roma

ayarları bir karıştır kardeş,email olarak yollanıyordu sonuclar bir ara..ayrıca rakip kaçınca 3-0 alıyorsun.
  • benım bıldıgım ınternette ea sports bır sıtesınde maç sonuçları yazılıyordu aklımda kalan ama sıteyı hatırlamıyorum..
  • şunu bende merak ediyorum hem fifa 11 i hem fifa 10 u online oynuyorum rakipler yenilince hemen kaçıyorlar rakip bilinçli olarak ps3 ünü kapatırsa yada oyundan çıkarsa veya rakibin bağlantı sorunu yüzünden oyun kapanırsa ben puan alıyormuyum ?
  • rakip online olarak oynarken duserse veya kasıtlı cıkarsa 3-0 malup sayılıyor aynı sey sızın ıcınde gecerlı bunu ranked mac yaptıgınızda aldıgınız puandan anlarsınız2. macınızdan sonra puanlara yansır

bu arada unranked yapmamaya calısın kadrolar guncel olmuyor mutlaka ranked yapınki oyuncunun gucu ve son transferler oyununuza yansısın .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.