Şimdi Ara

fifa 11 online oynayabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fifa 12yi hiç sevmedim tekrar fifa 11 satın almak istiyorum acaba alsam online oynayabilir miyim? fifa 10 ile denedim onlina giriş yapamıyorum sanırım kapatılmış bu yüzden merak ediyiroum.elinde olan arkadaşımız varsa lütfen deneyebilir mi boşu boşuna almayalım?

• quote:

Orijinalden alıntı: onur07onur32

fifa 12yi hiç sevmedim tekrar fifa 11 satın almak istiyorum acaba alsam online oynayabilir miyim? fifa 10 ile denedim onlina giriş yapamıyorum sanırım kapatılmış bu yüzden merak ediyiroum.elinde olan arkadaşımız varsa lütfen deneyebilir mi boşu boşuna almayalım?

1 hafta once baktığımda giriyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

quote:

Orijinalden alıntı: onur07onur32

fifa 12yi hiç sevmedim tekrar fifa 11 satın almak istiyorum acaba alsam online oynayabilir miyim? fifa 10 ile denedim onlina giriş yapamıyorum sanırım kapatılmış bu yüzden merak ediyiroum.elinde olan arkadaşımız varsa lütfen deneyebilir mi boşu boşuna almayalım?

1 hafta once baktığımda giriyordu

tamam dostum çok saol.
  • sanmam
  • Neden sevmedigini anlamadım acıkcası :) fifa 11 bence cok gıcık 12 ile devrim yaptılar gerci zefk meselesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bardaba01

Neden sevmedigini anlamadım acıkcası :) fifa 11 bence cok gıcık 12 ile devrim yaptılar gerci zefk meselesi

Fifa 11 in oyun dinamikleri 12 den çok daha iyi
  • fifa 2010 u kapattılar zaman aşımından :) ama 11 i kapatmamışlardır herhalde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 11 hala oynanıyor

Edit:Özellikle tactical defansı sevmeyenler oynuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 18 Şubat 2012; 21:18:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.