Şimdi Ara

//FIFA 11 PC// Orjinal Oyuncular Ligi - 14.HAFTA... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
0
Favori
9.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: m1nd

quote:

Orijinalden alıntı: S. YıLDıZ

quote:

Lazio(SSMorace) 2 - 7 Galatasaray(sym_m1nd)

Nerden seçtim bu Lazio'yu... İlk defa oynadım bu kazmalarla... Bıraktım kolu zaten 3. golden sonra :D

Bahaneyi geç arkadaşım. 7 tane attık yani

beklenen sonuç tebrikler m1nd

• vuducini bu lazio olan arkadaşa ulaşamıyorum buradaysa eğer pm atsın

• 1.LİG

Week 1

(ybncii) Everton 0-3 W.Bremen (qblay)

Tebrikler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QbLaY!!! -- 25 Ekim 2010; 20:57:39 >
  • zenit-bordeux-ajax takımlarının sahipleri, yarın bütün gün boşum, müsait olduğunuzda pm den mesaj atarsanız.. maçlarımızı yaparız.

marsilya klüp başkanı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 25 Ekim 2010; 21:02:51 >
  • SSMoRaCe (Lazio) 7 - 0 Çalıyakalı (Lille)

Bilmem düzensiz mi yapıyoruz maçları ama, turnuva yetkilisi ayarlar herhalde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoRaCe -- 25 Ekim 2010; 21:09:39 >
  • SSMoRaCe (Lazio) 7 - 0 Çalıyakalı (Lille)
  • Özüme döndüm.

Beyler ilerki haftalardaki maçlarınızın sonuçlarını haftası gelmeden vermeyin yani; 5. hafta maçını 2. haftadan yapabilirsiniz fakat 5. hafta maçının sonucunu 5. haftadan önce bildirmeyin.

Bunun yanı sıra 1.-2. hafta maçlarınıda ilerki haftalara bırakmayın.3 hafta boyunca skor bildirmeyen veya mazeret bildirmeyen arkadaşlar ihraç edilebilir.
  • dreamlove/cego61/B.Dortmund:1
    isyankarkarizma/karizmayüksel/Ajax:1
  • quote:

Orijinalden alıntı: vuducini

prophecies - schalke 04 dostum bu akşam kaçta online olursun mesaj bırak bana yapalım maçımızı

prophecies dostum giremedin heralde, bir sonraki maçım mawice dostumla ne zaman uygun olursun arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. YıLDıZ

quote:

Lazio(SSMorace) 2 - 7 Galatasaray(sym_m1nd)

Nerden seçtim bu Lazio'yu... İlk defa oynadım bu kazmalarla... Bıraktım kolu zaten 3. golden sonra :D

Kazma mazma demişsin ama bir sonraki maçtada 7 atmışsın
  • Bildirilen sonuçlar ve oluşan puan tabloları;

1. Lig;

//FIFA 11 PC// Orjinal Oyuncular Ligi - 14.HAFTA...

2. Lig;

//FIFA 11 PC// Orjinal Oyuncular Ligi - 14.HAFTA...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 26 Ekim 2010; 17:37:54 >
  • prophecies - schalke 04 - 0- -3- erdiunal Fenerbahçe

üstte skor yazılı ama anlamadım.

rakibim 3 gol yedi ama kendi hatasından kaynaklı schalke iyi aman dikkat hafife almayın

Not : Everton yada leverkusen takımlarının sahipleri yarın irtibata geçelim aksam 9dan sonra her saat olabilir maç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdii2307 -- 26 Ekim 2010; 2:02:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QbLaY!!!

@vuducini

Bi önerim olacak;maçların hergün olması hem lig havasını bozuyo daha da önemlisi maçların aksamasına neden olabiliyo.1 Gün aksar sonra 1 gün daha aksar ilerleyen vakitlerde işin ucu kopar hale gelebilir.2 Gün ara ile yaparsak maçları daha iyi olur sanki,hiç olmadı 1 gün ara olması lazım.Bi gün biri müsait olmayabilir bigün biri.O yüzdendir ki siz gene bi düşünün.

çok doğru söylemiş arkadaş... katılıyorum... Aramızda okuyan, çalışan ve hem okuyan hem de çalışan insanlar var. Bence en azından 1 günlük ara hiç fena olmaz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 26 Ekim 2010; 6:59:47 >

• İsyankar Karizma - karizmayuksel - Ajax
    mhertH - mertsapci - Zenit
    Ultimate_QzaN - Ultimate_QzaN - Bordeaux

arkadaşlar müsait olduğunuzda pm atın, bugün tüm gün boşum maçlarımızı yapabiliriz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: sacreddagger

İsyankar Karizma - karizmayuksel - Ajax
    mhertH - mertsapci - Zenit
    Ultimate_QzaN - Ultimate_QzaN - Bordeaux

arkadaşlar müsait olduğunuzda pm atın, bugün tüm gün boşum maçlarımızı yapabiliriz....

Akşam 8 den sonra yapalım maçımızı hocam. Haber veririm..
  • 1. Lig 3. Hafta;

Napoli (Juvixted) 2 - 2 (QbLaY!!!)W.Bremen
  • quote:

1.LİG

Week 1

Week 3

(Juvixted35) Napoli 2-2 W.Bremen (qblay)

Tebrikler.
  • quote:

quote:

1.LİG

Week 1

Week 3

(Juvixted35) Napoli 2-2 W.Bremen (qblay)

Tebrikler.

Beyler ben aksam 8den sonra oynayabilirim 2.3 hafta maclarim sizinle nasl iletisime gecicez

Aksama olmasin yapalim hemen
  • @Erdi hacım sen MSN'e gir ben istediğin kişinin MSN adresini veririm sana.İletişim konusunda bi sıkıntın olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sacreddagger

quote:

@vuducini

Bi önerim olacak;maçların hergün olması hem lig havasını bozuyo daha da önemlisi maçların aksamasına neden olabiliyo.1 Gün aksar sonra 1 gün daha aksar ilerleyen vakitlerde işin ucu kopar hale gelebilir.2 Gün ara ile yaparsak maçları daha iyi olur sanki,hiç olmadı 1 gün ara olması lazım.Bi gün biri müsait olmayabilir bigün biri.O yüzdendir ki siz gene bi düşünün.

çok doğru söylemiş arkadaş... katılıyorum... Aramızda okuyan, çalışan ve hem okuyan hem de çalışan insanlar var. Bence en azından 1 günlük ara hiç fena olmaz....

fikirlerinizi değerlendiricez arkadaşlar

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.