Şimdi Ara

//FIFA 11 PC// Orjinal Oyuncular Ligi - 14.HAFTA... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
0
Favori
9.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wireless adaptör ömrünü tamamladığı için PC'den internete giremiyorum, gecenin bu saati kabloda bulamam, netbook'a kaldık. maçlarımızı yarın yaparız inşaallah..
  • Bildirilen sonuçlar ve oluşan puan tabloları;

//FIFA 11 PC// Orjinal Oyuncular Ligi - 14.HAFTA...

Düzensiz bi resim oldu ama kusura bakmayın artık.

*Yanlış skor girmişsem bildirin, düzelteyim.

@OPTIMIST hacı geçmiş olsun.

• 1.Lig

Week 1 : Bay

Week 2 : Villareal (vuducini) 7 - 1 (prophecies) schalke04

Week 3 : Villareal (vuducini) 2 - 1 (ybncii) everton

@ybncii dostum yenilmeyi hiç haketmedi hatta galip bile gelebilrdi 2-3 tane %100 pozisyon öyle kaçtıki ben bile inanamadım..
    Hiç organize olamadım ama Nilmar'ın fırsatçılığına yakaladıgım 2 pozisyonda gol oldu. Rakibimi tebrik ederim

@schalke maçında ise her araya attığım top pozisyon olunca skorda kendini ortaya cıkardı zaten.. Prophecies dostumun defansta radikal kararlar alması gerek. Tebrik ederim
  • Edit... Yanlış yere yazılan mesaj...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoRaCe -- 27 Ekim 2010; 0:12:10 >
  • O.Marsilya ve Wolfsburgla olan maçlarımı yarın yapıcam. bugün cem_ arkadaşla bir türlü ayarlayamadık ben boştum onun işi vardı o geldi benim işim vardı olmadı artık yarına
  • quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

Wireless adaptör ömrünü tamamladığı için PC'den internete giremiyorum, gecenin bu saati kabloda bulamam, netbook'a kaldık. maçlarımızı yarın yaparız inşaallah..

geçmiş olsun hocam, yarın 22:30 civarı online olurum ben denk gelirsek yaparız maçımızı
  • Cok kotu basladim lige bi cozum bulmam lazim fener defansina

Yedgim gollerin %70i arkaya atilan top lugano ve yobo cok kotu donuslerde :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdii2307

Cok kotu basladim lige bi cozum bulmam lazim fener defansina

saracoglundan alnımızın akıyla cıktık, sezonun diger yarısında maça kadar toparlarsın inşallah, yoksa El Madrigal'deki fırtına dun geceden kat kat daha buyuk olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: vuducini

quote:

Orijinalden alıntı: erdii2307

Cok kotu basladim lige bi cozum bulmam lazim fener defansina

saracoglundan alnımızın akıyla cıktık, sezonun diger yarısında maça kadar toparlarsın inşallah, yoksa El Madrigal'deki fırtına dun geceden kat kat daha buyuk olacak

Dun sen hakettin kazanmayi zaten

Oyuncu degissede cok fayda olmicakti ztn :)

Unutma ama diger macta oyle ileri cikmicam :) gorucen o zaman nianginkini :D :D :D

• bugün maç yok benim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çalıyakalı

bugün maç yok benim ?

9 kişi olduğu için her gün bi kişi bay geçiyor.
  • sacreddagger ve Rinkhal maçlarımızı bugün yaplaım

O.Marsilya ve Wolfsburg yani
  • Turnuva yetkilisinden bir rica ;

Birdahaki turnuvaya 1 maça 2 gün süre verilsin.O maçı çok acil bir durum olmadığı sürece yapmadıklarında yerine yedeklerden birisi alınsın.
    Ps3 fifa 11 turnuvalarında Italya Seria A ligi var.Bizde buna benzer İngiltere Premier Lig veya İspanya Premier Lig yapabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ultimate_QzaN

sacreddagger ve Rinkhal maçlarımızı bugün yaplaım

O.Marsilya ve Wolfsburg yani

olur birazdan yapalım şimdi bir arkadaşla maç yapıp geliyorum
  • Week 3 : Wolfsburg (Rinkhal) 0 - 1 (Ultimate_QzaN) Bordeaux

tebrikler

----------------

bu arada 2 hafta maçımı bir türlü yapmadık.

sacreddagger - cem_ - Marsilya (OM) tüm gece müsaitim yapalım artık
  • sacreddagger ordaysan ses ver maçımızı yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çalıyakalı

Turnuva yetkilisinden bir rica ;

Birdahaki turnuvaya 1 maça 2 gün süre verilsin.O maçı çok acil bir durum olmadığı sürece yapmadıklarında yerine yedeklerden birisi alınsın.
    Ps3 fifa 11 turnuvalarında Italya Seria A ligi var.Bizde buna benzer İngiltere Premier Lig veya İspanya Premier Lig yapabiliriz.

1 maça 2 gün süre verilirse sezon toplamda 36 gün sürer ve bu süre gerçekden çok fazla.Sonuçda illaki günü gününe yapın demiyoruz sadece aksatmamaya çalışın diyoruz.Müsait olmazsanız, denk gelmezseniz bir sonraki gün yaparsınız.

Lig konusunda ise "Güzel olabilir fakat ne kadar adil olur?" diye bir soru geliyor aklıma.Örneğin İspanya Liginde Real Madrid-Barcelona denk gelen oyuncular kopar gider ki biz 5 yıldızları takımları turnuvalarımıza koymuyoruz.Hatta bu turnuvada 4,5 yıldızlı takımları bile almadık.

• Erdi ve Vuducini hocam bugün maçlarımızı yapalım müsait olduğunuzda
  • quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

Erdi ve Vuducini hocam bugün maçlarımızı yapalım müsait olduğunuzda

Ben de Erdi'yi bekliyorum.Bayağıdır online ama cevap vermiyor.
  • Galatasaray(m1nd) 5 - 3 Dortmund (cego61)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.