Şimdi Ara

//FIFA 11 PC// Orjinal Oyuncular Ligi - 14.HAFTA... (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
0
Favori
9.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hasta olduğum için dün akşam pek ilgilenemedim, bugün daha iyiyim.Fikstür resimlerini tekrar upload ettim, uzun oldukları için link olarak veriyorum;

1. Lig fikstürü;
    http://img33.imageshack.us/img33/1600/1ligfikstur.jpg

2. Lig fikstürü;
    http://img258.imageshack.us/img258/4257/2ligfikstr.jpg

vuducini dostum gördüğü zaman ilk mesajındaki resimleri bu resimler ile değiştirirse sorun kalmaz.

----------------------------------------

Şimdiye kadar bildirilen maç sonuçları ve oluşan puan durumları;

//FIFA 11 PC// Orjinal Oyuncular Ligi - 14.HAFTA...

*1. hafta maçları daha önceden tamamlandığı için onları koymadım resimin içine.
    *Yanlışlık varsa söyleyin, düzelteyim.

@vuducini ve erdi sizi dün akşam 22:30-23:00'a kadar bekledim sonunda ayakda duracak halim kalmadı(grip) o yüzden çıkmak zorunda kaldım.Kusura bakmayın.Bugün yapalım maçlarımızı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 29 Ekim 2010; 11:32:11 >

• Geçmiş olsun @Juvixted dostum, Etraftaki 3 kişiden 1'i grip olunca , hastalanmak kaçınılmaz olabiliyor..
  • @OPTIMIST teşekkürler.Dün yağmur vardı bayağı bi ıslandım.O yüzden grip oldum sanırım.

5. Hafta;

Napoli (Juvixted35) 0 - 0 (vuducini) Villarreal

Ah o top direkden dönmeseydi...
  • @OPTIMIST teşekkürler.Dün yağmur vardı bayağı bi ıslandım.O yüzden grip oldum sanırım.

5. Hafta;

Napoli (Juvixted35) 0 - 0 (vuducini) Villarreal

Ah o top direkden dönmeseydi...

Ekleme:Aynı mesajı iki kez üst üste nasıl attığımı anlayabilmiş değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 29 Ekim 2010; 18:37:01 >
  • Qblay arkadaşım haftasonu internet bağlantım olmayacağı maçımızı en erken Pazartesi günü yapabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: vuducini

Qblay arkadaşım haftasonu internet bağlantım olmayacağı maçımızı en erken Pazartesi günü yapabiliriz

Sorun yok.
  • Ben hayatımda Napoli kadar lanet, kazma, aptal bi takım görmedim.Ulen boş kaleye 10 tane gol kaçar mı be yuh be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Ben hayatımda Napoli kadar lanet, kazma, aptal bi takım görmedim.Ulen boş kaleye 10 tane gol kaçar mı be yuh be.

ben geçen 12 tane kaçırdım
  • Beyler fenerle maci olan bursa maci bittikten sonra msnde olsun ypalim mac izliuorum simdi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdii2307

Beyler fenerle maci olan bursa maci bittikten sonra msnde olsun ypalim mac izliuorum simdi :)

Yoksun.
  • mac 10da bitti anasnı satim
  • Zenit (mherth) 2-2 Ajax (isyankarkarizma)

maça 40 metreden kalecimin üzerine giden topu ıskaladığı bir golle, sonra kontradan yediğim bir golle basladım .. sonra son 20 dakikada attığım 2 golle çevirdim, gayet iyi maçtı.. bu arada umarım bir daha bu kadar lag olmaz

rakibimi tebrik ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mherth

Zenit (mherth) 2-2 Ajax (isyankarkarizma)

maça 40 metreden kalecimin üzerine giden topu ıskaladığı bir golle, sonra kontradan yediğim bir golle basladım .. sonra son 20 dakikada attığım 2 golle çevirdim, gayet iyi maçtı.. bu arada umarım bir daha bu kadar lag olmaz

rakibimi tebrik ederim

Frikik golü diyelim biz ona arkadaşım
    Ama iyi vurdu suarez topa Allah ı var

• quote:

Orijinalden alıntı: İsyankar Karizma

quote:

Orijinalden alıntı: mherth

Zenit (mherth) 2-2 Ajax (isyankarkarizma)

rakibimi tebrik ederim

Frikik golü diyelim biz ona arkadaşım
    Ama iyi vurdu suarez topa Allah ı var

Yok hocam iyi vurdun, ama kaleci topa bile zıplamadı

• Leverkusen ve napoli ile maclari yapamadim

Juvixted sana msnden dun nerdeyse yarim saat yazdim yoktun aksam 22:00 gibi yapalim maclari ;)
  • quote:

Leverkusen ve napoli ile maclari yapamadim

Juvixted sana msnden dun nerdeyse yarim saat yazdim yoktun aksam 22:00 gibi yapalim maclari ;)

Abi maç bitince MSN'de olun diyorsun fakat maç bittikden 1,5 saat sonra gelip mesaj atıyorsun.Seni beklerken uyumuş kalmışım.Söz verdiğin saatde gelseydin böyle bi sorun olmazdı.
  • Bordeaux ve Lazio 6. ve 7. hafta maçlarım var bugün yapalım onları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted35

quote:

Abi maç bitince MSN'de olun diyorsun fakat maç bittikden 1,5 saat sonra gelip mesaj atıyorsun.Seni beklerken uyumuş kalmışım.Söz verdiğin saatde gelseydin böyle bi sorun olmazdı.

Anca gelebildim napim :)

Neyse paslasalim bugun yapariz:)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted35

quote:

Anca gelebildim napim :)

Neyse paslasalim bugun yapariz:)

Senin canın sağ olsun.Yaparız bu akşam.

• Galatasaray ile macı olan arkadaşlar online olsanızda artık maçları yapsak...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.