Şimdi Ara

Fifa 11 ps3 online sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler arkadaşlar. 2-3 gündür online maç yapamıorum head to head kısmından eskiden şak die oyuncu bulurken şimdi bekliyo bekliyo ya bulamıyo yada bulduğu adamla bi kaç saniye geçmeden connection lost hatası veriyo.Latency de yeşil olmasına rağmen yinede kesilio bağlantı. Wireless ta bi sorun vardır belki diyip ethernetle bağladım yine aynı sorun devam etti. İnternet hızımdada bi yavaşlama yok zaten şimdiye kadar 150-200 maç yaptım ama ne olduysa şak die kesildi birden bire 3 gündür tek bi maç bile yapamadım deli olucam. Yardımlarınızı bekliyorum

• kardeş aynı sıkıntı bendede 2 gündür war ne ultimadia teamda buluo ne head to headte ttnet netde var sanırım sorun
  • Bende de başladı bu sorun... Eskiden herşey çok güzeldi....
  • oyunun ilk zamanları maç arası kopmalar oluyordu ama maç başı kopma olmuyor bende. sen bu kopmalarda host mu oluyorsun yoksa konuk mu? invite olayı yüzünden ben hostken çok oyun kapatıyorum mesela. bu ara net 15 20 kez invite atmamız gerektiği oldu. tanıdık birine invite atınca başka alakasız bi adam zırt diye atlıyor oyuna e tabi kapatıyorsun oyunu tekrar invite at bekle falan . bu şekilde karşındaki hostlar oyunu kapatıyor olabilir. lobilerden oyuna girmede sorun yoksa muhtemelen kopmalar bu dediğim olaydır
  • Sorun bence EA serverlarında, hatta yeni kullanıcı oluşturdum belki aynı leveldeki adamlar birikmiştir yogunluk oluyordur diye yine aynı problem var... iki hesapta problemli. The connection to yor opponent has been lost yazıp duruyor. Zehir oldu resmen...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 22 DirectX sorunu
    geçen yıl önce açıldı
    Fifa 16 PC kurulum sorunu
    9 yıl önce açıldı
    7 Ps3 Oyunu Ps3 Özel Oyunlar
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.