Şimdi Ara

FIFA 11 TRANSFERLİ LİG -TRANSFER VE BÜTÇE KONUSU- (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
611
Cevap
1
Favori
11.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lienna5

Oyuncu:Cristiano Ronaldo
    İsteyen takım: Villarreal
    İstenen takım: Real Madrid
    Overall: 89
    Bütçe: 100M başlangıç bütçesi + 2 oyuncu satıldı (50M Bruno, 60M G.Rossi) = 210M
    Ücret: 220M
    Kalan Bütçe: -10M

Toplamda 10M borçlanıldı.

Transfer onaylandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: naturklich

Ronaldo transferi geçerli ama alkar gördüğün gibi önlemler yeterli olmamış :)) ronaldo tarzı futbolcular 400 m olsun hazırlık maçına gelen yok mu?

Öyle oldu Serdar,yapacak birşey sonuçta. 400 falan desek bu sefer çok isyan çıkardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: naturklich

Ronaldo transferi geçerli ama alkar gördüğün gibi önlemler yeterli olmamış :)) ronaldo tarzı futbolcular 400 m olsun hazırlık maçına gelen yok mu?

Takımı hala oluşturamadık ki . 2 eksiğim var ve en önemli kilit noktalar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: narko35

Oyuncu : S.Wright Philips
    İsteyen takım : E.Frankurt
    İstenen takım : Man.City
    Overall : 78
    Ücret : 50
    Kalan Bütçe : 100

Oyuncu : E.Elia
    İstenen takım : Hamburg
    Overall : 79
    Kalan Bütçe : 50

Oyuncu : Semih Senturk
    İstenen takım : Fenerbahce
    Overall : 77
    Ücret : 40
    Kalan Bütçe : 10

Fenerbahceyle taraflar anlasmistir.

Transferler onaylandı.
  • Oyuncu : M.Sissoko
    İsteyen takım : anderlecht
    İstenen takım : juventus
    Kalan Bütçe : -10
  • İşinize yarıycak adam yokmu burda beyler bızım bütün 11 kişilik kadromuz bunlarla dolu Siz bu adamları beğenmıyosunuz yaa
    Takas tekliflerinede açığım

74 OVERALL PALETTA CB/LB/CDM 15M
    JUMP 80
    REACTİONS 70
    SPEED 70
    STRENCH 80
    MARKİNG 78

75 OVERALL PALLADDİNO LF/RF/LW/RW 25 M
    SPEED 82
    WİSİON 84
    DRİBLİNG 87
    PASSİNG 74
    SKİLL 4 YILDIZ

71 OVERALL TONİ CALVO RW/RF/RM/CAM 15M
    SPEED 82
    ACCELERATİON 83
    STAMİNA 75
    SKİLL MOVES 3YILDIZ

72 OVERALL ANGELO RWB/RB 15M
    ACCELERATİON 82
    SPEED 80
    STAMİNA 78
    AGGRESSİON 74

74 OVERALL H.CRESPO ST 15M
    JUMP 75
    REACTİONS 75
    SPEED 70
    STRENCH 75
    POSİTİONİNG 89
    HEADİNG 85
    FİNİSHİNG 85
    TRAİTS FİNESSE SHOT - POWER HEADER - POACHER

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan123451978

Oyuncu : M.Sissoko
    İsteyen takım : anderlecht
    İstenen takım : juventus
    Kalan Bütçe : -10

Transfer onaylandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlyurdabak

İşinize yarıycak adam yokmu burda beyler bızım bütün 11 kişilik kadromuz bunlarla dolu Siz bu adamları beğenmıyosunuz yaa
    Takas tekliflerinede açığım

74 OVERALL PALETTA CB/LB/CDM 15M
    JUMP 80
    REACTİONS 70
    SPEED 70
    STRENCH 80
    MARKİNG 78

75 OVERALL PALLADDİNO LF/RF/LW/RW 25 M
    SPEED 82
    WİSİON 84
    DRİBLİNG 87
    PASSİNG 74
    SKİLL 4 YILDIZ

71 OVERALL TONİ CALVO RW/RF/RM/CAM 15M
    SPEED 82
    ACCELERATİON 83
    STAMİNA 75
    SKİLL MOVES 3YILDIZ

72 OVERALL ANGELO RWB/RB 15M
    ACCELERATİON 82
    SPEED 80
    STAMİNA 78
    AGGRESSİON 74

74 OVERALL H.CRESPO ST 15M
    JUMP 75
    REACTİONS 75
    SPEED 70
    STRENCH 75
    POSİTİONİNG 89
    HEADİNG 85
    FİNİSHİNG 85
    TRAİTS FİNESSE SHOT - POWER HEADER - POACHER

quote:

Orijinalden alıntı: cAnber

arkadaşlar benim takımımda olsun sizin takımınızda olsun eminim kullanmak istemediğiniz birçok oyuncu var...belkide hiç satamayacağımız...bu tarz bir sistem yerine takımların tamamen boşaltıldığı sadece forma için herkesin istediği bir takımı seçtiği ve atıyorum 200-300 M arası bir bütçenin verildiği bir sistem getirilse idi daha doğru olmazmıydı...(UT gibi yani)

anlatmaya çalıştığım da bu...

• Bursaspor'dan Satılıklar :

Oyuncu: Battallia
    Mevkii: CAM
    Overall: 71
    Fiyat: 15M

Oyuncu: Sercan Yıldırım
    Mevkii: ST
    Overall: 73

Oyuncu: Ozan İpek
    Mevkii: LM
    Fiyat: 15

Oyuncu: Volkan Şen
    Mevkii: RM

74+ CB ve CDM ile takas yapabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkarsilverblade -- 9 Haziran 2011; 1:35:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkarsilverblade

Bursaspor'dan Satılıklar :

Oyuncu: Battallia
    Mevkii: CAM

Oyuncu: Sercan Yıldırım
    Mevkii: ST

Oyuncu: Ozan İpek
    Mevkii: LM

Oyuncu: Volkan Şen
    Mevkii: RM

74+ CB ve CDM ile takas yapabilirim

Hocam işin zor
  • Abi eğlenmek diyoruz da yani 3 turnuvadır aranızdayım ama takımlar belirlenirken en azından aynı yıldız seviyesindeki takımlar seçilseydi keşke. Böylece transferlerin bi anlamı olurdu. Hem ilk sezon öyle uçuk adamlar alınamazdı hem de dengeler korunurdu.. İkinci ligdeki bir takım 3.5 yıldızdan bütün transfer haklarını kullanarak anca 4 yıldıza çıkabiliyor ama birinci lig takımlarından 4.5 yıldızlı hiç transfer yapmaya gerek duymayan ve bir kaç oyuncu satarak zaten güçlü olan takımı uçurumu arttıracak oyuncularla yenilmez yapıyor.. Şimdi 72 overall civarı bi defansla nekadar iyi oynarsak oynayalım ronaldoyu nasıl durduracağız varın hesap edin?

Bence de Ronaldo, Messi, Drogba tarzı oyuncuların fiyatlarını biraz daha arttıralım yoksa daha lig başlamadan bazı takımlar şampiyonluklarını ilan edecekler..
  • Kadroların son hali,transferler ve bütçeler için link ilk sayfaya eklenmiştir arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: tHaLha

Abi eğlenmek diyoruz da yani 3 turnuvadır aranızdayım ama takımlar belirlenirken en azından aynı yıldız seviyesindeki takımlar seçilseydi keşke. Böylece transferlerin bi anlamı olurdu. Hem ilk sezon öyle uçuk adamlar alınamazdı hem de dengeler korunurdu.. İkinci ligdeki bir takım 3.5 yıldızdan bütün transfer haklarını kullanarak anca 4 yıldıza çıkabiliyor ama birinci lig takımlarından 4.5 yıldızlı hiç transfer yapmaya gerek duymayan ve bir kaç oyuncu satarak zaten güçlü olan takımı uçurumu arttıracak oyuncularla yenilmez yapıyor.. Şimdi 72 overall civarı bi defansla nekadar iyi oynarsak oynayalım ronaldoyu nasıl durduracağız varın hesap edin?

Bence de Ronaldo, Messi, Drogba tarzı oyuncuların fiyatlarını biraz daha arttıralım yoksa daha lig başlamadan bazı takımlar şampiyonluklarını ilan edecekler..

aslında talhaya hak vermemek mümkün değil. şimdi şöyle bir durum var kura ile kime bu takımlar gelse bazı oyuncularını satıp lige 85+ bir oyuncu satın alarak hiç çaba harcamadan lige önde başlayabilir. fakat kötü takım gelen biri elinden tüm gayreti gösterse de iyi bir kadro kuramaz sezon başında. bunu önlemek için sezon başında transfer yasaklanıp 1 sezon tamamlandıktan sonra transferlere başlansa, ilk paralar verilmese(1.lige 100, 2.lige 150 vs.). böylece 1 sezon boyunca gösterdiği başarıya göre para kazanarak transfer yapabilme şansı doğar. tabii ben iyi takımla başlayan şanslılardan olsam da kötü takım gelen arkadaşlar için çok büyük dezavantaj oluyor

• quote:

Abi eğlenmek diyoruz da yani 3 turnuvadır aranızdayım ama takımlar belirlenirken en azından aynı yıldız seviyesindeki takımlar seçilseydi keşke. Böylece transferlerin bi anlamı olurdu. Hem ilk sezon öyle uçuk adamlar alınamazdı hem de dengeler korunurdu.. İkinci ligdeki bir takım 3.5 yıldızdan bütün transfer haklarını kullanarak anca 4 yıldıza çıkabiliyor ama birinci lig takımlarından 4.5 yıldızlı hiç transfer yapmaya gerek duymayan ve bir kaç oyuncu satarak zaten güçlü olan takımı uçurumu arttıracak oyuncularla yenilmez yapıyor.. Şimdi 72 overall civarı bi defansla nekadar iyi oynarsak oynayalım ronaldoyu nasıl durduracağız varın hesap edin?

Şampiyonluklarını ilan etsinler , sende ikinci üçüncü olursun ya da altıncı onuncu olursun . Sıralama neden bu kadar önemli ki ! Herkes takımıyla elinden gelen güzel oyunu ortaya koyacak hepsi bu .

Benim turnuvalarım sayısını ben unuttum , birçok olaya şahit oldum . En kötü takımla şampiyon olanıda gördüm . En iyi takımla da sonuncu olanı da gördüm .

En nihayetinde , oyun becerisine bakıyor .

Dediğim ince olaylarda takılmayıp elimizden geleni en iyisini iyi niyetimizle ortaya koymamız yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: sercan1907

quote:

Şampiyonluklarını ilan etsinler , sende ikinci üçüncü olursun ya da altıncı onuncu olursun . Sıralama neden bu kadar önemli ki ! Herkes takımıyla elinden gelen güzel oyunu ortaya koyacak hepsi bu .

Benim turnuvalarım sayısını ben unuttum , birçok olaya şahit oldum . En kötü takımla şampiyon olanıda gördüm . En iyi takımla da sonuncu olanı da gördüm .

Dediğim ince olaylarda takılmayıp elimizden geleni en iyisini iyi niyetimizle ortaya koymamız yeterli.

bu da doğru bir bakış açısı ama kimse 1-0 yenik başlamak istemiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: gamyonlu34

quote:

Orijinalden alıntı: sercan1907

quote:

bu da doğru bir bakış açısı ama kimse 1-0 yenik başlamak istemiyor

Benim için farketmez , ama bu konular turnuva başlamadan önce konuşulması gereken konular . Şimdi başladığı için artık bir kural değiştirme mümkün olmaz .

Ayrıca,Transferli ligte 2009 dan beri kurallar takımlar hep bellidir . Yaklaşık 3 senedir birlikte olan topluluk artık ezberledi , benimsedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Alkarsilverblade

Kadroların son hali,transferler ve bütçeler için link ilk sayfaya eklenmiştir arkadaşlar

hocam ben yattrayı 35 M a Touluse sattım...kalan bütçe 110 M olması gerekiyor...buna da cevap gelmez ise artık blok landığımı düşünmeye başlayacağım
  • Ben Twente'ye nani yi aldım m.united dan onu da ekleyin lütfen.
  • Benim (cska moskova) aldığım 3 tane daha oyuncu var yahu

115 m kalmadı bende.

Başlangıç : 100 M
    2 oyuncu sattım : Tosic ve Honda (25 + 40 = 65 M) (Herules Aldı)
    4 oyuncu aldım. 3 tanesi ;

Oyuncu : L.Lita
    İsteyen takım : CSKA MOSKOVA
    İstenen takım : MIDDLESBROUGH
    Overall : 72
    Ücret : 30 M
    Kalan Bütçe : 70 M

Oyuncu : Ander Herrera
    İstenen takım : REAL ZARAGOZA
    Overall : 75
    Kalan Bütçe : 40 M

Oyuncu : A.Ferrero
    İstenen takım : RIVER PLATE
    Overall : 74
    Kalan Bütçe : 10 M

Son oyuncu iise Villareal'den Bruno (50M) aldım.

140 harcadım.
    100 başlangıç + 65 satış..

25M param var

• sercan nianga hala teklifim geçerli bak ben arfa + para
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.