Şimdi Ara

FIFA 11 TRANSFERLİ LİG -TRANSFER VE BÜTÇE KONUSU- (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
611
Cevap
1
Favori
11.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sercan1907

quote:

Orijinalden alıntı: tHaLha

Abi eğlenmek diyoruz da yani 3 turnuvadır aranızdayım ama takımlar belirlenirken en azından aynı yıldız seviyesindeki takımlar seçilseydi keşke. Böylece transferlerin bi anlamı olurdu. Hem ilk sezon öyle uçuk adamlar alınamazdı hem de dengeler korunurdu.. İkinci ligdeki bir takım 3.5 yıldızdan bütün transfer haklarını kullanarak anca 4 yıldıza çıkabiliyor ama birinci lig takımlarından 4.5 yıldızlı hiç transfer yapmaya gerek duymayan ve bir kaç oyuncu satarak zaten güçlü olan takımı uçurumu arttıracak oyuncularla yenilmez yapıyor.. Şimdi 72 overall civarı bi defansla nekadar iyi oynarsak oynayalım ronaldoyu nasıl durduracağız varın hesap edin?

Bence de Ronaldo, Messi, Drogba tarzı oyuncuların fiyatlarını biraz daha arttıralım yoksa daha lig başlamadan bazı takımlar şampiyonluklarını ilan edecekler..

Şampiyonluklarını ilan etsinler , sende ikinci üçüncü olursun ya da altıncı onuncu olursun . Sıralama neden bu kadar önemli ki ! Herkes takımıyla elinden gelen güzel oyunu ortaya koyacak hepsi bu .

Benim turnuvalarım sayısını ben unuttum , birçok olaya şahit oldum . En kötü takımla şampiyon olanıda gördüm . En iyi takımla da sonuncu olanı da gördüm .

En nihayetinde , oyun becerisine bakıyor .

Dediğim ince olaylarda takılmayıp elimizden geleni en iyisini iyi niyetimizle ortaya koymamız yeterli.

talha 2 lig herşey aynı 1-2 takım degişik bursaspor çıktı ve şampiyonluk ilan ettim oyuna başlayınca anliyacaksın sende zaten 1 lige yükselmeyi hak ettiysen bomba transferler için paran olacak zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: haki1234
    sercan nianga hala teklifim geçerli bak ben arfa + para

Niang takimla tekrar anlasti hicbir yere gitmiyorum dedi
  • Oyuncu : E. Abidal
    İsteyen takım : fenerbahce
    İstenen takım : barcelona
    Overall : 82
    Ücret : 100
    Kalan Bütçe -10

Fenerbahce baskani gece transfer harekatinda bombayi patlatti
  • @Sercan1907
    İspanya milli takımıyla anca gruplardan çıkabildim oda zar zor ama Rubin Kazan ile yarı final oynadım. Bende farkındayım oyunculukla birşeyler yapılabildiğinin. Benim anlatmak istediğim takımlar arası dengenin sağlanmasıydı. Mesela ikinci lig takımlarının hepsi 3.5 yıldız, birinci lig takımları da 4 yıldız olsaydı ozmn dengeli transferler olurdu. Anlatmak istediğim şey bu yoksa 1.lik gibi bir iddiam yok zaten

@Hakan
    Önceki iki turnuvada denk gelemedik bu sefer ikimizde aynı ligdeyiz. Ligde seni geçeyim gerisi koy dötüne rahvan gitsin

Ronaldonun hayaliyle yatıp kalkanlar var aramızda ama adam lig başlamadan transfer edildi bile

• Bu arada son güncelleme ile Trezeguet overall olarak 78 olmuş ve özellikleri aşağıdaki gibi yükseltilmiştir.

Finishing: 88
    Heading Acc.: 91
    Volleys: 89
    Positioning: 92
    Jumping: 84
    Reactions: 84

Specialities:
    Poacher
    Aerial Threat
    Power Header

Fiyat: 30M
  • VILLARREAL 'E ARAP SERMAYESİ
     FIFA 11 TRANSFERLİ LİG -TRANSFER VE BÜTÇE KONUSU-

İspanyol Villarreal klübünün %49'luk hisselerini satın alan Arap Kankalar olarak da bilinen 3 arap, klübe büyük bir finansman yardımında bulundu. Yaklaşık 220 Milyon € (yaklaşık 500 trilyon) kasaya sokan Arap Kankalar'ın klübü bir dünya klübü haline getirmek istediklerini söylemişlerdi.

REAL MADRID 'DEN AYRILIRSAN SENI TERKEDERIM !!!

Basında çıkan Villarreal'e transfer olacağı iddaa edilen ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, şu günlerde zor bir karar vermek zorunda. Villarreal'in arap sermayesiyle büyük paraların kasalarına girdiği için bu sezon servet harcayıp Ronaldo'ya tam 220 Milyon € teklif götürdükleri öğrenildi. Ronaldo tabikide bu kararı olumlu değerlendirmiş olacak ki sevgilisi bu karara çok tepki gösterdi.

Genç bayan şöyle konuştu: "Real Madrid senin karizmanı baştan yarattı sen sünepe bir apaçiydin, şimdi Villarreal'e gidersen yine apaçi olursun ben de senden ayrılırım"

Ronaldo bu durum karşısında önce şok oldu ama sevgilisine sonradan hak verdi: "Evet ben uzun yıllar saç kesimimle apaçilerin lideri konumundaydım. Real Madrid beni çok değiştirdi. Şimdi düzgün bir insan olmanın keyfini tam çıkarırken Apaçizm tekrar beni pençeleri altına almak istiyor. Ancak ben buna izin vermeyeceğim!" diye basın mensuplarına bağırdı!

FERNANDO ROIG ALFONSO: ARAPLARA MI KALDIK ULAN?

Villarreal başkanı Alfonso, Ronaldo'nun bu çıkışı sonrasında kendilerini araplara teslim etmeyeceklerini, kendi yağlarıyla kendilerinin kavrulacağını basına sert bir dille bildirdi. Aslen rizeli olan başkan Alfonso şöyle konuştu:

"Bizim kimseye ihtiyacımız yok! Siz basın mensupları bizi neden fakir gösteriyonuz? Bizim de paramız var! Arap Kanka'lar ile olan anlaşmamızı da feshettik! Batarsak hep birlikte batarız! Biz bugüne bugün Nihat Kahveci'yi bu klübe kazandırmış bir şeyiz! Nihat demişken aklıma Nihat Doğan da geldi! ND Felsefesine göre şu lafım da size kapak olsun sayın Arap Kanka'lar! Yedigim pekmez gittigim antep, duvarda resmim alemde ismim!" diye bağıran Villarreal başkanı ardından belindeki silahı çekip 3-5 tane basın mensubu vurduktan sonra sakince salonu terketti.

BANKALAR TEMİNATLARI GERİ ÇEKTİ

Yaşanan garip olaylar sonrasında 10 milyon € borç alarak Ronaldo transferini gerçekleştirmek isteyen Villarreal'de işler iyice çıkmaza girdi. Bankalardan alınan teminatların da artık geçersiz olduğu, açılan akreditiflerin de kapatıldığı öğrenildi.

(Arkadaşlar yukarıdaki mizah bir yana, ben Ronaldo'yu geri vermek istiyorum. Kimseyle alakası yok kararımın yanlış anlaşılmasın. 210M kasama tekrar giriş yaparsanız sevinirim. Onun yerine kafamda 2 futbolcu var almak istediğim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferya5 -- 9 Haziran 2011; 7:53:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tHaLha
    Bu arada son güncelleme ile Trezeguet overall olarak 78 olmuş ve özellikleri aşağıdaki gibi yükseltilmiştir.

Finishing: 88
    Heading Acc.: 91
    Volleys: 89
    Positioning: 92
    Jumping: 84
    Reactions: 84

Specialities:
    Poacher
    Aerial Threat
    Power Header

Fiyat: 30M

Trezegueti almak istiyorum ama özellikleri ben de böyle gözükmüyor, update yapmaya çalışıyorum ama şu an yeni update yok diyor. Bir önceki hali gözüküyor ben de(76 ovr)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lienna5

VILLARREAL 'E ARAP SERMAYESİ
    REAL MADRID 'DEN AYRILIRSAN SENI TERKEDERIM !!!
    FERNANDO ROIG ALFONSO: ARAPLARA MI KALDIK ULAN?
    BANKALAR TEMİNATLARI GERİ ÇEKTİ
    (Arkadaşlar yukarıdaki mizah bir yana, ben Ronaldo'yu geri vermek istiyorum. Kimseyle alakası yok kararımın yanlış anlaşılmasın. 210M kasama tekrar giriş yaparsanız sevinirim. Onun yerine kafamda 2 futbolcu var almak istediğim)

en alttaki dipnota kadar güldüm, sonra üzüldüm

• Ben hic üzülmedim dostum :) Başkanım ne derse doğrudur:

ALFONSO: "Burjuva takımı degil, HALKIN takımı olacam! Araplara teslim olmayacam! Köyümün yetiştirdiği evlatlarımı oynatacam! C.Ronaldo gitsin sevgilisiyle takılsın! Biz memuruz, biz emekçiyiz argadaş! 80-76 overall kadrosu kurup villarreal'in köylerinde evlerinde çocuklar oynarlarken, eğlenirlerken, televizyon seyir ederlerken, HALKIN takımı bir villarreal izlesinler istedim, köyün takımı olsun istedim, benim köyüm güzel köyüm, eeeey gidi ey!!"

diye konuştu. Ardından belindeki silahla sağa sola ateş edip bu sefer 2 kişiyi vurabildi. Vurulanlar ölmedi, yoğun bakımda hastanedeler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferya5 -- 9 Haziran 2011; 11:36:15 >
  • bana 80 lik bi forvet lazım 55 m para üstüne adamda verebilirim 81-82 de olabilir skill movies en az 4 olsun hızlanması iyi bitiriciligi de fena olmasın
  • Arkadaşlar merhaba, dün de bahsettiğim gibi transfer konusuna fazla vakit ayıramıyorum, o yüzden burdan genel olarak teklif sunmak istiyorum. Orta sahaya RCM ve LCM oyuncular arıyorum. Önerebileceğiniz isimleri bekliyorum. OW 75-80 arası futbolcular olabilir. Kendi takımlarınızdan ya da başka takımlardan da önerirseni çok sevinirim. Herkese şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala

Benim (cska moskova) aldığım 3 tane daha oyuncu var yahu

115 m kalmadı bende.

Başlangıç : 100 M
    2 oyuncu sattım : Tosic ve Honda (25 + 40 = 65 M) (Herules Aldı)
    4 oyuncu aldım. 3 tanesi ;

Oyuncu : L.Lita
    İsteyen takım : CSKA MOSKOVA
    İstenen takım : MIDDLESBROUGH
    Overall : 72
    Ücret : 30 M
    Kalan Bütçe : 70 M

Oyuncu : Ander Herrera
    İstenen takım : REAL ZARAGOZA
    Overall : 75
    Kalan Bütçe : 40 M

Oyuncu : A.Ferrero
    İstenen takım : RIVER PLATE
    Overall : 74
    Kalan Bütçe : 10 M

Son oyuncu iise Villareal'den Bruno (50M) aldım.

140 harcadım.
    100 başlangıç + 65 satış..

25M param var

Transferler onaylandı.

Alaz transferi kafanda yapmışsın be,hiç bir yerde göremedim valla

• quote:

Orijinalden alıntı: sercan1907

Oyuncu : E. Abidal
    İsteyen takım : fenerbahce
    İstenen takım : barcelona
    Overall : 82
    Ücret : 100
    Kalan Bütçe -10

Fenerbahce baskani gece transfer harekatinda bombayi patlatti

Transfer onaylandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cAnber

quote:

Orijinalden alıntı: Alkarsilverblade

Kadroların son hali,transferler ve bütçeler için link ilk sayfaya eklenmiştir arkadaşlar

hocam ben yattrayı 35 M a Touluse sattım...kalan bütçe 110 M olması gerekiyor...buna da cevap gelmez ise artık blok landığımı düşünmeye başlayacağım

Niye engelleyeyim seni kardeş?Görmemişimdir mesajını bunca hengame içinde Kontrol ederim sorun değil,o listelerin amacı zaten hata olup olmadığını kontrol etmek öncelikle.

Bir de ufak not düşeyim; Herkes o kadar karışık,transferler harici mesaj atıyor ki arada kaynıyor yazsanız bile,bazen yazdığınızı sanıp anlaştık diyorsunuz ama ortada buna dair uygun formatta bir anlaşma olmuyor arkadaşlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cAnber

quote:

Kadroların son hali,transferler ve bütçeler için link ilk sayfaya eklenmiştir arkadaşlar

hocam ben yattrayı 35 M a Touluse sattım...kalan bütçe 110 M olması gerekiyor...buna da cevap gelmez ise artık blok landığımı düşünmeye başlayacağım

Niye engelleyeyim seni kardeş?Görmemişimdir mesajını bunca hengame içinde Kontrol ederim sorun değil,o listelerin amacı zaten hata olup olmadığını kontrol etmek öncelikle.

Bir de ufak not düşeyim; Herkes o kadar karışık,transferler harici mesaj atıyor ki arada kaynıyor yazsanız bile,bazen yazdığınızı sanıp anlaştık diyorsunuz ama ortada buna dair uygun formatta bir anlaşma olmuyor arkadaşlar

evet abi ben de onu önerecektim önümüzdeki sezon transfer başlığında resmi transfer başvurusu harici hiçbir şey yazılmasın transfer muhabbetleri lig başlığında takas teklifleri cart curt da lig başlığında konuşulun. çok zor oluyor aradan ayıklayıp takip etmek bize de günah

• @Ilker

Transferleri Ensar (gamyonlu34) onayladi ustad. 3 transferi tek mesajda yazdim. Alinti yapip onaylandi dedi Ensar.

Federasyon uyuma takimlara sahip cik cikart ustundeki Preston United formasini ba$kannn
  • D.LAZOVİÇ 77 ST

T.KONT:80
    U.PAS:62
    K.PAS61
    SUT:81
    HIZ:83
    DRİPLİNG:80
    BİTİRİCİLİK:80

FİYAT== 25 M

V.BYSTROV 80 RAM
    T.KONT:80
    U.PAS:79
    K.PAS69
    SUT:70
    HIZ:91
    DRİPLİNG:80
    BİTİRİCİLİK:76

FİYAT== 35 M

UYGUN olURSA TAKAS MÜMKÜNDÜR.

TAKIMDAN DİĞER OYUNCULARIMADA TEKLİF ALABİLİRİM. UYGUN OLURSA ANLAŞIRIZ.
    Özellikle ortasaha ve sol bek arıyorum takas için.
  • MARSILYA DA SATILIK OYUNCU

RB AZPİLİCUETA 74 OVERALL

FİYAT 10 M TL
  • 75 ve altında 2 oyuncu satma hakkım var arkadaşlar Palladdino çok iyi adam ama benim taktiğimde adamın oynadığı mevkiler yok.
    Takas'da düşünebilirim.CM-CDM-CB önere bılırsınız.140M bütçem var iyi bir adamla takas önerırsenız üzerine para'da verırım
    Oyuuncu satma hakkı olan arkadaşlar bana pm atsın bütçe sağlam bende oyuncu adını overall ve takım adını yazarsa sevinirirm.

74 OVERALL PALETTA CB/LB/CDM 15M Bu arkadaş boyu uzun çok güçlü yavaşda değil ve hava hakımıyetı var.
    JUMP 80
    REACTİONS 70
    SPEED 70
    STRENCH 80
    MARKİNG 78

75 OVERALL PALLADDİNO LF/RF/LW/RW 25M Çok iyi adam ama benim taktiğimde bu mevkiler yok.skill ****
    SPEED 82
    WİSİON 84
    DRİBLİNG 87
    PASSİNG 74
    SKİLL 4 YILDIZ

71 OVERALL TONİ CALVO RW/RF/RM/CAM 15M
    SPEED 82
    ACCELERATİON 83
    STAMİNA 75
    SKİLL MOVES 3YILDIZ

72 OVERALL ANGELO RWB/RB 15M
    ACCELERATİON 82
    SPEED 80
    STAMİNA 78
    AGGRESSİON 74

74 OVERALL H.CRESPO ST 15M Bu arkadaşta tam bir bitirici ve kafacı hızlı forvetin yanında çok iş yapar.
    JUMP 75
    REACTİONS 75
    SPEED 70
    STRENCH 75
    POSİTİONİNG 89
    HEADİNG 85
    FİNİSHİNG 85
    TRAİTS FİNESSE SHOT - POWER HEADER - POACHER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmlyurdabak -- 9 Haziran 2011; 13:09:22 >

• Fc. twenteye nani yi ekleyecen mi hacı?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.