Şimdi Ara

FIFA 11 TRANSFERLİ LİG -TRANSFER VE BÜTÇE KONUSU- (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
611
Cevap
1
Favori
11.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: joker00

VAR MI YER VARSA BENDE KATILAYIM???

Ne yazık ki yer yok. Zaten burası da turnuva ana konu değil transfer konusu hocam

Alkar baba anderlechy hem cisse'yi hem remy'yi takasla almış nasıl oluyor bu tek takas hakkı yok muydu?
  •  FIFA 11 TRANSFERLİ LİG -TRANSFER VE BÜTÇE KONUSU-

2011 - 2012
    ZENİT FUTFOL TAKIMI TERASFERLERİ

FIFA 11 TRANSFERLİ LİG -TRANSFER VE BÜTÇE KONUSU-

M.UNITED - Anderson<=====>INTER - D.Suazo <=====> UDIESE - G.Denisse <=====> RACING CLUB - G.dos Santos

T.D. Erkete de Spalletti

Takımımızın ihtiyacı olan bölgelere gerekli olan çok muhterem şahısları sizlere tek tek açıklamama gek yok sanınım. Takımımızda bir kaç bölgeye dahaTransfer yapabiliriz ancak şu an için Petrol rezervlerimiz sıkıntılı bu nedenle takasa baş vuraçağımızı düşünüyorum.
    Ayrıca bu trasferlerin hepsininde G.Amerika kökenli olması ve Rusya'nın soğuk havasında ne yapacaklar gibi soruları önemsemiyorum. Sonuçta Kulubümüz Eldiven , Kulaklık ve Tayt ihtiyacını sponsorlarımızadan Ören Bayandan temin etmekte kimse endişelenmesin.

Ve Değerli basın mensupları lütfen özel hayatımla ilgili yazmayın. Yok İtalyadayken Keldi Rusyaya geldi Saç sakal birbirine karıştı falan olmuyor. İmportante - rizoldante= Capiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o-mikado -- 9 Haziran 2011; 16:55:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: o-mikado

2011 - 2012
    ZENİT FUTFOL TAKIMI TERASFERLERİ

M.UNITED - Anderson<=====>INTER - D.Suazo <=====> UDIESE - G.Denisse <=====> G.dos Santos

T.D. Erkete de Spalletti

Takımımızın ihtiyacı olan bölgelere gerekli olan çok muhterem şahısları zilere tek tek açıklamama gek yok sanınım. Takımımızda bir kaç bölgeye Transfer yapabiliriz ancak şu an için Petrol rezervlerimiz sıkıntılı bu nedenle takasa baş vuraçağımızı düşünüyorum.
    Ayrıca bu trasferlerin hepsininde G.Amerika kökenli olması ve Rusya'nın soğuk havasında ne yapacaklar gibi soruları önemsemiyorum. Sonuçta Kulubümüz Eldiven , Kulaklık ve Tayt ihtiyacını sponsorlarımızadan Ören Bayandan temin etmekte kimse endişelenmesin.

Ve Değerli basın mensupları lütfen özel hayatımla ilgili yazmayın. Yok İtalyadayken Keldi Rusyaya geldi Saç sakal birbirine karıştı falan olmuyor. İmportante - rizoldante= Capiş

Hocam benim listeme bir bakar mısın ben de seninle aynı durumdayım eksilere düştüm takas yapmam lazım sağ ve sol bek lazım

• @ Naturklich ; Hocam işteyim şuan göremiyorum ama bende sol bek ve sol kanat lazım. ama önce ortasaha arıyorum sağlam bir tane . sen PSN başındaysan gir bak benim takıma şu an aklımda değil ama bir kaç tanesi hariç geri kalanı satarım. Yükarıdada 2 tane satılık var sayfa başında . Se. beğen
  • Para yok diyorum böbreğimi mi satayım Anca takas akşam bakalım.
    Bir de transfer bu gece mi son? cuma 00.00 demiş alkar ama tam anlamadım. Ben maçlar 10 haziran da başlayacak yazdım. konuya. eğer cuma da transfer günüyse cumartesi diye değiştireyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: naturklich

Para yok diyorum böbreğimi mi satayım Anca takas akşam bakalım.
    Bir de transfer bu gece mi son? cuma 00.00 demiş alkar ama tam anlamadım. Ben maçlar 10 haziran da başlayacak yazdım. konuya. eğer cuma da transfer günüyse cumartesi diye değiştireyim

Tamam hoca sakin ol . Hallederiz . Takas için bak takıma ok.

Bu arada Kan Grubun ne

• quote:

Orijinalden alıntı: tHaLha

quote:

Orijinalden alıntı: haki1234
    Canber onay verdm alıyorum kanka
    İsim: treZegeut
    İstenen takım:hercules
    Isteyen takim :newcastle united
    Overall:78
    Fiyat:30
    Kalan:-10

Transfer onaylanmadı adamın adını yanlış yazmışsın

Edit: Onay veriyorum

ilker abi bunuda onaylarsan sevinirim

• quote:

Para yok diyorum böbreğimi mi satayım Anca takas akşam bakalım.

bugün son olsa iyi olur . Herkes yaptı sanırım transferlerini . Bir tek everton takımı yapmadı galba onu görmedim .
  • Alex, gidiyor mu ? kalıyor mu ?

Çok ciddi 2 Teklif var , Başkanlar görüşmelere devam ediyor . Gitmesi an meselesi !

Artık son sözler bekleniliyor Fenerbahçe başkanı ilk PM kimden alırsak ona vericez dedi . Çünkü her iki tarafta aynı şartları sunabilir.

• Hızı 83 olan sağ kanat oyuncumla hızı en az 80 olan RB/LB takas edebilirim.

Takım: Hercules
    Oyuncu Adı:KiKO
    Overall: 70
    Hızlanma: 83
    Hız: 82

Edit: Nakit düşünenler için fiyat 20M

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tHaLha -- 9 Haziran 2011; 18:56:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercan1907

Alex, gidiyor mu ? kalıyor mu ?

Çok ciddi 2 Teklif var , Başkanlar görüşmelere devam ediyor . Gitmesi an meselesi !

Artık son sözler bekleniliyor Fenerbahçe başkanı ilk PM kimden alırsak ona vericez dedi . Çünkü her iki tarafta aynı şartları sunabilir.

Yok hocam son sürat devam ediyor transfer dur daha
  • 2.lig takımları çok zorlanacak satacak adamlarımız yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlyurdabak

quote:

Orijinalden alıntı: sercan1907

Alex, gidiyor mu ? kalıyor mu ?

Yok hocam son sürat devam ediyor transfer dur daha

Alex’in kendi twitter hesabında Portekizce olarak yazdığı “3 prontos e um bom jg.rapaziada,o presidente n quer me mandar embora.minha relacao com o clube e mto boa.” ifadelerini internet üzerindeki dil çevirici program olan Google translate kullanarak Türkçe’ye çeviren taraftarlar ve Alex’i takip edenler şu sözler ile karşılaştı: “3 ve iyi bir jg.rapaziada hazır, başkan beni kulüp ve iyi v. n embora.minha ilişki göndermek istiyor.” Alex’in sözlerinin çeviri programındaki İngilizce çevirisi ise şu şekilde oluyordu; “3 ready and a good jg.rapaziada, the president wants to send me n embora.minha relationship with the club and v. good.”

• Parma aradığı Forveti ucuza buldu hem suratlı hem guclu hemde muthiş bir hava hakimiyeti olan Stoke city'nin forveti K.Jones ile anlaşti.

OYUNCU ADI:K.JONES
    İSTEYEN TAKIM:PARMA
    İSTENEN TAKIM:STOKE CİTY
    OVERALL:78
    ÜCRET:50M
    KALAN BÜTÇE:75M

TRANSFER ONAYI BEKLENIYOR.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: joker00

VAR MI YER VARSA BENDE KATILAYIM???

Ne yazık ki yer yok. Zaten burası da turnuva ana konu değil transfer konusu hocam

Alkar baba anderlechy hem cisse'yi hem remy'yi takasla almış nasıl oluyor bu tek takas hakkı yok muydu?

Baba bir oyuncu için 2 oyuncu verebiliyorsun tek takas için. Kurallarda belirtmiştim zaten onu

• quote:

Orijinalden alıntı: cAnber

Oyuncu : Gutierrez
    İsteyen takım : Trabzonspor
    İstenen takım : Newcastle United
    Overall : 78
    Ücret : 30 M
    Kalan Bütçe : 80 M

arkadaşla anlaştık...onay bekliyorum

transferde hareketli saatler yaşıyoruz

Oyuncu : Onuoha
    İsteyen takım : Trabzonspor
    İstenen takım : Sunderland
    Overall : 77
    Ücret : 50 M
    Kalan Bütçe : 30 M

Transferler onaylandı.
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lienna5

quote:

Dostum ben de dün
    Squads>Reset All Squads>Dowload Last Updates seçip son güncellemeyi indirdikten sonra kadroma girip baktım ve orda görünenleri yazdım. Adam yedeklerdeydi zaten overall 78 ve yazdığım özellikler bulunuyordu. Dediğim şekilde yapıp tekrar kontrol edersen sevinirim eğer hata bende ise yanıltmamak için bende kontrol edeceğim.

tHaLha dostum, reset all squads dediğinde adamların güçleri de resetleniyor mu ki? Sadece kadroları resetliyor diye biliyordum.

Hocam reset all squads yapınca değil Download Last Updates yapınca değişebiliyor.

@Hakan kanka öperim seni bak bi alıcam dion bi almicam dion

Transfer onaylandı.

• quote:

quote:

quote:

Transfer onaylanmadı adamın adını yanlış yazmışsın

Edit: Onay veriyorum

ilker abi bunuda onaylarsan sevinirim

İlker abi bu transfer onaylandıktan sonra 30M bütçem oluyor. Benim de bu transferimi onaylarsan sevinirim abi:

Oyuncu : M.Arboleda
    İsteyen takım : Hercules
    İstenen takım : Lech Poznan(Poland)
    Overall : 74
    Ücret : 30M
    Kalan Bütçe : 0M

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tHaLha -- 9 Haziran 2011; 19:41:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kmlyurdabak

Parma aradığı Forveti ucuza buldu hem suratlı hem guclu hemde muthiş bir hava hakimiyeti olan Stoke city'nin forveti K.Jones ile anlaşti.

OYUNCU ADI:K.JONES
    İSTENEN TAKIM:STOKE CİTY
    OVERALL:78
    ÜCRET:50M
    KALAN BÜTÇE:75M

TRANSFER ONAYI BEKLENIYOR.

Transfer onaylandı.
  • OYUNCU ADI:SİMAO
    İSTENEN TAKIM:PANATHİNAİKOS
    OVERALL:74
    ÜCRET:30M
    KALAN BÜTÇE:45M

TRANSFER İÇİN ONAY BEKLENİYOR.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.