HIZLI VE SERİ BİR ADAM SKİLL MOVES 4YILDIZ WEAK FOOT 4 YILDIZ.
quote:
Orijinalden alıntı: LopezCarte
quote:
Orijinalden alıntı: LeThaLeRRor
yav arkadaslar keske oyuncularımızı sadece lig içi satmasaydık. overalleri düşük oldugu için pek rağbet olmuyor. bana ajax geldi ama 3,5 yıldızlıymıs kalecim 83 overal bütün takım neredeyse 70 civarında. işime yaramayan okadar cok oyuncu varki. en azından şu dört transfer hakkımızı kullanabilseydik. lig dışı takımlara göstermelikte olsa satabilseydik. en azından kasaya para sokardık
evet en azından 2.lige böyle bişey gelebilir 1.ligle aramızda uçurum oluyor
ILKER ABI SERDAR ABI BENIM BUTCEYE EL ATIN ABI -25 M DEGIL BUTCEM -15 M SU ANDA
ACIKLAMASI PODOLSKI 100 M ALDIM
25 M VAN DER WİEL VERDIM
60 M 2 ADET ADAM SATTIM GIGNAC VE HEINZE
VE SON OLARAK TA 50 M FELIPE MELO YU ALDIM BORCLANARAK
Transfer sezonun bitmesine az kala ,
İlker hocama transfer bölümündeki son günlerdeki emeğine. Lienna fikstür ve diğerlerini hazırlarken emeğine şimdiden teşekkür eder aşağıdaki alkışları sunarım .
2 Gönüllü arkadaşıda , unutmadım . onlar arkaplanda . onların notunu ilker hocam versin
quote:
Orijinalden alıntı: Shepard
Fc. twenteye nani yi ekleyecen mi hacı?
Transferi uygun format ile yapmadığın için bu karmaşada bu tarz mesajlara bişey yapamıyorum kusura bakma.
quote:
Orijinalden alıntı: sercan1907
Transfer sezonun bitmesine az kala ,
İlker hocama transfer bölümündeki son günlerdeki emeğine. Lienna fikstür ve diğerlerini hazırlarken emeğine şimdiden teşekkür eder aşağıdaki alkışları sunarım .
2 Gönüllü arkadaşıda , unutmadım . onlar arkaplanda . onların notunu ilker hocam versin
Saolasın Sercan hocam Ensar ve Hakan kardeşlerimin de hepimiz kadar katkısı ve yardımları oldu, onlara da çok teşekkür ederim
Hocam 4. sayfadaki 9. mesaj sizin değil mi?
quote:
Orijinalden alıntı: Alkarsilverblade
quote:
Oyuncu Nani İsteyen takım FC. Twente İstenen takım Manchester United Overall 83 Ücret 125M$ Kalan Bütçe 25M$
dostum yanlış yazmışım 5m için 83-84 125m 85 175m
Transfer onaylandı.
Hakikaten İlker abi transfer konusunda büyük özveri gösterdin alkışlar ellerinden öperim
Ayrıca yayında ve yapımda emeği geçen bütün emekçi kardeşlerime de teker teker teşekkür ediyorum. Sizi seviyoruz
Alkar lienna başta olmak üzere herkesin ellerine emeğine sağlık. Umarım maçlara başlayınca daha da zevkli olacaktır. Alkarım gece 00.00'dan sonra maçlar başlayabilir sanırım?
quote:
Orijinalden alıntı: slymndgn
Hilberti isteyen var mı overalli 75 sag bek ve kanat oynayabiliyo fiyatı 15 milyon
Beyler paraya çok ihtiyacım var bi el atın lütfen
quote:
Hocam 4. sayfadaki 9. mesaj sizin değil mi?
quote:
Orijinalden alıntı: Alkarsilverblade
quote:
Oyuncu Nani İsteyen takım FC. Twente İstenen takım Manchester United Overall 83 Ücret 125M$ Kalan Bütçe 25M$
dostum yanlış yazmışım 5m için 83-84 125m 85 175m
Transfer onaylandı.
Hocam 10 sayfa olmuş,ben senin daha önceki transferinde hata yaptığın için onay vermemiştim yine bu sayfalarda, gözden kaçmış olabilir tekrar yaptığıb başvuru. O kadar çok gereksiz,konu dışı mesaj atılıyor ki arada görmek bile mucize oluyor bazen her mesaja tek tek bakmak zorunda kalıyoruz. Bir de tablolar,transfer-bütçe girişleri derken normaldir. Son olarak söylediğine gelirsek; Transferin zaten onaylanmış,ne istediğini anlayamadım açıkçası burada. Gerekli düzenlemeler,girişler bu gece yapılacak transfer dönemi bitişiyle tüm ligler ve takımlar için,sorun yok yani
quote:
Orijinalden alıntı: naturklich
Alkar lienna başta olmak üzere herkesin ellerine emeğine sağlık. Umarım maçlara başlayınca daha da zevkli olacaktır. Alkarım gece 00.00'dan sonra maçlar başlayabilir sanırım?
Transfer dönemi bittiği andan itibaren başlayabiliriz Serdar
Benim butce -25m Mu gozukuyo telden girdigim icin goremiyorum eger oleyse federasyona olan vergi borcumdan maclara cikamayabilirim :)