Şimdi Ara

FIFA 11 TRANSFERLİ LİG -TRANSFER VE BÜTÇE KONUSU- (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
611
Cevap
1
Favori
11.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben hiç transfer yapmadım da oyuncu satmadım da ara dönemde para biriktirip yüksek oyuncular alacağım
  • Arkadaşlar Galatasaray'dan aşağıdaki oyuncular satılıktır. (Takas da olabilir) Önerilerinizi bekliyorum. (Buarada iş yerinden yazdığım için oyuncuların özelliklerini şuan yazamıyorum)

J.Pino
    Y.Kurtuluş
    Ayhan Akman
    M.Sarp
    E.Culio
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkyakem

Benim butce -25m Mu gozukuyo telden girdigim icin goremiyorum eger oleyse federasyona olan vergi borcumdan maclara cikamayabilirim :)

-15m sorun yok hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkarsilverblade

quote:

Orijinalden alıntı: naturklich

Alkar lienna başta olmak üzere herkesin ellerine emeğine sağlık. Umarım maçlara başlayınca daha da zevkli olacaktır. Alkarım gece 00.00'dan sonra maçlar başlayabilir sanırım?

Transfer dönemi bittiği andan itibaren başlayabiliriz Serdar

Tamam alkar baba eyvallah. Bu takımların def/mid/att overallarını yazma işi yetişir mi diye tereddüt ettim de.

Bu arada ilk maçımız da senle alkar baba olaya bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturklich -- 10 Haziran 2011; 11:07:54 >

• emek veren herkesin ellerine sağlık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: armutyus

quote:

Benim butce -25m Mu gozukuyo telden girdigim icin goremiyorum eger oleyse federasyona olan vergi borcumdan maclara cikamayabilirim :)

-15m sorun yok hocam

Eyw tesekkurler dostum.
  • PSV AÇILIŞI BURSAPSOR İLE YAPIYOR
     FIFA 11 TRANSFERLİ LİG -TRANSFER VE BÜTÇE KONUSU-

Ve transfer sezonunun sona ermesiyle birlikte DH Efsanevi Transferli Ligi bu gece saat 00.01'de başlıyor. Kaderin cilvesine bakın ki, 2. ligde turnuva organizatörleri alkar ve naturklich bursa atatürk stadına karşı karşıya gelecek.
    Maçı Kenya Federasyonu'ndan Nwankwo Bugi Bugi yönetecek.

Maç öncesi hazırlıklarını tamamlayan portakal ekibi, yaklaşık bir saat sonra Türkiye'ye uçacak ve Bursa'daki Devlet Konukevinde konaklayacak Maç öncesinde Bursanın dar sokaklarını ve ufak tefek taşlarının bulunduğu yollarını gezecek olan PSV oyuncuları ve teknik ekip kestane şekerinin de tadına bakacak. Maç ile ilgili sorularımızı yanıtsız bırakan Teknik Direktör Van Der Naturklichgen "Sadece 3 puanı 3 golle almaya gidiyoruz diyerek zafer işareti yaptı."

ESKİ DOSTLAR ESKİ DOSTLAR

Bursasporun başına geçen Alkar Sağlam da Naturklichgen gibi ofansif ve pozitif futbola eğilimli tarzı ile tanınıyor. İstatistiklere bakıldığında, iki teknik adamın maçlarında üst bitmeyen herhangi bir maç bulunmuyor.

İki takımda da yeni isimler oldukça dikkat çekici. Bursaspor fernandes ile orta sahasını güçlendirirken simao ve zarate ile kanatlarını hızlandırdı.

Portakal ekibinde ise alman kulesi Kießling ileri uçta kafa toplarında insanüstü bir üstünlük sağlarken "aga kornere çıkart yeter" taktiğinin başarısı hazırlık maçlarında gözlerden kaçmadı.
    Orta sahada ön liberoya anthony annan'ı monte eden Naturklichgen, annanın hazırlık maçlarındaki performasından oldukça memnun. Oyuncu ile tek sıkıntı rakip taraftarların "hocam ananas mı yedek mi?" şeklindeki iğrenç tezahüratları ve pankartları.

Defansta kendisinden tecrübeli isimleri kesen Manoel ise yine teknik adamın isabetli bir transfer olduğunu düşündüğü futbolcularından. Defansta gücü ve çevikliği ile dikkatleri üzerine çeken manoel'in gelecek sezon fahiş bir fiyatla satılacağı dedikoduları kulislerle dolaşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturklich -- 10 Haziran 2011; 11:57:27 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alkarsilverblade

quote:

Alkar lienna başta olmak üzere herkesin ellerine emeğine sağlık. Umarım maçlara başlayınca daha da zevkli olacaktır. Alkarım gece 00.00'dan sonra maçlar başlayabilir sanırım?

Transfer dönemi bittiği andan itibaren başlayabiliriz Serdar

Tamam alkar baba eyvallah. Bu takımların def/mid/att overallarını yazma işi yetişir mi diye tereddüt ettim de.

Bu arada ilk maçımız da senle alkar baba olaya bak

Baba herkes aşağı yukarı bitirir zaten akşam itibariyle,geri kalan zamanda da bir zahmet yazıversin herkes. Zaten son transferleri de ekleyip tabloları da kapatıcaz

Kısmete bak,2. lig baya sağlam oyunculardan kurulu. Kan gövdeyi götürecek gibi gözüküyor,ilk bomba PSV-Bursa maçında patlayacak

• OYUNCU ADI:E.CEKO
    İSTEYEN TAKIM:SAO.PAOLA
    İSTENEN TAKIM:M.CİTY
    OVERALL:84
    ÜCRET:125M

Kasa: 25M

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurban50 -- 10 Haziran 2011; 13:00:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurban50

OYUNCU ADI:E.CEKO

Kasa: - 25M

Nabıyon hocam -15 max sınır
  • quote:

quote:

Alıntı yaptığımdan - kalmış orda eksi25 değil +25m bütçem var

• quote:

quote:

2.lig takımlarının bütçesi 150m değilmi.yani +25m bütçen var daha.

• takımda fernandinho 74ov 10m satlık
    juan 70ov lb 10m
    jean 74ov 10m
    rodrigo souto rdm 73ov 10m
    casemiro ldm 72ov 10
    rhodolfo cb 75 ov 10m
    llsinho cam 74 ov 10m
    dagobeerto 76ov rs 25m aggression 83 acc 85 s.spit 82 reacsion 77 pozisyon alma 76 agility 84 skil moves 4 yıldız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurban50 -- 10 Haziran 2011; 13:10:59 >
  • @Alkar

hocam kusura bakma bende bir sorun çıkar diye telaş yaptım açıkcası. İlk sayfada google docsda transferlerin en son halinin bulunduğu yerde benim transfer gözükmeyince sorun olacak diye panik yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erbaa82

Ben hiç transfer yapmadım da oyuncu satmadım da ara dönemde para biriktirip yüksek oyuncular alacağım

ara dönem olmayacak bildiğim kadarı ile..sadece sezon başında transfer dönemi var...o yüzden transfer yapacaksan boşuna bekleme...acaba bir konu daha mı açılsa ..sadece biten transferlerin yazıldığı...konu ile ilgilenenlerde hoşnut değil ama mecburen bazı şeyler de yazılıyor...(gerekli yada gereksiz)
  • Oyuncu: Ersan Gülüm
    İsteyen takım: Bursaspor
    İstenen takım: Beşiktaş
    Overall: 68
    Ücret: 10M
    Kalan Bütçe: -2.5M

Oyuncu: Necip Uysal
    İsteyen takım: Bursaspor
    İstenen takım: Beşiktaş
    Overall: 69
    Ücret:10M
    Kalan Bütçe:-15M

Karşılıklı anlaşıldı,transferler onaylandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkarsilverblade -- 10 Haziran 2011; 14:42:26 >
  • quote:

ILKER ABI SERDAR ABI BENIM BUTCEYE EL ATIN ABI -25 M DEGIL BUTCEM -15 M SU ANDA

ACIKLAMASI PODOLSKI 100 M ALDIM

25 M VAN DER WİEL VERDIM

60 M 2 ADET ADAM SATTIM GIGNAC VE HEINZE

VE SON OLARAK TA 50 M FELIPE MELO YU ALDIM BORCLANARAK

Gökay ben onu düzelttim akşam,kusura bakma ufak bir yazım hatası olmuş

@Shepard
    Hocam sorun değil,sen rahat ol sıkma canını
  • quote:

Kasa: 25M

Transfer onaylandı.
  • BEŞİKTAŞ-BURSA SAADET ZİNCİRİ

Transferin son gününde Bursaspor'un Beşiktaş'ın ilk 11'de banko oynayan isimlerini kadrosuna katması kafaları karıştırırken, eski Beşiktaşlı spor yorumcusu Sergen Yalçın ilginç açıklamalarda bulundu. NTV Spor kanalındaki "3. Devre" programında söz alan Yalçın "Şimdi baktığımız zaman, Beşiktaş'ta tabata skandalı daha taze iken sen gideceksin dünya yıldızı simao'yu, ersanı, necibi yok paraya satacaksın. Burada neler döndüğünün araştırılması lazım. Baktığımız zaman bana pis kokular geliyor. Eskiden Gaziantep Beşiktaş'ın arka bahçesiydi ama iyi de para alıyordu transferlerden. Şimdi Beşiktaş Bursa'ya en önemli oyuncularını bedava'ya veriyor. Bunun hesabının sorulması lazım. Bursa ile Beşiktaş kanlı bıçaklı iki takımken bu nasıl olur? Bunda kimler ne kazanıyor, neler dönüyor Güntekin?" şeklinde konuştu.

ÇARŞIYI POLİS KONTROL EDEMİYOR

Simao, Ersan ve Necip Uysal'ın Bursaspor'a aşırı düşük fiyatlarla satılması Çarşı'yı ayağa kaldırdı. Dün tesislere gelen kızgın taraftar grubu, tesislerin camlarını kırarken, "Yeteeer Yıldırım Demirören yeteeer" tezahüratları atıldı. Başkan, büyük hata yaparak pencereye çıkıp "Sabredin ronaldoyu geti..." derken kafasına gelen irice taşın etkisiyle fenalık geçirdi. Başkanın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

ÇARŞI İNTERNET SİTESİNDEN DE BOMBALADI

Tesisleri basmakla kalmayan Çarşı, internet sitesinden de başkanı bombaladı ve istifaya davet etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturklich -- 10 Haziran 2011; 15:43:31 >

• quote:

BEŞİKTAŞ-BURSA SAADET ZİNCİRİ

Transferin son gününde Bursaspor'un Beşiktaş'ın ilk 11'de banko oynayan isimlerini kadrosuna katması kafaları karıştırırken, eski Beşiktaşlı spor yorumcusu Sergen Yalçın ilginç açıklamalarda bulundu. NTV Spor kanalındaki "3. Devre" programında söz alan Yalçın "Şimdi baktığımız zaman, Beşiktaş'ta tabata skandalı daha taze iken sen gideceksin dünya yıldızı simao'yu, ersanı, necibi yok paraya satacaksın. Burada neler döndüğünün araştırılması lazım. Baktığımız zaman bana pis kokular geliyor. Eskiden Gaziantep Beşiktaş'ın arka bahçesiydi ama iyi de para alıyordu transferlerden. Şimdi Beşiktaş Bursa'ya en önemli oyuncularını bedava'ya veriyor. Bunun hesabının sorulması lazım. Bursa ile Beşiktaş kanlı bıçaklı iki takımken bu nasıl olur? Bunda kimler ne kazanıyor, neler dönüyor Güntekin?" şeklinde konuştu.

ÇARŞIYI POLİS KONTROL EDEMİYOR

Simao, Ersan ve Necip Uysal'ın Bursaspor'a aşırı düşük fiyatlarla satılması Çarşı'yı ayağa kaldırdı. Dün tesislere gelen kızgın taraftar grubu, tesislerin camlarını kırarken, "Yeteeer Yıldırım Demirören yeteeer" tezahüratları atıldı. Başkan, büyük hata yaparak pencereye çıkıp "Sabredin ronaldoyu geti..." derken kafasına gelen irice taşın etkisiyle fenalık geçirdi. Başkanın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

ÇARŞI İNTERNET SİTESİNDEN DE BOMBALADI
    />

Tesisleri basmakla kalmayan Çarşı, internet sitesinden de başkanı bombaladı ve istifaya davet etti.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.