Şimdi Ara

FIFA 11 TRANSFERLİ LİG -TRANSFER VE BÜTÇE KONUSU- (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
611
Cevap
1
Favori
11.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kmlyurdabak

75 ve altında 2 oyuncu satma hakkım var arkadaşlar Palladdino çok iyi adam ama benim taktiğimde adamın oynadığı mevkiler yok.
    Takas'da düşünebilirim.CM-CDM-CB önere bılırsınız.140M bütçem var iyi bir adamla takas önerırsenız üzerine para'da verırım
    Oyuuncu satma hakkı olan arkadaşlar bana pm atsın bütçe sağlam bende oyuncu adını overall ve takım adını yazarsa sevinirirm.

74 OVERALL PALETTA CB/LB/CDM 15M Bu arkadaş boyu uzun çok güçlü yavaşda değil ve hava hakımıyetı var.
    JUMP 80
    REACTİONS 70
    SPEED 70
    STRENCH 80
    MARKİNG 78

75 OVERALL PALLADDİNO LF/RF/LW/RW 25M Çok iyi adam ama benim taktiğimde bu mevkiler yok.skill ****
    SPEED 82
    WİSİON 84
    DRİBLİNG 87
    PASSİNG 74
    SKİLL 4 YILDIZ

71 OVERALL TONİ CALVO RW/RF/RM/CAM 15M
    SPEED 82
    ACCELERATİON 83
    STAMİNA 75
    SKİLL MOVES 3YILDIZ

72 OVERALL ANGELO RWB/RB 15M
    ACCELERATİON 82
    SPEED 80
    STAMİNA 78
    AGGRESSİON 74

74 OVERALL H.CRESPO ST 15M Bu arkadaşta tam bir bitirici ve kafacı hızlı forvetin yanında çok iş yapar.
    JUMP 75
    REACTİONS 75
    SPEED 70
    STRENCH 75
    POSİTİONİNG 89
    HEADİNG 85
    FİNİSHİNG 85
    TRAİTS FİNESSE SHOT - POWER HEADER - POACHER

• VAR MI YER??
  • quote:

Orijinalden alıntı: armutyus

quote:

Orijinalden alıntı: tHaLha
    Bu arada son güncelleme ile Trezeguet overall olarak 78 olmuş ve özellikleri aşağıdaki gibi yükseltilmiştir.

Finishing: 88
    Heading Acc.: 91
    Volleys: 89
    Positioning: 92
    Jumping: 84
    Reactions: 84

Specialities:
    Poacher
    Aerial Threat
    Power Header

Fiyat: 30M

Trezegueti almak istiyorum ama özellikleri ben de böyle gözükmüyor, update yapmaya çalışıyorum ama şu an yeni update yok diyor. Bir önceki hali gözüküyor ben de(76 ovr)

Dostum ben de dün
    Squads>Reset All Squads>Dowload Last Updates seçip son güncellemeyi indirdikten sonra kadroma girip baktım ve orda görünenleri yazdım. Adam yedeklerdeydi zaten overall 78 ve yazdığım özellikler bulunuyordu. Dediğim şekilde yapıp tekrar kontrol edersen sevinirim eğer hata bende ise yanıltmamak için bende kontrol edeceğim.

• talha alabilirim trezegeyi

Bide

İsim:Capel
    İstenen Takım:Sevilla
    İsteyen Takım:Newcastle United
    Overall:79
    Ücret:50
    Kalan Bütçe:-5

Gutierrez i arkadaş istiyor gelen paraylada trezegeyi alıcam
  • quote:

Dostum ben de dün
    Squads>Reset All Squads>Dowload Last Updates seçip son güncellemeyi indirdikten sonra kadroma girip baktım ve orda görünenleri yazdım. Adam yedeklerdeydi zaten overall 78 ve yazdığım özellikler bulunuyordu. Dediğim şekilde yapıp tekrar kontrol edersen sevinirim eğer hata bende ise yanıltmamak için bende kontrol edeceğim.

tHaLha dostum, reset all squads dediğinde adamların güçleri de resetleniyor mu ki? Sadece kadroları resetliyor diye biliyordum.
  • Cristiano Ronaldo'yu geri verdiğimden dolayı bütçem : 210 M

İsim: Agbonlahor
    İstenen Takım: Aston Villa
    İsteyen Takım: Villarreal
    Overall: 79
    Ücret: 50 M
    Kalan Bütçe: 160 M
  • BAK ORDA NE VAR UZUN BİR ŞEY VAR
     FIFA 11 TRANSFERLİ LİG -TRANSFER VE BÜTÇE KONUSU-

İleri uçda cılız forvetler olduğunu gözlemleyen Van Der Naturklichgen pivot santrafor arayışında Leverkusenin sarı kulesi Stefan Kießling ile mutlu sona ulaştı. Kießling havaalanında çiçeklerle karşılanırken, bir PSV''linin elindeki pankart görenleri kırdı geçirdi. Pankartta, rakip defans oyunculara ithafen:
    "Bak orda ne var uzun bir şey var hayvan gibi bir golcü var. Yedi kişiyi bile ezip geçen var. Bak orda var ya Stefan Kießling var." denildi.

ARKA SOKAKLARDAKİ SÜMÜKLÜ ÇOCUKTAN GELECEĞİN JOHN TERRY'SİNE

Onun adı Manoel Messias Silva Carvalho. Küçükken çok fakir olan ailesinin geçimini sağlamak için salyangoz satıp, boş zamanlarında brezilyanın rio de jenerio şehrinin arka sokaklarında futbol oynayan o zavallı çocuk şimdi futbol otoriteleri tarafından geleceğin en iyi defans oyuncularından bir olarak gösteriliyor. Röportajda transfer hakkındaki sorular sonrasında çocukluk günlerini hatırlayan Brezilyalı yıldız gözyaşlarınahakim olamadı. Ve işte bu parlayan yıldızı PSV kadrosuna kattı. Haydi "garaoğlan"

VE ANTHONY ANNAN...

Schalke 04'ün dinamosu, ciğer sayısı konusunda uzlaşma sağlanamayan Ganalı'yı PSV bitirdi. İmza töreninde konuşan gara boğa "benim olduğum takımda gol atmayı bırakın kaleye gelmek 5 kg yürek ister. Benden geçenin de ancak ölüsü geçer defans kolaylıkla halleder. Orta sahayı geçecekmişsiniz geçirtmeem, kontraya çıkacakmışsınız çıkartmaaam, izin vermeeem."diyerek adeta rakiplerine meydan okudu.

Teknik adam Naturklichgen hazırlık maçlarına açık olduklarını belirtti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lienna5

Cristiano Ronaldo'yu geri verdiğimden dolayı bütçem : 210 M

İsim: Agbonlahor
    İstenen Takım: Aston Villa
    İsteyen Takım: Villarreal
    Overall: 79
    Ücret: 50 M
    Kalan Bütçe: 160 M

Transfer onaylandı.
  • PSVDEN TAKASLIK SATILIK OYUNCULAR:

J. REIS (İSİM PARA EDER ZATEN )
    ST/75
    20 M

KOVERMARS
    ST/73
    20 M

O. BAKKAL
    CAM/73
    20 M

Beyler bana LB ve RB lazım. Param da yok takaslayan yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haki1234

talha alabilirim trezegeyi

Bide

İsim:Capel
    İstenen Takım:Sevilla
    İsteyen Takım:Newcastle United
    Overall:79
    Ücret:50
    Kalan Bütçe:-10

Gutierrez i arkadaş istiyor gelen paraylada trezegeyi alıcam

Transfer onaylandı.
  • quote:

quote:

Dostum ben de dün

tHaLha dostum, reset all squads dediğinde adamların güçleri de resetleniyor mu ki? Sadece kadroları resetliyor diye biliyordum.

Hocam reset all squads yapınca değil Download Last Updates yapınca değişebiliyor.

@Hakan kanka öperim seni bak bi alıcam dion bi almicam dion

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tHaLha -- 9 Haziran 2011; 14:41:48 >

• Oyuncu : Gutierrez
    İsteyen takım : Trabzonspor
    İstenen takım : Newcastle United
    Overall : 78
    Ücret : 30 M
    Kalan Bütçe : 80 M

arkadaşla anlaştık...onay bekliyorum

transferde hareketli saatler yaşıyoruz

Oyuncu : Onuoha
    İsteyen takım : Trabzonspor
    İstenen takım : Sunderland
    Overall : 77
    Ücret : 50 M
    Kalan Bütçe : 30 M

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cAnber -- 9 Haziran 2011; 14:49:17 >
  • Everton ve Twente sahiplerine pm attım
  • TAKAS + PARA ŞEKLİNDE CM VE CDM YA DA LB YA DA CB TAKASLAR PM İLE İLETEBİLİRSİNİZ

İŞTE ALEX DE SOUZA'NIN KARNESİ OVERALL : 82

Agility : 85
    Finishing : 86
    Free Kick : 87
    Ball control : 86
    Crossing : 85
    Dribbling : 85
  • quote:

quote:

quote:

Dostum ben de dün

Hocam reset all squads yapınca değil Download Last Updates yapınca değişebiliyor.

@Hakan kanka öperim seni bak bi alıcam dion bi almicam dion

Canber onay verdm alıyorum kanka
    İsim: treZegeut
    İstenen takım:hercules
    Isteyen takim :newcastle united
    Overall:78
    Fiyat:30
    Kalan:-10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haki_Tr -- 9 Haziran 2011; 15:48:45 >

• Beyler bu Ferrari kadar hızlı,Subaru kadar çevik oyuncuya sahip olmak isteyen varmı ? Tam bir skill canavarı

75 OVERALL PALLADDİNO LF/RF/LW/RW 25M Çok iyi adam ama benim taktiğimde bu mevkiler yok.skill ****
    SPEED 82
    WİSİON 84
    DRİBLİNG 87
    PASSİNG 74
    SKİLL 4 YILDIZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: haki1234
    Canber onay verdm alıyorum kanka
    İsim: treZegeut
    İstenen takım:hercules
    Isteyen takim :newcastle united
    Overall:78
    Fiyat:30
    Kalan:-10

Transfer onaylanmadı adamın adını yanlış yazmışsın

Edit: Onay veriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tHaLha -- 9 Haziran 2011; 15:50:24 >
  • Hazırlık maçı yapmak isteyen varsa psn'deyim
  • Takım fena oldu
  • VAR MI YER VARSA BENDE KATILAYIM???
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.