Şimdi Ara

***FIFA 11 Yamaları Buraya - Ana Konu*** Kamera Yaması Geldi İlk Mesajda(ssli) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
2
Favori
25.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orijinalden alıntı: fatguncom

world class olmuyor diyorsunuz da menüdekini diyorsanız o zaten değişmiyor arkadaşlar ama yine de bir hata olmuş olabilir

Oyundan bahsediyorum zaten. İlk başta indirdiğim Prof - 15dk. olmuştu fakat sonrasında koydukların çalışmıyor.

haklısın bana ilk yaptığımda oldu gibi gelmişti halletmeye çalışacağım
  • Başka yama yokmu beyler?
  • Sanırım şu andaki linkteki yama çalışmıyor yani attım games klasörüne ne görünürde ne oyunda değişen birşey yok.Arkadaş şu an uğraşıyor yama için bekleyelim bakalım.
  • Evet hiç birşey değişmiyor Professional de çok kolay Bİ wc ya da uber olsa tam alacaz tadını.
  • türkçespikerde yama var arkadaşlar
  • Bunu yapınca oyun başlangıcında kontrolleri seçemiyoruz bunun için rna yı açın
    SKIP_BOOTFLOW yazan yerdeki "1" i "0" yapın
  • ayrıca bir şey yapmanıza gerek yok ilk mesajımdaki linkte kontrolleri seçebileceğiniz, 15 dk, prof eklentisi vardır.
    world class ve yukarısı için uğraşıyorum
  • quote:

ayrıca bir şey yapmanıza gerek yok ilk mesajımdaki linkte kontrolleri seçebileceğiniz, 15 dk, prof eklentisi vardır.

Çalışmıyor işte o dosya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

ayrıca bir şey yapmanıza gerek yok ilk mesajımdaki linkte kontrolleri seçebileceğiniz, 15 dk, prof eklentisi vardır.

Çalışmıyor işte o dosya...

diğer başlıktakini deneyin isterseniz
  • arkadaşlar düzenleme yapıldıkça geçersiz oluyor dosyamız şu an için ilk haliyle kullanmanızı öneriyorum
  •  ***FIFA 11 Yamaları Buraya - Ana Konu*** Kamera Yaması Geldi İlk Mesajda(ssli)

gösterilen yerleri değiştirin. bende oldu.

bozukluk olursa mesuliyet kabul etmem. bende buradaki dosyayı indirdim ama çalışmdı. gösterdiğim yerleri değiştirdim gayet guzel oldu.
  • difficultyden eminsin yani?
    Edit:denedim sıfırladı ayarları, olmadı yani 3dk amatöre döndü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatgunco -- 17 Eylül 2010; 2:34:05 >
  • eminim. real madrid idim o.l den 2 yedim. ki kalecide baya iyiydi o.l nin.

ben süreden emin değilim ama.

buyur:

***FIFA 11 Yamaları Buraya - Ana Konu*** Kamera Yaması Geldi İlk Mesajda(ssli)
  • zaten prof 10 dk sorunsuz çalışan hali ile ilk mesajda mevcut ben sizin world class 15 dk yaptığınızı tahmin etmişim
  • hımm. pardon o zaman. şimdi onunla uğraşıyom yapabilrsem gösteririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

hımm. pardon o zaman. şimdi onunla uğraşıyom yapabilrsem gösteririm

uğraşınca genelde olan şu, seviye amatöre, dakika da 3e düşüyor, yani ilk haline dönüyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

hımm. pardon o zaman. şimdi onunla uğraşıyom yapabilrsem gösteririm

uğraşınca genelde olan şu, seviye amatöre, dakika da 3e düşüyor, yani ilk haline dönüyor

uğraşmaktan zarar gelmez. bakarsın olur.

• tabi hocam, ben kısa süreliğine pes ettim :D
  • Yok mu yeni bişeyler ya?
  • Professionalde oynanmıyor ya 6 tane attım Barçaya.Of niye zorluk kısıtlaması getiriyorsunuz şu oyuna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stygián -- 17 Eylül 2010; 12:15:35 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.