Şimdi Ara

***FIFA 11 Yamaları Buraya - Ana Konu*** Kamera Yaması Geldi İlk Mesajda(ssli) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
2
Favori
25.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabah oldu yama falan yok bıktım 7-0 yenmekten artık yarın sabaha belki biişiler çıkar
  • Oyun sıfırdan yapılmış pc için.Belli ki oyuna yama yapmak zor.Biraz daha bekleriz gibime geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

Orijinalden alıntı: unrealhead

Bu oyun için bomba mı diyoruz şimdi

ne diyelim mahmut mu diyelim?

Ne demek Şakirrr...
  • çıksında şu amatörde kurtulalım artık.
  • @fatguncom
    Çalışıyor sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samgiee -- 16 Eylül 2010; 15:32:53 >
  • eve gidince dakika ve zorluğu arttırmayı deneyeceym
  • Deniyorum sağol
  • eskiden çok fifa modlamışdım bi deniyim bakıyım bişiler yapabilecemmi topu flan değiştirirsem süper olur.
  • Evet çalışıyor gayet güzel oldu. Maç kazanamadım henüz hep kendi defansif hatalarımdan gol yiyorum ama oyuna ayrı bir tat geldi. Rakip kalecide kolay kolay gol yemiyor artık.
  • Oyun çok fena tatlandı vallahi
  • Yeni yama yok mu
  • Bu yıl fifa artık olmuş!
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatguncom

eve gidince dakika ve zorluğu arttırmayı deneyeceym

Başarabilirsin ne mutlu Kolay gelsin arkaşlar herkes araştırmaya devam gelişmeleri bu konu altında yazalım hemen.
  • İlk mesajdaki yamayı kullandıktan sonra kontrollerim değişmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

İlk mesajdaki yamayı kullandıktan sonra kontrollerim değişmiş.

benim de değişmiş ama sorun değil.

bu arada yama ilaç gibi geldi dün gece saatlerce bekledim bu yama için neyse geç olsun güç olmasın diyelim. legendary olsaydı daha iyi olurdu ama oyun çıkana kadar idare ederim heralde teşekkürler.
  • evet arkadaşlar geldim denemeler başladı
  • İlk mesaja ekleme yapılmıştır aslında çok zor şeyler değil ama en azından yapamayanlar, uğraşmak istemeyenler de olabilir düşüncesiyle ekledim. Bahsedilen yere indirdiğiniz dosyayı yapıştırın bu kadar, yeni yamalar çıktıkça buradan devam ederiz, iyi oyunlar herkese
  • Rap.d'e falan atsanız olmaz mı ya? İlk dosyayı çekebildim de 2. dosyada error veriyo ufacık dosyada gıcık etti.
  • premium yok silinir gider, premium istemeyen site öneriniz varsa oraya yükleyebilirim
  • Sanki lafta profesyonel oluyormuş gibi geldi bana.Chelsea'ye 5 attım az önce
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.