Şimdi Ara

***FIFA 11 Yamaları Buraya - Ana Konu*** Kamera Yaması Geldi İlk Mesajda(ssli) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
2
Favori
25.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rádèøή

Yokmu yeni takımları ekleyen yamalar vs yahu?

PES çatır çatır editleniyor...

Pesciler Fanatik Yaw

Kendimden Biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Usak_Efesi

quote:

Orijinalden alıntı: designr

FIFA 11 Demo Tweaker 0.2
    http://downloads.moddingway.com/file/5502.html
     ***FIFA 11 Yamaları Buraya - Ana Konu*** Kamera Yaması Geldi İlk Mesajda(ssli)

FIFA 11 Demo Ball Selector
    (Bu yama Demo Tweaker 0.2'nin içinde de bulunmakta)
    http://downloads.moddingway.com/file/5500.html

FIFA 11 Demo Stadium Changer
    http://downloads.moddingway.com/file/5506.html

***fatguncom bunları ilk mesaja eklersen iyi olur.

bu tur dosyalari indirmek bilgisayariniza ZARAR VEREBILIR

nerden çıkardın şimdi bunu

• @designr
    teşekkürler ilk mesaja eklendi, deneyenler yorumlarını yazsın ben de birazdan izlenimlerimi yazarım
  • Yeni yamaları hemen deniyorum. Sağolasın @designr.
  • Stadyum değişti fakat top değişmedi bi türlü hep aynı top bide iniestanın kafası YEŞİL-PEMBE oldu bende sildim
  • quote:

FIFA hiçbir zaman PES kadar kolay değiştirilebilen bir oyun olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan Yağız

quote:

FIFA hiçbir zaman PES kadar kolay değiştirilebilen bir oyun olmadı.

fifanın (en son 2003te fifa patchleriyle ilgileniyordum) gameplay i cinematicleri bile değiştirebilecek kadar modlanmaya açık olduğunu bilmiyorsun heralde.
  • fakat bu yeni fifa dikkatinizi çekerim. tamamen farklı bi yapıda ve modlamayı öğrenmek zaman alacaktır.
  • Beyler "3" en zor mu oluyor... Her maç 2-3 atıyorum "3" de... Böyle olacaksa CPU ya karşı hiç oynayamayacaz bu oyunu herhalde :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. YıLDıZ

Beyler "3" en zor mu oluyor... Her maç 2-3 atıyorum "3" de... Böyle olacaksa CPU ya karşı hiç oynayamayacaz bu oyunu herhalde :/

3 World class 2 seviye daha var World class ve Uber diye fakat henüz deniyemedik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kolpaci -- 20 Eylül 2010; 20:51:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

FIFA 11 Demo Tweaker 0.2
    http://downloads.moddingway.com/file/5502.html

Özellikle değişik toplarla maç yapmak için denedim ve gayet başarılı şekilde çalışıyor ilgilenen arkadaşlara...
    Bu arada @designr sanada teşekkür ederim...

• rica ederim
  • bende oyun, demo tweaker 0.2 kurunca E0001 hatası verdi, kaldırıp tekrar kurunca düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatgunco -- 21 Eylül 2010; 19:12:50 >
  • Oyun zorluğunu uber yapacak yama var mı?
  • Yeni yamalar yokmu ?
  • Dakika gozukmese de degisiyor. Yalniz yamayi kurdugumda bastaki kontrol butonlari gitti.
  • stadyum yaması güzelmiş.top yamasında çok seçenek yok yalnız.hep dandik toplar vardı.3-5 yeni çıkan nike topu eklenseydi daha iyi olurdu.teşekkürler yamalar için
  • Arkadaşlar demonun yamalarını elimizden geldiğince paylaştık, artık full sürümün yamalarını çıktıkça paylaşalım ve sürekli güncel tutalım
    İlk müjde birazdan çok basit bir kamera yaması ekleyeceğim aklıma takılan bir yer var o konuda kararsızım hemen halledip yükleyeceğim
    birkaç ss

• quote:

Orijinalden alıntı: fatguncom

Arkadaşlar demonun yamalarını elimizden geldiğince paylaştık, artık full sürümün yamalarını çıktıkça paylaşalım ve sürekli güncel tutalım
    İlk müjde birazdan çok basit bir kamera yaması ekleyeceğim aklıma takılan bir yer var o konuda kararsızım hemen halledip yükleyeceğim
    birkaç ss

bekliyoruz

• Yapılabiliyorsa bi radar yaması yapılsa çok iyi olur benim için.PES'in radarına alıştım FIFA'nın radarından hiç bir şey anlayamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.