Şimdi Ara

***FIFA 11 Yamaları Buraya - Ana Konu*** Kamera Yaması Geldi İlk Mesajda(ssli) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
2
Favori
25.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sizin de görebileceğiniz gibi saha, halı saha olmaktan çıkıp gerçek boyutlarına erişiyor
     ***FIFA 11 Yamaları Buraya - Ana Konu*** Kamera Yaması Geldi İlk Mesajda(ssli)

• oyuna hemen girip nasıl olduğunu denemek için hızlıca starta basıyorum ve klasik olarak tüm maçlar da fb-gs oluyor idare edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatguncom

oyuna hemen girip nasıl olduğunu denemek için hızlıca starta basıyorum ve klasik olarak tüm maçlar da fb-gs oluyor idare edin

buraya ekleyeceğine site linkini versende bizi hiç uğraştırmasan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1337-Killa

quote:

oyuna hemen girip nasıl olduğunu denemek için hızlıca starta basıyorum ve klasik olarak tüm maçlar da fb-gs oluyor idare edin

hangi site linkini?
    Edit: Bu arada ben sizi uğraştırmıyorum kanımca çünkü kamera modifiyesini kendim hazırlıyorum, yani uğraştırmaktan ziyade uğraşıyorum diyelim bunlar da bazı oyun içi görüntüler, bazı buglarla karşılaştığım için de henüz upload etmedim, anlaşılmıştır umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatgunco -- 1 Ekim 2010; 1:07:25 >

• fatguncom kolay gelsin hocam.sabırsızlıkla bekliyoruz her ne kadar daha indiremediysem de demodaki kamera açısıyla karşılaştırdığımda daha iyi gözüküyor.Tv de maç izler gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Yapılabiliyorsa bi radar yaması yapılsa çok iyi olur benim için.PES'in radarına alıştım FIFA'nın radarından hiç bir şey anlayamıyorum.

Settings'den 2D ve 3D seçenekleri var radar için. belki 3D olanı daha iyi olabilir senin için
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLyZomBie

quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Yapılabiliyorsa bi radar yaması yapılsa çok iyi olur benim için.PES'in radarına alıştım FIFA'nın radarından hiç bir şey anlayamıyorum.

Settings'den 2D ve 3D seçenekleri var radar için. belki 3D olanı daha iyi olabilir senin için

Yok hacım onu da denedim o daha berbat.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1337-Killa

quote:

hangi site linkini?
    Edit: Bu arada ben sizi uğraştırmıyorum kanımca çünkü kamera modifiyesini kendim hazırlıyorum, yani uğraştırmaktan ziyade uğraşıyorum diyelim bunlar da bazı oyun içi görüntüler, bazı buglarla karşılaştığım için de henüz upload etmedim, anlaşılmıştır umarım

Kendim hazırlıyorum diye belirtsene kardeşim ne biliyim
    copy paste yapıyorsun sandım ekleyeceğim diyince.

• Be a Pro sezon arttırma yaması lazım 4 sezon olması büyük saçmalık.
  • @1337-Killa
    sen anlayamamışsın, belirtmişim yukarda bazı buglar var, onunla uğraşıyorum, düzeltip upload edeceğim diye, bir de gelip belirtsene kardeşim tarzı laflar etmen de hoş değil

arkadaşlar dosyayı ilk mesaja ekledim, gündüzden hazırdı ama ancak fırsat buldum, demodan da bildiğiniz bir yöntem, dosyayı çekip bahsettiğim klasöre atın özellikle dynamic ve dynamic v2 yi denemenizi şiddetle öneriyorum, açılar harika, zoomu manuel olarak en düşüğün 2-3 seviye üzerinde kullanmanızı öneririm, ss bekliyorum deneyenlerden iyi oyunlar
  • kamera yaması çok işe yaradı saolasın
  • Şöyle bir kamera istiyordum bende hele şükür çıkardılar yamayı hemen indiriyorum sağol.
  • @fatguncom
    daha iyi bir kamera yaması var onuda ekle, ben onu kullanıyorum dynamicte mükemmel ya mükemmel tek kelimeyle.

TOTAL CAMERA PATCH 1.0

***FIFA 11 Yamaları Buraya - Ana Konu*** Kamera Yaması Geldi İlk Mesajda(ssli) ***FIFA 11 Yamaları Buraya - Ana Konu*** Kamera Yaması Geldi İlk Mesajda(ssli) ***FIFA 11 Yamaları Buraya - Ana Konu*** Kamera Yaması Geldi İlk Mesajda(ssli)
     ***FIFA 11 Yamaları Buraya - Ana Konu*** Kamera Yaması Geldi İlk Mesajda(ssli) ***FIFA 11 Yamaları Buraya - Ana Konu*** Kamera Yaması Geldi İlk Mesajda(ssli)

Download 1
    Download 2
    Download 3

• eve gidince eklerim hocam
  • ikinci kamera yamamız da ilk mesaja eklenmiştir
  • quote:

ikinci kamera yamamız da ilk mesaja eklenmiştir

Senin yama daha iyi dostum daha fazla yakınlaştırabiliyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Formel

quote:

ikinci kamera yamamız da ilk mesaja eklenmiştir

Senin yama daha iyi dostum daha fazla yakınlaştırabiliyorum .

valla dostum ben de kendi yamamı çok beğendim
  • yamayı fln bende kurdumda bısı sorcam hala yakın cekım olarak oynuyorum zoom ayalarını bı turlu olmuyor kapalı ayarlamıyorsun bunu nasıl halledecez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vordach

yamayı fln bende kurdumda bısı sorcam hala yakın cekım olarak oynuyorum zoom ayalarını bı turlu olmuyor kapalı ayarlamıyorsun bunu nasıl halledecez.

yamayı kurduktan sonra Camera Patch kısayoluna tıkla program çalışsın. daha sonra apply tuşuna bas. bu kadar
  • Kamerayı uzaklaştırdığımda altta siyahlık oluyor. Nedenini bilen var mı?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.