Arkadaslar Fifa 12 online da legacy defence seçme secenegimiz var mı.yoksa zorunlu mu yapmışlar tactical ı ?
quote:Orijinalden alıntı: NumberOneMercury Arkadaslar Fifa 12 online da legacy defence seçme secenegimiz var mı.yoksa zorunlu mu yapmışlar tactical ı ? Zorunlu değil ayarlardan değiştirebilirsin.
değiştirsende pek bir şey değişmiyor sen en iyisi o taktiği çözmeye çalış ayrıca klavye ile gamepad kırmamaya özen göster
quote:Orijinalden alıntı: DjProgressive quote:Orijinalden alıntı: NumberOneMercury Arkadaslar Fifa 12 online da legacy defence seçme secenegimiz var mı.yoksa zorunlu mu yapmışlar tactical ı ? Zorunlu değil ayarlardan değiştirebilirsin. online da zorunlu yanlış bilgi vermiyelim
quote:Orijinalden alıntı: haki1234 quote:Orijinalden alıntı: DjProgressive quote:Orijinalden alıntı: NumberOneMercury Arkadaslar Fifa 12 online da legacy defence seçme secenegimiz var mı.yoksa zorunlu mu yapmışlar tactical ı ? Zorunlu değil ayarlardan değiştirebilirsin. online da zorunlu yanlış bilgi vermiyelim ben bugun head to head legacy defence ile oynadım yanlış bilgi neden veriyim?
quote:Orijinalden alıntı: DjProgressive quote:Orijinalden alıntı: haki1234 quote:Orijinalden alıntı: DjProgressive quote:Orijinalden alıntı: NumberOneMercury Arkadaslar Fifa 12 online da legacy defence seçme secenegimiz var mı.yoksa zorunlu mu yapmışlar tactical ı ? Zorunlu değil ayarlardan değiştirebilirsin. online da zorunlu yanlış bilgi vermiyelim ben bugun head to head legacy defence ile oynadım yanlış bilgi neden veriyim? dün gece ben degiştiremedim ama nedense ea sorumlusuda twitterdan oyun çıkmadan açıklamıştı zorunlu olucak diye
quote:Orijinalden alıntı: haki1234 quote:Orijinalden alıntı: DjProgressive quote:Orijinalden alıntı: haki1234 quote:Orijinalden alıntı: DjProgressive quote:Orijinalden alıntı: NumberOneMercury Arkadaslar Fifa 12 online da legacy defence seçme secenegimiz var mı.yoksa zorunlu mu yapmışlar tactical ı ? Zorunlu değil ayarlardan değiştirebilirsin. online da zorunlu yanlış bilgi vermiyelim ben bugun head to head legacy defence ile oynadım yanlış bilgi neden veriyim? dün gece ben degiştiremedim ama nedense ea sorumlusuda twitterdan oyun çıkmadan açıklamıştı zorunlu olucak diye Yani online geniş bir alan birsürü mod var, moddan moda değişiyo olabilir...
quote:Orijinalden alıntı: DjProgressive quote:Orijinalden alıntı: haki1234 quote:Orijinalden alıntı: DjProgressive quote:Orijinalden alıntı: haki1234 quote:Orijinalden alıntı: DjProgressive quote:Orijinalden alıntı: NumberOneMercury Arkadaslar Fifa 12 online da legacy defence seçme secenegimiz var mı.yoksa zorunlu mu yapmışlar tactical ı ? Zorunlu değil ayarlardan değiştirebilirsin. online da zorunlu yanlış bilgi vermiyelim ben bugun head to head legacy defence ile oynadım yanlış bilgi neden veriyim? dün gece ben degiştiremedim ama nedense ea sorumlusuda twitterdan oyun çıkmadan açıklamıştı zorunlu olucak diye Yani online geniş bir alan birsürü mod var, moddan moda değişiyo olabilir... evet açıklamada yazan rankedda olmuyacagı diger alanları bilemem kusra bakma online diyince ilk aklıma o geldi