Şimdi Ara

FİFA 12 Demo Çıktı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
2
Favori
54.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NeCRiS

quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

autorun'a bakıp kurman gerekiyor ne hatası alıyorsun?

EASetup'a tıklıyorum tepki vermiyor. Autorun'a tıklıyorum İngilizce'yi seçiyorum direk Play çıkıyor basıyorum FiFA 11 açılıyor. FiFA 11 ile ne alakası var.

arkadasım bendede play diodu fifa 11 i sildim bende yüklüyo şimdi bakalım nasıl birşey yapmıslar baya reklam yaptılar umarım güzeldir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismky

quote:

Orijinalden alıntı: Görkem XF

quote:

Orijinalden alıntı: nihattr

Oyuna girince atıyor. Windows 7.

aynen dostum bune yahı win 7 de çalışan başka bi sürümü var

Ben çözünrlüğü full yaptım attı baştaki ayarlara alınca girdim win7 benimde.

naparsam napıyım çalışmadı oyun yahu açılıyo geri kapanıyo sürücüde güncel nie böyle yaptıki acaba

• İDM ile çekin beyler
  • windows 7 'de oyun açıldı ama aynı fifa 11 gibi çok dondu (benim pc m.ö kalma olduğu için) yani w7 ile ilgi problem yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre845 -- 13 Eylül 2011; 12:55:09 >
  • Telefonla indiriyorum. Gidince pc ye atacağım
  • Benim bu internet hızıyla 2 güne zor ineceği için ben full sürümünü bekleyeceğim
  • firefox dan direk bağladım 827 kb ı aşağı hiç düşmedi şimdi rardan çıkarıyorum bende win 7 64 bit kullanıyorum bakalım neler olacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawice -- 13 Eylül 2011; 12:58:28 >
  • Beyler oyuna girince hiçbir çözünürlük ayarını falan yapamıyorum ben.Başlattaki simgeye tıklıyorum.Settings diyorum hata veriyor.Deli olacam yav.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

FiFA 11'i silince düzeldi. Ne alakası var anlamadım. Neyse yüklüyor bakalım.

Bende de Fifa 11'i silince yükleme başladı.
  • fifa11'i silmeden yüklemedi
  • pc ye bağlı bir gamepad varsa çıkartın. o zaman masaüstüne atmıyor oyun. EA ın yapacağı oyun anca bu kadar olur işte
  • Barcelona, milan, arsenal, borussia dormund, man city, marsilya var. Benim snopy joystick i takınca atıyor oyundan ya.
  • Şu an başka dosya çekiyorum ama 1 saat sonra bende indirmeye başlıcam. Bakalım FIFA 11'İ çok beğenmiştim eminim bu da güzeldir =)
  • Oyunu açmadan çıkan pencerenin settingsinde kontrol ayarı yok.
    Klavye oynayanlar için oyunda exhibition'a girdiğinizde altta çıkan yerden customize controller'ı seçin.

Orada tuşları ayarlayabilirsiniz.
    Hala eski kafalıyım klavyede oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 13 Eylül 2011; 13:08:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bay.manyak

pc ye bağlı bir gamepad varsa çıkartın. o zaman masaüstüne atmıyor oyun. EA ın yapacağı oyun anca bu kadar olur işte

saolsın dostum vala düzeldi yuh bu kadar olur ea
  • 2 ss atın şuraya yahu
  • Firefox'dan 984kb ile indiriyor bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Görkem XF

quote:

Orijinalden alıntı: bay.manyak

pc ye bağlı bir gamepad varsa çıkartın. o zaman masaüstüne atmıyor oyun. EA ın yapacağı oyun anca bu kadar olur işte

saolsın dostum vala düzeldi yuh bu kadar olur ea

Alt tarafı bir demo merak etmeyin full versiyonunda olmaz bu sorun. Bknz : FIFA 11

• Gamepad çıkardım, ATI Catalyst kurdum. Girdim oyuna. Oh be!
  • Başta 7 bölümlük defans tutorialı koymuşlar güzel olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.