Ben mi beceriksizim bilmiyorum ama aşırı zor olmuş ya tek golümü penaltıdan attım o da xavi nin eline çarptıda penaltı oldu:)
Bir kaç ss koyun ya
Yüklüyorum şu anda umarım gamepad sorununu yaşamam
futbol oyunu klavye ile mi oynanır daha neler
beyler başka bir sitede çözüm bulunmuş
fifa 11 ''belgelerim'' içindeki
-buttundatasetup -fifasetup
dosyalarını fifa12''belgelerime'' atarsanız
eski gamepad ayarlarınızla devam edebilirsiniz
denedim çalıştı, bulana teşekkürler
logitech rumblepad 2 ile oyuna girdim hatta bir maç yaptım. win 7 x64 kullanıcısıyım. İlk izlenimim fena değil.
Fifa 11 i silmeden oyunu açamıyor muyuz yav?
1,05 mb/sn ile iniyor
beyler klavye ile oynayacağım ama tuş ayarlarını yapamadım bi kafayı yiycem bilgisi olan var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: tany3450
beyler klavye ile oynayacağım ama tuş ayarlarını yapamadım bi kafayı yiycem bilgisi olan var mı ?
Exhibition'a girdiğinde takım seçmeden önce kontroller seçerken altta Customize Controller çıkıyor oraaya girip yukardan RT LT yazan yerden mousela değiştiriip istediğin tuşu atayabilirsin.
Söylencek fazla bişey yok bence olmuş bu. Bunca yıldır pes oynayan bi insanım ama çok beğendim
quote:
Orijinalden alıntı: NeCRiS
quote:
Orijinalden alıntı: halikarnas1970
autorun'a bakıp kurman gerekiyor ne hatası alıyorsun?
EASetup'a tıklıyorum tepki vermiyor. Autorun'a tıklıyorum İngilizce'yi seçiyorum direk Play çıkıyor basıyorum FiFA 11 açılıyor. FiFA 11 ile ne alakası var.
Aynı sorun bendede var lütfen yardım...
Xbox Gamepad ile sorunsuz oynadım. Defans olayı baya geliştirmişler. Üstün körü bi maç yaptım hoşuma gitti. Dışara çıkacağım akşama detaylı bakacağım. Buyrun ss ler; Tüm ayarlar açık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeCRiS -- 13 Eylül 2011; 13:28:36 >
10 dk sı kaldı bakalım çok övdüğünüz fifa nasılmış
güney amerika tarzı filelerde pcde var
o yeee
Be A Pro Goalkeeper modu varmış ilk defa duyuyorum. Oynamaz kimse ya biz de herkes forvet:)
Olmuş olmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: BeerPower
quote:
Orijinalden alıntı: NeCRiS
quote:
Orijinalden alıntı: halikarnas1970
autorun'a bakıp kurman gerekiyor ne hatası alıyorsun?
EASetup'a tıklıyorum tepki vermiyor. Autorun'a tıklıyorum İngilizce'yi seçiyorum direk Play çıkıyor basıyorum FiFA 11 açılıyor. FiFA 11 ile ne alakası var.
Aynı sorun bendede var lütfen yardım...
FiFA 11'i silip yükleyin. Yoksa yüklenmiyor.
Arkadaşlar indirdim dosyayı ea setupa tıkladm şöyle bir hata veriyor:please insert cd/dvd in c drive