Şimdi Ara

FİFA 12 Demo Çıktı (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
2
Favori
54.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jakoß

quote:

Orijinalden alıntı: SiLenzi0

quote:

Orijinalden alıntı: Tayff

quote:

Orijinalden alıntı: mawice

DEMO EXTENDER !!

http://www.multiupload.com/K751LFKTRW

rardan çıkan dosyayı oyunun kurduğunuz klasörün içine atın

Bunu bekliyordum

Bu ne hocam ?

Zorluk ve Dakikayı uzatmak için

Klavye ile oynamak için tuş ayarlarını yapmamız içinde var mı bişeyler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tany3450

quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

quote:

Orijinalden alıntı: tany3450

beyler klavye ile oynayacağım ama tuş ayarlarını yapamadım bi kafayı yiycem bilgisi olan var mı ?

Exhibition'a girdiğinde takım seçmeden önce kontroller seçerken altta Customize Controller çıkıyor oraaya girip
    yukardan RT LT yazan yerden mousela değiştiriip istediğin tuşu atayabilirsin.

saol hallettim.

bu arada oyun mükemmel olmuş gerçekten

Ben ayarlayamadım biraz ayrıntılı anlatır mısınız ?

Exhibition'a girin.

Orada kontrol edeceğiniz klavyeyi otomatik sürükler zaten.
    Altta Advance Back butonları var biraz bekledikten sonra Customize Controls geliyor.
    Customize Control'ta yukarda RT ve LT butonları var.
    Diğer ayar satırlarına geçmek için tıklayın mousela ona.
    Daha sonra gelecektir ayar menüsü.
    İstediğiniz harekete tuşu atayabilirsiniz.

• edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banzai! -- 13 Eylül 2011; 14:06:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abbasağa

beyler başka bir sitede çözüm bulunmuş

fifa 11 ''belgelerim'' içindeki

-buttundatasetup
    -fifasetup

dosyalarını fifa12''belgelerime'' atarsanız

eski gamepad ayarlarınızla devam edebilirsiniz

denedim çalıştı, bulana teşekkürler

Senin dediğini yapıcna gamepad ile oynayabildim aksi takdirde oyuna GİRMİYORDU.

Ben şahsen oyunu pek begenmedim pes 2011 deki hantallık var.Oyuncular pes 2011 deki gibi yavaş hareket ediyor hız ayarınıdıa bulamadım.Kaleci modu güzel çalımlar güzel olmuş ama hantallık var oyunda heyecan yok pek.Bence fifa 2011 daha iyiydi.Bakalım oyun çıkınca dşüncelerim değieşek mi ben tekrar girip hız ayarını bulayım.
  • cok kötü. Olmamış yine. ea sports bıraksın bu futbol işini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 -- 13 Eylül 2011; 14:11:53 >
  • güzel olmus bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreazz -- 13 Eylül 2011; 14:12:26 >
  • Arkadaşlar kontrol ayarlarını soranlar olmuş. Oyunda tarafınızı seçerken klavyeyle W tuşuna basın çıkan ekranda classic alternate diye seçenekler var classic deyin bu pej önemli değil.... Daha sonra çıkan ekranda LS-RS falan yazıyo ya üstte siz sadece klavye de CTRL tuşuna basıp o menüye giriyorsunuz. Sonrası zaten enter'a basıp istediğiniz tuşu atamak olacaktır...

Umarım yararlı olmuştur...
  • ya bir türlü tuşları ayarlayamadım biri yardımcı olabilirmi oyun mükemmel
  • gamepad ile oynanmıyor mu?
  • Oyunu yükledim 30 saniye oynadım beğenmedim sildim çok dandik olmus.

Bi fifacı pesle ilgili böle bi yorum yapmıştıda aklıma geldi
  • Süre uzatan dosyayı nereye atıcaz tam olarak?
  • Bu 12 den Sonra Fifa 11 Efsaneleşir
  • Bende Logitech gamepad var. Hiçbir ayar yapmadan oynayabiliyorum oyundan atma falan olmuyor
  • FIFA yine PES'in gerisinde kalacaktır bu kesin..Oyun oynamaktan cok oyunun ayarlarını ayarlamakla uğraşıyoruz..Sırf eziyet.
  • arkadaşlar gamepadı takınca oyundan atanlara söylüyorumgame settingsten buttons a girin orda ik tane game pad var sağdakini yaparsanız atmaz gamepadla oynarsınız.

oyunu yükleyemeyenler ise fifa 11 silsin sonra fifa 12 demoyu yüklesin bu kdr.

ama bende de kasma sorunu var. sistemim: İntel Core i3 CPU 560 3.33GHz, 4GB RAM, ATI Radeon HD 5750 VAPOR-X GDDR5
  • quote:

FIFA yine PES'in gerisinde kalacaktır bu kesin..Oyun oynamaktan cok oyunun ayarlarını ayarlamakla uğraşıyoruz..Sırf eziyet.

Sesli güldüm Demo bu arkadaşlar, tam sürümde olacak şeyler değil. Oyun zaten oynanış olarak PES'in bayağı bir ilerisinde tartışmaya pek gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HapLoo -- 13 Eylül 2011; 14:27:58 >
  • Ben beğendim, oyun hızından şikayetçi olanlar ayarlardan değiştirebilir. Fifa 11'den daha güzel olabilir mi diye şüphelerim vardı.. Olmuş!
  • quote:

FIFA yine PES'in gerisinde kalacaktır bu kesin..Oyun oynamaktan cok oyunun ayarlarını ayarlamakla uğraşıyoruz..Sırf eziyet.

sen istatistiklere bakmıyorsun sanırsam pes'in işi bitti.
  • Oynanış ve atmosfer olarak pesten çok üstün olmuş
  • Tek kelimeyle mukemmel... Gordugum tek eksik top direkten donunce direkten dönme sesi yok :D oyunun full versiyonunda boyle bir hata olcagını zannetmiyorum..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.