Şimdi Ara

FİFA 12 Demo Çıktı (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
2
Favori
54.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: |_ÖmeR_|

quote:

Orijinalden alıntı: CrashBone

millet pas tuşuyla adamın yanına gidip almamasından hoşnut olan warmı ?

yok

alınıtlıyım da cok yer kaplasın... bakalım durumları ogrenelm

• quote:

Orijinalden alıntı: Stroma

pc de gamepad kullananlar hangi marka ve model gamepad kullanıyorlar ve mutlularmı ?

Orjinal Ps2 gamepad 2 adet+1 adet snopy at-0266

İkiside kaliteli yalnız snopy fazla ağır,kullanırken biraz yoruluyo insan.

Bu arada Fifa 12'de bendeki gamepadlar galışmıyor.

Yukarıdaki yöntemide denedim ama yinede masaüstüne atıyor.
  • 30dk kaldı inmesine inşallah klavye ile rahat oynarız gamepad almaya gerek kalmaz.
  • Yeni başladım çekmeye. Bakalım nasıl olmuş.
  • Kankiler mamundadan indirebilirsiniz söyleyeyim. Kuruyorum şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stroma

pc de gamepad kullananlar hangi marka ve model gamepad kullanıyorlar ve mutlularmı ?

Ben dandik 10 tll lik analog kontorland kullanıyorum xbox 360 controller emulator ile her oyunu oynayabiliyiroum.
  • Oyun yavaş gibi bide defans nasıl yapılır anlamadım, pesdeki gibi press yapma tusu varmı bunda.
  • 1 saattir foruma dönüp yorum yapacam diyorum ama bi maç bi maç daha derken ancak fırsatım olmuş. Oyuna çamur atanlar taş olur taş. Fifa 12 resmen olmuş arkadaşlar. Oyuna gelen yenilikler harika duruyor. Bahsedilen çarpışma motoru muazzam çalışıyor. Denemek istiyosanız havadan gelen ortalarda yere düşen oyuncu olduğunda dikkat edin hatta replaya geçin ordanda inceleyin bu kadar olur :) Yapay zeka almış başını gitmiş. Hakemin oyuna müdahalesi çok iyi olmuş. Mesela faul oldu avantaja bırakıcaktı rakiple tartışır gibi olduğunda ani düdükler seri bi şekilde bikaçkere çalıp olay yerine gelmesi. Top taça çıktığında araya ekstra bi görüntü girmeden oyuncunun topu direk alıp kullanması. Skorbordun altında maç esnasında istatistikler hem takımlar için hem oyuncular için. Maç sonu oyunu puanlamasının saha üstünde resimli yapılması. Hepsi çok çok güzel olmuş. Oynanıs zaten çok iyi paslaşmalar şutlar. Bu sene defans için daha faklı düşünmemiz gerekecek oynarken. Oyunda hantallık var dicektim ben ama man. city dordmund maçında koşarken benim oyuncular yavaş kalıyodu sanki ikinci yarı kunu anladım oyuna kun seriliğini çok iyi kullanmış. Tevez çok iyi top saklıyor. Oyunculara has özellikler daha belirgin. Oyunda top ayağımızdayken kontrolü geçen seneye göre daha rahat..

FİFA 12 Demo Çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawice -- 13 Eylül 2011; 15:09:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ErenOlca

quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

Beyler Bende Kasıyor Oyun Genel bir sorunmu acaba

görev yöneticisinden işlem önceliğini yükseğe alarak dene birde

Nasıl yapıcaz tarif edermisin?
  • Maçların süresini nasıl uzatacağız?
  • Gamepad sorununu çözmek için şu dosyanın içindeki 2 ini dosyasını belgelerim:fifa 12 klasörüne atıyoruz soruları kabul ediyoruz gamepad otomatik ayarlanmış olacaktır ve oyuan girerken hata vermeyecektir,atmayacaktır

link:http://hotfile.com/dl/129697730/03a18b4/FIFA_11.rar.html

kendi uploadım heee :D
  • kontrastı bi arttıralım. ya bende logitech f510 var saolsun fifa başlarken benim kolu gösterdi ama hızlı koşma arkada ya hiç sevmiyorum böyle oynamayı nasıl düzeltebilrim?
  • Oyuncu değişiklikleri falan daha güzel olmuş. Gol sevinçleri hakkaten daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamurat28

quote:

Orijinalden alıntı: ErenOlca

quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

Beyler Bende Kasıyor Oyun Genel bir sorunmu acaba

görev yöneticisinden işlem önceliğini yükseğe alarak dene birde

Nasıl yapıcaz tarif edermisin?

bende anlamadım 60 fps gösteriyor ama sürekli bir kasılma var akıcı değil

• quote:

Orijinalden alıntı: |_ÖmeR_|

Oyunu beğendim ama penaltıyı nasıl atıcaz mantığı anlayamadım

yeşil yere geldiğinde şut tuşuna istediğin kadar bas normal şut atıyormuş gibi bir yandanda yön ver ama fazla yön verme

şu top kapma olayına uyuz oldum faul bile yapılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kotaless -- 13 Eylül 2011; 15:14:05 >
  • Top direge carpınca gamepad titresiyor harika bir duygu
  • arkadaşlar ben klavye tuşlarını oturtamadım bir türlü. Yazacak olan varm ı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JAX

Maçların süresini nasıl uzatacağız?

arkadaş bi önceki sayfada büyük puntolarla demo extender diye bi mesaj yayınladım oradaki linki indir rardan çıkan dosyayı oyunu kurduğun klasördeki game klasörüne at. RNA diye bir dosya notepadle içini açarsa zorluk seviyesini ve oyun dakikasını ayarlayabilirsin istediğin şekilde

quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

arkadaşlar ben klavye tuşlarını oturtamadım bir türlü. Yazacak olan varm ı ?

Arkadaşım klavye ile oyuna gir hiç bi ayar yapma takımını seç maça başlarken en son ekranda en altta controller yazıyor oraya gir çıkan ekranda CTRL ye bas hemen önüne geliyor klavye oradan istediğin şekilde ayarlarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawice -- 13 Eylül 2011; 15:17:00 >

• güzel bir oyun olmuş, demoda gece maçıda olsaydı çok iyi olurdu

yapay zeka çok iyi 11de orta yapacak adama kaydığında direk engellerdik bunda ise bakkal olayları olabiliyor

tek eksiği pas hızı gibi geldi bana biraz hızlansa akar oyun
  • Hastasiyiz dedeeeee
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.