Şimdi Ara

FİFA 12 Demo Çıktı (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
2
Favori
54.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu beğendim ama penaltıyı nasıl atıcaz mantığı anlayamadım
  • SS'lerden güzele benziyor, daha yeni başladım. %3
  • Top taca çıktığında hiç bekleme olmadan oyuncunun koşup topu alıp taç kullanmaya hazır hale gelmesi çok hoşuma gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir26

birisi klavye tuşlarını söylerse çok iyi olur :)

Kado ortaam nabion yav Klavye ile oynanmaz haci dayi,gamepad al benim gibi rahat et

Bu arada oyunun grafikleri olsun,kontrol yapisi olsun muazzam gercekten.. Bende hicbir sorun cikarmadi oyun,ne Gamepad ile ne de oyun acilirken..
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter7415

quote:

Orijinalden alıntı: SiLenzi0

FIFA yine PES'in gerisinde kalacaktır bu kesin..Oyun oynamaktan cok oyunun ayarlarını ayarlamakla uğraşıyoruz..Sırf eziyet.

sen istatistiklere bakmıyorsun sanırsam pes'in işi bitti.

Doğrudur hocam ama ne biliyim sırf eziyet oyun..PES'i ayarlaması daha kolay..Bi tuş ayarlamak için 1 saat uğraştım sıkıldım kaldırdım oyunu..
  • yaf hala pesden iyi oldugunu söyleyenler var yazık size arkadaşlar ya fanboyluk yapmayın
  • Yahu çözünürlüğü nasıl değiştiricez ben bulamadım ?
  • quote:

quote:

quote:

FIFA yine PES'in gerisinde kalacaktır bu kesin..Oyun oynamaktan cok oyunun ayarlarını ayarlamakla uğraşıyoruz..Sırf eziyet.

Doğrudur hocam ama ne biliyim sırf eziyet oyun..PES'i ayarlaması daha kolay..Bi tuş ayarlamak için 1 saat uğraştım sıkıldım kaldırdım oyunu..

Elbet uğraşmak gerekiyor fakat bunu bir kez yapıyorsun

• Ben de herhangi bir hata falan vermedi. Eski logitech gamepadimi tanıdı sorunsuz. Ama oyunun oynayışında tam olarak tarif edemediğim bir hantallık var ya.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Elbet uğraşmak gerekiyor fakat bunu bir kez yapıyorsun

Bana her girişimde tuşları ayarlattırıyor..Ben yanlış birşey yapıyorum..Bi söler misin nasıl yapıcaz birdaha deneyelim..

• Bütün düşüncelerim değişti süper bir oyun olmuş çalımlar,,şutlar ikili mücadeleler bu pes iyi diyenler neyden bahsediyor acaba çok emrak ediyorum
  • belgelerim FIFA11 icinden buttonDataSetup.ini yi fifa12 e atın 11deki ayarlarınız oluyor
    ayrıca fazladan bitane tuş gelmiş basılı tutup yanına gitmiyor :(

şut tuşuyla ayak koyuor ama pas tuşuyla topu almıyor :!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 13 Eylül 2011; 14:44:09 >
  • valla neredeyse 1 saatir oynuyorum. Fifa 11'den sonra ciddi ilerlemeler var ( bana göre pes 11 ile pes serisi bitmişti, her ne kadar pes 12 daha güzel olsa da ) Taç atışlarının daha seri olması çok hoşuma gitti. Oyunda bir hantallık olduğunun bende farkına vardım. Ama bu tip ufak tefek şeyleri demo olmasına bağlıyorum.

Yanlız şurası kesin ki, eksikleri olmasına rağmen mevcut hali ile de Orjinal alınmayı hak eden bir oyun.
  • Bence oyun fifa 11 i ezmiş geçmiş çok beğendim bende pesciydim ama fifa 12 müthiş olmuş kamera açısı muhteşem olmuş daha hızlı dönebliyoruz artık oda süper messiyle çalım atmak daha kolay

tek sorunu kasma sorunu onuda düzeltirler bi patchle fifa 11 deki gibi
  • pc de gamepad kullananlar hangi marka ve model gamepad kullanıyorlar ve mutlularmı ?
  • Dead Island iniyordu durdumdum haberi görünce artık demoyu oynarken indiririm Umarım pc'de ki 2011 gibi fason çıkmaz...
  • Oyun mükemmel olmuş. Fifa 2011 den çok daha iyi.

Özellikle kaleciler daha iyi gibi geldi bana.

Gol sevinçleri daha güzel olmuş.

Uzaktan daha etkili çutlar çekilebiliyor.

Defans anlayışı gelişmiş, atılan pasları falan doğru zamanlamayla kayarak kesebiliyoruz.

Oyuncuların şut çekerkenki halleri gerçeğe daha yakın olmuş.

Fifa 2011 de zaten iyi olan yapay zeka bu oyunda da kendisini hissettiriyor.

Kornerler ve taçlar daha iyi olmuş.

Özetle Fifa Pes'i bu sene tam anlamıyla nakavt etti.
  • millet pas tuşuyla adamın yanına gidip almamasından hoşnut olan warmı ?
  • Beyler Bende Kasıyor Oyun Genel bir sorunmu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrashBone

millet pas tuşuyla adamın yanına gidip almamasından hoşnut olan warmı ?

yok
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.